Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçı Dökülenlerin Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi cimcimebenim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Zinco gerçekten üretilmiyor sanırım doktor bana da verdi ama eczane 2 haftadır depoda bile olmadığını söyledi. ben dışarda satılan bitkisel destekli ilaçlardan almayı düşünüyorum çinko eksikliği için. Bi de doktor şu eczanede yapılan karışımlardan verdi, bephanten evigen vs. ilk defa kullanıcam umarım iyi gelir saçlarım çok azaldı

Evet bu sorun beni de çok rahatsız ediyor ama benim senin kadar çok değil cimcimecim yani100tel belki vardır ama eskiden normal gürlükte olan saçımın azaldığını hissediyorum artıkBioxinin serumları biraz pahalı internetten fiyatına baktım ama bioblas die bi şampuan da var galiba o daha uygun.Denemedim ama denemeyi düşünüyorum kullanan bir arkadaş paylaşabilir mi acaba?

arkadaşlar bnde zinkoyu uzun yıllar kullandm snra hapına geçtim.1 kere içtim mideme dokundu bıraktm bnde.bu sene de saçlarımı boyadım ztn dökülüyordu boyadıktan sonra daha da ÇOKK dökülmeye başladı.ne yapacağımı bilmiyorum bnde

YA BENİM ANLAMADIĞIM ŞEY KAYNAMA NOKTASINA YAKIN NE DEMEK?YANİ KAYNİCAK MI KAYNAMİCAKMI? BEN 3 KERE UYGULADIM AMA TAM KAYNATTIM YANİ SAÇIMI YUMUŞATTI DÖKÜLMEYİDE AZALTTI SAYILIR GERÇİ BENİMKİ MEVSİMLİK KIŞA GİRERKEN HEP OLUR BÖLE AMA YİNEDE ÖNLEM AMAÇLI şakkıdı

Bioblas ve zinco şampuan kullananların yorumları ayrı başlıklar altında sitede mevcuttur Lavanta kürünü ben 1 kere kullandım henüz yeniyim, kaynayan suya 1 tutam lavanta attım kapağını kapattım, 4-5 dk kaynattım sonra kendi halinde soğumaya bıraktım.

saç dökülmem çok azaldı şampuanımı değiştirdim avon bitkisel şampuan aldım gelincik özlü ,dökülme nerdeyse durdu sayılır yumuşacık oldu saçlarım 1 yıldır çok aşırı dökülüyordu çok mutluyum kaydirigubbakcemile3

ben de çookk uzun süredir bu dertten muzdaripim arkadaşlar.... 20li yılların başındaki saçlarımın şu an en fazla yarısına sahibim (30lu yıllarının sonunda bir kadın olarak senağlama) .... medikal çözümlerden bitkisel olanlara kadar denemediğim şey kalmadı dicem ama tabii ki var... neyse işte epey bişi denedik... bu arada dermatolog, endokronolog ve hatta kadın doğum uzmanına kadar gittim... tahliller testler bol miktarda... adı konulabilecek net birşeyim yokmuş... bir yandan tabii Allaha şükür sağlığım yerindeymiş diyorum ama diğer yandan da bu önlenemeyen saç dökülmesi konusundaki tıkanıp kalmam sinir bozucu vaziyette ..... bununla birlikte burada bazı arkadaşların da değindiği ve benim de yaşayıp gözlemlediğim gerçekler var: bir kere öncelikle bu kalıtımsal... ne anne de baba tarafımdaki kadınların saçları gürül gürül klava: ikincisi stres acayip etkili.. uzun bir süre bayağı stresli bir iş tempom vardı... özel yaşamım da pek hoş sayılmazdı... işte o dönem dökülme inanılmaz arttı... son bişi daha: istisna yaşayan arkadaşları ayırıyorum ama harbiden ne denerseniz deneyin kürü uygularken iyi sonuç alsanız dahi kürü bırakınca bir süre sonra hooppp yine başlıyor dökülme.... kalıcı çözüm umudum pek kalmadı ... ama olsun yine de siz uygulayıp memnun kaldıklarınızı yazmaya devam edin... ben de yeni bişi bulursam paylaşırım... en azından şimdilik geçici çözüm sürekli dökülme yaşamaktan iyidir değil mi?? :smiley-cool:

arkadaşlar saç dökülmesi yaşayanlardanım... çam terebentini kullandım ama fazlaca dökmeye başlayınca bıraktım. BİOXCİN almak için gittiğim yer BİOBLAS ı önerdi. şimdi şampuan ve saç kremini kullanıyorum.umarım işe yarar hepimiz bi sonuca varırız..

canlarım saç dökülmesinde
defneli zeytinyağlı şampuan ,çok güzel sonuçlar veriyor..araştırıp denemenizi tavsiye ederim:)

kızlar merhaba bende aynı dertten müzdariptim, özellikle banyodan çıktıktan sonra saçlarım avuç avuç elime geliyordu.hiçbirşey uygulamadan doktora (cildiye) gittim ve yaptığı testler sonucu kansızlık tespit etti. size tavsiyem bi doktora görünün çünkü saçlar kansızlık nedeniyle çok dökülürmüş verdiği kan hapı ve elecon losyonu kullandım.şimdi saçlarım gayet iyi :)

aaah ah ben doktora gittim de ne oldu saçlarımı mahvetti doktor olacak insanoğlu klava: Ne kansızlık çıktı ne demir eksikliği ne de başka bir eksiklik, o üstüne tuttu bana demir ve çinko hapı verdi, mahvetti vücudumu da saçlarımı da klava: Kusura bakmayın hala çok sinirliyim doktoruma, ama siz doktora görünün tabiki, demir eksikliğiniz olabilir. Şifalar herkese a.s.

canlarım saç dökülmesinde
defneli zeytinyağlı şampuan ,çok güzel sonuçlar veriyor..araştırıp denemenizi tavsiye ederim:)

ben kullanıyorum hiçbir faydasını görmedim.. ayrıca saçlarımı yapış yapış yaptı ne hacim kaldı ne bişey..

ben kullanıyorum hiçbir faydasını görmedim.. ayrıca saçlarımı yapış yapış yaptı ne hacim kaldı ne bişey..

herkeste aynı etkiyi yapıcak diye bi kural yok ki...bana iyi geldi saçlarım canlandı ve çok memnunum ,o yüzden paylaştım...

Kızlar yaa ısırgan otu kullananlardan haber var mı.. Bazıları çok çok iyi sonuç aldığını söylüyor, ben de düzenli olarak denemek istiyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?? Bu arada lavantayı epey tuttum ben.

arkadaşlar çam terebentinin açıklamasında 200 gr'lık şampuana 20 damla damlatılır diyor... burada sizlerin yazdıklarını okuduğumda sanki daha fazla kullanıyordunuz... bu oran az değil mi?? tabii keskin bişi olduğundan abartmamak da lazım ama...
ha bir de de üstünde "böbrek tahrişi yaptığından böbrek rahatsızlığı olanlar içmemelidir" diyor.. demek içen de varmış... daha önce çam terebentini hazırladığım saç losyonuna koymuştum.. şimdi de bi şampuanın içinde deneyeyim bari diyorum... pratik bir uygulama hem

hımm... 200 ml'ye 20 damla normal o zaman zannımca... saçlarım ince telli ve hassas saç deriliyim çünkü

kızlar her zaman aynı örneği veriyorum, her şeyin fazlası zarardır a.s suyu bile fazla içtiğiniz zaman beyin hücrelerinde ölüme neden oluyor. şifa bulayım derken sağlığımızdan olmayalım alimallah a.s.

benimde saçlarım çok fazla dökülüyo küçükken çok gürmüş fotolara falan bakıyorumda şmdi azıcık kaldı baktıkça çok üzülüyorum bu çamterebenteni uzatıyo diye biliyodum dökülmeyide önlermi acaba kullanıp sonuç alanlar varmı bende alıcam yardımcı olrsanız çok sevinirim

az önce bende lavanta içtim canım..ısırgan otu nasıl kullanılıyor neye yarıyormuş ki azcık ucundan çıtlatsan olur mu?

Isırgan kepeği ve saç dökülmesini önlüyormuş canım. Isırgan otunu kaynatıp, suyunu saça sürüyorsun. Bu suyun içilmesi de saçlara iyi geliyormuş. Ben de lavantayı saçıma sürüyorum. İçilince de cilde iyi geldiğini duydum ünlü bir doktor çok tavsiye ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…