- 14 Kasım 2008
- 77
- 3
- 86
- 39
- Konu Sahibi cimcimebenim
-
arkadaşlar benimde saçım çoook dökülüyor. saçım çok gürdü son 7 aydır aşırı dökülüyor öncedende dökülürdü sadece sonbaharda oda 15 gün sonra dururdu. şimdi saçlarımın %70 döküldü günde yaklaşık olarak 400 saç gidiyor. senağlama şampuan olarak bioplas (saç dökülmelerine etkili ) kullanıyorum. 3 aydan beri saçıma bakım yapıyorum sarımsak yağı,badem yağı,susam yağı karıştırıyorum masaj yapıyorum. ama hala dökülüyor. acaba doğum kontor hapları yapabilirmi ? çünkü hap kullanmaya başladım ondan sonra dökülmeye başladı. bu ay bırakmayı düşünüyorum. nasıl korunacağım onu da bilmiyorum mirmirmirmir YARDIM EDİN LÜTFENNNN AKIL VERİN BANA senağlama
canım,yan etkilerinde yazıyor mu dökülme yapar falan diye?doktora gitsen daha iyi olur bence.benimde çok gür saçlarım vardı azıcık kaldı.şimdilik ısırgan ve badem yağı kullanıyorum biraz durdurdu.ama doktora gitmem gerek.her duyduğumuzu saçımıza sürmek hiç iyi değil.
arkadaşım tiroid varsa hiç bir ot fayda etmez,tiroid,b12 eksikliği saç döker,doktora git hepsine uygun ilaç mevcut.normal sınırlarda birimden birime değişir.ben bir yerde okumuştum ferritin en az 70 olmalı diye dökülmeyi engellemek için.(halbuki normal sınır 25-140 bu sınırlar az farkla değişebiliyor)
en iyisi rogaine miş ama ben cesaret edemiyorum,kıllanma yapabiliyormuş :1shok:
bende dermancım aynı dertten muzdaribim,ben 2 ay önce dermayoloğa gittim demir eksikliği anemisi çıktı ilaç verdi ferro sanol diye onu kullnıyorum ve priorin kullanıyorum 2 ay olacak bu süreçte yılan yağı yaptım 1 aydır da ısısrgan otu yapıyorum dökülmeyi sorarasan devam ediyor ama ufak saçlarım çıktı onlerde belli oluyor.
ayyy kızlar çok şükür benim dökülmem durdu gibi, 2 haftadır doktorumun B12 tedavisi için verdiği ilaçları ve iğneleri kullanıyorum yanında da Restorex şampuan almamı söyledi doktor. Gün aşırı yıkıyorum saçımı, sadece yıkarken dökülüyor artık eskisi gibi elime gelmiyor çok şükür Allahıma.
ayyy kızlar çok şükür benim dökülmem durdu gibi, 2 haftadır doktorumun B12 tedavisi için verdiği ilaçları ve iğneleri kullanıyorum yanında da Restorex şampuan almamı söyledi doktor. Gün aşırı yıkıyorum saçımı, sadece yıkarken dökülüyor artık eskisi gibi elime gelmiyor çok şükür Allahıma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?