Saç Uzatma Yöntemleri Saç Uzatma Günlüğüm

Dax
Biotin
Gliss sivi krem
Tresan.
Glisin bakim maskesi.
E vitaminli bi ürün var ondan alicam bide bakalım artik
Biotini hangi marka almayı düşünüyorsun? Ben medpbiohtin ve nature's bounty arasında kaldım.. Solgarı eledim çünkü gereksiz pahalı :/

Biotini hangi marka almayı düşünüyorsun? Ben medpbiohtin ve nature's bounty arasında kaldım.. Solgarı eledim çünkü gereksiz pahalı :/

Solgar düşünüyordum ama dış tasarımı bana hic çekici gelmiyor iğrenç bi tasarımı var.
Olaya tasarımcı gözüyle de bakiyorumda ister istemez
Onların fiyat araligi ne peki.
Simdi görüntü olarak arastiricam

Var var sağol hatirlattigin için :)

Ben hala kararsizim
Natures bounty solgarla bi ilişkisi varmış zaten sözlükte öyle yazıyordu.O yüzden ben natures bounty alıcam. Medobiotinin sahibi değşmiiş, ismide medobiohtin olmuş. Solgarın 50 tabletine gereksiz 52 lira vereceğime nature's bountynin 60 tabletine 35 lira veririm.:)

Mantikliymis bende öyle yaparimda.
Ne kadar zamanda nazil bi uzama olur acaba ya

Mantikliymis bende öyle yaparimda.
Ne kadar zamanda nazil bi uzama olur acaba ya
Acıkcası benım sactan yana cok ümidim yok . İlk 3 aydan sonra etki eder. 1 kutusu zaten 2 ay gidiyor:) bakalım bana ne zaman edecek.. Ben tırnak soyulmalarım icin aldım.

Acıkcası benım sactan yana cok ümidim yok . İlk 3 aydan sonra etki eder. 1 kutusu zaten 2 ay gidiyor:) bakalım bana ne zaman edecek.. Ben tırnak soyulmalarım icin aldım.

Tirnak benimde sikintim aslında.
Denetim bende ya ama ne zaman alirim bilemem

Saçıma kolestonun 30.gün bakim ürününü sürdüm.
Evde bulunca değerlendirelim dedim kokusunu da çok beğeniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…