Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçı Dökülenlerin Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi cimcimebenim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
bak güzelim beninde saçım dökülüyo du ben revigen adında birhap kullanıyorum birde bepanten anpül evigen apülbademyagı zeytinyagıbirde yumurtasarısını karıştırıp saçına sürüyosun bana iyi geldi tavsiye ederim

bak canım saçın enönemli dökülme sebebi kansızlık vede vitamin eksiklinden kaynaklanıyo bence sen hemen bir cildiyeye git kan sayımına baktır her kezin saçdökülme sebebi başka eniyisi uzman lardan cevap almak nedemişler önce salık inşallah şifanı bulursun

Benimde bir dönem yumurtalığımda kis vardı tedavi oldum geçti. Fakat tabiki dökülen saçlar geri çıkıyor. Arkadaşı giden saçlar yerine gelmiyor deyip korkutma bence. Giden saçlar yerine geliyor tabiki.Yalnız bencede bi doktora gidip kan testi yaptırmalısın.

arkadaşler bugün doktora gittim piorin kapsül bir saç şampuanı bir losyon verdi eczacıya bunları almaya gittiğimde kız 100 de 100 etkili piorin dedi umarım doğru çıkar ilk hapı bugün yuttum 1 ayda dokulme dururmuş 3 aya kadar da saç çıkarmış saçlarımın önleri çok seyrekleşti aynaya bakınca içimin yağları eriyor birde ısırgan otu almak için aktara gittim orda bir adam vardı 15 liraya bir yağ sattı bana kaktüs roka ve sarımsak karışımı tanıdığım kullandı ilk yıkamada doktu ama ikincisinde gözümle gördüm bitirdi dedi onu da aldım ama kullanmaya korkuyorum hepsini karıştırıp daha beter olsun istemiyorum hani dimyata pirince giderkenkigibi......saçlarımı kestiracektim bugun ama 1 gün 1 gündür dedim kıyamadım yarına kaldı ya ne zor işimiz asabi suratsız biri oldum valla hepimiz atlatırız umarım doktor korkulacak bişi yok dedi saç kokleri canlı dedi stres ve mevsim değişimi yapmış inşallah doğrudur soylediği

bu arada kan tahlili de yapıldı ama sonuçları yarın alacam içim dışım bitki ve hap olacak.....

Acil şifalar canım, ben de doktora gittim tahlil yaptırmama rağmen doktorzede oldum resmen. İnşallah sen fayda görürsün a.s.

sağol canım çok teşekkür ederim bütün temennim o zaten sadece çok karıştırınca ters tepecek diye korkuyorum

bende gittim doktora 1aya yakın oldu.kan tahlilleri normal çıktı,hormonlarda normal..vitamin verdi çinko falan ama hiç faydası yok.. :1no2:

aynen ben de fayda görmedim aksine zarar görmeye başladım ve ilaçları bıraktım, sarımsakla kendine geldi saçlarım dökülmesi kesildi a.s.

ama sarımsak once dokuyo sonra çıkarıyo diyorlar seninkinidoklmedimi

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Son düzenleme:
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Son düzenleme:

hangi bitkisel şampuanı kullanıyorsun canım?

Nature's Gate isminde bir Amerikan ürünü. Benim saçım normal olduğu için Lavanta & Aloe şampuanını aldım. Her saç tipi için ayrı ürün var. İçinde bir çok yağ da var.

yok canım ben aktardan aldım, sonra gittiğim başka bir aktarda daha gördüm vardı yani aktarlarda. eczanelerde var mı bilmiyorum. ben aktardan daha önce dfn garlı diye bir şampuan aldım, memnun kaldım ama saçlarımı kuruttu biraz dedim. adam dedi ki zaten onu biz yağlı saçlar için veriyoruz size sormadan vermişler. ısırganlı bir şampuan verdi, içindekilere baktım, silikon ve sLs vardı o yüzden almadım. aktar da bana en doğal en az kimyasal madde içerenin bu şampuan olduğunu söyledi ben de baktım içindekilere güvenilir gibi geldi aldım. ama dediğim gibi eczanelerde var mı bilemiyorum

selam,
benimde sac dokulme problemim vardi 1 ay once simdi cok sukur yok.
aldigim ilac CYSTINE B6 bailleul gunde sabah aksam 2 tane aliniyor
birde serum var haftada 2 defa kullaniyorsun bir ampul DERCOS serum
cok iyi ben faydasini gordum dokulme durdu 10 gun icinde insallah sizede
faydasi olur 3 ay kullanmak sart

not:: dercos serum bayan icin olani alin cunku erkek icinde var

Arkadaşlarım size lazerli tarağa bayağı büyük paralar vererek alan birisi olarak diyeceğim şu ki,eğer saçınız genetik olarak dökülüyorsa (benim öyle) hiçbir şey fayda etmiyor.Ailemin bütün kadınları azalan veya yok olan saçlarla uğraşmış senelerce.Bu da bizim kaderimiz herhalde.Denemediğim yöntem kalmadı.Çok üzgünüm çoook
Sizlere sorunsuz saçlar diliyorum.

Evet aslında genetik olarak bir dökülme yaşayacaksak bunu engelleyemiyoruz malesef, belki geciktirebiliriz ama engellenmesi için ne yapmak lazım bilemiyorum

arkadaşlar benimde saçlarım çok dökülüyor eskiden uzun lüle lüle saçlarım vardı şimdi incecik ve lüleleri kayboldu daha sonra dr. gittim kan testi yaptı sonuçta ise değerlerim normal görünüyodu bana reçete yazdı bir haptı bu bunu kullan 3 ay boyunca saç dökülmelerinin %50 si duracak daha sonra yeni saçların çıkcak ve sağlıklı saçlarına tekrar kavuşacaksın dedi ama ben bu ilacı ilk başta bulamadım yeni çıkmış bir ilaçmıi eczane öle dedi bize daha gelmedi dedi ve alamadım ilacın adı shemnmin women bunu kullanan varmı aranızda.... bilgilerinize ihtiyacım var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…