E
esmerimcikolatam
Ziyaretçi
- Konu Sahibi cimcimebenim
-
Merhabalar cimcime sensin:)
cildiye falan değil de sen direk kadin hastaliklari uzmanina gitmelisin.çünkü bayanlarda saç dökülmesi genelde hormonal bozukluklar yüzünden olabiliyo.günde 200 tel dökülüo diyosan mutlaka yumurtaliklarini kontrol ettirmelisin.yumurtaliklarda mevcut kis en fazla saç dökülmesi,vücutta killanma,kilo artişi yapmakta.saç dökülmesi yüzünden ilk cildiyeye gittim beni kadin hastaliklarina yönlendirdi,kis varmiş yumurtaliklarimda ve kis tedavisi sonucu saç dökülmem durdu.bence bir an önce görün doktora çünkü giden saçlar yerine gelmiyor bidaha maalesef..geçmiş olsun
selam kızlarrrrr. dün aktara gittim ve saçımla ilgili maceramı ona da anlattım kaydirigubbakcemile3 bana şöyle bir şey anlattı. her doktorun anlaşmalı olduğu ilaç firmaları varmış ve reçetelerini buna göre yazıyormuş. Aslında ben kendi gittiğim doktor için bunu zaten farkettim. Çünkü test sonuçlarıma baktı ve ardından masasında ufak bir kağıtta olan ilaç listesini aynen bana reçete olarak baka baka yazdı Çok üzgünüm çoook Ve şifa bulmak için gittiğim doktorun verdiği ilaçlar bana şifa yerine daha da çok saç dökülmesi yaşattı malesef. Her ilaç ya da her bitkisel şey herkeste aynı etkiyi göstermiyor. Ben saçımı ancak sarımsakla düzeltebildim. Ve yeni en bitkiselinden, en az kimyasal maddelisinden bir şampuan aldım kendime ve Mecitefendi saç bakım yağı aldım. Bol sağlıklı saçlar kaydirigubbakcemile5
bugün 2 yere gittim biri güzellik merkezi diğeri saç ekimi merkezi iki yerde saçını kestir dedi baya uzamıştı yarın nasıl kıyıp kestirecem bilmiyorum ama şunu biliyorum ki ben kıyamasam da banyoda tarak kıyacak yarın sabah cildiyede randevum da var sonra kestirip bide onu denicem
kızlar b sça ekim merkezi dökülmeler karsı lazer tarak la tedavi yapıyormuş yani lazerle oksijen verip kokleri besliyormuş
diğeri ise etg edında saça elektrikle titreşim veriyormuş ikisinden birine gidivcem ama hangisine gidiceğimi bilmiyorum bu konuda bilgisi olan varsa lütfen bana yardım etsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
çok kararsız kaldımkalan saçımı da oralarda kaybetmek istemiyorum
arkadaşım ben bioksini 4-5 defa kullandım kopmalaroım çoğaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?