Saç Uzatma Yöntemleri Saç Uzatma Günlüğüm

Merhaba bu mesajınızı okudum ve çok şaşırdım saçlarınıza yaptığınız resmen kötülük.. Şampuan zaten çok zararlı bir de cesit çeşitÇok çok zararlı..

Zaten yoğun bakima baslicam o yüzden yaptim

Yoğun bakıma basliycam demişşin neler yapıyorsun acaba?

Dax alicam
Sampuanimi tresan veya otaci alicam
Gliss falan.
Turplu su
Sinema ki
Lavanta kullanicam.
Biotin düşünüyorum.
Üçten distan bakim.
Birde dut sabununa devam edebikirim

Dax alicam
Sampuanimi tresan veya otaci alicam
Gliss falan.
Turplu su
Sinema ki
Lavanta kullanicam.
Biotin düşünüyorum.
Üçten distan bakim.
Birde dut sabununa devam edebikirim

Canım gercekten çok yoğun ya bunlar saçını çok yoruyorsun Ne kadar doğallık o kadar sağlıklı saçlar demektir.

Canım gercekten çok yoğun ya bunlar saçını çok yoruyorsun Ne kadar doğallık o kadar sağlıklı saçlar demektir.

Bunlar arasında süre olucak ama.
Hepsini aynı anda değil.
Bende tiroid var saçımı haline bırakamıyorum.
Tiftik tiftik oluyor hoş değil.

Bunlar arasında süre olucak ama.
Hepsini aynı anda değil.
Bende tiroid var saçımı haline bırakamıyorum.
Tiftik tiftik oluyor hoş değil.
Sacına bakım yapmayo ihmal etme:) ben geçen sene şampuan krem ve normal maske kullanarak kendi haline bırakmıştım benimde uclarım tiftik tiftik olmuştu.. Muhakkak duştan sonra saç serumu veya yagı kullan. En uygun ve etkilisi loreal extraordinary olan yagın sarı kapaklısı.:) ve haftada 1-2 kez zeytinyağını ısıtıp saçlarına sür bekle.. Zeyrinyağı saç için büyük nimet. Ve en en önemlisi elidordan vazgec canım. Zararlı maddeyi en az içeren saç kremlerine şampuanlara yönel.. Elidoru bıraktığımdan beri saç uclarımdaki tiftiklik gitti.

Peki ne önerirsin

Canım dediklerimi yap işte sakkn bakım yapmayı ihmal etme. Yaptığın bakımlar saçını yormaz. Haftada 3 gün bakım yap saçlarına.:) bakım yapmazsan bakkmsız olurlar:)

Bakımda yorar diyorlar deliricem şimdi ya

Saclarimi aksam değil sabah yikadim çünkü çok uykum vardı.
Yikadim bebe sampuanim ve restorexle bide sac kremi kullandim çok çok az kullandım ama.
Şuan yumusacik.
Ve şimdi sampuanima supradyn ezip koydum 1tane.
Denemekten zarar geleceğini sanmıyorum.

Bakımda yorar diyorlar deliricem şimdi ya
Haftanın 7 günüde bakım yaparsan evet yorar ama haftada 2-3 gün bakım saçlarını düzeltir, kurtarır. Sen beni dinle bırak o elidoru silikon deposu resmen zamanla saçı inceltiyor.. Silikon, sülfat içermeyen bi şampuan al kndine. Yves Rocherinkiler cok güzel mesela. Veya body shopun ballı şampuanı.

Her gün yapmam ya usenirim
Tresan düşünüyordum ama

Son bi kaç gündür kanepe falan uzanip saclarimi aşağı sarkitiyorum biraz kafamida aşağı doğru yonlendiriyorum ama basimda basınç olunca saclarimi yalnızca sarkitip duruyorum masajda yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…