Bu başlığı sürekli takipe eden biri bana özetleyebilirmi? Benim saçım çok dökülüyor üstelik uçları kupkuru ve kırık görünüyor. İnanın çok vahim bi durumdayım senağlama Saçı parlayanlara hayret ediyorum. Nasıl parlatıyorlar? üstelik çam terebentinde kullanıyom. İşe yaramıyor :çok üzgünüm:
yaşasın arkadaşlar saçım bugün hiç gökülmediii. hergün yaklaşık olarak 300 400 arası saçım dökülüyordu. 4 günden beri çinko ilacı içiyorum. bugün hiç elime gelmedi. ama bi kaçtane ben görmeden gitmiştir. çok dökülüyordu bi anda kesildi. inş bidaha dökülmezler yoksa kel kalıcaktım. sizde çinkoyu bi deneyin yan etkisi yok :sm_cool:
bildiğimiz çinko şurup mu bu yoksa hap mı yoksa ne canım ??CADIARZU
valla hemen kestiyse bravo.ben 2 aydır içiyorum eh işde söle böle ama tırnaklarım kaşlarımla baş edemiyorum.şimdi 3 aylığa bitirmek için(3 ay içilince tam etki gösterdiği için) priorin mi alsam zinco mu bilemiyorum priorinde çok pahalı zinco ne kadar.??
arkadaşlar benimde saçım çoook dökülüyor. saçım çok gürdü son 7 aydır aşırı dökülüyor öncedende dökülürdü sadece sonbaharda oda 15 gün sonra dururdu. şimdi saçlarımın %70 döküldü günde yaklaşık olarak 400 saç gidiyor. senağlama şampuan olarak bioplas (saç dökülmelerine etkili ) kullanıyorum. 3 aydan beri saçıma bakım yapıyorum sarımsak yağı,badem yağı,susam yağı karıştırıyorum masaj yapıyorum. ama hala dökülüyor. acaba doğum kontor hapları yapabilirmi ? çünkü hap kullanmaya başladım ondan sonra dökülmeye başladı. bu ay bırakmayı düşünüyorum. nasıl korunacağım onu da bilmiyorum mirmirmirmir YARDIM EDİN LÜTFENNNN AKIL VERİN BANA senağlama
arkadaşlar saçlarımı gerıye atıorum sureklı o sekılde tarıorum we alnım iice acılmaya basladı buyuzden. yanı eskıden alnım cok dardı sımdı ordan dokulmeye basladılar alnım çok genıs gozukuo. yardımcı olun..nası saç cıkartabılırım tekrar yada baska ne gıbı yontemler onerırsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?