Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçı Dökülenlerin Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi cimcimebenim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
merhaba arkadaşlar beni de yaklaşk 3 yıldır dökülme sorunu var bazn duruyo başka zman tekrar başlıyor dökülmeye.özellikle tatillerde memlekete geldiğimde çok dökülüyor.şu ara da çok fala oldu yaklaşık 20 gündür,doktora birçok kez göründüm ama hep değerlerimin normail olduğunu söylediler.bn de genetik olduğunu düşnmye v korkmya başladım bu hfta tkrar gittim doktora.ferritinim 9 çıktı ama yine normal dedi doktor ama inanmıyorum çünkü 40 50 civarnda olması gerekio diye öğrendim.evde ferrum fort diye bir hap buldum ona başladım dün 3 ay kullanıcam,bu arada doktor ducrayın anaphase ve anastım adında olan şampuan ve ampullerini önerdi aldım iki kez yıkadım ve şükürler olsun iyi geldi.bn de bu zmana kadr çok şey denedim ama artk asla saçıma yağ sürmem çünkü çok zor arınıyor saçtan.ve çam terebentinli şampuan kullanıyordum o da çok kuruttu saçlarımı süpürge çöpü gbi oldu,bi doktora görünün derim.ve sorum da olacak size bu kan hağları etkisini çabuk gösterir mi ya da mesela 3 aylık kullanım sonucu ne kadar artr demir miktarım,yardımcı olursanz çok sevinirm,bu arada kandilinz mübarek olsn..

gizemcim seninde kandilin mübarek olsun canım..bence doktorun çok önemsememiş ferritinin düşük,evet o ferrasanol ferrum fort çok iyi geliyor lütfen onu kullan.
ben ciddi sorunlar yaşıyorum saçlarımdan geçen yıl tokanın tutamadığı gür saçlarım ne yazıkki bugün dikiş ipliği inceliğine düştü ve azaldı.o bahsettiğin şampuan ve ampullerden sonra durdumu dökülmen anlayamadım yaa hemde iki kez sonra diyorsun,cvp yazarsan sevinirim..

arkadaşlar artık kafama ne kullandığımı buraya yazıyorum sizde benim gibi biliyorsunuz. revigen tablet kullanıyordum bitti bir ay oldu içmeye başlayalı,bugün büyük bir eczaneye gittim bir kutu daha alıcaktm yaa inanamadım gözlerime,benim 1 aydır içtiğim tabletlerle bugün aldığım arasında dağlar kadar fark vardı!! sanırım ilk kullandığım sahte yada çok yakın olanıydı.ama ciddi üzüldüm ve beddua ettim allah kahretsin ben miğdem bulana bulana içiyordum sabah akşam o ilaçları artık..
eczanede bir hanım vardı o bahsetti vichy dercos şampuan.. kullanmış ve çok memnun kalmış saç telleri kalınlaşmış.ilkten tereddüt ettim ama aldım bir kutu kırmızı olanı,,organicumu kullanıyorum ama yaa hiçmi durmaz saç dökülmesi ben anlayamadım onuda hemen hemen 15 yıkamada kullandım fakat hiç faydasını göremedimki..
şimdi bu yeni şampuana başladım bakalım ne olucak eğer sonuç alabilirsem hemen yazarım sizede..
ayriyetten kullandığım hint yağı ısırgan tohumu yağı badem yağı saçlar için okadarda sağlıklı olmayabiliyormuş,,eğerki saç derisi yağlıysa vede bundan ötürü dökülme yaşanıyorsa dahada dökülebiliyormuş dikkat edin neolur..
çünki o karışımı yaptıktan sonra saçımda dahada fazla süzülerek dökülme oldu..tek dileğim artık bu şampuanın ve ilacın iyi gelmesi..teyzem diyorki saçlarına kurşun döktürelim:))) ne hallere düştüm yaa:))

ben pazartesi gnü anaphase şampuanla yıkadım saçımı ve anastım ampülü kullandım,çarşmba gnü de tekrar şampuanı kullandım,psikolojik olarak mı bilmioyorum dökülmem çok şükür azaldı gbi geldi bana.belki de çam terebenti saçımı kurutup nemini almıştı da o yüzden dökülüyordu bilmiyorum inşallah bu serumların faydasını görürüm de sizlerle de paylaşırım.ya bir de bşy sormak istiyorum bu demir hapları dişlerin rengini kahvrengne mi döndürüyor,yoksa dişleri karartıyor dedkleri o küçük şişelerde içilenler mi acaba?

canım aslaa öyle birşey olamaz yada ben duymadım diş sararması kararması diye bir şey.
ayrıca bırak sararsın yaa saçsız olmandan iyidir herhaldeklava:

küçük şişelerde olanlar anlık bi kararma yapar ama hemen geçer .haplara gelince ben 3 aydır kullanıorum o şekilde bi etkisini görmedim

teşkkr ederim sevindm.ya çıksa ya kan değerm birz daha ve saçlarım gürleşse nolurrr...

Kızlar ben zigavus sarımsak şampuanı kullanıyorum birbucuk hafta oldu kullanalı saçlarım cıkmaya basladı küçük küçük dipten :)

Kızlar ben zigavus sarımsak şampuanı kullanıyorum birbucuk hafta oldu kullanalı saçlarım cıkmaya basladı küçük küçük dipten :)

sevndm senn adına inşallah büyürler de.bir şey soracğm içinde sodium laureth sülfate var mı şampuanın bir de fiatı n kadr?

Evet tatlım var yazıyo içindekilerde bi de 150 ml 15 milyon

ben elma sirkesi kullanıorum hafta bir..
Elma sirkesini 1 yemek kaşıgı 1 maşrafa suyla son duşta suya karışıtıroum onla durulayıp çıkıorum ii gelio...

benim saçlarım boyattıktan sonra çok dökülmeye başladı çok kez bakım yaptırdım buna rağmen geçmedi. cok azaldı saçlarım. boyanın dökülmede çok büyük bir etkisi var. 1 yıl saçlarımı boyatmadım biraz saçlarım kendine gelsin diye ama fayda etmedi hala dökülüyor. bunun için bir çözüm bulamadım cok şey denedim. bu sorunu yaşayan arkadaşlarımın yorumlarını bekliyorum.

merhaba,ben de dökülmemi kısmi olarak ona bağlıyorum,yaklaşık 7 ay önce ben de o hatayı yaptım o zmandan sonra daha kötü oldu saçlarım,tabi sadece boyaya da bağlamak doğru olmaz,isterseniz yne de bir dermatoloğa görünün,başka bir sebep olabilr,sağlıklı günler..

ben elma sirkesi kullanıorum hafta bir..
Elma sirkesini 1 yemek kaşıgı 1 maşrafa suyla son duşta suya karışıtıroum onla durulayıp çıkıorum ii gelio...

neye iyi geldiğini sorabilirmiyim???

bugün yine dr kontrolüne gittim revingen tablet verdi yine ama daha önce kullanmamıstım yarın alacagım bakalım ne olacak .............

kızlar sizce sanpuanımı degiştirmelimiyim?tresan kullanıyorum azcık da içine cam terebentini koyuyorum ...sarımsaklı sampuan mı alsam

Son düzenleme:

inşallah şifa bulursun,saçın kuru değilse değitirmesen de olur bence,sebamed antihairloss şampuanını deneyebilrsn.

Günaydınlar...
Bende yaklaşık 10 ay önce doğum yaptım ve saç dökülmem hiç durmuyor((Dün gittim uçlarından kestirdim...Bioblas kullanıyordum..Tresan dan bahsedilmiş gerçekten iyimi lütfen doğumdan sonra çok saçı dökülenler ne yaptıkları konusunda fikir verebilirlermi?Şimdiden teşekkürler...

arkadaslar pazartesi ilk işim aktara gitmek olacak bıktım artık ilaç kullanmaktan sositososito benim gecen ay kipiklrim dökülmüştü ne yapsam diye düşünürken aktardan bi kas ve kiprik bakım yagı aldım valla cok iyi geldi hiç inanmıyordum iyi gelecegine ama gercekten düzeldi kirpiklerim ayrıca kaslarım da cogaldı ve siyahlastı arkadaslarım bile farkediyor...hihoyyyt

kafa derisinin tamamına limonu darbeli şekilde sürün ve takriben 15dk böylece hareket edin sabunlayın durulayın ve saçların tamamını kurulayın daha sonra çörek otu yağıyla kafa derinize masaj yapın. bu tarifi kullanan varmı ben yeni başladım kaçgünde bi yapılıcak bide yağı sürdükden sonra yıkanacakmı acaba bilen varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…