Bence saçların gayet hoş ama benim saçımın ilk hali gibi uçları, nemsiz duruyor. Hangi saç kremini kullanıyorsun?Ve uçlara serum uyguluyor musun ?
Uçlarına bakım yapmayı ihmal etme. Uçların sağlıklı olursa saçlar daha güzel gözüküyor:)Elidorun biotinli olanini kullanıyorum.
2aydirda serum kullanmiyorum.
Unide arkadasimda kaldi serumun buda da alamadim
Uçlarına bakım yapmayı ihmal etme. Uçların sağlıklı olursa saçlar daha güzel gözüküyor:)
badem yağı al uçlara sür 5 lira..Çok fazla maliyeti olmadan şu 5 haftada ne yapabilirm sizce ?
hı işte düzenli yap canım onu.. banyodan önce sonra uçlara sür..Onu yapiyorum zaman zaman
Elseve mucizevi yağdan al. 10 lira hemde 4 ay gidiyo. Duştan sonra saç uçlarına yedirerek sür. :)Çok fazla maliyeti olmadan şu 5 haftada ne yapabilirm sizce ?
Canım harika görünüyorsun :)
3 farklı şampuan saçı yormaz mı? Bebe şampuanını doktoruma sormuştum ben onun içeriği bir erişkinin saçını temizlemeye yetmez boşuna kullanma demişti. H&S uzun süreli kullanımda aşırı dökülme yapıyor haberin olsun, sırf onun yüzünden geçen kış doktora gittim, kan tahliline varana kadar yaptırdık bir şey çıkmadı sonra şampuanı değiştirince durdu dökülmem. Son olarak 1 hafta sonra bir süre bakıma başlayacağını söylemişsin, hepsine birden başlamak yerine benzer kullanımı olanları dönüşümlü yap mesela 3-4 hafta birini, sonra 3-4 hafta sonrakini gibi..
Kızlar bende saçımın uzama aşamalarını resimli bir şekilde şu sayfada paylaştım göz atabilirsiniz http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-da-benim-sac-uzatma-gunlugum-resimli.848595/
Bugün yağ karisimim vardi onu sacima sürdüm iyice nüfuz etsin diye ısı uyguladim 1 -2saat sonra yıkıcam
Canım ısırgan uyguladın mi hic?
Isırgan aldım da nasl uygulasam bilemedim..
Ya ben düzlestirmesem kafami koca kafa gösteriyor, düzleştirsem hasar görüyor.
Kisin çok duzlestirmicem bol bol bakim yapmayi düşünüyorum.
Aralik ocak gibi belimde olsa sonrasinin hal çaresine bi şekilde bakarım ALLAHin izniyle..
Ama simdi uclari seyrek ve cansız.
Kökleri kuvvetli değil.
Bi ton dökülmem var.
Birde tiroid var bunları etkiliyor.
Dün 3 şampuan kullandım.
Bi tanesi bebe sampuani içinde cam terebentin ve bakim yagi karisini attim.
Diğeri restorex.
Bi diğerinde head &sholders.
Sonra bide duzlestirdim.
Yumuşak onun dişinda bu kadar olmuyor.
1hafta sonra lavanta, sinemaki, turplu su, zencefil hepsine baslicam.
Hem tiroid ilacimda etki gösterir o zamana kadar
Canım ısırgan uyguladın mi hic?
Isırgan aldım da nasl uygulasam bilemedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?