Saç Uzatma Yöntemleri Saç Uzatma Günlüğüm

Bence saçların gayet hoş ama benim saçımın ilk hali gibi uçları, nemsiz duruyor. Hangi saç kremini kullanıyorsun?Ve uçlara serum uyguluyor musun ?

Elidorun biotinli olanini kullanıyorum.
2aydirda serum kullanmiyorum.
Unide arkadasimda kaldi serumun buda da alamadim

Önden ilk fotoyu atıyormuşum ya
İlk başlarda göğüsümden aşağı düşsün diyordum
Oldu ama şimdide 5 cm daha uzasın diyorum
Doyumsuz varlıklarız

Eklentiler

• pembee.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 307
Ya ben düzlestirmesem kafami koca kafa gösteriyor, düzleştirsem hasar görüyor.
Kisin çok duzlestirmicem bol bol bakim yapmayi düşünüyorum.
Aralik ocak gibi belimde olsa sonrasinin hal çaresine bi şekilde bakarım ALLAHin izniyle..
Ama simdi uclari seyrek ve cansız.
Kökleri kuvvetli değil.
Bi ton dökülmem var.
Birde tiroid var bunları etkiliyor.
Dün 3 şampuan kullandım.
Bi tanesi bebe sampuani içinde cam terebentin ve bakim yagi karisini attim.
Diğeri restorex.
Bi diğerinde head &sholders.
Sonra bide duzlestirdim.
Yumuşak onun dişinda bu kadar olmuyor.
1hafta sonra lavanta, sinemaki, turplu su, zencefil hepsine baslicam.
Hem tiroid ilacimda etki gösterir o zamana kadar

3 farklı şampuan saçı yormaz mı? Bebe şampuanını doktoruma sormuştum ben onun içeriği bir erişkinin saçını temizlemeye yetmez boşuna kullanma demişti. H&S uzun süreli kullanımda aşırı dökülme yapıyor haberin olsun, sırf onun yüzünden geçen kış doktora gittim, kan tahliline varana kadar yaptırdık bir şey çıkmadı sonra şampuanı değiştirince durdu dökülmem. Son olarak 1 hafta sonra bir süre bakıma başlayacağını söylemişsin, hepsine birden başlamak yerine benzer kullanımı olanları dönüşümlü yap mesela 3-4 hafta birini, sonra 3-4 hafta sonrakini gibi..

Bir hafta sonra baslicaklarim kis boyunca yapicagim uygulamalar.
3sampuan görmüyor sacimi bol suyla kopurtuyorum zaten az kullandigim için sadece yumuşakliğini sağlıyor.
Zaten bu durumu sık sık yapmıyorum.
Benim sacim kolay kolay görülmüyor çünkü çok sık birşeyler yapmıyorum.
Uzun zamandir bakimlari yalnızca arada bir yapiyorum.
1haftadir falanda sampuana o karisimlari kattim.
Ben acikcasi bebe sampuanindan çok memnunum.
Dalin kullandım ondan bu denli memnun kalmadim.
Anneme dedim bebe sampuana al bana diye oda bime ugramis orda görünce almis ismine bile bakmadan.
Hem de 2kutu almis.
İlk kutusu da buda çok bereketli geldi bana küçücük şişe olmasina rağmen 1aydir kullaniyorum 2.sinin yarisindayim.
Zaten artik ya tresana gecerim yada otaciya tresan kullanirken saçlarım düz dururdu.
Birde avonun yeşil kutuda papatya özlü bakim serisi var onun sac kreminden kullanicam onun yumusakligini hic bi yerde bulamiyorum.
Elidorun mor gibi bi kutuda serumu vardi ondan da memnundum. Her pazar kullanirdim. Diğer günlerde birakirdim.
Bi ara vitamin ilaciyla desteklerdim ama oda troidle cakisiyor.
Benim saclarimin bu hafiflemiş hali.
Çok yormustum.
Ama o zamanlar deli gibi kuvvetliydi TSH 12olmasina rağmen bu denli dökülme yasamadim.
Kisin zaten çok fazla yorulmuyor.
Disari cikarken bile uçlara normal el kremi sürüp koruyorum.
O yüzden yipranmalar azalıyor.

Kızlar bende saçımın uzama aşamalarını resimli bir şekilde şu sayfada paylaştım göz atabilirsiniz http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-da-benim-sac-uzatma-gunlugum-resimli.848595/

Senin konuma baktim psikolojim bozuldu

Bugün yağ karisimim vardi onu sacima sürdüm iyice nüfuz etsin diye ısı uyguladim 1 -2saat sonra yıkıcam

Yağ hala sacimda yarim saate yikicam.
Sanirim 2saati gectim

Merhaba bu mesajınızı okudum ve çok şaşırdım saçlarınıza yaptığınız resmen kötülük.. Şampuan zaten çok zararlı bir de cesit çeşitÇok çok zararlı..

Canım ısırgan uyguladın mi hic?
Isırgan aldım da nasl uygulasam bilemedim..

Isrgın otunu taze toplamak daha yararlı oluyor diye duymuştum, kaynatıyorsunuz ısırganı sonra ılımaya bırakıyorsunuz ılıdığında içindeki posasını çıkarıyorsunuz ve duştan sonra son su olarak kullanıp çıkıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…