Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçı Dökülenlerin Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi cimcimebenim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

canım lavanta zaten çiçek değilmi ya :1rolleyes: kaynatılan bütün şifalı otlar kurudur yani lavantanında kurusunu kullanmak lazım yaş bitkiyi herzaman herzaman nası bulcan doğuda bulsan batıda bulamazsın batıda olsa akdenizde olmaz burda 7 çeşit iklim 7 coğrafik bölge var :içelim: bi kaç istisna bitki dışında hepsi kuru olarak kullanılır onlarda aktarlarda satılır zaten sıkıntı ya girip kafanı karıştırma bi aktara git kuru lavanta istiyorum de o sana verir 2 liralık alırsan 8-9 kere gider çok pahalı değil...

kızlar iki hafta öncesine kadr benmde çok feci sacım dökülüyodu.sacımı yıkarken ayrı dökülüyodu tararken ayrı.sacımı tuttugumda avuç avuç sac geliyodu elime.zeytinyaglı ev sabunları var.ama gercek olanları.beyaz kalın oluyo.iki haftadr onu kullanıyorum mucize gibi.sacınızı sertleştrcek.ama önce şampuanlayın ben medikal şampuan var ketoral dye önce onla köpürtüyorum sonra sabunluyorum.en son yine o şampuanla yıkıyorum.ipek gibi oluyor.deneyin faydasını görceksiniz

1 su bardağı suyu kaynatın,içine 1 tatlı kaşığı lavanta atın,ılıyınca saçlarınıza masajla sürün hergün yapın.dökülmeyi engelleyecektir.

Bende zaman zaman dökülüo ama maske yapiom eczaneden E vitamini aliom 2 tane e vitaminini 1 kaşık yumurta yagi , badem yagi, zeytin yagi, sarımsak yagi (kokusu yokdur yag oldugu icin korkmayin :) karistirin saçda en fazla 1 buçuk saat beketin dibinede surun sorun çıkarmıo yıkayın. Ben hep yapioyorum. Haftada 2 kez yapiorum saç dökülmesi durdu ama mevsim deyishkenliyinden olursa fazla kafaya takmayin çünki napsak bişey deyişmio. Kolay gelsin kızlar :teytey:

slm kızlar bende yıllardır zeytinyağı bağdemyağı,yumurta,sarımsak(kokuyo diyenlere yağı veya haşlayıp koyun)birazcık sirke.susamyağı.bepanthen,evigen karıştırıpsacıma sürüp bekletiyorum.ama artık hazır karışım yağlar var aktarlarda yada kozmetik ürün satan heryerde var.haftada 2 kez yapıyorum.uzun sürelı kullnamka lazım.sacımda egzama olduğu için iyi gelıyo.deneyın tavsiyemdir.tabı yumurta biraz kokuyo ama olsun.güzelleşmek uğruna yapmayacağımız yok değilmi ?
başka formülü olan var mı denemek isterim.....

abimde de egzamadan dolayı saç dökülmesi var ne yapsak önüne geçemedik revigen kullandı ketoral şamp. pirdolin şampuan falan kullandı ama sadece kepeği geçti dökülme için ama bi işe yaramadı en son burda bir aktar var bi karışım yaptı saç diplerine sürmek için biraz ağır kokuyo ama mecbur kalınca kullandı bide doktora gittik bi kaç ilaç kullandı şükür şuan çok az dökülüyo saçı ve kaşıntısı hiç yok bide saçları yerine gelse tam süper olacakkaydirigubbakcemile2 acaba senin kullandığın ilaç saçta çıkartıyomu? bide bioxcin kullananlar varsa onlarda yazabilirlermi memnunlarmı falan saç çıkması açısından kaydirigubbakcemile

canım bioxcin,restorex,bioblas vb.. gibi ürünler dökülmeyi yavaşlatabilir ama saç çıkarma konusunda sıfır etkiye sahipler.tam 1yıl kullandım.dokülme durdu ama saç çıkışı olmadı.kullanmayı bıraktım yeniden başladı dökülmeye..boşuna para verme derim ben.. :1no2:

arkadaşlar lavantayı kullanıp ta faydasını gören var mı
var sa kaçıncı da dokulmeyi durduruyo bn 2 kez yaptım fayda etmedi;>((((

canım aynı senin gibi ablamında saçları dökülüyodu tahlil sonrası stress cıktı sebep doktor pantogar vermiş...folteni önermiş ama onuda kullanmıştı memnun kalmadı bizde sedolini bulduk netten içeriğini falan inceledik almayı düsünüyo saçları yağlı,benimde yağlı ve yağlandığında daha çok dökülür yalnız sende kepekde varmıydı çünkü kepek olusumuna falan diyo ya kullanan biri olarak bize biraz bilgi verirmisin ...cevabını bekliyoruza.s

birde sirkeli suyu deneyin. saclarinizi yikamadan önce sirkeli suyla (yari su yari sirke ) sac diplerinzi , saclarnzi islatin ve biraz bekletin sonra hafif bir sampuanla yikayin ( ben bebek sampuani kullanyorm cok saf oldugu icin).. bende ise yaradi deneyin derim..
ayryttn kepek varsa, kasinti varsa cok ii geliyor saclari yumusacik yapyor ve parlatyor sirke
herkese tavsye ederim

birde sirkeli suyu deneyin. saclarinizi yikamadan önce sirkeli suyla (yari su yari sirke ) sac diplerinzi , saclarnzi islatin ve biraz bekletin sonra hafif bir sampuanla yikayin ( ben bebek sampuani kullanyorm cok saf oldugu icin).. bende ise yaradi deneyin derim..
ayryttn kepek varsa, kasinti varsa cok ii geliyor saclari yumusacik yapyor ve parlatyor sirke
herkese tavsye ederim

mrb kızlar saçınız dökülüyorsa sakın her duydugunuzu yapmayın öncelikle bir doktora gidip test yaptırın kansızlık varmı ona baktırın çinkonuz eksikmi ona baktırın troidinize baktırın eger bu degerler normal çıkmışsan ondan sonraki adım beslenmenize dikkat etmek mutlaka proteininizi eksik etmeyin ve bir biotin hapı alın ve hergün bir tane yumurta yiyin saç içten beslenir dışardan bişey sürmek pek etkili olmaz özellikle bayanlarda beslenme saçı çok etkiliyo düzenli yemeğinizi yiyin hapınızı alın birde saçlarınızla sürekli uğraşmayın takmayın yani taktıkça stres yaptıkça dökülme artar başka şeylere yoğunlaşın kendinizi üzmeyin sevgilerle:)

slm benimde benimde saç dökülmesinden problemim vardı hemde öyle dökülüyoduki artık sıfır traş etmeyi bile düşünüyodum.çok kötüydü, defne sabunu kullanmaya başladım ve ben 3 yıkamadan sonra faydasını gördüm bir anda çok azaldı dökülme paylaşmak istedim bi kullanın isterseniz.biraz sertleştiriyo saçları ama saç kremi sayesinde onuda hallediyoruz.

arkadaşlar folten şampuan aldım eczaneden 25 ytl benimde çok dökülüyordu 3 cü yıkayışım daha ama resmen azaldı demmki iyi geleçek elimi atsam sacıma saç geliyordu elime şuan yok mesela fiyatta uygun küçük bir parca döküp yıkıyorsun eczanede saç analizi de yaptılar ilginizi çeker mi bilmem

arkadaşlar belki yazılmıştır ama bioblas şampuan kullanan var mı aranızda, işe yarıyor mu? ben dün aldım yumuşacık yaptı kokusu da çok güzelmiş. 4 ay kullanmak lazımmış ama. işe yarar mıki?

herkes farklı bişi soyluyo ben yine doktora gittim yeni çıkna saçların oaranı az dedi doklmede her defasında dahada şiddetlenerek artıyo ya napıcaz biz ya saçlarımızı kaybediyoruz ve malesef elimiz kolumuz bağlı çaresz izliyoruz arkadaşlar dokulen saç 3 ay önce koklerden çıkarmış b durımda biz ne yaparsak yapalım asla durmayacak dokulme kokten ayrılanların hepsi her banyoda gitmeye devam edecek çam terebentin de aldım hiç bişeyin fayda etmemesinin nedeni bu olsa gerek

arkadaşlar ben 2 haftadır bioxcin kullanıyorum saçlarımdaki dökülme %90 azaldı çok memnunum kesinlike tavsiye ediyorum

bıoksinin 4 kez kullandım 4 ündede saçlarım çok koptu

bende yıllardır dökülmeden muzdaripim öyleki saçlarımı yarı yarıya kaybettim hiç bir şey çözüm olmuyor.bununla ilgili açılmış bir konu var zaten oraya yazdımda.ben minoxidil içerikli ürünlere geçiyorum artık rogaine e başlıcam bikaç gün sonra.bıktım artık kopan saçlarımı seyretmekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…