gülenhayat doğumdan sonra dökülme normal deniyor ama çok mu dökülüyor 50,100....bende yaklaşık 5 ay oldu doğum yapalı ve son 2 aydır aşırı saçım dökülüyor.
bende Suna Dumankaya'nın tarifini denedim 1 avakadonun yasrısını ezip 2 bıldırcın yumurtası 1 tatlı kaşığı susam yağı yada zeytinyağ karıştırıp saç diplerine sürüyorsun 30 dak bekletip yıkıyorsun .ben 1 kez yapabildim o yüzden bir faydasını görmedim haftada bir uygulanması lazımmış. Saçlarımı bile kısa kestirdim .Ama hala devam ediyor dökülme
herkeste aynı etkiyi yapıcak diye bi kural yok ki...bana iyi geldi saçlarım canlandı ve çok memnunum ,o yüzden paylaştım...
benim de 2.doğumumdan sonra yani 3 yıldır saçım dökülüyor çinko kullanıyprum fayda yok.ibrahim sarcoğlunun lavanta suyu tarifini duydum.1 lt suta 1 yemek kaşığı lavanta koyup kaynatılıyor.deniyorum bakalım inşallah iyi gelir dökülmye yoksa kel kalıcam allah korusun.ve bende bir saç vardı arkadaşlar bir bakan bir daha bakrdı tabii kapanmadan önce.evde de sürekli açığım ama örtüden olduğunu kesinlikle düşünmüyorum zaten.sağlıkla...
ya pardon canım ama resmin ne olduğunu anlayamadım
Canım resimdeki lavanta çiçeği, kuru lavanta. Saçın için kullanman gereken bu. Biraz daha kuru ve koyu renkte de olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?