vitrini sevmiş demek ki diye düşünürüm mantık dışı tabi kiHerkese merhaba. Yakın zamanda saç rengimde değişikliğe gittim. Koyu tonlara döndüm. Beyaz tenli ve renkli gözlü olduğum için de kendime yakıştırdım, yakın çevremden de olumlu yorumlar aldım. Bir süredir flörtleştiğim birisi vardı. Onun duyguları oldukça yoğundu hatta evlilik konusunu dahi açmıştı.(ben bu kadar ileriye dönük plan yapmak istemedim, henüz flörtüz) Bu saç rengi değişikliğimden kendisi hiç hoşnut olmadı. Neden yaptın gibi sorular sordu. Son iki gündür de bu sebepten bana soğuk davranıyor.
Bu olanlar fazlaca saçma değil mi? Saç nedeniyle güçlü duyguların böyle saçma şeye dönüşmesini anlamlandıramıyorum. Üstelik şu anki saçlarımdan çok memnunum ve değiştirmeyi düşünmüyorum. Bana çok yakıştı. Bahsettiğim kişinin yaptıkları mantık dışı değil mi?
Kesinlikle ben de bu şekilde düşünmekteyim. Kendimde köklü bir değişikliğe gitsem bir anda yüzüme cerrahi müdaheleler yapsam( dolgu, estetik vs) bir nebze anlayabilirim ancak altı üstü saçımın rengi koyulaştı ve bu renk bana yakıştı.(objektifim)vitrini sevmiş demek ki diye düşünürüm mantık dışı tabi ki
Hayır sarı değildi kumral tonlarıydı şu an kestane. Haklısınız, kesinlikle bu sözü sarfetmeliyim ona. Zaten herkesten övgüler alıyorum saçıma yönelik. Bunu yapacağım :)Saç rengin sarı mıydı?
Eğer öyleyse bi anda gözü alışmamış olabilir ama bu yüzden soğuk davranması çok ergence.
Onu soğukluğuyla başbaşa bırak.
Yazarsa da "herkesten övgü alıyorum saçlarım hakkında bu kadar seveceğimi bilsem daha önce boyardım:)" de laf arasında. Hani 'sen kimsin ki? Sen olmasan da olur" modunda davran. Ben sevdim kime ne tarzında yani. Yarın birgün beyazlayacak o saçlar hatta dökülecek buna da laf yapar cins.
Eğer yaptığım değişiklik bana yakışmasaydı onunla empati kurmaya çalışırdım ancak bu renk tenimi ve gözlerimin rengini daha çok ortaya çıkardı. Adapte olması zaman alabilir elbette ancak sohbetini daha kısa tutmasını gerektirmiyor. Bu şekilde davrandıkça ondan çok soğuyorum.Durum tabii ki mantıksız ama kendimden örnek veriyorum, yüzünüzde ciddi bir değişime sebep oldu mu bu renk?
Erkek arkadaşım tanıştığımızdan beri sakallıydı misal, bir iş için tıraş olması gerekmişti, 1-2 hafta konuşmakta bile inanılmaz zorluk çekmiştim, biliyorum saçma ama sanki başka biri gibi geliyordu sanki erkek arkadaşımı başkasıyla aldatıyormuşum gibi geriliyordum konuşurken. Bazen uzun süre göz alışınca yeni bir şeye adapte olmak çok zor oluyor. :)
Eğer yaptığım değişiklik bana yakışmasaydı onunla empati kurmaya çalışırdım ancak bu renk tenimi ve gözlerimin rengini daha çok ortaya çıkardı. Adapte olması zaman alabilir elbette ancak sohbetini daha kısa tutmasını gerektirmiyor. Bu şekilde davrandıkça ondan çok soğuyorum.
Memnun olduğumu belirttim o kadar. Açıkçası ben bu halimi çok sevdim :) bir müddet böyle kalacağım, orası kesin. Şöyle bir örnekleme yapayım size. Kendisi işinden dolayı sakal bıyık traşı olmak durumunda. Oysa ki ben onu sakallı beğeniyorum. Sakalsızken cildindeki pürüzler ortaya çıkıyor. Yüz hatları muntazam olmadığı için sakallı iken daha havalı görünüyor. Sırf traşlı diye ona bu halini sevmiyorum demedim. Traşlıyken görüşmeyelim demedim :)Kusura bakmayın yakışmadığını söylediği kısmı kaçırmışım. Bazı insanlar böyle şeylere çok anlam yüklüyor, açık açık konuştunuz değil mi böyle memnunum, gözün zamanla alışır ayrıca bu boya sonrasında değiştirebilirim diye.
Haklısın isteyerek yaptığın ve geri dönüşü olan bir şey için yaptığı hareket bu ya geri dönülmez bir şey olsaydı? Bunun kırılsaydı ? Ya da allah korusun kanser olsaydın saçın kaşın dökülSeydi eş arkadaş olarak seçtiklerimiz bize bir ömür lazımKesinlikle ben de bu şekilde düşünmekteyim. Kendimde köklü bir değişikliğe gitsem bir anda yüzüme cerrahi müdaheleler yapsam( dolgu, estetik vs) bir nebze anlayabilirim ancak altı üstü saçımın rengi koyulaştı ve bu renk bana yakıştı.(objektifim)
Demek ki birlikte geçirilen zamanların, edilen sohbetlerin önemi fiziksel çekimden daha azmış.
beğenmişsin yapmışsın yahuHerkese merhaba. Yakın zamanda saç rengimde değişikliğe gittim. Koyu tonlara döndüm. Beyaz tenli ve renkli gözlü olduğum için de kendime yakıştırdım, yakın çevremden de olumlu yorumlar aldım. Bir süredir flörtleştiğim birisi vardı. Onun duyguları oldukça yoğundu hatta evlilik konusunu dahi açmıştı.(ben bu kadar ileriye dönük plan yapmak istemedim, henüz flörtüz) Bu saç rengi değişikliğimden kendisi hiç hoşnut olmadı. Neden yaptın gibi sorular sordu. Son iki gündür de bu sebepten bana soğuk davranıyor.
Bu olanlar fazlaca saçma değil mi? Saç nedeniyle güçlü duyguların böyle saçma şeye dönüşmesini anlamlandıramıyorum. Üstelik şu anki saçlarımdan çok memnunum ve değiştirmeyi düşünmüyorum. Bana çok yakıştı. Bahsettiğim kişinin yaptıkları mantık dışı değil mi?
Kesinlikle. Bu hareketiyle her zaman yanımda olacak karakterde biri olmadığını gösterdi.Haklısın isteyerek yaptığın ve geri dönüşü olan bir şey için yaptığı hareket bu ya geri dönülmez bir şey olsaydı? Bunun kırılsaydı ? Ya da allah korusun kanser olsaydın saçın kaşın dökülSeydi eş arkadaş olarak seçtiklerimiz bize bir ömür lazım
Aynen öyle. Saçımdan oldukça memnunum ve uzun süre de değiştirmeyeceğim. Onun görüşünü umursamıyorum, böyle mutluyum, yakıştı. :)beğenmişsin yapmışsın yahu
saçını değil adamı değiştir
Acaba sarışın takıntısını mı tatmin ediyordunuz?Herkese merhaba. Yakın zamanda saç rengimde değişikliğe gittim. Koyu tonlara döndüm. Beyaz tenli ve renkli gözlü olduğum için de kendime yakıştırdım, yakın çevremden de olumlu yorumlar aldım. Bir süredir flörtleştiğim birisi vardı. Onun duyguları oldukça yoğundu hatta evlilik konusunu dahi açmıştı.(ben bu kadar ileriye dönük plan yapmak istemedim, henüz flörtüz) Bu saç rengi değişikliğimden kendisi hiç hoşnut olmadı. Neden yaptın gibi sorular sordu. Son iki gündür de bu sebepten bana soğuk davranıyor.
Saçım kumraldı ancak yine de böyle bir düşüncesi olabilir, evet.Acaba sarışın takıntısını mı tatmin ediyordunuz?
çok güzel olduğu için kıskanmış olabilir mi?Herkese merhaba. Yakın zamanda saç rengimde değişikliğe gittim. Koyu tonlara döndüm. Beyaz tenli ve renkli gözlü olduğum için de kendime yakıştırdım, yakın çevremden de olumlu yorumlar aldım. Bir süredir flörtleştiğim birisi vardı. Onun duyguları oldukça yoğundu hatta evlilik konusunu dahi açmıştı.(ben bu kadar ileriye dönük plan yapmak istemedim, henüz flörtüz) Bu saç rengi değişikliğimden kendisi hiç hoşnut olmadı. Neden yaptın gibi sorular sordu. Son iki gündür de bu sebepten bana soğuk davranıyor.
Haklısınız. Benim hür irademle aldığım ve bana olumlu bir etkisi olan kararda böyle bir tepki gösterme durumu olamaz. Hadi diyelim hormonlardan dolayı sivilce çıkarsam sanırım depresyona girer, iletişimi kökten keserdi. Gerçekten yaptığının mantıklı bir yanı yok.Bence bahane olmus. Esimle 10 sene once ilk tanistigimizda tarcin bakirdi saclarim. Sonra ani bir kararla siyaha boyattim. Yillar icinde kumral sari vs tonlari da denedim kisacasi en alakasiz tonlara boyattim :) içlerinde favori rengi var elbette ama hicbiri icin yakismamis neden bu renge boyattin vs gibi bir tepkiyle karsilasmadim. Bence haddini bilsin. Yillar icinde vucudumuz sacimiz yüzümüz cildimiz ne degisimler gecirecek. Hepsinde soguyacak mi bu adam?
Bu renk beni daha çok ortaya çıkardı aslında. Belki de daha göze çarpar hale geldiğim için bunu yapıyor olabilir. Koyu renklere karşı antipatisi olduğu için de yapıyor olabilir.çok güzel olduğu için kıskanmış olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?