Merhaba hanımlar
benim son 8-9 aydır saçım çok dökülüyor son1 aydır aşırı oldu artık :çok üzgünüm: yardımcı olun bana kel kalcam zaten ince telli az bi saçım varmafoldumben saçlarım boyalı değil yıpranmış olması için bi nedenim yok doğum filanda yapmadım strese bağlı olduğunu düşünüyorum ama nasıl önleyeblirim saçların dökülmesini kesin önleyen bi formulü varmıdır acaba:uhm:
canım ben deniyecegim sonucu bildiririm...üff valla aynı dertten bende müzdaribim kıslar yaa....benim kaşlarım acaip dökülüodu bende inanmadıgım halde badem yağı sürdüm 1 ay boyunca aksatmakızın şimdi kaşlarım çok ii bi durumda hem dolgunlaştı hemde siyahlaştı..
acaba diorum saçlarımada uygulasam bi faydasını görürmüyüm.çağla şikelde buu yöntemi kullanıomuşya
arkadaşlar yaa lütfen bana yadımcı olun saçımda ki kepek gittikçe çoğalıyor sanki dökülmelerim artık kansızlıktan değil kepekten oluyor anlıyorum bu soruna nasıl çözüm getiricem dermatoloğa mı gideyim yoksa kepeğe karşı etkili şampuan mı kullnmalıyım yardımcı olursanız sevinirim.
arkadaşlar yaa lütfen bana yadımcı olun saçımda ki kepek gittikçe çoğalıyor sanki dökülmelerim artık kansızlıktan değil kepekten oluyor anlıyorum bu soruna nasıl çözüm getiricem dermatoloğa mı gideyim yoksa kepeğe karşı etkili şampuan mı kullnmalıyım yardımcı olursanız sevinirim.
bn baya bi yöntem denemee başladm şampuanımın içine ilk önce bepanten bemiks evigen ampüllerini kattm birer ampul hafta sonuda entele otu yapıcam inş bi zararını grmem bi de badem yağı hint yağı zeytinyağının içine sarımsak ve keklik karştrp ilave edicem inş bi işe yarar yksa kel kalcam pöfff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?