Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Boyatmak Şart mı?

imagemaker

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2013
3.582
3.393
168
Yaşım 39 .Saçlarıma aklar düşmeye başladı .Herkes bir laf söylüyor beyazlarıma .Boyatmak şart mıdır .Bu hayatın bir kuralı mıdır . Boyatmak istemediğim için bu tür laflardan da çok rahatsız oluyorum .Siz ne yapıyorsunuz hanımlar ?

Ben de beyazlar yüzünden boyuyorum, kendim rahatsız hissettiğim için.
Siz rahatsız değilseniz problem yok bence

cırt cırt ortalıkta renk cümbüşyle gezenlerden senin saçının akı daha iyidir boşver

Benim yok ama beyaz saça dayanamam hoc. Kına yakabilirsin. Boyadan daha sağlıklı. Hemde ceviz yapragi ile su kaynat, onunla yoğur icine birazda zeytinyagi koy valla muhteşem oluyor. Hemde bakim:-D

bence beyaz saç çok bakımsız göösteriyor benim olsa bende boyarım..

Benim beyazım yok önce boyuyordum şimdi bıraktım belli bir süre sonra insan doğallığı sevmeye başlıyor. Sizi rahatsız etmiyorsa böylede bakımlıysanız neden kimyasallarla uğraşasınız ki. Hayatın doğal akışı yani, insanların göz zevkine hitap etmek zorunda değilsiniz kendiniz nasıl mutluysanız öyle yapın.

Hiç rahatsız olma. O kendi düşünceleri. Kim nasıl mutlu oluyorsa onu yapmakta serbest. Laf söyleyenler de muhtemelen kadın olmayı sadece güzel görünmekten ibaret sanan insanlar. Kaldı ki ben beyazlamış, kırlaşmış saçları daha karizmatik bulurum. Kendim de boyatmıyorum yanlardan çıkan beyazları. Saçlarım simsiyah mesela, yüzünü sert gösteriyor açtır diyorlar. İyi de böyle yaratılmışım ben Allah'tan iyi mi bileceksiniz:) O yüzden takma kafana.

Ben de beyaz saçı seviyorum. Ayri bir hava katiyor. Ha benim yok ama olanlarinkisi cok hoşuma gidiyor. Boyatmak zorunda değilsiniz...

Evet aynen öyle benim de saçlarım siyaha yakın koyu kestane .Resim koyarım görürsünüz .aslında resmim vardı ama uzun süre aktif olmayınca silinmiş sanırım .

Annem 60 yaşında bembeyaz saçları.Erkeen de beyazlamıs.Kuaförler de bayılırdı.Bende böyle sevıyorum .Dıp boyası gelmiş bir sactann cok daha hoş göründüğü kesin.

ben boyatıyorum..
tercih meselesi ama daha bakımlı göründüğünü düşünüyorum...

boyasız kendimi inanılmaz çirkin buluyorum.çünkü beyazlarım çok ve düzenli boyuyorum.kızılı tercih ettiğim için evde çok rahat boyuyabiliyorum

Beyaz varsa mecbur boyamak gerek bence çok kötü durur ben 24 yaşındayım daha saçıma hiç boya sürmedim fakat beyazlarım olsaydı tereddüt etmeden boyardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…