gizemcim seninde kandilin mübarek olsun canım..bence doktorun çok önemsememiş ferritinin düşük,evet o ferrasanol ferrum fort çok iyi geliyor lütfen onu kullan.merhaba arkadaşlar beni de yaklaşk 3 yıldır dökülme sorunu var bazn duruyo başka zman tekrar başlıyor dökülmeye.özellikle tatillerde memlekete geldiğimde çok dökülüyor.şu ara da çok fala oldu yaklaşık 20 gündür,doktora birçok kez göründüm ama hep değerlerimin normail olduğunu söylediler.bn de genetik olduğunu düşnmye v korkmya başladım bu hfta tkrar gittim doktora.ferritinim 9 çıktı ama yine normal dedi doktor ama inanmıyorum çünkü 40 50 civarnda olması gerekio diye öğrendim.evde ferrum fort diye bir hap buldum ona başladım dün 3 ay kullanıcam,bu arada doktor ducrayın anaphase ve anastım adında olan şampuan ve ampullerini önerdi aldım iki kez yıkadım ve şükürler olsun iyi geldi.bn de bu zmana kadr çok şey denedim ama artk asla saçıma yağ sürmem çünkü çok zor arınıyor saçtan.ve çam terebentinli şampuan kullanıyordum o da çok kuruttu saçlarımı süpürge çöpü gbi oldu,bi doktora görünün derim.ve sorum da olacak size bu kan hağları etkisini çabuk gösterir mi ya da mesela 3 aylık kullanım sonucu ne kadar artr demir miktarım,yardımcı olursanz çok sevinirm,bu arada kandilinz mübarek olsn..
gizemcim seninde kandilin mübarek olsun canım..bence doktorun çok önemsememiş ferritinin düşük,evet o ferrasanol ferrum fort çok iyi geliyor lütfen onu kullan.
ben ciddi sorunlar yaşıyorum saçlarımdan geçen yıl tokanın tutamadığı gür saçlarım ne yazıkki bugün dikiş ipliği inceliğine düştü ve azaldı.o bahsettiğin şampuan ve ampullerden sonra durdumu dökülmen anlayamadım yaa hemde iki kez sonra diyorsun,cvp yazarsan sevinirim..
Kızlar ben zigavus sarımsak şampuanı kullanıyorum birbucuk hafta oldu kullanalı saçlarım cıkmaya basladı küçük küçük dipten :)
Evet tatlım var yazıyo içindekilerde bi de 150 ml 15 milyon
benim saçlarım boyattıktan sonra çok dökülmeye başladı çok kez bakım yaptırdım buna rağmen geçmedi. cok azaldı saçlarım. boyanın dökülmede çok büyük bir etkisi var. 1 yıl saçlarımı boyatmadım biraz saçlarım kendine gelsin diye ama fayda etmedi hala dökülüyor. bunun için bir çözüm bulamadım cok şey denedim. bu sorunu yaşayan arkadaşlarımın yorumlarını bekliyorum.
ben elma sirkesi kullanıorum hafta bir..
Elma sirkesini 1 yemek kaşıgı 1 maşrafa suyla son duşta suya karışıtıroum onla durulayıp çıkıorum ii gelio...
bugün yine dr kontrolüne gittim revingen tablet verdi yine ama daha önce kullanmamıstım yarın alacagım bakalım ne olacak .............
kızlar sizce sanpuanımı degiştirmelimiyim?tresan kullanıyorum azcık da içine cam terebentini koyuyorum ...sarımsaklı sampuan mı alsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?