- Konu Sahibi minikgelin
- #30.061
ya unutur muyum hiiiç unutmadım ama aynı anda bir kaç internet sayfasında bir kaç şey yapmaya çalışınca böyle oluyor işte.
eşime hediye bir navigasyon cihazı almıştım. haritası bir cins çıktı. bazı yerleri bulamıyor salak şey. onunla ilgili forumlara falan bakınıyordum. bir yandan da kurutma makinesi modellerine bakınıyordum derken ooo beyin çorba oluyor.
e sular gitmiş senin de inşallah gelir çabucak. misafir geleceği gün böyle şeyler olmasına ifrit olurum ben de.
sormaya deli oldum allahtan farkettim ne var ne yok su doldurdum ama olmuyo işte musluktan aktığı gibi yemek yapacam dolu bulaşık çıkacak bilmem ne bilmem ne offf mutfak küçük diye makinada almadımdı olsa en azından bulaşık kiri ortadan kalkar bu evden taşınırsam mutfağında at koşturacağım genişlikte bir evde oturacam
