- 29 Haziran 2013
- 1.017
- 884
- 123
- Konu Sahibi Hayriye birdal
-
Evet canim cok kuru yikamasam 4 5 gun yaglanmaz o derece. Bakalim ağustos ayinda nereme gelmis olacak :)Sorma canım o geç uzayanların laneti gibi. Hızlı uzayanlar kırık mırık aldırıyor bizde zaten uzamıyor kırık aldırmak ne mümkün . Sanırım senin saçların da kuru yağlı olanlar inanılmaz uzuyor ve kırılmıyor . Fazla ilgilenme kuzucum
Bende ağustosu bekliyorum :))Evet canim cok kuru yikamasam 4 5 gun yaglanmaz o derece. Bakalim ağustos ayinda nereme gelmis olacak :)
Deli ya :)) ah canım aah gel bide bize sor :)Sacin gec uzamasi buyuk 1 nimet aslinda
Bu düşünün gidiyor sevdigin bir modelde kestiriyorsun 10 gun sonra model.puffg ucmus.
Mart ayinda 2 defa kestirdim bugun yine kestirdim o percemler uzamasin istediğim yerde kalsin diye.
Canım ben onu çok araştırdım memnun olanda var ama hem çok pahalı geldi hem insanları aptal yerine koyuyorlar 1 ayda 7 cm hiç bir saç uzamaz zaten kullananlardada öyle bi vaat yok onun yerine daha uygun ürünlere yönel derim dax kullanıyorum ben mesela çok memnunumArkadaşlar dimondhair ürün kullanan var mi aranizda arastirdim cok etkili olduğu söyleniyor sac uzatmada ama yinede kararsız kaldım alma konusunda
Sagol canim bilmiyorum ya iste oyle baktim ama sadece kendi sitesi haric yorum bulamadim saclarim da hic uzamiyor ama dedigin gibi dax si kullanicamCanım ben onu çok araştırdım memnun olanda var ama hem çok pahalı geldi hem insanları aptal yerine koyuyorlar 1 ayda 7 cm hiç bir saç uzamaz zaten kullananlardada öyle bi vaat yok onun yerine daha uygun ürünlere yönel derim dax kullanıyorum ben mesela çok memnunum
Çok sağlıklı duruyor maşallahEki Görüntüle 1985379 Saçımın fönlü hali . Ama ön kısımlar tam olarak çeneme değmiyor nasıl Bi kahkül kestirdiysem zamanında . 1.5 yıldır ceneme değmedi mübarek
Eccam bence saclarinin boyu çok güzel uzun, baya fark var bence. Benim böyle olsa kafama takmam. Bi de sanki artık saçların daha hzli uzuyor sankiEki Görüntüle 1985379 Saçımın fönlü hali . Ama ön kısımlar tam olarak çeneme değmiyor nasıl Bi kahkül kestirdiysem zamanında . 1.5 yıldır ceneme değmedi mübarek
kuzum uzamis ya :)) masallah benim saca nasilda benziyor uclarda renk var,sendede :)Eki Görüntüle 1985379 Saçımın fönlü hali . Ama ön kısımlar tam olarak çeneme değmiyor nasıl Bi kahkül kestirdiysem zamanında . 1.5 yıldır ceneme değmedi mübarek
ayy çok güldüm açıdan oldu heralde . bende baktım mis gibi çıkmışım. face profil fotosu bilem olu :))))uzuyo evet kuzucumkuzum uzamis ya :)) masallah benim saca nasilda benziyor uclarda renk var,sendede :)
ha bu arada sen zayıflamak falanmi diyordunresimde bir deri bir kemiksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?