Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçı Dökülenlerin Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi cimcimebenim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
ya sabun saçı çok sert yapıyo ama nasıl kullanıyorsunuz?

canım önce sacımı ıslatıp bi kere sampuanlıyorum yumusasın diye iyice duruladıktan sonra 2 kere sabunla yıkıyorum,son olarak yine sampuan kullanıp duruluyorum sac zaten yumusuyo en son uçlarına sac kremi sürüyorum bi sorun kalmıyo a.s.

benimde saçlarım çok dökülüyo neytcem bilmiyorum nerdeyse herşeyi denedim kel kalacam yakında

canım bu kadar çok yıkamaya saçların nasıl dayanıyor.ben her yıkamada 1kere şampuanlarım yetiyor.çok fazla şampuan yada sabun kullanımı saça zararlı diye biliyorum..

Ben şampuna bağlı diyorum kaşıntı çünkü öncesinde yoktu hangi şampuanı kullanacağımı şaşırdım vallahi ayrıca bende 2 kırdım bepanten ama yumuşaklık falan olmadı

arkadaşlar benim saç dökülme sorunum yok önceden vardı tabi ama en son aktardan dfngarlı defne ve zeytinyağlı şampuan aldım aktar bunun çok etkili olduğunu ama içine 1 ampül e vitamini birazda çam terebentini koyarsam dökülmeyi tamamen keser dedi yaptım artık hiç dökülmüyor bunları karıştırdığımda şampuanın rengi kokusu çok değişti şampuan aşırı köpük yaptığından az kullandım. ama malesef sorunun ince telli saçlarım var ve üst bölge çok açık dökülme olmasada yeni saç çıkmıyor.

gamzeli b u arada kaşıntı varsa üzülme bence saç çıkacak demekki bi ara rogan kullanmıştım aşırı kaşıntı yapmıştı 1-2 hafta sonra bi baktım saç çıkıyor kaşınan yerden. e ilaç pahalı, bırakınca o saçlarda ölüyor ömür boyu kullanma şansım yok

prozinc diye bir şampuan vardı eczaneden alınıyor.içine 1 tatlı kaşığı badem yağı 1 tatlı kaşığı hint yağı kattım karıştırdım,her yıkamada bu şampuanı kullanıyorum şimdi kaşıntı sorunu azaldı ama hala var çünkü bu egzamadan ileri geliyor egzama da kolay kolay geçmiyor.ama dökülme konusunda çok başarılı oldum arkadaşlar çünkü elimi saçıma her attığımda tutam tutam geliyordu.kel kalacağım ya da başka bir hastalık falan var diye düşünüyordum çok sükür dökülme diye birşey kalmadı ama sade hazırladığınız ürünü kullanmalısınız.bir gün a bir gün b ile yıkarsanız olumlu sonuç alamazsınız...

Arkadaşlar ben kuaföre sormuştum. Günde 100 tel dökülmesi normalmiş ama bugünlerde benim de acayip dökülüyor. Bi de boyamayı düşünüyorum ama o zaman da daha mı kötü olur bilmiyorum..

Arkadaşlar ben kuaföre sormuştum. Günde 100 tel dökülmesi normalmiş ama bugünlerde benim de acayip dökülüyor. Bi de boyamayı düşünüyorum ama o zaman da daha mı kötü olur bilmiyorum..

bayanlar maya mucizesi diye bi konu açtım bu bölüme.orayı okuyun.benim yaklaşık 10 yıllık saç dökülmem 1 sefer uygulamada kesildi.bende inanamadım ama bence bi deneyin.]

Kıvkıvırcık bence hemen pes etme benimde saçım dökülüyor anemi olmuşum tedavi görüyorum bir yandan da ısırgan otuyla saçlarımı yıkıyor birde içten poşet ısırgan çayları çıkmış onu içiyorum ayrıca priorin hapı şampuanı kullanıyorum dün gözlerime inanamadım ufak saçlarım çıkıyor bence sonuna kadar git ve bir şeyi ele al hepsini az az deneme öpüldünüz....

bendede aynı dert var ama en çok üst kısmında neden olduğunu anlamıyorum .tam tepemde seyrekliğini görebiliyorum özellikle fön çektiriken kuaförlerde söyledi .doktora gitmek korkutuyor streste yapıyo sanırım dökülmeyi

canım priorinin 3.tbleti bitmek üzere ısırgan otuna devam ediyorum dün doktora gittim yeni çıkan küçük küçük bim canlarım saçlarımı kamerada gördüm çok sevindim ama çok ilg,nçtir ki dokulmem hala devam ediyor yeni çıkanlar da dokulmese bari)

kızlar bu priorini herkes alabiliyormu yoksa dr tavsiyesi şartmı?bide fiyatı nekadar

bencede cimcime doktora gitmen en iisi.saçlarını genelde salık bırakıyomuşsun bence bunu yapma gevşek bi şekilde toplamanı tavsiye ederim.çünkü özelliklede evde salık dolaştığın zaman ister istemez toplu halinden daha çok dökülüyor

öncelikle geçmiş olsun canım iki hafta öncesine kadar benimde böyle bir sorunum vardı.şimdi çok şükür geçti sebebi ise çok şampuan kullanmammış.iki avuç dolusu kullanıyordum fazlası iyi gelimiyoruş.bide kaynanamda gördüğüm zeytiyağlı sabunundan aldım önce zeytinyağlı sabunla bi sefer köpürte köpürte yıkıyorum sonrada ceviz kadar şapuan döküp yıkıyorum saçlarım yumuşamamışsa bi kere daha yıkıyorum çok şaşarıdım o kadarcık şampuan bile çok köpürttü saçımı şimdi ise yok dnecek kadar az dökülüyor ve çok sağlıklı görünüyor ilk yıkamada etki ediyor.

öncelikle geçmiş olsun canım iki hafta öncesine kadar benimde böyle bir sorunum vardı.şimdi çok şükür geçti sebebi ise çok şampuan kullanmammış.iki avuç dolusu kullanıyordum fazlası iyi gelimiyoruş.bide kaynanamda gördüğüm zeytiyağlı sabunundan aldım önce zeytinyağlı sabunla bi sefer köpürte köpürte yıkıyorum sonrada ceviz kadar şapuan döküp yıkıyorum saçlarım yumuşamamışsa bi kere daha yıkıyorum çok şaşarıdım o kadarcık şampuan bile çok köpürttü saçımı şimdi ise yok dnecek kadar az dökülüyor ve çok sağlıklı görünüyor ilk yıkamada etki ediyor.

kıvırkıvırcık ufak saçlarım çıkıyor önden belli zaten çıkmasına ama saçlarımın dökülmesi devam ediyor senağlama maalesef canım senin saçın normal kuruyken patır patır dökülüyormu moralimi bozan bu durum bir elliyorum saçımı demetle elime geliyor artık yeni saçlar çıkıyor diye karamsar olmamaya çalışıyorum çayada devamm

canım iyi güzel demişin de senin saç dökülme sebebin ne idi?
mesela burda kansızlıktan dolayı saçı dökülenler çok bende dahil,böyle sorunu olanlarada iyi geliyor mu ki ben dıştan sadece ısırgan otu kullanıyorum gerisi içten kansızlık olduğu için merak ettiğim benim gibi rahatsızlığı olan arkadaşlarada bu zeytinyağlı sabun iyi gelir mi?

Off benim de tepemde avucla dolu geliyor elime cok fena moralim bozuluyor caresini bulsam para mara demiycem hemen alcam ama hangi birini deneyeceksin ki bi dolu marka var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…