Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçı Dökülenlerin Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi cimcimebenim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
ewet kızlar bugün gittim aktara bisürü sey aldım kullanıyım sizede mnerebilirim belki ama ilaç kullanayı ihmal etmicem aynı zaman da..kaydirigubbakcemile5

Merhaba hanımlar
benim son 8-9 aydır saçım çok dökülüyor son1 aydır aşırı oldu artık :çok üzgünüm: yardımcı olun bana kel kalcam zaten ince telli az bi saçım varmafoldumben saçlarım boyalı değil yıpranmış olması için bi nedenim yok doğum filanda yapmadım strese bağlı olduğunu düşünüyorum ama nasıl önleyeblirim saçların dökülmesini kesin önleyen bi formulü varmıdır acaba:uhm:

üff valla aynı dertten bende müzdaribim kıslar yaa....benim kaşlarım acaip dökülüodu bende inanmadıgım halde badem yağı sürdüm 1 ay boyunca aksatmakızın şimdi kaşlarım çok ii bi durumda hem dolgunlaştı hemde siyahlaştı..
acaba diorum saçlarımada uygulasam bi faydasını görürmüyüm.çağla şikelde buu yöntemi kullanıomuşya

canım mutlaka doktora gitmelisin. cildiyeye veya dahiliyeye. kan ve horman testleri yapar doktor. stresten mi değil mi anlarsın. ihmal etme biran önce git bence. kendi başıma geldiği için biliyorum

ya bugün biride saşçım yüzünden haşimato ile ilgili test yaptır istersen dedi...böle giderse kel kalcam

canım ben deniyecegim sonucu bildiririm...

arkadaşlar yaa lütfen bana yadımcı olun saçımda ki kepek gittikçe çoğalıyor sanki dökülmelerim artık kansızlıktan değil kepekten oluyor anlıyorum bu soruna nasıl çözüm getiricem dermatoloğa mı gideyim yoksa kepeğe karşı etkili şampuan mı kullnmalıyım yardımcı olursanız sevinirim.

ipek acaba saç derin iyi temizlenmiyor mu ki kullandığın şampuanla?ben bioblas kullanırken saç derim hiç iyi temizlenmiyormuş saç analizi yaptırmıştım.bu da saçın sağlıksızlaşmasına yol açıyormuş.neyi kulanacağızı şaşırdık valla :bbo:

canım sac dökülmesi için ilaç kullanıyorsan kepek yapabilir banyoda cok iyi durula bence..

duruluyorum ben organıcum kullanıyorum tamamen bitkisel memnunum da bir ara sabun kullandım ondan böle olduğunu düşünüyorum ee streste yaptım kepekler haliyle çoğaldı dün son durulama suyuna elma sirkesi koydum öyle yıkadım saçlarımı onuda annem söyledi iyi geliyormuş biraz etki etti gibi sanki.bakalımmirmirmirmir

Canım saçında egzama olabilir.Bende kepek diye gittim egzama çıktı ilaç verdi ampul falan verdi şimdi kullanıyorum.kafamdaki kabuklanmalar da gitti dökülme durdu inş. şimdi dökülen saçlarım yerine yenileri çıkar

Benim de saçlarim çok dökülüyor, birde ince telli olduklari için dus sonrasi azicik bisey kalmis gibi gözüküyor. Ailecek sürekli sampuan degistirdik ama simdiye kadar hiç faydasi olmadi. Bebek sampuani bile kullandim. Simdi ise zeytinyagli sampuani kullaniyorum ama hala pek azalma yok dökülmelerde. Ne yapacagimi bilmiyorum

bn baya bi yöntem denemee başladm şampuanımın içine ilk önce bepanten bemiks evigen ampüllerini kattm birer ampul hafta sonuda entele otu yapıcam inş bi zararını grmem bi de badem yağı hint yağı zeytinyağının içine sarımsak ve keklik karştrp ilave edicem inş bi işe yarar yksa kel kalcam pöfff

canım entele otu sakıncalıymıs arastır istersen ...bazı aktarlar satmıyor sakıncalı oldugu için
yerimseniben

bn almştm arkla beraber o cesaret etti kullndı bn kullanamamştm ama entele otu hakknda baya bi arştrma yaptm kullnmaa karar werdm bgne kdr ölen yk snçta denices bakalm

hanımlar sacına kına yakan var mı dogal kına yani hint kınası degil saca bakım yapıyormus dökülmeyide durdurur mu?

Kızlar ben doktor tavsiyesi ile çinko tablete başladım ve saçlarımı 3 parmak kadar kestirdim çok işe yaradı tavsiye ederim...

benimde dökülme problemim
var turplu su kullandıgımda anında kesiyoda ve dökmüyodu kullanmayı bıraktım
daha dogusu
turp mevsimi bitti ve
saçlarım yeniden dökülmeye başladı..
birde
her akşam 1 diş sarımsak yutup yatmak
saç dökülmelerini geçir,yormuş
bi komşumuzy yapmış işe
yaramış annemle bizde her akşam yutuyorduk ama
daha sonraları unuttuk onun için bi fayda göremedik..

arkadaşlar ben saç dökülmesi üzerine bir araştırma yaptım eskiden bu kadar saç dökülmesi şikayetleri yoktu ama şimdi herkesin saçı dökülüyor kadınların yaptıkları diyetlerden dolayıymış ve kesinlikle katılıyorum bende diyetle yoğun dökülmeler yaşadım şimdi beslenme düzenim oturdu azaldı dökülmeler diyet kansızlık ,ve bir takım vitamin eksiklikleri yapıyor ve direk saç dipleri etkileniyormuş.diyet yapılcaksa doktor kontrolunde yapılmalı
bilginize arkadaşlar sağlıklı gür saçlar diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…