Sabredenler Kulübü 2012 :)

ya unutur muyum hiiiç unutmadım ama aynı anda bir kaç internet sayfasında bir kaç şey yapmaya çalışınca böyle oluyor işte. :31:
eşime hediye bir navigasyon cihazı almıştım. haritası bir cins çıktı. bazı yerleri bulamıyor salak şey. onunla ilgili forumlara falan bakınıyordum. bir yandan da kurutma makinesi modellerine bakınıyordum derken ooo beyin çorba oluyor.
e sular gitmiş senin de inşallah gelir çabucak. misafir geleceği gün böyle şeyler olmasına ifrit olurum ben de.

sormaya deli oldum allahtan farkettim ne var ne yok su doldurdum ama olmuyo işte musluktan aktığı gibi yemek yapacam dolu bulaşık çıkacak bilmem ne bilmem ne offf mutfak küçük diye makinada almadımdı olsa en azından bulaşık kiri ortadan kalkar bu evden taşınırsam mutfağında at koşturacağım genişlikte bir evde oturacam :9:

KIZLARRRR

ben geldim geçmişe çok bakamadım umarım herkesin herşeyi yolundadır...

ben sökütücü içtim bitti hala adet olmadım olmadığım gibi adet belirtisi bilem yok :(

kuruluık yok tam tersi arada oldum sanıp yıkarı çıkıyom akıntı ama değişik bişi

şimdide nette araştrıdım bu ilacı içip adetini bekleyip adet olamayıp test yapımnca hamiş çıkan var

şimdi şaştım kaldım bende kasığımda arada az sancı oluyor adet geldi diyom kalkıp wc çıkoyom yok birde 1 haftafır kocişi yaklaştırmıyom adet gelmek üzere o işi şey ederken

adetim gelirse olmaz diyip adamı erteledim ha bire..

ya birde doktor bana söktürücü verdi ya ben de bekledim belki yumoşum çatlarsa diye 5 gün sonra içmeye başladım acaba diyorum

ama şaştım kaldım yine yaaa

heveslenmek pek tarzım değil az çok tanıyorsunuz beni ama..

kk da tarlusal kullanıp adet olamayanlar topikine baktım 2 kişide benim gibi pco lu ve kullanıp adet olmayıp hanile olduklarını öğrenmişler..

allahımmmm hayırlısından banada bi süpriz evlat nasip etsin inş...

amanda çok konuştum gıııııı çenem düştü...

KIZLARRRR

ben sökütücü içtim bitti hala adet olmadım olmadığım gibi adet belirtisi bilem yok :(

şimdide nette araştrıdım bu ilacı içip adetini bekleyip adet olamayıp test yapımnca hamiş çıkan var

şimdi şaştım kaldım bende kasığımda arada az sancı oluyor adet geldi diyom kalkıp wc çıkoyom yok birde 1 haftafır kocişi yaklaştırmıyom adet gelmek üzere o işi şey ederken

ya birde doktor bana söktürücü verdi ya ben de bekledim belki yumoşum çatlarsa diye 5 gün sonra içmeye başladım acaba diyorum

kk da tarlusal kullanıp adet olamayanlar topikine baktım 2 kişide benim gibi pco lu ve kullanıp adet olmayıp hanile olduklarını öğrenmişler..

heveslendirmek istemem ama aynı ilaç olup olmadığını bilmiyorum yalnız bir arkadaşım da adet söktürücü kullanırken gebe kalmıştı. ben d eyanlış hatırlamıyorsam bu gebelikte oldum diye wc ye gidip bol akıntıyla karşılaşıyordum. hadi hayırlısı!!!

şöyle bir dinleneyim :66:

gerçi çoook acıktımm... bir şeyler atıştırıp gelirim inş.

sdtivecim hoş geldin kuzumm.. yokluğun hissediliyordu :34:

ah tatlım hoşbuldum ama pek de sağlıklı gelemedim ben :(
bütün eklemlerim ağrııyor, başım da ağrıyor ve inanılmaz halsizim. üşüdüm mü uykusuzluktan mı oldu bilemiyorum ama tadım yok yani :(
izin alıp eve kaçmak akıma geliyor da işler de var. ne yapsam bilemedim

saati nette yazıyo canım ve saat birde gelecek yazıyodu şimdi baktım üç yazıyo :53: inşallah geç kalmaz daha fazla :31: canım çok sıkıldı yaa inşallah gelir

hay Allah ya, bu akşam mı geliyolar? yemeğe mi?
acaba gidip ucuz yollu su falan mı alsan

sormaya deli oldum allahtan farkettim ne var ne yok su doldurdum ama olmuyo işte musluktan aktığı gibi yemek yapacam dolu bulaşık çıkacak bilmem ne bilmem ne offf mutfak küçük diye makinada almadımdı olsa en azından bulaşık kiri ortadan kalkar bu evden taşınırsam mutfağında at koşturacağım genişlikte bir evde oturacam :9:

ay inşallah öyle güzel mutfaklı ev nasip olur. ben istanbuldayken gezdiğim çoğu ev kutu gibi mutfaklıydı ve sinir olmuştum. ne bu ya bir kadın en şok mutfakta zaman harcıyor bit gibi yapmışlar diye. şimdi oturduğum evin mutfağı kocaman şükür. uzun tezgah da var. ama bazen yetmiyor. gerçi ben biraz üstünü doldurdum herşeyi rahat alayım diye. bazen kaldırasım gelmiyor değil hani :)

neysee bacular ben kaçıyorum..

işleri bitirip eve gitcem bademciklerim şişmiş ama ateşim yok halszilik yok ama haftasonu 2 gün full misafir ağırladım ev berbat kaldı çamaşır üztüne birde ütü onları halletmem lazım

off offff acıyan bana acısın temizlikçimi aradım doluymuş gelmedi...

işler ban akaldı yane

buradaki işleri bitircem eve gidecem fırsat bulmuşken şöle bir takılayım dedim hazır amcaoğlu yokken :d

hadi rabbime emanet olun... kendinize dikkat edin.. hamişler hem kendilere hem bebişlere... mujukss XXXXXX

heveslendirmek istemem ama aynı ilaç olup olmadığını bilmiyorum yalnız bir arkadaşım da adet söktürücü kullanırken gebe kalmıştı. ben d eyanlış hatırlamıyorsam bu gebelikte oldum diye wc ye gidip bol akıntıyla karşılaşıyordum. hadi hayırlısı!!!

hadi yaaa :D anammmm pek sevindirik oldum şimdi gıııııı du 3-4 güne olmazam kan testi vereyim

evet az önce oldum sandım wc gittim bi baktım çok akıntı tık tok adet öncesi kuruluk olması lazımken oda yok ne bilim hayırlısı olsun ..

söktürücü ilaç tek çeşit zatren cnm arkadaşında onu içmiştir....

...

güzelmiş isim :) ama daha değişiyor zaman geçtikçe. ben daha kesin karar vermeedim bile. bebe doğacak ne diycez biz buna :)))

kız hamiş olduğumdan beri bu kararsızlıkvar.geçen gün muhabbeti geçti,siz isimsiz olacak diye gülüştüler bizle..mert ali ismi benim aklımda bikaç haftadır ama eşim kabul etmiyordu iki isim diye.şimdi ısındı için sanırım.:52:

Son düzenleme:
raraaavis bacıımın gazı ile ben evi siler süpürür yalar yutar çamaşırı jet hızı ile ayırıp yıkar asar kurutur toplar yerleştirir ütüyüde diğer elimle hallederim..

hayırlısını ver rabbim... kurban olduğum allahım...

adet olursam tüp bebek merkezine gidecez ya acaba ondan mı gelmiyor adetim diyorum bakalım belkide bedavadan gelecek bebişim bana :D acıdı demek ki bize....

hemende hayallar kurdum haaaaaa

anam ne kadannnda manyakım ben...

hadi yaaa :D anammmm pek sevindirik oldum şimdi gıııııı du 3-4 güne olmazam kan testi vereyim

evet az önce oldum sandım wc gittim bi baktım çok akıntı tık tok adet öncesi kuruluk olması lazımken oda yok ne bilim hayırlısı olsun ..

canım merhabalar hadi hayırlısı inşallah senden güzel haberler alacağz hayırlısıylaaa:16::16:

KIZLARRRR

canım vallahi iyi sabırlısın. hala 3-4 gün bekleyim de öyle gideyim diyorsun. ben şimdi doktorun kapısındaydım herhalde :1::1: inşallah ediğin gibi süpriz bir gebelik oluşur. ne güzel olur :16::16: yine boğazların şişti demek. sen biraz sık mı hasta oluyorsun yoksa bana mı öyle geliyor kuzum ya? geçmiş olsun. ben de şifayı kapıyor gibiyim. eve gitmek istiyorum ama amirim izin verir mi bilmiyorum.
ben de cumartesi günü için kadın ayarladım. gelecek inşallah. öncesinde benim de evi toparlamam lazım

adet öncesi 2-3 gün öncesinde kuruluk oluyordu,sonra adetim geliyordu ama canım benim de akıntım vardı,halen de var.

kızlar artık çıkmam lazım. ne namaz kıldım ne birşey yaptım markete gidip biraz malzeme alsam iyi olacak. belim ağrıyor hiç canım istemiyor dur bakalım evde yemek uydururum belki. herkeslere iyi günler!!!!

KIZLARRRR

ayyyy hadi bakalıımm hayırlısı olsunn yaaa çıkmayan candan ümit kesilmez hesabı kuzum olur olur valla belki süprizin geliyodur inşalaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhh :16:
ah tatlım hoşbuldum ama pek de sağlıklı gelemedim ben :(
bütün eklemlerim ağrııyor, başım da ağrıyor ve inanılmaz halsizim. üşüdüm mü uykusuzluktan mı oldu bilemiyorum ama tadım yok yani :(
izin alıp eve kaçmak akıma geliyor da işler de var. ne yapsam bilemedim

hay Allah ya, bu akşam mı geliyolar? yemeğe mi?
acaba gidip ucuz yollu su falan mı alsan
su doldurdum evde ne var ne yok herşeye ama yinede böyle giderde akşamda gelmezse diye sıkıntı yapıyorum bakalım hayırlısı ya :31:

ay inşallah öyle güzel mutfaklı ev nasip olur. ben istanbuldayken gezdiğim çoğu ev kutu gibi mutfaklıydı ve sinir olmuştum. ne bu ya bir kadın en şok mutfakta zaman harcıyor bit gibi yapmışlar diye. şimdi oturduğum evin mutfağı kocaman şükür. uzun tezgah da var. ama bazen yetmiyor. gerçi ben biraz üstünü doldurdum herşeyi rahat alayım diye. bazen kaldırasım gelmiyor değil hani :)

ohh ne güzel darısı bana inşallaahh :16:

burada kıslar yaa ben sürekli rüyamda bebek görünüyorum korunurken hamiş mi kalcem ben yoksa :1: belki iki haftadır bebk görüyorum rüyamda bu gece bir erkek çocuğu gördüm ama nasıl tatlı çocuk maviş gözlü sarı oyyy ana kuzusu kucağıma bir geliyodu ki :16: hep böyle rüyalar görüyom bu bir işaretmi yoksa korunmayı bırakmı demek acab :26:

canım vallahi iyi sabırlısın. hala 3-4 gün bekleyim de öyle gideyim diyorsun. ben şimdi doktorun kapısındaydım herhalde :1::1: inşallah ediğin gibi süpriz bir gebelik oluşur. ne güzel olur :16::16: yine boğazların şişti demek. sen biraz sık mı hasta oluyorsun yoksa bana mı öyle geliyor kuzum ya? geçmiş olsun. ben de şifayı kapıyor gibiyim. eve gitmek istiyorum ama amirim izin verir mi bilmiyorum.
ben de cumartesi günü için kadın ayarladım. gelecek inşallah. öncesinde benim de evi toparlamam lazım

son 2 - 3 aydır arada boğazımda ağrı hiiisediyorum bu yaşıma kadar hiç dabemcik hissi yaşamamaıştım.... hatta doktor bayağı dalga geçti benle bademciklerin minicik dedi küçükken hiç şişmemiş iltihaplanan gözenekler bile minicikmiş :D

ama 2-3 aydır her yorgunluğumda yada dinlenmeden sıksık misafir geşldğinde üşeniyorum yoruluyorum ya boğazım şişiyor buda yeni çıktı başıma..

sabırlıyım cnm ne yapim hayal kırıklığına uğramaktan çok korkuyorum 4 yıl oldu evleneli dile kolay 2 yılı geçti çocuk düşüncesi 2 yıl 2 ay oldu rabbim dert verdiği zaman sabrınıda veriyormuş...

sanada çok geçmiş olsun kuzum izin alıp gidip dinlensen yarın yine bütün iş sanan kalacak ve yorulacaksın daha fazla çalışacaksın ama kötüysende git dinlen mis gibi

amcaoğlu dibimde mantar gibi bitene kadar topikte kalayım o gelince kaçarım heheheh

fırsat bu fırsat iş kaçmıyor ya az takılayım dedim özledim yahuuuu

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sularım geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :52::52::52: gidem namaz kılam ayyyyyyyyyyyyyy çok mutlu oldum sonra tuvaletimi temizliyem bu arada kızlar ya tuvaletin güzel kokması için kullandığınız bir ürün var mı ben mr muscle kullanıyorum ama istediğim gibi buram buram bahar kokmuyo :31: ay birden yazdığım çok komiğime gitti tuvaletten buram buram başka bişi kokar ama ossun ben bahar kokusu istiyom :60::60::60::60::60::60:

Back
X