Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçı Dökülenlerin Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi cimcimebenim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
merhaba arkadaşlar kıvırcık ve çok gür saçlarım vardı ama artık yerinde yeller esiyr malesef mart ayında röfle yaptırmıştım mayıstada x tenso bilinçsiz kuaförüm röfleninüzerine yaılmaması gerektiğini bilm,yormuş o zamandan beri az az dökülüyord ama şimdi koarak dökülüyor ne yapacam bilmiyorum bugün zeytinyağı ile ymurta sürüp banyoya girdim ama banyoda nerdeyse saçımın yarısı koparak elime geldi saç kokleimin arası öok seyrelmiş çok korkuyorum çarsamba günü için doktordan randevu aldım ama çok ümitli değilim koparak saçı dökülen var mı moralim çok bozuk;((((((((((((((((

sağol canım ama ara ara olmuyo ki valla banyoya gireceğim zaman 40 kere düşünüyorum ve her seferinde ağlıyorum kıvıcık ve gür saçlarım seyrekleşti ya bugün saç bakım yerine gittim eczacı bayan ekranda gösterdi saç diplerimi koklerin araından kamyon gececek nerdeyse kaç kez yapmam lazım düşünmemek elde değil ki gn geçtikçe azalıyo

turplu suyu nasıl yaptın

Merhaba arkadaşlar benimde mevsim değişmelerine bağlı olarak saç dökülmelerim artıyo mesela şimdi yaz ve kış arası sonbahar saçlarım çok dökülüyo sabah kalktığımda yastıkta, duş alırken yada tararken hep dökülüyo sizlerde de var mı bu problemler nasıl bi çözüm bulabilirim önerisi olan var mı?

normal tel tel dokulse hiç sorun etmeyecem benim kopuyo;(((

arkadaşımında koparak dökülüyodu doktor anaphase miydi neydi öyle bi şampuan vermişti bence sende bi dr görün

çarşamba günü için randevu aldım zaten ama o da ilaç verse bile etkisi oluncaya kadar bende saç kalmayacak bıoksin kullanıyorum bir haftadır kopma daha da arttı normalde herkesinkini durduruyormuş ya bide şubatta evlenecekti bu halde nasıl evlenebilirim nasıl gelinlik giyerim bana çok acil şifa lazım ya offf

canım seni çok iyi anlıyorum.bende evleneceğim.geçen ay stresten saçlarım döküldü,bide düğünüm olacak hemen saçlarımı kestirdim.gelin saçıymış umrumda değil,çok şükür..
merak etme boyadansa düzelir saçların,priorin diye bir hap demiştim eczacı en çok bu satılıyo demişti bana,ama doktor bana pantogar vermişti.kimine iyi gelen başkasına iyi gelmiyo.saçın kısa yada uzun olması farketmiyo deniyo,ama ben kestirince rahatladım.tavsiyem biraz kestir,saçın ne durumda bilemiyorum ama,daha rahat bakım yaparsın

bende kestireyim o zaman saçlarımı biraz olsun durdurursa dökülmeyi ne ala:Saruboceq: kısa saçta bana hiç yakışmaz ama kel kalmaktan iyidir napalımCADIARZU

kesinlikle bioxin ampul ve şampuanını öneririm ikisini de kullan ampuller bitince şampuana sürekli devam et.bende bu sorun vardı şimdi hiç dökülme yaşamıyorum

canım öncelikle özür diliyorum geç cevap yazdığım için. zeytin ve sarımsağı 2 türlü kullanabiliyorsun. 1.si 2o tanesini 20 gün yağda bekletip sonra kullanmak. 2.si taze olarak kullanmak. Ben 3baş diyeyim sarımsağı aldım soydum ezdim, tuz ekledim içine de biraz. Sonra buna saf zeytinyağı ekledim, macun kıvamına geldi. Bu macunu küçük bir kavanoza koydum, ihtiyacım oldukça 1 yemek kaşığı kadar kullanıyorum. 1-2 saat bekliyor saçımda streç filmle. Sorun olursa tekrar cevaplarım canım a.s.

selam kızlarrrrr. dün aktara gittim ve saçımla ilgili maceramı ona da anlattım kaydirigubbakcemile3 bana şöyle bir şey anlattı. her doktorun anlaşmalı olduğu ilaç firmaları varmış ve reçetelerini buna göre yazıyormuş. Aslında ben kendi gittiğim doktor için bunu zaten farkettim. Çünkü test sonuçlarıma baktı ve ardından masasında ufak bir kağıtta olan ilaç listesini aynen bana reçete olarak baka baka yazdı Çok üzgünüm çoook Ve şifa bulmak için gittiğim doktorun verdiği ilaçlar bana şifa yerine daha da çok saç dökülmesi yaşattı malesef. Her ilaç ya da her bitkisel şey herkeste aynı etkiyi göstermiyor. Ben saçımı ancak sarımsakla düzeltebildim. Ve yeni en bitkiselinden, en az kimyasal maddelisinden bir şampuan aldım kendime ve Mecitefendi saç bakım yağı aldım. Bol sağlıklı saçlar kaydirigubbakcemile5

kesinlikle bioxin ampul ve şampuanını öneririm ikisini de kullan ampuller bitince şampuana sürekli devam et.bende bu sorun vardı şimdi hiç dökülme yaşamıyorum

ya bende yaklaşık 6 aydır bioxcin şampuan kullanıyorum ama hiçbir etkisini görmedim. hala aynı dökülme devam ediyor. sen ne kadar zamandır kullanıyorsun. çok sıkıldım, çok üzülüyorum, ipincecik kaldı saçlarım senağlama

bugün 2 yere gittim biri güzellik merkezi diğeri saç ekimi merkezi iki yerde saçını kestir dedi baya uzamıştı yarın nasıl kıyıp kestirecem bilmiyorum ama şunu biliyorum ki ben kıyamasam da banyoda tarak kıyacak yarın sabah cildiyede randevum da var sonra kestirip bide onu denicem
kızlar b sça ekim merkezi dökülmeler karsı lazer tarak la tedavi yapıyormuş yani lazerle oksijen verip kokleri besliyormuş
diğeri ise etg edında saça elektrikle titreşim veriyormuş ikisinden birine gidivcem ama hangisine gidiceğimi bilmiyorum bu konuda bilgisi olan varsa lütfen bana yardım etsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
çok kararsız kaldımkalan saçımı da oralarda kaybetmek istemiyorum
arkadaşım ben bioksini 4-5 defa kullandım kopmalaroım çoğaldı

iki yöntemi de duydum bende trye gelnce yaptrmayi dusunyordum sen hangi sac ekim merkezine gittin? ben tvde duymstm bu yöntemlerii

arkadaşımmm panik yapma seni gördüm kadınlar kulubune üye oldum cewaplamak için...arkadaşım cewiz kabuğunu kaynat sabah akşam 20gün boyunca saçlarını o suyla yıka...birdaha saçın hayatta kopmayacak dökülmayecek sewgilerlee...

mrb cimcime senin yazını gördüm kadınlar kulubune üye oldum cwaplayabilmek için artık panik yapma.cewiz kabuğunu kaynat we bu suyla 20 gün boyunca sabah akşam saçlarını yıka artık saçın ne dökülecek ne kopacakk 1telini sen bile koparamayacaksın lütfen dediğimi dikkate al sewgilerle...

ebrucum biraz daha detaylı anlatabilirmisin miktarları konusunda ? Yıkama mı durulama mı yapılacak ? a.s.

Merhabalar cimcime sensin:)
cildiye falan değil de sen direk kadin hastaliklari uzmanina gitmelisin.çünkü bayanlarda saç dökülmesi genelde hormonal bozukluklar yüzünden olabiliyo.günde 200 tel dökülüo diyosan mutlaka yumurtaliklarini kontrol ettirmelisin.yumurtaliklarda mevcut kis en fazla saç dökülmesi,vücutta killanma,kilo artişi yapmakta.saç dökülmesi yüzünden ilk cildiyeye gittim beni kadin hastaliklarina yönlendirdi,kis varmiş yumurtaliklarimda ve kis tedavisi sonucu saç dökülmem durdu.bence bir an önce görün doktora çünkü giden saçlar yerine gelmiyor bidaha maalesef..geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…