- Konu Sahibi cimcimebenim
-
canım büyük eczanelere bakmanı tavsiye ediyorum.mutlaka bulacaksın.mesala bakırköydeki eczanelere bak.arkadaşlar benimde saçlarım çok dökülüyor eskiden uzun lüle lüle saçlarım vardı şimdi incecik ve lüleleri kayboldudaha sonra dr. gittim kan testi yaptı sonuçta ise değerlerim normal görünüyodu bana reçete yazdı bir haptı bu bunu kullan 3 ay boyunca saç dökülmelerinin %50 si duracak daha sonra yeni saçların çıkcak ve sağlıklı saçlarına tekrar kavuşacaksın dedi ama ben bu ilacı ilk başta bulamadım yeni çıkmış bir ilaçmıi eczane öle dedi bize daha gelmedi dedi ve alamadım ilacın adı shemnmin women bunu kullanan varmı aranızda.... bilgilerinize ihtiyacım var.
Kızlar ben lavantayı kendi saçımda denedim, tabi herkese farklı etki yapar ama benimkini çok güzel parlattıBi de saçlarım daha canlı görünüyor sanki.
Lavanta aktarda satılıyor değil mi? Luru lavantadır sanırım?
canımmm çok üzüldüm :teselli:evet kızlar 4 aylık mucadelemi burda sonlandırıyorum artık pesss ediyorum... denemediğim karışım, şampuan, yağ vs. kalmadı her yola başvurdum dünya kadar ilaç kullandım bi o kadar doktora gittim ama nafile sonuç kuyruk kadar kalan saçlar dibe vuran bi moral ve boşalan bi cüzdan senağlama Hiç bişey fayda etmedi sarımsak için ümitlenmiştim ama oda bu akşam hüsranla sonuçlandı artık çok yoruldum ben,bütün hepsi dökülecek yapacak bişey yok çiikin bi kız olucam. umarım siz saç dökülmesiyle baş edebilirsiniz paylaştığınız değerli bilgiler için hepinize teşekkürler..:a015::a015::a015:
günaydın pisika,
canım bende tarifini dört gözle bekliyorum,internette araştırdım ama bulamadım.
iyi bayramlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?