Saç rengi değişikliği ve sonuçları

Gittiğine dair mesaj attı. Bu kadar konuştuk. O pişman olur olmasına da ben kafamda yüzde doksan oranında bitirdim, bana güzel yaklaşımlarda bulunan birisini tercih edeceğim.

Sevgili değiliz zaten flörtüz. Bitirmem kolay olacak.

Gittiğine dair mesaj attı. Bu kadar konuştuk. O pişman olur olmasına da ben kafamda yüzde doksan oranında bitirdim, bana güzel yaklaşımlarda bulunan birisini tercih edeceğim.
Banada saçma geldi saç rengini değiştirdin diye bi insana tavır yapılmaz,kiparca deseydiki saçına boya zarar verir diye üzülüyorum saçın zarar görmesini istemiyorum kimyasal sonuçta gibi şeyler söylese insan kırılmaz,ama hiç bişey söylemeden tavır yapması bana mantıksız geliyor.

bir zamanlar aşırı kıskanç bir sevgilim vardı; saçlarımı kestirmemi bile istemiyodu kaldı ki boyamak :)
belki sizin flörtünüz aşırı kıskanç (ama daha çaktırmıyo) ve yeni saç renginiz yakıştı diye böyle davranıyo?

Bazı erkekler kadınların dışarıya karşı güzel olmasını istemez,belki sevgilinizde öyleydi,bide siz beni çok beyendiler ,bu halimi diye, söyledinizmi? bunuda kıskanmış olabilir.bide sahiplenme duygusu oluyor ya ondan olabilir,sizi çok sahiplendiyse,birden çok güzel olduğunuzu görüp kıskanmıştır.ama okadarda kıskanç olmamak lazım tabiki

Eşimle ilk sevgili olduğumuz sıralar saçlarım uzundu.bir gün ona uclardan aldırcam dedim kuafor yarısını kesti.sevgili kocacim bana bir hafta trip attı.erkekleri bazen anlamak zor.çok seviyordu saçlarımı

Aynen öyle. Yaşı 28 ve karakterinin de oturmuş olduğunu düşünüyorum. Bu saatten sonra ben ona incelik öğretemem.

Kıskanç olduğu kesin, erkek olan arkadaşlarımla olan iletişimimi kıskanırdı mesela. Davranışına kesin kıskançlık da diyemem ama değildir de diyemem. Açıkçası bir kalıba sokma ihtiyacı bile hissetmiyorum. Soğuyorum.

Sevgilim değildi flört aşamasındaydık üstelik. Her akşam iletişimde olan biz bugün de iletişime geçmedik. Kopmalar başladı bile.

Eşimle ilk sevgili olduğumuz sıralar saçlarım uzundu.bir gün ona uclardan aldırcam dedim kuafor yarısını kesti.sevgili kocacim bana bir hafta trip attı.erkekleri bazen anlamak zor.çok seviyordu saçlarımı
Dile getirme şekli sözlü şekilde ve kibarca olsa tamam ancak davranışa dökerek, sert hamleler yapması beni çok şaşırttı. Bir anda uzaklaştı. Daha düne kadar evlilik muhabbeti yapan adam saç rengim üç ton koyulaştı diye(absürd bir değişim de yok) tuhaflaştı.

Bu kadar sert tepki varsa sebep başkadır belki.konuştunuz mu hiç.

Sevgilim değildi flört aşamasındaydık üstelik. Her akşam iletişimde olan biz bugün de iletişime geçmedik. Kopmalar başladı bile.
Acaba kafasına taktığı başka bir durummu var?sadece saç olabileceğine pek inanasım gelmiyor hemde filört döneminde,bide evlenmeyide düşünüyormuş mesela çok tuhaf değilmi bi anda saç için trip atması bence siz bi derdi neymiş öğrenin belki başka bişeydir.

Evet ani değişimi çok şaşırtıcı ancak o olaya dek gayet iyiyken sonra saçına nolmuş demesi, güzel saçlarını neden koyulttun diye sertçe konuşması ardından da bu tavırlar bana bunu düşündürdü. Bugün de şehirdeki son günü olmasına rağmen görüşmeyişimiz üstüne tuz biber oldu. Noldu demek de istemiyorum, içim kırgın ve soğuk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…