- Konu Sahibi cimcimebenim
-
kızlar fikirlrinize ihtiyacım var... basımda dökülen yerlerde seyrelmeler farkediliyor saclarımı boyasam acaba bir miktar kapatır mı??zararı ne olur???
kızlar mrb benimde saclarım dökülüo extra hiçbiürün vs.biş denemdm direk doktora gitmek istiorum yalnız bu hastalığa hangi bölüm bakıo biliomusunz??
merhabalar
saçların dökülmemesi için uzman birinden destek alınması şart kızlar.Benimde saçlarım çok dökülüyodu bana kullanmam gereken şampuanı söyledi şimdi dökülme problemim yok
peki hangi şampuanı verdi?
cnm dökülen saçlarım çıktı ve çıkmaya devam ediyor kafam hiç seyrelmedi, demişn okuyunca bende umutlandım rahat 2 sene içinde saclarımın yarısını kaybettim düzensiz diyetler skıntı sitres sac boyamakcnm seni anlıyorum aynı sorunu bende yaşadım ilk banyoda tutam tutam döküldü geçer sandım sonra kuruyken saçımı salamz olmuştum elimi attiğimda tutamla geliyordu psikolojim acayip bozulmuştu yeni yeni topladım kendimi 3 dermatolog gezdim sorunum kansızlıktı ama sıkıntı da yaşamıştım büyük çaplı ben onun etkisi olduğunu düşünüyorum ilk önce sana deneyimlerimden yola çıkarak şunları tavsiye ediyorum
her ne kadar saçını düşünmemeye çalış desemde düşünceksin çünkü kendimden biliyorum ama olabildiğince umursama çünkü umursayınca inan daha bir dökülüyor
ben priorin tablet içtim 4 ay kan ilacı kullandım sana önerim şampuanın bitkisel değilse derhal değiştir organıcum önerebileceğim dökülme üzerine süper bir şampuan içine bepantene ve bemiks ampullerini kır,içeriden destek olarak çinko kapsul öneririm priorin bana iyi gelmişti ama 4 ay sonrasında etki etti srtesten uzak dur uyku düzenini ayarla
şimdilik önerebilceğim bunlar sorun olursa cevaplarım
benim dökülen saçlarım çıktı ve çıkmaya devam ediyor kafam hiç seyrelmedi şükürler olsun hatta o kadar saçım döküldü kimse anlamıyor saçımın azaldığını
sağlıklı ve mutlu kal...
bende aynen katılıyorum 2 tane cilt doktoruna gittim ama sorunum geçmedi,şimdi organicumu kullanıyorum haftada 2 yada 3 kere bepanten ve evigen empul kırıp hint yağıyla ısırgan tohumu yağı damlatıyorum bu karışımı başımda bir bir buçuk saat bekletip yıkıyorum.ve ayriyetten revigen kapsül içiyorum ama bu ilaç ancak 3 ay sonra etkisini gösterirmiş.ben saçlarımın dökülmesi yüzünden sinir ilaçlarınada başlamıştımcnm dökülen saçlarım çıktı ve çıkmaya devam ediyor kafam hiç seyrelmedi, demişn okuyunca bende umutlandım rahat 2 sene içinde saclarımın yarısını kaybettim düzensiz diyetler skıntı sitres sac boyamakeski saclarıma kavusmak istiyorum qerceklten saclarında seyrelmeler kapandımı ne kadar znmda eski saclarına kavustun şimdiden tşk ederim.. inş eski saclarım qelCeq:Saruboceq:
şampuanı kullandıkta sonra buraya sonucu yazarsan sevinirim canımBen zigavus sarımsak şampuanı aldım dökülmeyi engelliyomus bi de saç çıkartıyomus bakalım deniycem.
cnm benim döngü şeklinde olsa gerek ki dökülen saçlarım çıktı saçlarımın dipleri hiçbir zaman seyrelmedi allaha şükür ama uçlara doğru tabi azlığı belli oluyordur belki ama kimse farketmiyor .saçlarında genetiksel bir durum yok sıkıntı ve diyetten ise dökülmelerin korkma kel kalmazsın cnm zamanla belki uzun zamanı bulur miniklerinin uzaması ama zamanla eski saçlarına kavuşursun ve genetik bir durum söz konusu ise ailede o zaman kork ama diyetler kel yapmaz.
bende aynen katılıyorum 2 tane cilt doktoruna gittim ama sorunum geçmedi,şimdi organicumu kullanıyorum haftada 2 yada 3 kere bepanten ve evigen empul kırıp hint yağıyla ısırgan tohumu yağı damlatıyorum bu karışımı başımda bir bir buçuk saat bekletip yıkıyorum.ve ayriyetten revigen kapsül içiyorum ama bu ilaç ancak 3 ay sonra etkisini gösterirmiş.ben saçlarımın dökülmesi yüzünden sinir ilaçlarınada başlamıştım
inanın çok çok kötü günler geçirdim ve halen devam ediyor banyo yapmak bana artık bir eziyet oldu.
insanın eline çamaşır ipi genişliğinde saç akarmı yaa..evet benim akıyor.ama artık umutlarımı yitirmiycem ve saçlarımla savaşa girdim hangimiz kazanıcaz bilmiyorum ama asslaa umutsuzluğa kapılmıycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?