arkadaşlar sizlere bi sorum olucak nerdeyse 5 aydan beri saç dökülmesi yaşıyorum bi sürü doktora gittim fakat sonuç alamadım hala devam ediyor neyse sormak istediğim şu ara ara oluyodu ama son 2 günden beri sürekli saç diplerim acıyor saçlarımı sıkı topladığım zaman genelde bu acı olurdu ama sonra salınca 10-15 dakika sonra geçerdi şimdi ise sürekli var üstelik saçlarım toplu da değil masaj yapıyorum saç diplerime ama oda etki etmedi sizce nedendir bu acımaa bilginiz varsa paylaşırmısınıza.s.
saç stresi diye bişe var dipler acıyo kaşınıyo nedensiz yere çoğu zaman toplu dökülme oluyo saçta önlem al bence bir an önce iyi bi doktora git ama muayenehanesine git dışardan hiç bi yardım yapmıyolarkaydirigubbakcemile
bıoksinin 4 kez kullandım 4 ündede saçlarım çok koptu
selam....ısırganotu suyunu denemeni tavsiye ederim...nasıl kullanmak gerektiğine gelince "saç dökülmesine son veren mucize formul" konu başlıklı bölümümde bulabilirsin tatlım...üzülme ben 3 mayıs 2008 den beri saçlarımın yarısını kaybettim ve uyguladığım yöntemle saçımın dökülmesi durdu...sana da iyi geleceğini umuyorum kaydirigubbakcemile5
Benimde saçlarım çok dökülüyordu ve bu söyleyeceğim yolla kesildi dökülmesi;
Bir kovanın içine çamaşır sodası atacaksın bir avuç kadar onu saçına kullanmak için durulama suyu haline getireceksin.
Kükürtlü sabunla saçlarını yıkayacak ve çamaşır sodalı sudan başka birşey sürmeyeceksin saçına
Bunu haftada 3 kez yapacaksın
Dediğim gibi herhangi bir şampuan saç kremi gibi bişey sürmeyeceksin saçına
Çamaşır sodası suyu yumuşatıyor.Şampuan gibi yumuşak olmuyo saçların sertleşiyor ama katlanacaksın
Ben şampuan kullanmaktan vazgeçtim.Yeni saçlar çıkmaya başlıyor hatta çok fayladı denemeni tavsiye ederim.
çok uzun zaman önce tresan ısırgan otu şampuanı kullanmıştım ama bir faydasını görmedim o zamanlar için...aradan epey yıl geçti kendilerini geliştirdilermi bilemiyorum ama şampuanlar saf haliyle olduğu kadar etkili değil...tatlım eğer kullanıyorsan ilk önce kremli şampuan kullanmayı bırakman kesinlikle şart...çünkü krem zaten zayıf olan zor tutunan kökleri deriden kolaylıkla ayırıyor...krem kullanman gerekiyorsada ayrıca diplere sürmeden kullanabilirsin....eğer ısırganotu suyunu kullanmak istiyorsanda tamamen benim yönteme sadık kalarak uygulamanı tavsiye ederim...kaybedeceğin hiç birşey yok ama kazanacağın çok şey var...güven tatlım tamamen doğal olduğu için şiddetle ve ısrarla tavsiye ediyorum...ama dediğim gibi benim formüle uygulama yöntemine %100 sadık kalarak kaydirigubbakcemile5
CANIM SENİN İLACIN NE BİLİYOMUSUN İÇİNDE BULUNDUĞUN RUH HALİNİ MÜMKÜN OLDUĞUNCA DÜZELTMEN...İNANKİ "SAÇIM DÖKÜLÜYO STRESİ" ASIRI DÖKÜYO SAÇI... DÖKÜLENLERİ GÖRDÜKÇE VE SAÇLARI TAKINTI YAPMAYA BASLAYINCA SARIMSAK+TURP+BİOXİN+İLAÇ+MİLAÇ HİÇ BİRİ FAYDA ETMİYO...SADECE PARANA VE ZAMANINA VE BİRDE UMUTLARINA ZİYAN OLUYO...İLK ÖNCE DÖKÜLMEYİ KAFANDAN CIKAR DÖKÜLENLERİ OTURUP SAYMA(ben bunu çok yapardım)SONRA SEYRELDİMİ DİYE DÜŞÜNME SAÇLARINI,AYNAYA BAKARKEN AZALDI GÖZÜYLE DEĞİL ŞÜKÜR SAÇIM VAR DİYEREK BAK (kemoterapi görenleri yada tüm kafasında saçkıran olanları düşün)KENDİNE Bİ MEŞGALE BUL,POZİTİF DÜSÜN...ŞAYET KANSIZLIK YADA BASKA Bİ NEDENLE DÖKÜLMEN YOKSA SEBEB BU STRES OLUYO ÇOĞU ZAMAN...BU ARADA BESLENMENE HER DAİM DİKKAT ET MEDİKAL Bİ ŞAMPUAN YADA GEÇEK Bİ EV SABUNU (defne-zeytinyağ-ısırganotu gibi)SEÇ KENDİNE...SAÇLARLA ÇOK OYNAMAK HER DUYDUĞUNU YAPMAKTA ÇOK ZARAR VERİYO UNUTMA BUNU...YILLARDIR SAÇA EN YARALI TONİK NETTENDE ARAŞTIR ISIRGAN OTU SUYU TAZESİNİ KAYNATIP SUYUYLA KAFA DERİSİNE MASAJ OLDUKÇA İYİ GELİYOR ÇAY OLARAK İÇMEKDE ÖYLE...AYRICA NE UYGULARSAN UYGULA YALNIZCA TEK BİRŞEY SEÇ KENDİNE (inandığın ve sana doğru gelen) UYGULAMA SÜREN İÇİNDE 8 HAFTAYI GÖZÖNÜNDE BULUNDUR.8 HAFTADAN ÖNCE ETKİ ETMEZMİŞ HİÇ BİR TEDAVİ BUNU İBRAHİM SARAÇOĞLUNDAN DUYMUŞTUM...
DEDİĞİM GİBİ ARKADASIM STRESİ YENERSEN VE BU TAKINTIYI KAFANDAN ATMAYI BASARDIĞIN AN FARKI SENDE HİSSEDECEKSİN...BEN YILLARDIR ÇEKTİM BU DERDİ ONU YAPTIM İYİ GELDİ GİBİ OLDU SONRA DÖKÜLMELER YİNE BASLADI BAŞKA BİŞEY DUYDUM HEMEN ONA GEÇTİM YAPTIĞIM ŞEYDEN BU KEZ DAHA ÇOK DÖKÜLDÜ HADİ ONU BIRAKTIM YOK KEMİK İLİĞİ YOK O-YOK BU EN SONUNDA AMAN YETER BE DEDİĞİM ANDA DÖKÜLMEM AZALDI...BU ARADA HER ÜRÜN HERKEZE İYİ GELMEDİĞİ GİBİ BEN ONU SÜRDÜM PAT DÖKÜLMEM DURDU DİYENLERE PEK İNANMIYORUM BEN... TAK DİYE DÖKÜLME BİRDEN KESİLMEZ DERMATOLOGLAR BİLE SÖYLÜYO BUNU...AMMA UZATTIM BİLİYORUM AMA KENDİNİ ÜZME BUNUN İÇİN LÜTFEN DEDİKLERİMİ UYGULA CİDDEN YARARINI GÖRÜRSÜN...ISIRGANOTUNU ARASTIR KENDİNDE BEN SANA BİRTEK ONU TAVSİYE EDEBİLİRİM AMA KARAR SENİN...KENDİNİ MUTLU ETMEYE ÇALIŞ ŞİMDİLİK HOŞÇAKAL CANIM :1rolleyes:
kıvırkıvırcığım o tutam tutam diye tabir ettiğin saçları tamamen sen yaratıyorsun kafanla...stres saç köklerinin daralmasına neden oluyomuş çünkü.ben banyoya girmeye korkardım çok saç dökülecek derdim ve nitekimde yıkarken tararken ve kurularken sapır sapır dökülürdü.nasıl stres yapmayım ya dökülenleri gördükçe daha çok sinir oluyorum derdim hep...diyorum ya sana tepem acıldı ve en sonunda yeter dedim dökülürse dökülsün bıktım artık diye ve dökülsede hiç umursamadım. bunu basardığımada inanamadım ve bu umursamazlıkda dökülmenin azalmasına sebep oldu sonra ısırgan denedim yalnızca takviye olsun diye ve yararını gördüm ha bu arada hiç dökülmüyo değil ama azalma var eskiye nazaran...doktor eczacı ilaçlar inan keseni yakıyor ben aynı şeyleri geçirdim ondan ısrarla sana bunu yen biran evvel diyorum içinde olduğun ruh halini...
ısırgana gelince taze al daha iyi, yoksa aktardan kuru olanda olur. taze ısırganı haftaya böl mesela benim pazarım ctesi günü ben onu 7ye bölüyorum 2-3 ısırgan dalı oluyo sonra ona 2 bardak sıcak su döküyorum ve ocağa koyup 4 dk kaynatıyorum kısık ateşte ve dinlenmeye bırakıyorum banyo sonrası yada o gün içinde çok sıcak olmamak kaydıyla saç diplerime masajda yaparak ıslatıyorum kafamı ve kendiliğinden kurumaya bırakıyorum durulamıyorum yani...zaten saç hacimleniyo ve seni hiç rahatsız etmiyo.kurusunuda 2 tutam alarak yine aynı yöntemle yapabilirsin...
ben pko hastasıyım bebek için tedavi gördüm ilaçlarda çok dokundu ve dökülmeyi tetikledi ama en büyük etken tedavi içinde üzüntü yaşamam ve bunun saçıma etki etmesi sonrasındada kafaya çok takmam oldu dökülen saçlarımın dahada dökülmesine neden...
eğer senin herşeyin normalse (vitamin+kansızlık+hormon gibi) dökülmeyi umursama canım benim şimdiden birşeyle avutmaya çalış kendini ve saçlarını unut...
kendini mutlu et olurmu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?