Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçı Dökülenlerin Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi cimcimebenim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
kızlar benim kendi karışımım olan yağlı bakımım var bunu söylenen bi çok şeyi deneyerek buldum şu kadarını söyliyim saçlarımda mandalina kadar açıklık ve parmak parmak açıklıklar vardı şu an bi görün harikalar.öncelikleeğer kansızlık varsa muhakkak tedavi olun.ikincisi zinco-c diye bi vitamin var dr.a sorarak içtim ve onayladı bu hapı 3 ay aralıksız kullanın sora biraz ara verin ve bu şekilde yılda bi kaçkez kullanın.dönüşümlü olarak pharmaton multi vitamin kullanın ki bu ilaç inanılmaz enerji verir ve içinde yüksek miktarda biotin bulunur ve saç için çok onemli bi vitamin.gelelim dışardan beslemeyeeğer saçınız neredeyse kelliğe yakın bi şekilde açıklıklar varsa rogaine diye bi ilaç var eczanelerde ve genelde dr.lar bu ilacı verirler.bu 3 aylık bi kürdür.sabah akşam saç diplerine sıkılır ve yıkanmaz zaten hemen emilir.bu ilacı bi çok yakınım kullandı ve gözümle şahit oldum düzelmelerine yalnız lütfen sabırla kullanın çünkü en az 6 ay kullanım gerekir.bu uygulama yapılırken benim karışım da haftada 1 kez kullanılırsa asfalta döksen saç çıkarır.şimdi benim karışımı yazıyorum çok karışık bulabilirsiniz ama ben 1 yıldır kullanıyorum ve sonuçlar inanılmaz sadece biraz koku yapıyo ona da katlanırsınız artık
saç maskesi
  • 1-
    çam terebentini
    • (saçın dökülmesini önler hızlı uzatır)
    • 2-
    • badem yağı(herkes biliyo artık faydasını)
      • 3-
      • fındık(cildi besler esneklik verir, onarır.saç kırana da iyi gelir)
        • 4-
          ceviz
          • (aynen fındık gibi ama saçı çok besler ayrıca hızlı uzatır)
          • 5-
            hindistan cevizi(saç dökülmesine birebirdir ve hafif esans tır koku verir)
            • 6-
              hintyağı(artık bunu da herkes biliyodur)
              • 7-
                ısırgan tohumu yağı(bu karışımın olmazsa olmazlarından hücre yenileyici etkisiyle dökülmeyi keser ve yenilerinin çıkmasını sağlar)
                • 8-
                  susam yağı(aynen saçı çok besler ve uzatır)
                  • 9-
                    yılang yılang(bu da en önemlilerdendir saça inanılmaz faydalı dökülmeyi keser )
                    • 10-
                      çorekotu(hücre yenileyicidir bu da ısırgan gibi yani)
                      • 11-
                        jojoba(saçdaki küçük sivilceleri geçirir kaşıntıyı giderir ve de acayip besler)
                        • 12
                          buğday(biliyosunuz tahıl grubu saça nasıl faydalıdır ciltteki yaraları giderir ve onarır besler. bu yüzden saçı da hızla uzatır ve besler)
                          • 13-
                            greyfurt(yoğun bi c vitamini saçı parlatır ve fazla yağlı olmasını engeller bu yüzden iki tane kırabilirsiniz)
                            • 14-
                              yılan yağı(mümkünse iki tane)
                                • 15-
                                  avakado yağı(bu da hem saçı besler hem de yağların ağır kokusunu alır saçı parlatır.çok masraflı olursa ben mesela yağları kullandıkça arda bir bi şişe ekledim)
                                bütün bu yağları bi kavanozda karıştırın ve açıldıktan sora en geç 6 ay içinde tüketin.sora saçınıza uygulamadan önce yapacağınız kadarını bi kaba alın içine ikişer adet
                                • evigen(e vitamini),bepantehene(saç kırılmalarını önler),bemix(yoğun b vitamini işte olmazsa olmaz yani)
                                  iğne kırın. bi tane de yumurta sarısı(yoğun b vitamini içerir kırılmaları önler) ekleyin ve saçın heryerine yedirin ve minimum 2 saat bekletin.ben bunu yapcaksam akşamdan saçımı yıkarım ve sabah maskeyi yapar temizliğimi bitirir yıkarım.sakın çok karışık diye ürkmeyin hiç bişe olmaz müthiş bi formüldür.ilk zamanlar masaj yaparken dökülür biraz o da saç çok zayıf olduğu içindir bi iki uygulamadan sora geçer.çevremdeki doğum yapan herkes bu formülü uyguladı ve çok memnunlar.fakat arkadaşlar muhakkak saçı hem içten hem dıştan beslemelisiniz.sora bitkisel şampuan kullanın.veeeeeeeee sabırla düzenli uygulayın bu maske size 6 ay kadar yetecektir zaten.ben böyle tam 4 kavanoz bitirdim ve saçlarım omuzlarımdan 2 karış uzun.ve çok sağlıklı.kopan saçı elinizle esnettiğinizde hemen kopmuyosa sağlıklı demektir.benim gayet elastik şu an.umarım size de şifa olur sevgiler:teytey:a.s.
NOT BU YAZI NİYE BÖLE UZADI ANNAMADIM İDARE EDİN ARTIK ÇOK ÖZÜR DİLERİM

Son düzenleme:

cumayi bekliyorum simdi.Önce bi degerlerimi ölcütüreyim bakalim ne haldeler.Bu arada bende bos durmayip swarzkopfun dr.hoting sac dökülmelerine karsi olan kurunu aldim.Sampuan+ tonikten olusuyor.Dün kullanmaya basladim.Insallah bir nebze olsun ise yarar.kaydirigubbakcemile2

arkadaslar bir de icten takviye olarak cuha cicegi yagini oneririm, beslenme destek ilaclari satan firmalarda var, cuha cicegi kapsul diye aratabilirsiniz googledan... ben denedim, cok guclendiriyor... kaydirigubbakcemile5

bende sac dokulmesı ıle çok baş etmeye çalıştım.en sonunda hastanede cıldıyecıye gıttım ısın tedavısı onerdı hergun 1 dakıka seanslarımı arttırmamı soyledı ve cınko hapı stres azaltıcı ılac bırde sacıma surmem ıcın bır sey verdı gunde en az 4 kere surmen gerek dedı.onceden elımı sacıma degdırdıgımde 1-2 avuc sac gelırdı 15 gundur neredeyse bu yontemı uyguluyorum sımdı gunde 10 tel maksımum dokuluyordur normalın bıle altında dokuluyor yenı saclarda yavas yavas cıkıcak sabırla tedavıye devam edıyorum

merhaba arkadaslar bendede kansızlık var benımde saclarım asırı derecede cok dökuluyor ama kansızlıktan oldugu aklıma gelmemıstı....
ilaç kullanıyordum bırakmıstım şimdi tekrar basladım dökülme bıraz azaldı gıbı.....
vıtamın ve demır hapı kullanıyorum ben...
tabiki dr. vermıstı kansızlık oldugu için....

merhaba benimde saçlarım çok dökülüyor bugün dr gittim bana ultrasona girmeme gerektigini söyledi saçım çok fazla dökük bilemiyorum çok korkuyorum...

Doktor tavsiyeli bir sürü ürün kullandım saçlarım nispeten daha iyi ama tabi eskisi gibi değil. Bana da eskiden toka olmazdı.. Şimdi geldiğim hale bak. Saçlarım yüzünden kaç kez bunalıma girdim. Yapacak pek bir şey yok, genetik işte. Herhalde kadınlar kulubunün en kötü saç ödülü bana gelirdi:)

bir zamanlar benimde çok dökülüyordu tavsiyem çam terebentin işe yarıyor

Özel mesaj sisteminiz kapalı umarım görürsünüz yazımı. Bu sirkeli karışım bir sefer için fazla. Daha sonra bitene kadar kullanabiliyor muyuz?

benimde dökülüyodu ama artık azaldı. Ben evigen,bepanthen,bemiks kompoze ve susam yağı kullanıyorum.Çok memnunum. Bunları karıştır ve masaj yaparak saçına sür.Etkisini görürsün
Bu ilaçları doktora yazdırıpta alıyorsun eczaneden.

kızlar bi dönem benimde çok yoğun bi saç dökülmem vardı. dermotolağa gittim. Pantogar adında bi hap yazdı. Keratin ve b vitamini içerikli bi ilaç. Çok kısa süre içinde sonuç alabilirsiniz. :hooray: En fazla 1 ay. Ayrıca tırnak kırılmalarımda çok fazlaydı. tırnaklarımda çok güsel oldu hiç kırılmadan uzadılar. Ne zeytinyağları ne de diğer karışımlar faydasını göremedim. İnanın saçı içten beslemek en önemlisiymiş. Tavsiye ederim kızlar. :enbuyukkk:

tamamen katılıorumm benım de asırı sekılde dokuluoo ve sedef varmıs bende sac dıbınde yok ama ellerımde cıkıo yenı baslamısss demır eksıklıgı varr hala durmus deıll bakalımm zeytınyaglı sabun fılan kullanıcam sımdııı :bbo::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

cimcimebenim pirincsuyu ile yıka haftata 2 defa sonrada tatlı badem yagı süreceksin
:sm_confused:

merhaba arkadaşlar ben kuru mayayı ılık suyla karıştırdım ve saçıma sürdüm 20 dakika beklettim bunu haftada bir yaptım saçlarım çok dökülüyordu iyi geldi.

slm ya benimde saçlarım dökülüyo öle aşırı dökülmüyo ama yinede sinrlerim bozuluyo bende bu yöntemi denemek istiyorum yaptığımız karışımı tüm saçamı uyguluyoruz yoksa sadece saç diplerinemi sürüyoruz cvp yazarsanız sevinirim

Benimde cok dökülüyoo valla biktim artik midem bulandi yaa...ama dogal ilaçlar engellio die duydum..bioksin falan hep yalan arkadaslarim kullandi bi faydasi olmadi

placenta nın saç losyonunu kullanıp da memnun kalan var mı ?

ben zaten plecenta nın şampuanını ve losyonunu kullanıyorum. Benimde dökülme problemim var.Doktor reçeteme bunları yazdı. Ben faydasını gördüm ama sende işe yarar mı bilmiyorum. Tabi saçların dökülme nedenini de bilmek lazım. Bana demir eksikliği ve effluvium teşhisi konulmuştu. Stresten uzak kalabilmek benim için pek mümkün olamadığından yine bir miktarda olsa saçlarım dökülüyor.senağlama

kızlar bunu sadece bir kere uyguladm ve faydasını gördüm. hem saçım canlandı hemde kökleri güçlendi dökülmüyor artık.
hemen formüle geçim...

ısırgan otu ve maydonozu ayrı ayrı kaynatın. sularını süzün ve 1 gece serin yerde bekletin.
sonra saçınıza yetecek kadar ikisinden koyun.(az miktarda) ve buna saçınıza yetecek kadar yoğurt,badem yağı ve 1 yumurta sarısı ve aktarlarda satılan saç bakım yağından ekleyin.(saç bakım yağının içinde bir çok yağ mevcut defne.çam.zencefil v.s. o yüzden faydalı ama istemesseniz eklemeden de yapabilirsiniz)

hepsini karıştırın. saçınıza sürün 30 dk. bekletin. bu karışımı 3 günde bir tekrar edin.

hepsi bu kadar deneyin yorumlarınızı bekliyorum...

ısırgan otunun suyunu her banyo sonrası saç diplerinize masaj şeklinde uygulayabilirsiniz durulamanıza gerek yok diye biliyorum bir sonraki saç yıkamınıza kadar yani 1 2 gün durabilir saçta ısırgan suyunu çay gibi de içebilirsiniz zaten ısırgan çok faydalı bir bitki ben aktardan almıştım kurutulmuş ısırgandı tabi bu dediğim herhangi bir rahatsızlık olmadan arada artan saç dökülmeleri ve genel koruma için
priorin kullanmıştım bende kullandığımın 3.ayı içinde etkili olmuştu sanırım sonraları çok etkili olmadı bu tarz ilaçlar kullanıldığı zamanlar etkili olur zaten
saçları sık taramamak spreyli kremli 1 2 gün tutmak da saçları döker saçlarınız fazla dökülüyorsa silikon olmayan şampuan alın ısırgan otlu olabilir ya da bitkisel olabilir sonra saçlarınız yağlı değilse dfn garlı saç maskesi alın aktarlarda satılır sonra tresan ın saç kreminden saç uçlarınıza kulak hizasından aşağı kalan saçlarınıza uygulayın dediğim ısırgan otu suyu masajını her saç yıkamanızdan sonra yapın ısırgan ın çayını da için ama her gün içmeyin ciddi bir probleminiz yoksa bu genel dökülmeler azalacaktır saçlarınızı her gün tarayın spreyli köpüklü jöleli 7 24 krem tarzı gibi ürünleri saçınızda çok bekletmeyin ama tabi bunlar doktora gittikten ve ciddi bir hastalığınız ve dökülmeniz olmadığını anladıktan sonra daha çok geçerli acil şifalar

Merhaba herkese, foruma yeni üye oldum. İzmir'de yaşıyorum. Benim de saç dökülmesi şikayetim vardı.Önce bir dermatolog ile görüşmek istedim ve doktora gittim. Kan değerlerimin normal olduğunu söyledi, saç dökülmesine neden olabilecek herhangi bir rahatsızlığım olmadığını belirtti. Ve bana saçımda kullanmam için bir karışım verdi. Karışımın içeriği şöyle :

* A. salicyliquele - 1o gr
* D vit. 3 amp. - 1 adet
* Bepanthene amp. - 1 adet
* Glycerine - 15 gr
* Alcohol - ad 5oo cc

Bu karışımı eczaneden hazırlattım. Doktor bunu, haftada 2 kere uygulamamı, 5-6 saat saçımda bekletmemi, sonra da şampuanla yıkamamı söyledi. Herhangi bir şey ile sarmana gerek yok dedi. Ben karışımı henüz 2 kere kullandım. Kullandıktan sonra farkettiğim ilk şey, saçlarımın çok yumuşak olmasıydı. Saçlarımın dökülmesi devam ediyor, 1 haftada şıp diye kesmesini beklemiyorum zaten yerimseniben . Ayrıca şampuanıma çam terebentini ve badem yağı katıyorum. Banyodan çıktıktan sonra da saçlarıma çok değil 2-3 damla badem yağı sürüp havluyla sarıp kurumasını bekliyorum. Çünkü badem yağını ya da diğer yağları çok kullanırsam saçlarım vıcık vıcık oluyor. Bir süre önce aktardan saçlar için bir yağ karışımı almıştım. Mecitefendi'nin saç bakım yağı. İçinde saça iyi gelen 1o tane yağ karışımı var. Bunun yanında bana Defne Garlı isminde bir şampuan vermişti. Bu ikisi gerçekten saçıma çok iyi geldi. Hem dökülmesi azaldı, hem de saçlarım inanılmaz uzadılar. İnşallah hepimizin sağlıklı, gür ve bakımlı saçları olur :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…