Saç rengi değişikliği ve sonuçları

Aklıma şeyde geliyor. acaba ayrılmak isteyipte,saçınızı bahane olarak öne sürmüş olabilirmi?belki sizin çok güzel olmanızı kaldıramadı,bazı erkekler öyledir.yanındaki kızın aşırı güzel olmasını istemeyen erkeklerde var.

Sevgili değiliz ki ayrılmak istesin. Saç daha dikkat çekici gösterdiği için bunu yapıyorsa yine gülerim, yine gülerim :) sebebi nolursa olsun saçma ve bunu şu aşamada görmem çok iyi oldu.

Sevgili değiliz ki ayrılmak istesin. Saç daha dikkat çekici gösterdiği için bunu yapıyorsa yine gülerim, yine gülerim :) sebebi nolursa olsun saçma ve bunu şu aşamada görmem çok iyi oldu.
Beyenen her şekilde beyenir. bahane üretmez,siz enisi bundan sonra gönlünüze göre sizi gerçekten seven birini bulursunuz bırakın sizi kaybettiği için o düşünsün...

Beyenen her şekilde beyenir. bahane üretmez,siz enisi bundan sonra gönlünüze göre sizi gerçekten seven birini bulursunuz bırakın sizi kaybettiği için o düşünsün...
Evet, öyle düşünüyorum :) sevgili olsaydık ve benden kibarca ileriki zamanda kumral olmamı isteseydi bunu düşünürdüm ama şu an için hayır.

Ne saçma tavır o öyle. Insan kendinde değişiklik yaptı diye soğumak...Cidden ilginç.
Ben koyu kahveden platine döndüm, renk tutmadı saçlar bildiğin elemen tablosu. Bakır, gümüş, altın... E adam boşasın madem.

Değil mi :) çabucak değişebilecek, dönüşümü çok kolay olan bir husus için absürd tavır sergilemek saçmalık.

Mune konum kapananilir. Cevaplayan herkese teşekkür ediyorum. Yarın bu soğuk tavrını onunla konuşacağım(başka bir sebep mi var merakımı gidermek adına) gerekçe olarak yine saç mevzusu açılırsa da son noktayı koyacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…