Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçı Dökülenlerin Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi cimcimebenim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Aktarlarda ya da bazı marketlerde gordugum ve ** bu ne yaww ** dediğim bir sabun var.adı da komik ** BİTTİM SABUNU **

ve kelliğe saç dökülmelerine çok iyi geldiği söyleniyor.milyonlarca para verip saç ektirmeyin bu sabunu kullanın diyorlar

ayy o bıttım sabunuda kullanılacak gibi değil valla. Küçük yeşil çamur rengi arası, kokusuda kötü

onu bırak ne şekil alıyor saç ne bişi ben kullanıyorum saçlarım hep yağ bezesi gibi oluyor yawww

Bu başlığı sürekli takipe eden biri bana özetleyebilirmi? Benim saçım çok dökülüyor üstelik uçları kupkuru ve kırık görünüyor. İnanın çok vahim bi durumdayım senağlama Saçı parlayanlara hayret ediyorum. Nasıl parlatıyorlar? üstelik çam terebentinde kullanıyom. İşe yaramıyor :çok üzgünüm:

canım sorununun neden kaynaklandığını bilmiyorum ama şunu bil saç içten besleniyor beslenmene dikkat et ve saç boyalarından uzak dur,dıştan ne yaparsan işe yaramaz deneyim konuşuyor bu arada uzun süredir dökülmeyle uğraştım saçlarımı kestrirince azalma oldu dökülmemede birde ilaç tadavisi görüyorum doktora gitmediysen mutlaka git
saının parlaması için ise son durulama suyuna elma sirkesi koy.a.s.

yaşasın arkadaşlar saçım bugün hiç gökülmediii. hergün yaklaşık olarak 300 400 arası saçım dökülüyordu. 4 günden beri çinko ilacı içiyorum. bugün hiç elime gelmedi. ama bi kaçtane ben görmeden gitmiştir. çok dökülüyordu bi anda kesildi. inş bidaha dökülmezler yoksa kel kalıcaktım. sizde çinkoyu bi deneyin yan etkisi yok :sm_cool:

bildiğimiz çinko şurup mu bu yoksa hap mı yoksa ne canım ??CADIARZU

bildiğimiz çinko şurup mu bu yoksa hap mı yoksa ne canım ??CADIARZU

CANIMCIM CİNKO HAP KULLANIYORUM. İSMİNİDE YANLIŞ HATIRLAMIYORSAM ZİNCO GALİBA . ECZANEYE ÇİNKO VİTAMİNİ İSTİYORUM DEDİM BUNU VERDİ :sm_cool:

Son düzenleme:
valla hemen kestiyse bravo.ben 2 aydır içiyorum eh işde söle böle ama tırnaklarım kaşlarımla baş edemiyorum.şimdi 3 aylığa bitirmek için(3 ay içilince tam etki gösterdiği için) priorin mi alsam zinco mu bilemiyorum priorinde çok pahalı zinco ne kadar.??

canım zinco 7,80 ytl aldım valla benim hemen kesti bugünde hiç dökülmedi

valla arkadaşlar doğum kontrol ilacını bıraktım bir hafta oldu dökülme kesildi. artık bundan mı yoksa zinco dan mı dökülme kesildi anlayamadım
ama sonuçta dökülmüyor çooook mutluyum hihoyyythihoyyyt

Yaa o haplar şişmanlatır. Ben silica complex aldım. SAç, cilt, tırnak güçlendiricisi.. Kilo aldım. bıraktım bende dıştan desteğe karar verdim

arkadaşlar saçlarımı gerıye atıorum sureklı o sekılde tarıorum we alnım iice acılmaya basladı buyuzden. yanı eskıden alnım cok dardı sımdı ordan dokulmeye basladılar alnım çok genıs gozukuo. yardımcı olun..nası saç cıkartabılırım tekrar yada baska ne gıbı yontemler onerırsınız?

Son düzenleme:

öncelikle yılan yağı tavsiye ederim vede priorin çinko vitamini saç çıkarıyor ama tuzlu biraz ama yılan yağını mutlaka dene derim.kırtma kestirbilirsin.

priorin kilo yamıyor kızlar bilginiz olsun ben 2 aydır kullanıyorum görenler aksine ne kadar zayıflamısın diyorlar ama tabi ben diyetten çıktım.

acaba diyorum bazı hanımlar kadınlık hormonu salgılamakta yeterli gelemiyormuyuz?
hani östrojen düşer saçlar seyrekleşir mi acaba??
hormonlarla bir ilgisi olabilir sanırım bende biraz demir eksikliği de çıktı ilk zamanlar prozinc kullanıyordum en fazla 1,5 ay oldu dökülme durdu ama yeniden başladı e bir de çok kaşınıyor ya dipleri böyle tatlı bir kaşıntı ama koparasım geliyor nerdeyse bu yüzden çok daha fazla dökülme de oldu.acaba sabuna mı geçsem napıcam yaa kel mi kalıcam beniz zaten saçlarım seyrek ve ince telliydi e ben en iyisi gidip kestiriyim diyorum eşim de hoşlanmıyor bundan
:sm_confused: :bbo:

benim de bu ara saç diplerim inanılmaz kaşınıyor, kirli olduğu için olamaz çünkü günaşırı yıkıyorum. ya yeni saçlarım çıkıyor (inşallah) ya da saçlarım beyazlıyor. :uhm:

hormonlarla kesinlikle çok alakası var, ben B12 vitamini tedavim bittiğinde hala saç dökülmesi yaşıyorsam direkt kadın doğuma gidip hormon testi yaptıracağım.

hacercim benimde dün yıkadım saçlarımı bugün çok kaşınıyor yeni saçlarımız çıkıyor büyük ihtimal canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…