bende de dökülme sorunu var maalesef stres diyor doktorum iki günde bir bepanthane iğnesi vuruluyorum çinko alıyorum vitamin destekli tedavi oluyorum saç problemleri daha çok haricen değil içten olmalıymış doktorum prof. öyle söylüyor henüz bir gelişme yok ama eskisi gibi de dökülmüyor artık bu iş sabır işi birde psikolojiyi sağlam tutmak lazım....bu sorunu yaşayan arkadaşlara geçmiş olsun.....
benimde saçlarım bir aydır çok dökülüyor üzülüyorum ama hiç bakımda yapmadım. banyo yapıyorum her taraf kıl. saçımı kurutuyorum kuruturken de dökülüyor. tekrar banyoyu temizliyorum temizledikçe ben saçımdan dökülüyor bi yandan. 100 ü bulmaz ama canımı sıkıyor yinede önü açıldı nerdeyse artık. acaba nasıl bi bakım yapsam fikri olan var mı?
canım bunları eczaneden bulabilirim galiba değil mi? hiç görmedim inan ki. nasıl bişey. a.s.100 tele kadar saç dökülmesi olması gereknmiş daha fazlası zararlıymış ama tabi saç dökülmesi insanının canını hayli sıkıyo helede ince telli olup gürt olmazsa benim gibi :1no2: dökülme için şampuanına çamterebentin evigen ampül ve bepanthane ampül koyup karıştr bu iyi gelirr ama hftda 1 2 kezde badem yağı zeytinyağı ve o ampülleride koyup bu karışmıda uygularsan daha çabuk sonuç alabilrsn
canım bunları eczaneden bulabilirim galiba değil mi? hiç görmedim inan ki. nasıl bişey. a.s.
papatya çok iyisin canım gerçekten zeytin yağını filan anlatmışsın bana ya kaç kişi böyle yumuşak cevap verir acaba buna? sağol canım. ben ege bölgesindeyim zeytinyağı evimizde mevcut hamdolsun. bir aydır aklımda süreyim diye nedense yapamıyordum. senden cesaretlendim kalktım sürdüm birazda badem yağı varmış onu da ekledim. diğer dediklerini evden çıkınca araştırıcam inşallah. şu anda bile moralim düzeldi biraz. Allah razı olsun. a.s.:1hug:
Offf bende biktim sac dökülmesinden.
Bu sene türkiyeye geldigimizde esime bioxcin seti aldim.Onunkilerde cok dökülüyorlardi.Resmen kel olmmustu tepesi.Henüz ikinci hafta dolmadan sac dökülmesi durdu ve saclari gürlesti.
Ama ben kendime almadimklava:
Ayin 29 unda doktordan randevu aldim.Bildigim kadari ile bende kansizlik ve demir eksikligi var.Degerlerimi tekrar ölctürüp gerekli ise kan ilaci kullanacagim.Ama kizlar ben ilac kullanamiyorm.Acaba bu kansizligin ve demir eksikliginin ignesi varmi.Bir bilen varsa bana bilgi verebilirmi.
canım senin dediklerini eczaneye söyledim bugün adam bana buoxcın şampuanı tavsiye etti. kullananlar memnun dedi. ben de aldım gitti. 24 ytl. bi kullanayıım memnun kalırsam söylerim burdan. diğerlerini de sorayım başka eczanelere. Şeniz100 tele kadar saç dökülmesi olması gereknmiş daha fazlası zararlıymış ama tabi saç dökülmesi insanının canını hayli sıkıyo helede ince telli olup gürt olmazsa benim gibi :1no2: dökülme için şampuanına çamterebentin evigen ampül ve bepanthane ampül koyup karıştr bu iyi gelirr ama hftda 1 2 kezde badem yağı zeytinyağı ve o ampülleride koyup bu karışmıda uygularsan daha çabuk sonuç alabilrsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?