Merhaba bu mesajınızı okudum ve çok şaşırdım saçlarınıza yaptığınız resmen kötülük.. Şampuan zaten çok zararlı bir de cesit çeşitÇok çok zararlı..
Yoğun bakıma basliycam demişşin neler yapıyorsun acaba?Zaten yoğun bakima baslicam o yüzden yaptim
Yoğun bakıma basliycam demişşin neler yapıyorsun acaba?
Dax alicam
Sampuanimi tresan veya otaci alicam
Gliss falan.
Turplu su
Sinema ki
Lavanta kullanicam.
Biotin düşünüyorum.
Üçten distan bakim.
Birde dut sabununa devam edebikirim
Canım gercekten çok yoğun ya bunlar saçını çok yoruyorsunNe kadar doğallık o kadar sağlıklı saçlar demektir.
Sacına bakım yapmayo ihmal etme:) ben geçen sene şampuan krem ve normal maske kullanarak kendi haline bırakmıştım benimde uclarım tiftik tiftik olmuştu.. Muhakkak duştan sonra saç serumu veya yagı kullan. En uygun ve etkilisi loreal extraordinary olan yagın sarı kapaklısı.:) ve haftada 1-2 kez zeytinyağını ısıtıp saçlarına sür bekle.. Zeyrinyağı saç için büyük nimet. Ve en en önemlisi elidordan vazgec canım. Zararlı maddeyi en az içeren saç kremlerine şampuanlara yönel.. Elidoru bıraktığımdan beri saç uclarımdaki tiftiklik gitti.Bunlar arasında süre olucak ama.
Hepsini aynı anda değil.
Bende tiroid var saçımı haline bırakamıyorum.
Tiftik tiftik oluyor hoş değil.
Sacına bakım yapmayo ihmal etme:) ben geçen sene şampuan krem ve normal maske kullanarak kendi haline bırakmıştım benimde uclarım tiftik tiftik olmuştu.. Muhakkak duştan sonra saç serumu veya yagı kullan. En uygun ve etkilisi loreal extraordinary olan yagın sarı kapaklısı.:) ve haftada 1-2 kez zeytinyağını ısıtıp saçlarına sür bekle.. Zeyrinyağı saç için büyük nimet. Ve en en önemlisi elidordan vazgec canım. Zararlı maddeyi en az içeren saç kremlerine şampuanlara yönel.. Elidoru bıraktığımdan beri saç uclarımdaki tiftiklik gitti.
Canım dediklerimi yap işte sakkn bakım yapmayı ihmal etme. Yaptığın bakımlar saçını yormaz. Haftada 3 gün bakım yap saçlarına.:) bakım yapmazsan bakkmsız olurlar:)Peki ne önerirsin
Canım dediklerimi yap işte sakkn bakım yapmayı ihmal etme. Yaptığın bakımlar saçını yormaz. Haftada 3 gün bakım yap saçlarına.:) bakım yapmazsan bakkmsız olurlar:)
Haftanın 7 günüde bakım yaparsan evet yorar ama haftada 2-3 gün bakım saçlarını düzeltir, kurtarır. Sen beni dinle bırak o elidoruBakımda yorar diyorlar deliricem şimdi ya
Haftanın 7 günüde bakım yaparsan evet yorar ama haftada 2-3 gün bakım saçlarını düzeltir, kurtarır. Sen beni dinle bırak o elidorusilikon deposu resmen zamanla saçı inceltiyor.. Silikon, sülfat içermeyen bi şampuan al kndine. Yves Rocherinkiler cok güzel mesela. Veya body shopun ballı şampuanı.
Tresanın içeriği iyiyse oda olur :))Her gün yapmam ya usenirim
Tresan düşünüyordum ama
Tresanın içeriği iyiyse oda olur :))
O niye kızİyi iyi :)
Bugün Şampuanıma supradyn ezip koydum ben ama
Kız al biotin iç onu yapacağınaFitamin
Kuzenim fitamin diyorda
Kız al biotin iç onu yapacağına
İn inEczaneye inmeye useniyorum aslında bakarsan insem gratistr bulucam kendimi ama usengeclik ata sporu bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?