Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçı Dökülenlerin Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi cimcimebenim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
kızlar fikirlrinize ihtiyacım var... basımda dökülen yerlerde seyrelmeler farkediliyor saclarımı boyasam acaba bir miktar kapatır mı??zararı ne olur???

benimde sacim bayagi bi döküldü hatta seyrele asiri derece oldu artik taka taka bi hal oldum ve ben genelde baya koyu renge boyuyorumki deriyi kapatiyor azda olsa kapaniyor seyrekligi eger acik renge boyarsan daha cok belli oluyor sacinin seyrekligi hepsini denedim en son siyah boyada karar kildim koyu oldugundan derimi birazcik olsun kapatiyor ama kapatsa ne fayda dökülen saclari geri getirmio senağlamasenağlama

kızlar mrb benimde saclarım dökülüo extra hiçbiürün vs.biş denemdm direk doktora gitmek istiorum yalnız bu hastalığa hangi bölüm bakıo biliomusunz??

kızlar mrb benimde saclarım dökülüo extra hiçbiürün vs.biş denemdm direk doktora gitmek istiorum yalnız bu hastalığa hangi bölüm bakıo biliomusunz??

Canım dermatolojiye git.Nedenini onlar bilir.Eğer cilt uzmanı doktor uygun görüyosa zaten ,seni dahiliyeye ya da hormonlar için dahiliyeye falan yönlendirir...Geçmiş olsun...

saol canım teşekkür ederimm..yabancı şeyler kullanmkata istemiorum önce doktora gidem sonra denerim artık...çok saol yaa biliodum ama emin diildim...

merhabalar
saçların dökülmemesi için uzman birinden destek alınması şart kızlar.Benimde saçlarım çok dökülüyodu bana kullanmam gereken şampuanı söyledi şimdi dökülme problemim yok

merhabalar
saçların dökülmemesi için uzman birinden destek alınması şart kızlar.Benimde saçlarım çok dökülüyodu bana kullanmam gereken şampuanı söyledi şimdi dökülme problemim yok

peki hangi şampuanı verdi?

peki hangi şampuanı verdi?

önce saçımı inceledi.kabuklanmalar varmış onlar gözeneklerin hava almasını engellediği için saç dökülmesine neden oluyrmuş.O kabuklanmalar geçmeden saçların yeniden canlanması yeni saçlar çıkması imkansızmış doktorum öyle dedi.
şampuanım ketoraldi

bu kateral şampuan doktor reçetesi dışındada kullanılabilir mi?

dökülmeden kastınız nedir arkadaslar günde kaç tel mesela yaklasık olarak ve doktorun önerdiklerini yapınca hiçmi dökulmuyor yoksa dökülen sayı mı azalıyor mesela ne kadarken ne kadar düşüyor merak edıyorum paylaşırsanız cok sevinirim

Ben zigavus sarımsak şampuanı aldım dökülmeyi engelliyomus bi de saç çıkartıyomus bakalım deniycem.

cnm dökülen saçlarım çıktı ve çıkmaya devam ediyor kafam hiç seyrelmedi, demişn okuyunca bende umutlandım rahat 2 sene içinde saclarımın yarısını kaybettim düzensiz diyetler skıntı sitres sac boyamak eski saclarıma kavusmak istiyorum qerceklten saclarında seyrelmeler kapandımı ne kadar znmda eski saclarına kavustun şimdiden tşk ederim.. inş eski saclarım qelCeq:Saruboceq:

cnm benim döngü şeklinde olsa gerek ki dökülen saçlarım çıktı saçlarımın dipleri hiçbir zaman seyrelmedi allaha şükür ama uçlara doğru tabi azlığı belli oluyordur belki ama kimse farketmiyor .saçlarında genetiksel bir durum yok sıkıntı ve diyetten ise dökülmelerin korkma kel kalmazsın cnm zamanla belki uzun zamanı bulur miniklerinin uzaması ama zamanla eski saçlarına kavuşursun ve genetik bir durum söz konusu ise ailede o zaman kork ama diyetler kel yapmaz.

saçlarıma su dagası yaptırdım ve bir müddet sonra saçlarım aşırı dökülmeye başladı.cilldiyeciye gittim tahlil istedi ve sonuçlarda hiç bir problem olmadığını söyledi..strese bağlı olabilir dedi.ama hala dökülmem devam ediyor acaba su dalgası yaptırırken kullanılan ilaçlarla alakalı olabilir mi daha önce böyle bir sorunla karşılaşan varsa lütfen paylaşşın

saçlarım çok dökülüyor gerçekten kendimi kötü hissediyorum saçlarıma dokunmaya korkar oldum çok dökülüyo ne yapabilirimm:çok üzgünüm:

bende aynen katılıyorum 2 tane cilt doktoruna gittim ama sorunum geçmedi,şimdi organicumu kullanıyorum haftada 2 yada 3 kere bepanten ve evigen empul kırıp hint yağıyla ısırgan tohumu yağı damlatıyorum bu karışımı başımda bir bir buçuk saat bekletip yıkıyorum.ve ayriyetten revigen kapsül içiyorum ama bu ilaç ancak 3 ay sonra etkisini gösterirmiş.ben saçlarımın dökülmesi yüzünden sinir ilaçlarınada başlamıştım
inanın çok çok kötü günler geçirdim ve halen devam ediyor banyo yapmak bana artık bir eziyet oldu.
insanın eline çamaşır ipi genişliğinde saç akarmı yaa..evet benim akıyor.ama artık umutlarımı yitirmiycem ve saçlarımla savaşa girdim hangimiz kazanıcaz bilmiyorum ama asslaa umutsuzluğa kapılmıycam

Saçlarınızı dökmemek için stresten üzüntüden uzak durun yeter.
Diğer türlü saçınızın çoğalması için uğraşmayın. Kafanızda saç kökü sayısı azsa zaten sıklaştıramazsınız o öyledir.
Dökülmemesi için de onu yapacaksınız. Bir de güzel bakacaksınız, jöle krem mrem kullanmayın olur biter.

qenetik değil bildğim kadarıyla tşk ederim cvp verdğin için müjüq:)

zaten mutsuzluğa düşünce mutlaka daha fazla dökülmeoluyo inş kazanırsın eski sağlıklı saclarına kavusrsun hayrlısıyla :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…