Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçı Dökülenlerin Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi cimcimebenim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
cicimebenim arkadsmz buralardami daha naptin canim ? sorunu nu hal ettnmi dr gittnmi ?

arkadaşlar bizim bi tanıdığımız saçını ceviz yaprağı suyla yıkıyor kızlarına da bunu alıştırmış geçende almanyadan geldiler hemen bizim bahçadeki ceviz yapraklarını toparladılar:d ceviz yaprağı suyunu yıllardır kullanıyorlarmış saç dökülmemesi için saçlarıda çok sağlıklıydı kızların gürdüde memnunlar

Aa ben bunu birkaç kez daha duydum, denemeyi düşünüyorum ama bu ceviz suyunu nasıl kullanacakmışız? Yani saçımıza sürüp bekletecek miyiz, sonra durulanacak mı yoksa banyoda son su olarak mı kullanacağız? Bu Ahmet Maranki çok şeyler anlatıyor ben yetişemiyorum artık kaydirigubbakcemile3 Ama nasıl olduğunu söylerse biri, ben kullanıp sonuçları yazabilirim size sositososito​

canım rogaine erkek tipi dökülmelerde etkili,bayanlarada veriyolar eğer seyrelme başladıysa,etkli deniyor,ancak bazı kişilerde yan etki yapıyormuş.göğüs büyümesi felan..
bide arkadaşlar banyodan sonra kaç saç teli dökülüyor?banyo yapmadığınızda taradığınız zaman kaç saç teli dökülüyor?çok merak ediyorum.normal bir insanda nasıl oluyor?

Ben 3-4 hafta önce dökülme için çamterebentin kullanmaya başladım ve dökülme yarı yarıya azaldı. Birtek banyodan sonra saçımı taradığım zaman eskisi gibi dökülüyor. Çok memnunum,herkese tavsiye ederim..

8-1o tane dökülüyorsa bence yat kalk şükret Allah'a =) Ben sayamaz oldum artık dökülen telleri =)

aynen bende hcr35 seninle aynı kaderi paylaşıyorum.böyle saçlarını savura savura yürüyenlere hayran kalır oldum artık..saç kalmıcak bugidişle of of

saç uçlarım benim kuru,çamterebentin de kurumaya neden olurmuki??

kuru saçlara tavsiye edilmiyomuş sanırım ama ben memnun kaldım yani parlattı saçımı ama döktü nedense ilk seferinde

kuru saçlıların dikkatli kullanması gerekli bence. çünkü zaten terebentin kurutuyor saçları, iilik yapacağım derken daha kötü olmasın saçların :sm_confused:

doktorlar123 düzelecek inşallah bizim de saçlarımız üzme kendini, bir çare bulup biz de reklam kızları gibi olacağız kaydirigubbakcemile5

umarım hcr35 ya her banyodan çıktıımda ağlıyorum nedne böyle yaa peki şimdi napıyım kullanmıyımmı terebentini canım naapıyım çok takıyorum bu durumu ama napıyım böyle giderse kel kalıcam ne kadar kötü bi durumda olduumu eminim anlıyosunuzdur ooff napıcam

benden ii kimse anlayamaz sanırım. stres saç döker derler ya, ben döküldüğü için stres yaşamaktan artık kendi kendime saç dökmeye başladım. banyoda dökülen tutam tutam saçlara mı yanayım, kuruduktan sonra elimde kalan tellere mi yoksa evin her yanını kaplamış saçlara mı. çok sinir bozucu bir şey yaaa. bilmiyorum canım ben terebentine başladım ama aşırı bir dökülme yaşadım. şampuanım koca bir şişe ama atacağım çöpe. yeni bitkisel bir şampuan ve saç bakım yağı alacağım. Mecitefendi'nin saç bakım yağı var içinde 1o tane yağ var. bunun içine çam terebentini, badem yağı ve entele eklemesi yapacağım. inşallah işe yarar böylece. çünkü doktora bile gittim ama sadece çinko ve demir hapı verdi ( değerlerim normal olmasına rağmen ). herkesin bünyesi değişik tabi, inşallah ikimiz de bir sonuç elde edebiliriz.

umarım kader arkadaşım umarım aynen bende sana katılıyorum.derler ya hani stresten uzak dur nasıl uzak durabilirsinkiiii.aynen bende sağa dönsem benim saçm sola dönsem benim saçım.bu terebent benim saçlarımı çok döktü nednese
birde okadar tresana koydum. ne salaklık gitti okadar para sanırım atıcam.çünkü inanılmaz dökülüyo.enteleyi kullanmadım ama yan etkileri varmış diyolar aman arkadaşım dikkat et memnun kalırsan banada haber ver.iyi şanslar canım umarım saçlarımız düzelir .....

inşallah canım ya. güzel haberler verebilirim inşallah buraya. çünkü herkes kullanmaya başladım diye mesaj yazıyor. sonuçları hiç söyleyen yok. ben inşallah sonuçları yazacağım. ya bu tresan için de pek iyi şeyler söylenmiyor. içinde silikon varmış sanırım saça iyi gelmiyormuş. belki şampuanını değiştirmelisin. bir de bu mevsim geçişinde herkes dökülme problemi yaşıyor. kime sorsam saçım dökülüyor diyor. bu da etkiliyor olabilir. bir de insan saçı 2 senede bir dökülme yaşarmış yenilemek için, o da olabilir, kendimi bunlarla avutur oldum artık. bakalım canım deneyeceğim. ama yarından itibaren sarımsağa başlayacağım. annemle de konuştuk bugün. yarın pazardan bolca sarımsak alacağım ve azimle uygulayacağım. inşallah diğer arkadaşların söylediği gibi küçük küçük saçları çıkarmaya başlar.

merhabalar yeni üyelerdenim.ayni sorunu yasadigim icin biraz arastirdim ve yilan yaginin sactaki dökülmeyi durdurdugu hatta yeni saclar cikardigi yorumlari baya fazla internette hizli uzatma özelligide varmis ben henüz kullanamadim yurdisindayim burda bulmak zor.fiyatida cok uygun 5 ytl imis orjinal yilan yagi biraz daha pahali 6.5 falan kullanip kullanmamak sana kalmis ama eger kullanacak olursan 1.5 ay sürekli haftada üc kez uygulaman gereliyo sac diplerine sürüp saat bekledikten sonra yikiyosun ben bulsam hemen deniycem.paylasmak istedim allah yardimcin olsun

Kızlar benim halamın saçları oldum olası acayip dökülür ama kafasında hala 2 kişilik saç var. Eğer saçlarınızda seyrelme olmuyorsa kafanıza takmayın derim:1hug:

Kişiye göre de değişiyor tabi bu durum. Ben saçlarımın yarı yarıya azaldığını ve şekil sorunu yaşadığını çok iyi biliyorum. Düzelir mi bilemem, ama bu durum inanılmaz sinir bozucu. Eskiden saçım az olsa da kıvırcıktı, kendini çok gösterirdi. Şimdi mısır püskülü gibi oldu saçlarım da sinirlerim de = (

benim de saçlarım azaldı,eskiden daha gürdü,kuaförler bile azaldığını farkediyo saç uçlarına glissin saç bakım maskesini sürüyorum da bu sefer bunlar yine saç döküyor.benim hem bakım yapacak hem dökülmeyi önleyecek birşeylere ihtiyacım var,öyle uzun zaman da uğraşamıyorum ama saç bakımı çok önemliymiş saçlarımı kaybetmeye başlayınca anladım

ya hcr35 canım bugün iftara gittik ve kuzenim saçlarının yanları iyice açılmış çok kötü olmuş yaa demezmi.ağlıcaktım ne duruma geldiimi sen düşün artık.. bari önlerine bişey yapıyımda seyrelme okadar göze batmasın
inan ılmaz saçlarımın ön tarafları açıldı.sarımsak bu işe iyi gelirmi ne dersiniz kafayı iyice yemiş durumdayımda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…