- Konu Sahibi minikgelin
- #29.921
allah allah bence yaşın daha çok genç kalıcı kilolar için,sen bnce bi diyetisyene git,bu anlattıklarını ona anlat senin için özel bi beslenme programı hazırlar![]()
günaydınnn herkeseeee![]()
günaydın tatlım

firedman canım benim dua günün demek... biraz daha korunacaksın madem, sana duam Rabbimin istediğin zamanda akıl ve beden sağlığı yerinde hayırlı evlatlar nasip etmesi. İnşallah güzel haberlerini bizimle paylaşırsın yakın zamanda.
moralim bozuk((
grip oluyorum yine ve bu pazar sınavım var(( nasıl üşüyorum işe giderken kat kat giyiyorum bir bakıyorum herkes t-shirt le gelmiş
birde dün kanamam oldu neden oldu onuda anlamadım adetime 8-9 gün varken anam erken adet oldum dedim ama o da yok. korktum birazcık ama Allahtan devamı gelmedi
bu mevsim geçişleri hastalık için zemin hazırlıyor. bol bol sıvı gıda ve meyve tüketmeye özen göster. böyle arada kanama lekelenme olabiliyor. bir sürü sebebi olabilir, yerleşme kanaması gibi güzel bir sebebi olabilir belki ama onun için erken gibi geldi bana, daha 9 günün varmış. eşinle dün akşam ilişkin olduysa, ondan kaynaklanabilir. eğer rahim ağzında kızarıklığın yaran falan varsa yapıyor bazen... uzun sürmediyse zaten takılma çok.
geçmiş olsun