Sabredenler Kulübü 2012 :)

kızlar ben galiba regl oluyorum :53::53: şaşkınım çünkü 9 kasımda gittiğimde, cuma günü yumurta henüz 15mmdi ve çatlayacak kadar büyümemişti, ben de o yüzden pazar hatta pazartesiden önce regl olmam diyordum ama şimdi hem sancım var hafif hem de kahve akıntım ara ara kırmızıya dönüyor :53::53: sanki yarın falan sökülecek gibi...baş ağrım da var çünkü. bu durumda ya yumurtam erken çatladı, ya da büyümeden söndü ya da y.dışına çıkışım hava değişimi etkisi yaptı bilemiyorum. bugün 26. günüm çünkü...

eğer yarın regl olursam, eşim göre gitmeden önce çatlatma iğnesi yaptırma şansım olabilir. yine yazarım size... öpüyorum hepinizi

kızlar hala beklemedeyim. bugün de geçti, geceyi bilemem tabii. ruhsar da cuma ya kadar duracakmış onun acil bir durumu mu oldu da hastaneye falan mı gitti? geçmişten haberim yok? benim bildiğim onun haftası benden gerideydi. neyse saglıkla olsun da erken olsun dert değil. ben bu gidişle 40 ı dolduracağım. bu da kasım sonu demek. 26 kasım diye ben uydurmuştum ama belki de onu da geçer. off son günler hiç geçmiyor. hem ağırlaştıkça ağırlaşıyorsun hem de sabırsız oluyorsun.
sizler de hep face e gitmişsiniz galiba buraya takılmaktan sıkıldınız mı? neyse bakalım dediğim gibi denk getirebilirsem sizlere buradan haber veririm hastaneye gitmeden önce. selamlar herkese

canlarım bu hesabı yapmak yeni aklıma geldi ben en azndan son 3 ayımı ele alırsam en geç 29 günde görmsm kırmıızıları bugun 34.günümdü ve regl olmadım.

kuzu öncelikle ruhsar hakkında bilgi vereyim doktor bebek için kanala girdi diyince hepimiz o gün doğurtturduk ruhsarı :D ama ondada şuanda gelen giden yok bakalım taa pazartesine kadar mühlet vermiş doktor bakalım hayırlısı inşallah ikinizde sağlıkla kurtarırsınız bir avazda gelir yavrularınız :16: sen yazmayı ihmal etme buraya geliyoruz kıss unuturmuyuz terkedermiyiz burayı hiç ama oraya herkes daha rahat girdiği için sürekli orda olan birileri oluyo :34: seni de bekliyoruz inşallah doğumdan sonra kuzu :34:

kızlar merhaba daha öncede yazmıştım bu ay ovitrelle ve klomeni 2. kez kullanıyorum sağ tarafta bir tane sağlıklı yumurtam vardı cumartesi 2. ovitrelleyi vurundum bu ay umutlanmak istemiyorum geçen ay gecikmeli kırmızıyı görmüş umutlanmıştımm... o yüzden kendimi tutuyorum ama çevremden yakın çevremden 3 adet hamile haberi geldi valla kendimi gol yemiş takım gibi hissediyorum kimsenin nasibinde gözüm yok ama yine de insan bi tuhaf oluyo içimi buruya döküyorum...inşaallah Allah hepimizin gönlüne göre verir :((((((((((((((((((((((

kızlar hala beklemedeyim. bugün de geçti, geceyi bilemem tabii. ruhsar da cuma ya kadar duracakmış onun acil bir durumu mu oldu da hastaneye falan mı gitti? geçmişten haberim yok? benim bildiğim onun haftası benden gerideydi. neyse saglıkla olsun da erken olsun dert değil. ben bu gidişle 40 ı dolduracağım. bu da kasım sonu demek. 26 kasım diye ben uydurmuştum ama belki de onu da geçer. off son günler hiç geçmiyor. hem ağırlaştıkça ağırlaşıyorsun hem de sabırsız oluyorsun.
sizler de hep face e gitmişsiniz galiba buraya takılmaktan sıkıldınız mı? neyse bakalım dediğim gibi denk getirebilirsem sizlere buradan haber veririm hastaneye gitmeden önce. selamlar herkese

canım friedman yazmış sana durumları...
bizler de seni merak ediyorduk, bir süre görmeyince hatta bu doğurdu galiba diye düşündük :1: bebeişin içerde rahat demek ki gelmek istemiyor, eninde sonunda çıkacak tatlım... inşallah seni bunaltmadan gelir. ben de yine regl oluyorum. daha geç bekliyordum ama nedense erken gelicek gibi. belki bu ay klomen tedavisine başlayacağım bakalım. ama kendimi yumurtalar çatlasa bile eşimle ilişki olmaması ihtimaline hazırlamam lazım. ne yazık ki benim eşim sıradan bir erkekten farklı davranabiliyor konu bebek olunca :14:

öyle işte tatlım, seni öpüyorum çok, kendine dikkat et bizi habersiz bırakma

kızlar merhaba daha öncede yazmıştım bu ay ovitrelle ve klomeni 2. kez kullanıyorum sağ tarafta bir tane sağlıklı yumurtam vardı cumartesi 2. ovitrelleyi vurundum bu ay umutlanmak istemiyorum geçen ay gecikmeli kırmızıyı görmüş umutlanmıştımm... o yüzden kendimi tutuyorum ama çevremden yakın çevremden 3 adet hamile haberi geldi valla kendimi gol yemiş takım gibi hissediyorum kimsenin nasibinde gözüm yok ama yine de insan bi tuhaf oluyo içimi buruya döküyorum...inşaallah Allah hepimizin gönlüne göre verir :((((((((((((((((((((((

ben de sanıyorum önümüzdeki ay ilk kez klomen kullanacağım ama eşimle planlı ilişki konusunda sıkıntı yaşadığımız için sonucu tahmin edemiyorum pek...
hamile haberlerine yazdığın yoruma ba-yıl-dım! benim de tam olarak hissettiğim işte bu :53::53: inşallah durumu beraberliğe getirebiliriz :1:

canım friedman yazmış sana durumları...
bizler de seni merak ediyorduk, bir süre görmeyince hatta bu doğurdu galiba diye düşündük :1: bebeişin içerde rahat demek ki gelmek istemiyor, eninde sonunda çıkacak tatlım... inşallah seni bunaltmadan gelir. ben de yine regl oluyorum. daha geç bekliyordum ama nedense erken gelicek gibi. belki bu ay klomen tedavisine başlayacağım bakalım. ama kendimi yumurtalar çatlasa bile eşimle ilişki olmaması ihtimaline hazırlamam lazım. ne yazık ki benim eşim sıradan bir erkekten farklı davranabiliyor konu bebek olunca :14:

öyle işte tatlım, seni öpüyorum çok, kendine dikkat et bizi habersiz bırakma

ben de sanıyorum önümüzdeki ay ilk kez klomen kullanacağım ama eşimle planlı ilişki konusunda sıkıntı yaşadığımız için sonucu tahmin edemiyorum pek...
hamile haberlerine yazdığın yoruma ba-yıl-dım! benim de tam olarak hissettiğim işte bu :53::53: inşallah durumu beraberliğe getirebiliriz :1:

teşekkürler canım aynı şeyleri hissettiğim için bayılmışsındır :))...dün bi haber aldım sonra bugün bir hafta önce bi daha derken gol gibi işte :)...inşaallah senin de eşine bebek konusunda ne hissettiğini duygularını açıkça söyle eminim ki düşünecektir..benimki de çok erken diyordu şimdi benden hevesli oldu ve bu beni daha da üzüyor..neyse inşaallah burada birbirimize umut oluruz..

niye kız çiğköfteden ne oluyo ki? iyiliğimemi diyon yoksa,yapamayıp yiyemediğin için mi diyon? :))

ya canıııımmmmm ben buğün yedim yaaa,ama etsizdi etli yiyemiyorum,patetesli yedim faydalı olurmu acaba? :)) fazla irdelemiyorum ya,sadece 29 kasımı bekliyorum sabırla

etsizse ye tabi..kendini mi yapiyorsunuz? kendiniz yapiyorsaniz bi tarif etsene kurban:))))
5-6 gun bisi kalmis test yapmana, ayyyyy heyecan dorukta:52:

niye kız çiğköfteden ne oluyo ki? iyiliğimemi diyon yoksa,yapamayıp yiyemediğin için mi diyon? :))

ya canıııımmmmm ben buğün yedim yaaa,ama etsizdi etli yiyemiyorum,patetesli yedim faydalı olurmu acaba? :)) fazla irdelemiyorum ya,sadece 29 kasımı bekliyorum sabırla

etsizse ye tabi..kendini mi yapiyorsunuz? kendiniz yapiyorsaniz bi tarif etsene kurban:))))
5-6 gun bisi kalmis test yapmana, ayyyyy heyecan dorukta:52:

kızlar ben galiba regl oluyorum :53::53: şaşkınım çünkü 9 kasımda gittiğimde, cuma günü yumurta henüz 15mmdi ve çatlayacak kadar büyümemişti, ben de o yüzden pazar hatta pazartesiden önce regl olmam diyordum ama şimdi hem sancım var hafif hem de kahve akıntım ara ara kırmızıya dönüyor :53::53: sanki yarın falan sökülecek gibi...baş ağrım da var çünkü. bu durumda ya yumurtam erken çatladı, ya da büyümeden söndü ya da y.dışına çıkışım hava değişimi etkisi yaptı bilemiyorum. bugün 26. günüm çünkü...

eğer yarın regl olursam, eşim göre gitmeden önce çatlatma iğnesi yaptırma şansım olabilir. yine yazarım size... öpüyorum hepinizi
aaa şaşırdım valla canım,ama dediğin ihtimaller mantıklı..hayırlısı olsun bakalım,en azından önümüzdeki ayı değerlendirme şansın doğar belki de,inşallah:34:

canım yaa allah kolaylık versin,inşallah en güzel zamanda,annciğini yormadan gelir:16: dualarımız seninle:16:

[TABLE="class: cms_table_grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD]isim[/TD]
[TD]bat[/TD]
[TD]durum[/TD]
[TD]denemede kaçıncı ay[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sewgul34[/TD]
[TD]15 ocak[/TD]
[TD]HAMİLEEE :49: :52: :nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_BALIM_[/TD]
[TD]29 ocak[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beklenti[/TD]
[TD]16 şubat[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin[/TD]
[TD][/TD]
[TD]7[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi[/TD]
[TD]29 şubat[/TD]
[TD]2[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii[/TD]
[TD]5 mart[/TD]
[TD]1,5 yıl[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis[/TD]
[TD]13 mart[/TD]
[TD]4[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu[/TD]
[TD]3 nisan[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86[/TD]
[TD]7 nisan[/TD]
[TD]7[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pdr55[/TD]
[TD]12 Nisan[/TD]
[TD]2,5 yıl[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she[/TD]
[TD]10 mayıs[/TD]
[TD]1[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin[/TD]
[TD]7 aralık[/TD]
[TD]Bir melek annesi yavrusunu kaybetti yeni kelebeğini bekliyor...[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85[/TD]
[TD][/TD]
[TD]21[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam[/TD]
[TD] 25 haziran[/TD]
[TD]10[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn[/TD]
[TD]3 temmuz[/TD]
[TD]18[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara[/TD]
[TD]30 temmuz[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce[/TD]
[TD][/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD]23[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sinhus[/TD]
[TD]23 ekim[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mavihayal[/TD]
[TD]4 eylül[/TD]
[TD]HAMİLEEE :49:[/TD]
[TD]5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gunduz[/TD]
[TD]7 eylül[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD]1 yıl[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kelam[/TD]
[TD] 5 eylül[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD]12[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egemn[/TD]
[TD]24 eylül[/TD]
[TD]HAMİLEEE :49:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ahsenelkasas[/TD]
[TD]19 kasım[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel[/TD]
[TD]2 kasım[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD]2 yıl[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SaskinAnne[/TD]
[TD]15 kasım[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive[/TD]
[TD]24 kasım[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD]11[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

UMUT SLOGANIMIZ ;Allah, nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz. (hz.Osman r.a)
[TABLE="class: grid, align: center"]
[TR]
[TD]
isim
[/TD]
[TD]
deneme süresi
[/TD]
[TD] dua günü [/TD]
[TD="align: center"]
meleklerimize hoşgeldin hediyelerimiz
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk (elif)[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu[/TD]
[TD]:49: :nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_Balım_[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgul34[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86 (pınar) [/TD]
[TD="align: center"]:48:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] pdr55 (müjde)[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85[/TD]
[TD="align: center"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn (sinem)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egemn (Binnur)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce (elif) [/TD]
[TD]24 ay[/TD]
[TD]22 kasım[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]friedman [/TD]
[TD]3 ay [/TD]
[TD]23 kasım[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel [/TD]
[TD]2 yıl[/TD]
[TD]26 kasım[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus (sinem)[/TD]
[TD]11 ay[/TD]
[TD]27 kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin (perihan)[/TD]
[TD]Dua ile yola devam
[/TD]
[TD]28 kasım[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara (bilgi)[/TD]
[TD]6 ay[/TD]
[TD]29 kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive [/TD]
[TD]8 ay[/TD]
[TD]30 kasım[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]saskinanne[/TD]
[TD]4 ay[/TD]
[TD]3 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ahsenelkasas[/TD]
[TD][/TD]
[TD]4 aralık[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bugün friedman arkadaşımızın dua günü
Rabbim gönlünde olanı hakkında hayırlı kılarak sana nasip etsin.(amin)

friedmanciğim rabbim mübarek cuma günü yüzü suyu hürmetine hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin,herşey gönlünce olsun hayatın boyunca inşallah:16:

kızlaarrrr:52: dua edin nolur yarın test yaptırıcam.hala regl olmadım umarım yine kendimi psikolojik olara ertelemiyorumdur bugun 35.günüm yada benmi yanlıs hesaplıyorum acaba en son 19 ekimde oldm.

inşallah meleğine kavuşursun. ben senin yerinde olsma şimdiye kadar 5 tane test yapmıştım :)

ahh tatlım aylarca hep aynı seyı yaptım korkuyorum artık test bıle yapmaya ama salı aksamı yapmıstım dayanamayıp bi gebelik birde ovulasyon testı ama sadece ovulasyon testı sılık cıktı onun ıcın de cokca umitlenemiyorum.
:18:

kuzu beni bulmuşsun seni aldım kabul ettim :1: kulübede üye yaptım seni facende kendi sayfanın sol tarafını incelersen görürsün adımızı kuzu oraya girip bize slm çaka bilin garii :1:

Back
X