E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi cimcimebenim
-
ya sabun saçı çok sert yapıyo ama nasıl kullanıyorsunuz?
canım önce sacımı ıslatıp bi kere sampuanlıyorum yumusasın diye iyice duruladıktan sonra 2 kere sabunla yıkıyorum,son olarak yine sampuan kullanıp duruluyorum sac zaten yumusuyo en son uçlarına sac kremi sürüyorum bi sorun kalmıyo a.s.
bepantheneden 2 ampul kattım.normal saçlar için olanını kullanıyorum.
çoğu kişi de kaşıntı yapmış sende de olduğu gibi.ben 2 hafta önce saçıma röfle yaptırdım röfleden midir yoksa bioblastan mı kaşıntı olmaya başladı boyadan sonra öncesinde yoktu.fisfisfis şimdi şampuandan da huylanmaya başladım yani siz böle diyince
Kıvkıvırcık bence hemen pes etme benimde saçım dökülüyor anemi olmuşum tedavi görüyorum bir yandan da ısırgan otuyla saçlarımı yıkıyor birde içten poşet ısırgan çayları çıkmış onu içiyorum ayrıca priorin hapı şampuanı kullanıyorum dün gözlerime inanamadım ufak saçlarım çıkıyor bence sonuna kadar git ve bir şeyi ele al hepsini az az deneme öpüldünüz....
canım priorinin 3.tbleti bitmek üzere ısırgan otuna devam ediyorum dün doktora gittim yeni çıkan küçük küçük bim canlarım saçlarımı kamerada gördüm çok sevindim ama çok ilg,nçtir ki dokulmem hala devam ediyor yeni çıkanlar da dokulmese bari)
arkadaşlar benim saç dökülme sorunum yok önceden vardı tabi ama en son aktardan dfngarlı defne ve zeytinyağlı şampuan aldım aktar bunun çok etkili olduğunu ama içine 1 ampül e vitamini birazda çam terebentini koyarsam dökülmeyi tamamen keser dedi yaptım artık hiç dökülmüyor bunları karıştırdığımda şampuanın rengi kokusu çok değişti şampuan aşırı köpük yaptığından az kullandım. ama malesef sorunun ince telli saçlarım var ve üst bölge çok açık dökülme olmasada yeni saç çıkmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?