arkadaşlar lavanta mı çiçeğimi offf ya kafayı yicem artık denemediğim şey kalmadı 2 haftadır priorin tablet kullnaıyorum organicum şampuan ve reviingen tonik banamısın demiyor ya bugün de demir hapı ve depresyon ilacına başladım dokulme durmuyo zeytinyağı yumurta sürdüm sarımsak badem yağı sürdüm ama nafile gün geçtikçe tapelerden açılıyo psikolojim bozuldueczaneye gittim kamara ile baktı saç gözeneklerin tıkanık şampuan açamamış saç çıkmaz dedi obür eczanede bunun dediğini yalanlıyo saç gözenekleri kapanan var mı doktorun verdiği şampuanı kullanıyorum ya daha ne yapayım bilmiyorum hepsini karıştırmaktan korkuyorum
sa.çımı yıkayıp çıkamıyorum öğretmenim ve saçlarım sekillendirici sürmeden iğrenç duruyo tüleriyo onu da sürmemem gerekiyormuş napacam bilmiyorum ya bügün priorin stantındaki bayan saçların yanmış röfleden dedi herkes perme üztüne perme yaptırıyo ben 27 yıllık hayatımda ilk defa yaptırdım onda da neler geldi başımaaa;(((((((
benimde senin gibi günde 200 tel dökülüodu ve ben bunu yaklaşık 2 yıldır çekiodum geçen ay canıma tak etti ve dermotoloğa gittim saç 4 şeyden ötürü dökülürmüş
1)kansızlık
2)romatizma
3)troid bezlerinin fazla yada az çalışması
4)nedensiz strese bağlı dökülme
doktor benim bütün testlerimi yaptı bişey bulamadı.stresten dökülüo dedi.bana bir hap birde şampuan verdi.kullandım şu anda hala kullanıyorum tedaviyi 6 ay sürdürmem gerekio.ilaçlarımı düzenli kullanmadığım halde günde 40 tel anca dökülüo.
hapın adı: PANTOGAR fiyatı: 75 ytl fakat sigorta karşılamadığı için kendiniz temin ediyorsunuz.
şampuanın adı: SEDOLİN üzerinde ve içinde nasıl kullanıcağınız yazıyor. fiyatı: 11 ytl
gerçekten ben etkisini gördüm.senin çok yeni ben çok bekledim bugün geçer bigün geçecek diye fakat yinede kullanmak isterseniz kızlar tavsiyem bir doktor gözetiminde tahlilinizi yaptırıpta içmeniz.
benimde senin gibi günde 200 tel dökülüodu ve ben bunu yaklaşık 2 yıldır çekiodum geçen ay canıma tak etti ve dermotoloğa gittim saç 4 şeyden ötürü dökülürmüş
1)kansızlık
2)romatizma
3)troid bezlerinin fazla yada az çalışması
4)nedensiz strese bağlı dökülme
doktor benim bütün testlerimi yaptı bişey bulamadı.stresten dökülüo dedi.bana bir hap birde şampuan verdi.kullandım şu anda hala kullanıyorum tedaviyi 6 ay sürdürmem gerekio.ilaçlarımı düzenli kullanmadığım halde günde 40 tel anca dökülüo.
hapın adı: PANTOGAR fiyatı: 75 ytl fakat sigorta karşılamadığı için kendiniz temin ediyorsunuz.
şampuanın adı: SEDOLİN üzerinde ve içinde nasıl kullanıcağınız yazıyor. fiyatı: 11 ytl
gerçekten ben etkisini gördüm.senin çok yeni ben çok bekledim bugün geçer bigün geçecek diye fakat yinede kullanmak isterseniz kızlar tavsiyem bir doktor gözetiminde tahlilinizi yaptırıpta içmeniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?