Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Boyatmak Şart mı?

Evett Barbara Streizend da sevdiğim sanatçılardandır .. Aslında en güzel kadın kendine güvenen kadındır .

Evett Barbara Streizend da sevdiğim sanatçılardandır .. Aslında en güzel kadın kendine güvenen kadındır .
Hah işte tam da bu sabahtan beri söylemek istediğim. Bir kadın kendine güveniyorsa, kendini seviyorsa, kendiyle barışıksa zaten o ışıltı yeter güzel görünmesine. Dedim ya ben aynaya her baktığımda gerçekten güzel bir kadın görüyorum. Üstelik toplumun genel geçer güzellik anlayışına hiç uymuyor ne bedenim, ne yüzüm. Ama kendimi seviyorum ve güzel buluyorum. Her zaman temizim. İşin ilginci ben kendimi güzel bulduğum için insanlar da beni güzel buluyorlar. Ha bulmasalar umrumda olur mu? Hiççç sallamam bile:)

boyatmak tabi şart değil ama beyaz olan saçın insanı daha yaşlı gösterdiği de kesin.,budan rahatsız olmuyorsan boyatmayabilirsin.
ama ben kesinlikle olurum.

Bence onemli olan sizin nasil mutlu oldugunuz.Saci bembeyaz olup cok hos gorunen tanidigim var.Boyamak sart degil bence

Sorun şurada kendileri saçlarını boyuyor diye boyamayanları aşağılamaya kalkanlarda .Kadınlar da haliyle boya yapmak zorunda hissediyor kendini .Aksi taktirde çirkin olursun hissiyatı veriyorlar sağolsunlar .

Çirkin oluyor da ondan...
Güzel mi allasen?

Konu yine geleneksel KK kavgasına dönmesin. Beyaz saç insanı yaşlı ve bakımsız gösterir. Ha gelirsin 70 yaşına da o zaman pamuk kategorisine girersin. Bu standartları ben koymuyorum. Bazı evrensel güzellik ölçütleri vardır. Bu da onlardan biri. Ha sen üşeniyorsun ya da sevmiyorsun, boyamazsın. Olur biter. Saç boyayanlara da silikon meraklısı, boya küpüne düşmüş yakıştırması yapılmış ya, pes.

bir komşum var, önceleri sadece alnının üzerindeki kısım beyazdı, kadın boyamıyordu yine de mükemmel görünüyordu, birkaç yıl sonra tamamen beyazladı saçları ve hala da mükemmel. şu "boya bakımdır." diye budalalaşan insanlara kulak asmayın. insanın saçları nasıl beyaz olamaz? erkekler de boyasın o halde bakımsızlık belirtisiyse. tam tersine çok da cool bulurum ben. insanlar çok saygısız, sanane elalemin aklarından diye sorarlar adama

İnsanın kendi tercihi, kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle olmakta özgürsün. Benim de 19 yaşımdan beri beyazlar var saçlarımda, kendimi iyi hissetmediğim için kendi rengimde boyatıyorum. 3-4 ay gidiyor bir boya bana. Kendi rengim olduğu için dipler çıkmıyor, beyazlar çok abartmaya başlayınca tekrar boyatıyorum.

Kapitalist düzen, güzellik dayatması falan çok mantıklı gelmiyor bana açıkçası. Bundan 200 yıl önce de kadınlar saçlarını kınayla boyuyor, papatyayla, oksijenle rengini açıyordu. Evde kendi yaptıkları makyaj malzemeleriyle makyaj yapıyorlardı. O zaman da kapitalist düzen mi vardı? Bu kadının doğasında olan bir şey bence. Süslenmeyi seviyoruz. Süslenmek, bakımlılık doğallıktan uzaklaşmak değildir.

İyi de bu kadın zaten neredeyse yetmiş yaşında. Üstelik normalde hoş bir hatundur. Bu fotoğrafta biraz itici çıkmış.

Canım boyatmak istemiyorsan hint kınasını deneyebilirsin hem saçlarına boya gibi zararda vermez bir kına sonuçta :)

Bakın sorun ne biliyor musunuz, kadınların kafasında genç kadın güzeldir anlayışı yaratılıyor. Oysa güzel olmak için genç olmaya gerek yok. Her yaşın ayrı bir güzelliği var. Ben daha önce de söyledim, güzel olmak, bakımlı olmak insanın yaşıyla ve bedeniyle savaşması değildir. Kaldı ki savaşsan ne olacak eninde sonunda galip gelecek doğa sana. Sen genç kadın güzeldir mantığıyla hareket edersen elli yaşında geldiğin zaman seni yirmilik çıtırla aldatan kocana da ses çıkarmayacaksın bi zahmet. Ya da iş görüşmesine gittiğin zaman sırf güzel görünüyor diye zerre tecrübesi olmayan gencecik bir kadını, bilgili ve deneyimli olduğun halde sana tercih etmeleri koymayacak sana.

50li yaşlara gelip 20 lik kadınlar gibi giyinip ,saç boyatıp, mimiklerini bile yapmacıklaştıran kadınlar bana çok komik gelir mesela

55 yaşında bu kadın. Ne 70'i? Daha da yaşlı görünüyor işte.

Pardon ama bir şey sormak istiyorum. Daha yaşlı görünse ne olur? Yaşlanmak, yaşlı olmak ayıp ya da günah bir şey mi? Eninde sonunda yaşlanmayacak mısınız? Sonsuza kadar genç ve diri olmanız mümkün mü? Yaşlanmak doğanın kanunu. İstediğiniz kadar savaşın başarılı olamazsınız. Savaşmaya çalışıp, başarılı olamadıkça da kendinizi daha çirkin bulursunuz, hatta kendinizden nefret edersiniz. Oysa kabullendiğiniz sürece kendinizle barışık olur, kendinizi güzel bulursunuz. Şu an yaşınız kaç bilmiyorum ama böyle düşünmeye devam ederseniz sizin elli, altmış yaşındaki halinizi düşünemiyorum.

İyi de bu kadın zaten neredeyse yetmiş yaşında. Üstelik normalde hoş bir hatundur. Bu fotoğrafta biraz itici çıkmış.

bu da güzelliğin göreceli olduğunun ispatı işte...
mesela siz hoş hatun demişsiniz..
ben hiç beğenmiyorum yani bu fotosunda değil sadece, normalde izlerken de hiçbir halini beğenmiyorum..
benim güzellik anlayışım X.dir, sizinki Y.
onun için herkesi bir kefeye koymamak lazım..
siz koydunuz diye söylemiyorum.. yanlış anlamayın...

Ay herkesin paşa gönlü yav
Kimi ister hiç boyatmaz
Kimi gider 16sında boyatır
Ben seviyorum renk değiştirmeyi mesela
Sen de bakma konu sahibi millet saçını boyasan başka bişeyine laf eder
Boş lakırdıyı sever insanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…