Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçı Dökülenlerin Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi cimcimebenim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
kızlar benm arkadaşımın tanıdığı bi karışım yapmış saçlarına dökülmesi durmuş benm de dökülüyordu istedim. ama daha yapmak nasip olmadı.karışımı yazayım size bende deneyeceğim ama ne zaman denerim bilmiyorum... :sm_confused: 1 fincan zeytinyağı , toz maya , yumurta sarısı , elma sirkesi 1' er çay kaşığı bunlar karıştırıp sürüyorsun masaj yaparak sanırım. hafta da iki kez falan deneyin bakalım. inşallah fayda sağlar. öpüldünüza.s.

kıpkıvırcık sana cevap yazmamın nedeni benim geçirdiğim dönemi gördüm yazdıklarında...yardımcı olmak istedim sırf bu yüzden...bayan olunca en büyük kabus bu oluyo ne yazıkki bide sırma saçlıları görünce ee özeniyo insan şutarafagitti...saolsun insanlarımızda dangalak a saçın seyrelmiş senin dedikleri zamanda içini buhran kaplıyo zaten dökülenemi yanasın söylenene mi işte durum böyle oluyo malesef...
neyse allah bize baska acılar göstermesin hayatta...aman derdimiz varsın bu olsun bak seni güzel günler bekliyo umarım benim gibi bir evliliğin olur... kaydirigubbakcemile2 mutlu ol inşallah...kendini germe daha telaşların olucak unutma...bu arada sen ısırganı yap güzelim hatta çayınıda iç sağlığada acayip faydası var .saç için içmeninde yaralarını söylüyorlar ama şekersiz olmak kaydıyla...
benim nisanda tedaviyle beraber başlamıştı dökülme sonrası öyle şeyler yasadımki emrah filmi yanında hiç kalır :çok üzgünüm:üzüntü-stres beraberinde başlayan saç dökülmesi bide kafaya saçları dolamam psikolojimi mahvetmişti...neden diyorum tekrar bunları sana en azından senin yanlış uygulama sonucu saçında sorun çıkmış 1-2 aya inan düzelir bu bana son gittiğim doktorum epey anlattı bunları...ve o bana stresini yen bi meşgale bul kendine demişti sana dediğim gibi ve ben sinir oldum hiç ilgilenmedi benle diye sonunda kadıncağızın dediğini yaptım cinnet geçiripte tabii ve sonuç pozitif işte:Saruboceq:
canım benim sevgilini düsün saçlarını değil bak gelin olucan daha bu arada 1 hafta sonra ısırgan sonucunu yaz bakalım fark başlayacak umutlu yap emi bu arada şüpheli başlama bu işe inanmak lazım çümkü...
hoşçakal güzelim yazışırız yine

çok sağol canım benim içtenlipğin için de samimi açıklamaların içinde herseyin en güzeli seninle olsun valla çok içten soylüyorum bunları bugun ilk ısırgan denememi yaptım canım 2-3 gün içinde banyo yaparım ozaman sonuç ne olursa olsun mutlaka yazacam buraya umarım dediğin gibi olur biraz azalsa dokulmem tekrar umutlanacam umarım bu mutluluğu yaşarım yazık çocuk askede 1 aydır hiç bir şekilde kendimi göstermiyorum ona msn de kamera bile açmıyorum oda ora dokulduğunu biliyo mahvoldu çocuk hatta saçlarıma kendi nazarının değdiğini bile düşünüyo çünkü çok beğeniyodu beni gördüğünde şok yaşayacak inşallah artık inşallahhh bu dokulme durur saçım uzar bir an önce(bu arada kıvırcık olduğu için çok geç uzuyo;(((()ilaçlarıma devam edecem tabikide ısırganıda 3 günde 1 uygulayacam umarımmm bu son olurrrr çok yoruldum ayrıca ben öğretmenim 8 saat dersim vardı evde boş boş oturup kafamda kurup duruyordum branş dışı ders bile istedim başka seylerle oyalanıyım diye bugun başladım ama evde tüm vaktimi internet karsısında araştırma ile geçiriyorum kafam iice karışıyo

canım sana çok teşekkür ederim herseyden önce ilgilendiğin derdime çare aradığın için Allah senden razı olsun
bugun ilk ısırgan otunu denedim 2-3 gün sonra banyoya girdiğimde bakalım ne olacak e olursa olsun mutlaka sonucu buryaa yazacam umarım senin dediğin gibi olur biraz da olsa dokulmenin azaldığını görsem tekrar umutlanabilecem inşallh inşallah canım dediğin gibi olur 2-3 günde bunu uygulayacam en çok istediğim dokulmem atrık dursun ve saçlarım eskisi gibi uzasın bu arada benim saçlarım kıvırcık olduğu için çok geç uzuyo;((((

canım inşallah düzelir saçlarının dökülmesi cok üzüldüm..:teselli:sonuclarını bizimle paylaş mutlaka..:1hug:

canım inşallah düzelir saçlarının dökülmesi cok üzüldüm..:teselli:sonuclarını bizimle paylaş mutlaka..:1hug:

bugun tekrr yapacam çıkmadık candan umut kesilmez mutlaka banyo yaıcada değişiklik var mı aynı mı yazacam mutlaka ;((sağol canım

bende çok uzun zamandır uğraşıyorum ama olmuyo:1no2:rogaine nedir?

kızlar ist da server serdaroğlu diye bir doktor varmış prof ve saç uzmaıymış aslen cerrahpaşa nın doktoru ona gitmeyi düşünüyorum bilen giden tanıyan varmııı
oladar çek para harcadım ki doktorlara ve ilaçlara yine boşuna gitsin istemiyorum ama çıkmadık candan da umut kesilmiyo

canım server bey nasıl bir tedavi uyguluyo hangi ilaçları veriyo dokulme ne zaman durdu

arkadaşalr fiyasadaka okadar cok doğal sampuan varki insan hanqiisni alıp kulancağını şaşırıyor,sizce fiyasda etkili doğal şampuan hanqisi???

arkadaşalr fiyasadaka okadar cok doğal sampuan varki insan hanqiisni alıp kulancağını şaşırıyor,sizce fiyasda etkili doğal şampuan hanqisi???

ben bioblas kullanıyorum şimdilik iyi gibi yumuşacık yapıo saçlarımı. dökülmeyi tamamen kesmedi ama.fiyatı da uygun 10 milyon civarıydı sanırım.içersinede bepanthene ve bemiks kattım.

kıvırkıvırcık ısırgan otu işe yaradı mı merak ettim..

laelaelaelaelae
kıvırkıvırcık ısırgan otu işe yaradı mı merak ettim..

malesef hayırrrrrrrrrrrr canım bugun girdim banyoya 3 gün üst üste yaptım ısırgan otunu ama nafile öteliker gibi buda fos çıktı bende ama ben sizin umudunuzu kırmayayım belki sizin dokulme nedeniniz ve şekliniz miktarınız farklıdır ve işe yarar yinde kullanmaya devam edeceğim çünkü bizim bi tanıdığımızın kemoterapiden saçı dokulmuş ve bıkmadan bunu kullnmış yeni yeni saçları çıkıyomuş

Geçenlerde doktora gittim bir karişim verdi eczanede hazirlattim onu kullaniyorum birde defne sabunu hakiki olacak oda iyi geldi

ben bioblas kullanıyorum şimdilik iyi gibi yumuşacık yapıo saçlarımı. dökülmeyi tamamen kesmedi ama.fiyatı da uygun 10 milyon civarıydı sanırım.içersinede bepanthene ve bemiks kattım.

bende aldım içine evingen de kattım da bepantene kaç ampul kırdın bende yumuşak yapmadı ve kaşıntı yaptı yağlı saçlar için olanı mı normal saçlar için olanı mı kullanıyorsunuz

bende çok uzun zamandır uğraşıyorum ama olmuyo:1no2:rogaine nedir?

rogaine yada regaine saç çıkardığı dünyada onaylanmış tek madde olan minoxidil içerikli bir saç ürünü..orjinalinin bulunması biraz zor birazcıkta pahalı bişey ama ben bioxcin gibi bi sürü dandik ürüneden ayda 100ytl vermiş biri olarak bunada vermek dokunmadı açıkçası.çok olmadı daha başlayalı ama bu kez gerçekten umutluyum..yinede doktor tavsiyesi olmadan kullanmayın.ben tüm tahlilleri yaptırdım dökülmeye sebep olacak birşey bulamadığımızdan bunu denedik..

bende aldım içine evingen de kattım da bepantene kaç ampul kırdın bende yumuşak yapmadı ve kaşıntı yaptı yağlı saçlar için olanı mı normal saçlar için olanı mı kullanıyorsunuz

bepantheneden 2 ampul kattım.normal saçlar için olanını kullanıyorum.
çoğu kişi de kaşıntı yapmış sende de olduğu gibi.ben 2 hafta önce saçıma röfle yaptırdım röfleden midir yoksa bioblastan mı kaşıntı olmaya başladı boyadan sonra öncesinde yoktu.fisfisfis şimdi şampuandan da huylanmaya başladım yani siz böle diyince

bende bioxcin kullandığım dönemlerde kaşıntı şikayetim vardı kullanan bir kaç arkadaşımda aynı şeyi söylemişti..bioblas ta aynı laboratuvarlarda üretilen bir ürün ve muhtemelen aynı içerikli..kaşıntınız başladıysa yada arttıysa muhtemelen şampuandandır :teselli:

kızlar 2 haftadır yeşil sabun kullanıyorum saclarıma çok iyi geldi gürlestirdi,kalınlastırdı ve dökülmeyi azalttı.tavsiye ederim.hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…