- Konu Sahibi cimcimebenim
-
cnm defne zaten çok güzel bir bitki ben de dfn garlı kullanıyorum cilt için çok iyi aktarlarda satılan defne sabununu el sabunu olarak kullanmak istiyorum onlar için de katkısız diyorlar ama bilemiyorum bu arada saçı bir iki gün taramamak da bir anda çok dökülüyormuş izlenimi bırakır ve zaten dökülmeye sebeb de olur
150 gram sığır iliğini küçük küçük doğrayıp, kısık ateşte yağı çıkana kadar eritin ve yağını süzün. Çıkan yağ kadar Hindistan cevizi yağı ekleyip, bu karışımı saç diplerine sürün.(iliği ayrı bi kapta dondurulmuş halde buzdolabında saklayabilirsiniz,kullanacağınız zaman tekrar eritip eşit miktardakarıştırıp kullanabilirsinz) streç filmle sarıp üstüne sıcak havlu sarıp en az bir saat bekletin. Kullandığınız şampuana da bir çay kaşığı çam terebentin karıştırmanızı tavsiye ederim, mutlaka yararını görürsünüz.biz şunda deneme aşamasındayız denediğimiz kişinin sadece ensesinde saçlar vardı saçlarına yakın kısımlarda siyah siyah çıkmaya başladılar tamanen olmayan yerlerde ise sarı sarı ince çıkıyorlar. ayrıca haftada bir kaç kez e vitaminli ampul alıp zeytinyağla karıştırıp saçınıza sürün ...hafta da 1 yaklaşık 2 aydır deniyoruz..
LÜTFEN YARDIM EDİN. SAÇLARIM ÇOK DÖKÜLÜYOR. GÜNLÜK YAKLAŞIK 200 TEL CİVARIDIR BELKİ. SABAH BİR KALKIYORUM YASTIĞIMIN ÜZERİNDE BİR SÜRÜ SAÇ TELİ VAR. NASIL ÖNLEYEBİLİRM BUNU? TOPLU MU DURSA AÇIK MI DURSA HİÇ BİLMİYORUMKIRILMASIN DİYE TOPLAMAYA ÇALIŞIYORUM. AMA ENGELLEYEMİYORUM DÖKÜLMELERİNİ İŞE YARAYACAK BİLDİĞİNİZ DOĞAL BİR KARIŞIM YADA ECZANEDEN ALABİLECEĞİM BİR İLAÇ VAR MI?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?