- 8 Eylül 2008
- 125
- 8
- 118
- Konu Sahibi cimcimebenim
-
ecmel bu dordunu karsıtıracaz ve 20 gun boyunca sacımıza surecez banyodan sonra dıye hatırlıyorum 1 saat beklettık ten sonra duruluyacaz
Canim benim ben seninle iddiaya girmedimki,kendi kendine iddialastin ;-)
Aslinda kimseyle iddialasmiyorum,KULANDIGIM ÜRÜN EN IYISI YA DA MÜKEMMELI de demiyorum.Sadece deneyimimi paylasmak istedim okadar.
Bence ciddi sac dökülmesi sorunu yasayanlar iyi bi dermatologa görünmeli cünkü sac dökülmesinin cesitli nedenleri var;kansizlik ,kan dolasimi bozuklugu,genetik rahatsizliklar ,hormonal dengesizlik ve benzeri daha birsürü neden.Benimki sadece mevsim degisikliginden kaynaklaniyordu.Allaha sükür test sonuclarimin hepsi cok normaldişutarafagitti
Güzel arkadaslarim tekrar yaziyorum :ben sadece deneyimimi paylasmak istedim hepsi bu.Isteyen dener isteyen denemez:uhm:
Gelelim kahve konusuna,yolun Isvicre`ye düserse valla billa sana kahve ismarlayim hem de en iyisinden ,istedigin kahve olsun be güzelim :)
aranızda Bioblas kullanan var mı.ben bugün aldım daha denemedim gercekten sac dökülmesini durduruyormu:çok üzgünüm:
Canim Hollandada bu urun varmi bilmiyorum ama bu Bioblas sitesini buldum ve biraz arastirdim.
Almanya dermatest arastirma klinigin'de yapilan dermatolojik testlerle kanitlanmis ve onaylanmistir yaziyor ve iceriginde saca gerekli mineraller doymamis yag asitleri gibi cok iyi maddeler var, ve ozellikle hp degerinin sac derisine ve cilde uyumlu oldugu kanitlanmistir yaziyor bu da cok iyi.
Saglam bir urune benziyor denemekte fayda var umarim yazilanlar gibi isine yarar:)
hmm sağol cnm bende bakim bi sitesine girip bakmak aklıma gelmemiştikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 umarım işe yararsenağlama baska kullanan var mı acaba:ecrin_bebek:
Dört demişsin ama ben 3 tane yazdım.
Çam yağı, Ceviz yağı, badem yağı.
Başka yok galiba.
Neyse eldekilerle yaparım artık.
Sağol tatlım.
canim öncellikle cok gecmis olsun,sac dökülmesini durdurmamis olmana gercekten üzüldüm.Her sacini taradiginda ellerine avuc avuc saclarin gelince neler hissetgini cok iyi anlayabiliyorum.Ayni seyleri yasadim.Kel kalacagimi bile düsmüstüm.
Bende priorin ise yaradi gercekten ,dermotologum bana 2 hafta boyunca dökülen sac tellerimi sayip not etmemi istemisti ,üsenmeden saydim170-200 arasinda degisiyordu. Priorin kullandiktan sonra saymaya devam ettim.Ilk günden itibaren ise yaradi bende.Daha bugün saclarimi yikadiktan sonra dökülen saclarimi saydim 37 taneydi.Dün de 41 sac eli dökülmüstü.Ama dedimya benim sac dökülmem mevsimsel degisim ile ilgiliydi.Yillarca Istanbul`da yasadim .Isvicre`ye tasininca sac dökülmesi sorunu basgösterdi.Malum iklim cok farkli.Ama simdi hersey yolunda
Bencede ozaman dogal yaglari dene ;bademyagi,suasam yagi,zeytinagi veya sarimsak.Denemekle birsey kaybetmezsin.Insallah sorununu en yakin zamanda cözersin canim.
programı bende izledim canım karışımın içinde birde sarımsak yağı vardı onu atlamışsın sanırım fisfisfis..
birde priorin kapsüller hakkında bilşiyler söylemek istiyorum.. sanırım kapsüller herkeste farklı etki ediyor. ben 2 ay düzenli kullanmama rağmen durdurmak ne kelime biraz olsun azaltmadı bile!! üstelik şampuanıyla beraber kullanmıştım.:1no2: gitmediğim doktor yaptırmadığım tahlil kalmadı ama ne yazıkki 4 aydan beri feci bi saç dökülmesiyle uğraşıyorum fazlasıyla sereldi saçlarım. burda buldugum doğal karışımlarla çeşit çeşit şampuanlarla bir umut döküleyi durdurabilirim diye uğraşıyorum.:çok üzgünüm: umarım saç konusunda dermanımızı buluruz biran öncea.s.
Evet umarim isine yarar, hatta yararsa hemen yazda bende tr den getittireyim ya..
Seni cok iyi anliyorum.. bu sacimin dokulmesine uzuldugum kadar hic bir seyime uzulmedim tabi allah baska dert vermesinde.. kadinida guzel gosteren sac
Hani dogustan boyle olsaydi gene kabullenirdim belki, ama uzun gur kivir kivir saclarim tutam tutam top top gitti ya ona yanarim ooff offfffki ne ooofffffsenağlama
2,3 hafta düzenli kullanayım dökülmeyi durdurursa buraya yazarım cnm..benim dönem dönem dökülüyo bazen dökülme duruyo seviniyorum sonra pat yine dökülüyo:çok üzgünüm: Sacların o taraga tutam tutam gelmesi kadar insanın psikolojisini bozan bişey yoksenağlamasenağlama
of offffffffff nazara geliyorlar arkadaşim upuzun saçlar aynen bende 4 aydir saç dökülmesi ile uğraşiyorum her taramada tutam tutam saç gidiyor netces bilmiyoruuuuuum acaba kisa kesirtek tekrar eski sağliğina kavuşurmu
cnm benim nedemekk saç konusunda bende çok çektiğim için bilirim o sıkınıtlrı insanı nası strese soktuğunuu... umarım faydası olurr tüm bu karışımların 1 ay sonra moralin daha da düzelir inş etkisini gördükçe =)) bi sorun olursa cvp veririm yine ben merk etme:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?