- Konu Sahibi cimcimebenim
-
zeytinyağının saf olmasına dikkat et canım, diğer zeytinyağları hem saçtan çok zor temizleniyor, hem de saç için büyük faydalar sağlamıyor. zeytinyağını biraz ılıtıp sürersen saçlarına daha etkili olur.
canım ben sarımsağı tahta tokmakla ezdim, içine biraz tuz ekledim, biraz da zeytinyağı ekledim. macun kıvamında oldu. bunu saçımın diplerine masaj yaparak sürdüm. başımı streç filmle sardım ve üzerine de havlu örttüm. hafif terledi kafam. 1-1,5 saat beklettim. sonra zeytinyağlı sabunla yıkadım saçlarımı. 5 kere yıkamam gerekti sarımsakları çıkarana kadar ama olsun, dökülme problemim %75 azaldı ilk kullanımda. az önce 3-4 baş soğanı -baş derken topluca oldukları demeti- tahta tokmakla dövdüm, yine tuz ve saf zeytinyağı ilavesi yaptım. bir kavanoza koydum karışımı. kullanmak istediğim zaman hazır olsun ve sarımsakla zeytinyağı iyice birbirini yesin diye. yarın tekrar kullanacağım. böyle işte canım umarım yardımcı olmuştur. [/QUOTE
cidden kokmuyo mu sarımsak çok ilginç ya
canımm sen de benim gibi sarımsaktan çare bulanlardansın inşallah. benim de saçlarım aynı senin anlattığın gibiydi. sarımsak kullandım ve ilk seferde dökülme %75 azaldı. inşallah ikimiz de bu dertten kurtuluruz. çok sevindim senin adına = )
bizim yaptığımız bir maske var 1 yumurta sarısı limon ve zeytin yağı yarım saat kadar beklet saçında yıka fayda edebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?