- 5 Ekim 2013
- 3.582
- 3.393
- 168
- Konu Sahibi imagemaker
-
Kesinlikle öyle. Ben de mesela Barbra Streisand'ı çok severim. Allahtan günümüz Türkiye'sinde geçmemiş kadının gençliği yoksa bırak ödül üstüne ödül alan bir oyuncu olmayı, komplekslerden kompleks beğenirdi kendine. Kemerli burun, birbirine yakın gözler. Oysa ne kadar karizmatik ve güzel görünüyor....
Eki Görüntüle 1238346
Hah işte tam da bu sabahtan beri söylemek istediğim. Bir kadın kendine güveniyorsa, kendini seviyorsa, kendiyle barışıksa zaten o ışıltı yeter güzel görünmesine. Dedim ya ben aynaya her baktığımda gerçekten güzel bir kadın görüyorum. Üstelik toplumun genel geçer güzellik anlayışına hiç uymuyor ne bedenim, ne yüzüm. Ama kendimi seviyorum ve güzel buluyorum. Her zaman temizim. İşin ilginci ben kendimi güzel bulduğum için insanlar da beni güzel buluyorlar. Ha bulmasalar umrumda olur mu? Hiççç sallamam bile:)Evett Barbara Streizend da sevdiğim sanatçılardandır .. Aslında en güzel kadın kendine güvenen kadındır .
boyatmak tabi şart değil ama beyaz olan saçın insanı daha yaşlı gösterdiği de kesin.,budan rahatsız olmuyorsan boyatmayabilirsin.Yaşım 39 .Saçlarıma aklar düşmeye başladı .Herkes bir laf söylüyor beyazlarıma .Boyatmak şart mıdır .Bu hayatın bir kuralı mıdır . Boyatmak istemediğim için bu tür laflardan da çok rahatsız oluyorum .Siz ne yapıyorsunuz hanımlar ?
Sorun şurada kendileri saçlarını boyuyor diye boyamayanları aşağılamaya kalkanlarda .Kadınlar da haliyle boya yapmak zorunda hissediyor kendini .Aksi taktirde çirkin olursun hissiyatı veriyorlar sağolsunlar .
Yaşım 39 .Saçlarıma aklar düşmeye başladı .Herkes bir laf söylüyor beyazlarıma .Boyatmak şart mıdır .Bu hayatın bir kuralı mıdır . Boyatmak istemediğim için bu tür laflardan da çok rahatsız oluyorum .Siz ne yapıyorsunuz hanımlar ?
bir komşum var, önceleri sadece alnının üzerindeki kısım beyazdı, kadın boyamıyordu yine de mükemmel görünüyordu, birkaç yıl sonra tamamen beyazladı saçları ve hala da mükemmel. şu "boya bakımdır." diye budalalaşan insanlara kulak asmayın. insanın saçları nasıl beyaz olamaz? erkekler de boyasın o halde bakımsızlık belirtisiyse. tam tersine çok da cool bulurum ben. insanlar çok saygısız, sanane elalemin aklarından diye sorarlar adama. zaten herkes fabrika üretimi gibi olmuş, platin saç almış başını gidiyor
İyi de bu kadın zaten neredeyse yetmiş yaşında. Üstelik normalde hoş bir hatundur. Bu fotoğrafta biraz itici çıkmış.Çirkin oluyor da ondan...
Güzel mi allasen?
Eki Görüntüle 1238364
Konu yine geleneksel KK kavgasına dönmesin. Beyaz saç insanı yaşlı ve bakımsız gösterir. Ha gelirsin 70 yaşına da o zaman pamuk kategorisine girersin. Bu standartları ben koymuyorum. Bazı evrensel güzellik ölçütleri vardır. Bu da onlardan biri. Ha sen üşeniyorsun ya da sevmiyorsun, boyamazsın. Olur biter. Saç boyayanlara da silikon meraklısı, boya küpüne düşmüş yakıştırması yapılmış ya, pes.
Canım boyatmak istemiyorsan hint kınasını deneyebilirsin hem saçlarına boya gibi zararda vermez bir kına sonuçta :)Yaşım 39 .Saçlarıma aklar düşmeye başladı .Herkes bir laf söylüyor beyazlarıma .Boyatmak şart mıdır .Bu hayatın bir kuralı mıdır . Boyatmak istemediğim için bu tür laflardan da çok rahatsız oluyorum .Siz ne yapıyorsunuz hanımlar ?
Bakın sorun ne biliyor musunuz, kadınların kafasında genç kadın güzeldir anlayışı yaratılıyor. Oysa güzel olmak için genç olmaya gerek yok. Her yaşın ayrı bir güzelliği var. Ben daha önce de söyledim, güzel olmak, bakımlı olmak insanın yaşıyla ve bedeniyle savaşması değildir. Kaldı ki savaşsan ne olacak eninde sonunda galip gelecek doğa sana. Sen genç kadın güzeldir mantığıyla hareket edersen elli yaşında geldiğin zaman seni yirmilik çıtırla aldatan kocana da ses çıkarmayacaksın bi zahmet. Ya da iş görüşmesine gittiğin zaman sırf güzel görünüyor diye zerre tecrübesi olmayan gencecik bir kadını, bilgili ve deneyimli olduğun halde sana tercih etmeleri koymayacak sana.bir komşum var, önceleri sadece alnının üzerindeki kısım beyazdı, kadın boyamıyordu yine de mükemmel görünüyordu, birkaç yıl sonra tamamen beyazladı saçları ve hala da mükemmel. şu "boya bakımdır." diye budalalaşan insanlara kulak asmayın. insanın saçları nasıl beyaz olamaz? erkekler de boyasın o halde bakımsızlık belirtisiyse. tam tersine çok da cool bulurum ben. insanlar çok saygısız, sanane elalemin aklarından diye sorarlar adama
Güzel taktikmişBoyatmak istemiyorsanız suya dayanıklı rimelle kapatın derim. Ortaokul hocam öyle yapıyordu :)
İyi de bu kadın zaten neredeyse yetmiş yaşında. Üstelik normalde hoş bir hatundur. Bu fotoğrafta biraz itici çıkmış.
Bakın sorun ne biliyor musunuz, kadınların kafasında genç kadın güzeldir anlayışı yaratılıyor. Oysa güzel olmak için genç olmaya gerek yok. Her yaşın ayrı bir güzelliği var. Ben daha önce de söyledim, güzel olmak, bakımlı olmak insanın yaşıyla ve bedeniyle savaşması değildir. Kaldı ki savaşsan ne olacak eninde sonunda galip gelecek doğa sana. Sen genç kadın güzeldir mantığıyla hareket edersen elli yaşında geldiğin zaman seni yirmilik çıtırla aldatan kocana da ses çıkarmayacaksın bi zahmet. Ya da iş görüşmesine gittiğin zaman sırf güzel görünüyor diye zerre tecrübesi olmayan gencecik bir kadını, bilgili ve deneyimli olduğun halde sana tercih etmeleri koymayacak sana.
55 yaşında bu kadın. Ne 70'i? Daha da yaşlı görünüyor işte.
İyi de bu kadın zaten neredeyse yetmiş yaşında. Üstelik normalde hoş bir hatundur. Bu fotoğrafta biraz itici çıkmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?