saç dökülmesine en etkili çözüm öelliklede genetik kellik yaşayan bay ve bayanlar dünyada en çok kullanılan ürün arak minoxdil fda onaylı bir üründir saç çıkartıcı özelliğe sahip yurt dışında en çok kullanılan bir ürün benim bir ara dökülme sorunum vardı internetten araştırdığımda yaygın olarak bu ürünün kullanıldığını anladım ama türkiyede satılan yer yok internet üzerinden sipariş verilebiliyor yanlız küçük sorun var bu ürünü devamlı kullanılması gerekiyor bıraktığın anlarda şaç tekrardan döküle biliyormuş ama kullanan erkelerde baktım fotolara saçlar gayet gür çıkıyor arkadaşlar sadece şampuan vede bitkisel yöntemler yetmiyor dökülmeye karşı ilaçlarda kullanılmalı ama çok aşırı dökülme yaşayan kişiler için mevsimselse gerek yok
Arkadaşlar benimde çok dökülüyordu bir kuaföre sordum ne yapabilirim diye badem yağı zeytinyağı ve yumurtayı karıstırıp saç diplerime masaj yaparak sürmemi önerdi yaptım bir kaç defa ve dökülme eskisi gibi yok kızlar sizde deneyin gercekten işe yarıyor ve şaçlarıda cok iyi besliyor.
Geçen sene yaz sonrası saçlarım yağmur gibi döküldü, o sıra diyetteydim sanırım o etkiledi, ben pek dışardan müdahele ile saç dökülmesinin durdurulabileceğine meslek icabı inanmazdım bir eczacı arkadaşım Organicum kullansana dedi ona güvendim aldım çok şaşırarak 1 ayda saçlarımın kendine geldiğini izledim
Simdi hem şampuan hem de kremini kullanıyorum şişeleri büyücek hemen bitmiyor gerçekten çok iyi bir ürün bir denemekte fayda olabilir ben 1 yıldır başıma başka şey sürmedim saçlarım genç kızlığımdaki gibi millet çatlıyor
sakın sabun sürme kafana bende öyle bir hata yaptım saçlarımda kepek yoktu kafam kepek doldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?