E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi cimcimebenim
-
canım sana çok teşekkür ederim herseyden önce ilgilendiğin derdime çare aradığın için Allah senden razı olsun
bugun ilk ısırgan otunu denedim 2-3 gün sonra banyoya girdiğimde bakalım ne olacak e olursa olsun mutlaka sonucu buryaa yazacam umarım senin dediğin gibi olur biraz da olsa dokulmenin azaldığını görsem tekrar umutlanabilecem inşallh inşallah canım dediğin gibi olur 2-3 günde bunu uygulayacam en çok istediğim dokulmem atrık dursun ve saçlarım eskisi gibi uzasın bu arada benim saçlarım kıvırcık olduğu için çok geç uzuyo;((((
canım inşallah düzelir saçlarının dökülmesi cok üzüldüm..:teselli:sonuclarını bizimle paylaş mutlaka..:1hug:
sen 7aydır diyorsun canım ben 5yılı aşkındır uğraşıyorum bu illetle gitmediğim doktor kullanmadığım ilaç kalmadı.maalesef kalıcı bir çözümü yok bunun ben bugün rogaine kullanmaya başladım artık son çare..sürekli kullanım istiyor ama saçlarımın kalanınıda kaybetmemek için ömür boyu kullanacağaım ne yapayım.
Bende geçen yıl saç dökülmesi problemi yaşadım.Günde yaklaşık 200 tane dökülüyordu.Denediğim bitkisel ürünler,maskeler asla kalıcı sonuç vermedi.Sığır iliğinden,badem yağına hepsini denedim.Ama dökülme bir süre duruyor,sonra tekrar başlıyordu.
En sonunda uzman bir doktora gitmeye karar verdim.Eğer saç dökülmesi probleminiz varsa mutlaka bu doktora görünmelisiniz,konusunda büyük bir uzman,Suna Dumankaya da onu önermişti.
Doktor tahlillerime baktı ve demir eksikliği,yüksek oranda kansızlık teşhisi koydu.B12 vitaminim çok düşüktü,iğneler verdi ve işe yaradı.Ayrıca Regaine saç spreyi mucizeler yaratıyor,hem dökülmeyi kesiyor,hem de yeni saçlar çıkarıyor.
Saçları dökülenler dışarıdan sürülen bu bitkisel maskelere fazla itibar etmesin.Sorun ya beslenme ve vitamin eksikliği,ya genetik faktörler,ya hormonlar ya da tiroid.Mutlaka test yaptırınn.Ayrıca fön,boya,röfle gibi kimyasal işlemler asla saçın dökülmesine yol açmazmış,sadece yıpratırmış,doktorum böyle söyledi.
Sakıncası yoksa çare arayanlara doktorumun ismini ve adresini de verebilirim.Memnun kalacağınıza eminim.
arkadaşalr fiyasadaka okadar cok doğal sampuan varki insan hanqiisni alıp kulancağını şaşırıyor,sizce fiyasda etkili doğal şampuan hanqisi???
kıvırkıvırcık ısırgan otu işe yaradı mı merak ettim..
ben bioblas kullanıyorum şimdilik iyi gibi yumuşacık yapıo saçlarımı. dökülmeyi tamamen kesmedi ama.fiyatı da uygun 10 milyon civarıydı sanırım.içersinede bepanthene ve bemiks kattım.
bende çok uzun zamandır uğraşıyorum ama olmuyo:1no2:rogaine nedir?
bende aldım içine evingen de kattım da bepantene kaç ampul kırdın bende yumuşak yapmadı ve kaşıntı yaptı yağlı saçlar için olanı mı normal saçlar için olanı mı kullanıyorsunuz
kızlar 2 haftadır yeşil sabun kullanıyorum saclarıma çok iyi geldi gürlestirdi,kalınlastırdı ve dökülmeyi azalttı.tavsiye ederim.hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?