K
kıvırkıvırcık
Ziyaretçi
- Konu Sahibi cimcimebenim
-
normal tel tel dokulse hiç sorun etmeyecem benim kopuyo;(((
canım seni çok iyi anlıyorum.bende evleneceğim.geçen ay stresten saçlarım döküldü,bide düğünüm olacak hemen saçlarımı kestirdim.gelin saçıymış umrumda değil,çok şükür..çarşamba günü için randevu aldım zaten ama o da ilaç verse bile etkisi oluncaya kadar bende saç kalmayacak bıoksin kullanıyorum bir haftadır kopma daha da arttı normalde herkesinkini durduruyormuş ya bide şubatta evlenecekti bu halde nasıl evlenebilirim nasıl gelinlik giyerim bana çok acil şifa lazım ya offf
ee canım sen dememişmiydin 20 sarımsagı zeytinyagla birlikte 20 gün bekletceksiniz die yani sen beklettinmi 20 gün yoksa hemen kullanılcakmı
sana zahmet tekrar bi annatırmısın canım ?* bende deniyecegim olumlu sonuç alırım inşallah.. :1hug:a.s.
kesinlikle bioxin ampul ve şampuanını öneririm ikisini de kullan ampuller bitince şampuana sürekli devam et.bende bu sorun vardı şimdi hiç dökülme yaşamıyorum
LÜTFEN YARDIM EDİN. SAÇLARIM ÇOK DÖKÜLÜYOR. GÜNLÜK YAKLAŞIK 200 TEL CİVARIDIR BELKİ. SABAH BİR KALKIYORUM YASTIĞIMIN ÜZERİNDE BİR SÜRÜ SAÇ TELİ VAR. NASIL ÖNLEYEBİLİRM BUNU? TOPLU MU DURSA AÇIK MI DURSA HİÇ BİLMİYORUMKIRILMASIN DİYE TOPLAMAYA ÇALIŞIYORUM. AMA ENGELLEYEMİYORUM DÖKÜLMELERİNİ İŞE YARAYACAK BİLDİĞİNİZ DOĞAL BİR KARIŞIM YADA ECZANEDEN ALABİLECEĞİM BİR İLAÇ VAR MI?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?