Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçı Dökülenlerin Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi cimcimebenim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
doğal vs. maskeler yerine saçları dışarıdan değilde içeriden beslemek önemlidir badem vs. gibi yiyecekler yemeni tavsiye ederim bunun yanı sıra saç dökülmesine tiroit hormonlarındaki sorunlarda neden oluyor özellikle bu kdr fazla dökülme bana tiroit le ilgili gibi geldi bi kan tahliliyle bunu öğrenebilirsin tsh t3 t4 lerine baktır (tiroksin) hormonu b vitamini içeren yiyecekler vs. ile içerden takviyeye devam

Sağolun arkadaşlar teşekkür ederim.Şu ana kadar şampuan dan hiç bir sonuç alamadım,ilk başlarda dökülmeyi biraz durdurdu ama şu an çok fena dökülmeye devam ediyor,inşallah düzelir,yarın saçımı kestirmeyi düşünüyorum,doktor123 troit hastalığından bahsetmişsin,troit sorunumda yok,ne olacak bakalım.

Arkadaşlar benimde çok dökülüyordu bir kuaföre sordum ne yapabilirim diye badem yağı zeytinyağı ve yumurtayı karıstırıp saç diplerime masaj yaparak sürmemi önerdi yaptım bir kaç defa ve dökülme eskisi gibi yok kızlar sizde deneyin gercekten işe yarıyor ve şaçlarıda cok iyi besliyor.

saç dökülmesine en etkili çözüm öelliklede genetik kellik yaşayan bay ve bayanlar dünyada en çok kullanılan ürün arak minoxdil fda onaylı bir üründir

Son düzenleyen: Moderatör:

o ilacı bende alıcam ya .hrkes bundan bahsediyor. ve bioxcin vrya hani onun bi işe yaramadığını sölüyorlar.bakalm ya inş düzelir mafoldumben

ztn trkiede satılan ilaçlar dış ülkede kullanılan ilaçlarn % 10 kadr etklymş

ben minoxdil fda nın ciddi yan etkileri oldugunu duydum daha dogal yolları mutlaka vardır

Canım haklısın, hep reklama kandık durduk, bir de bende sebat problemi vardı, bir ürünü sürekli kullanamama hali yaaani zemuszemus saçlarımı rezil ettim sonra da kısacık kestirmk zorunda kaldım

Geçen sene yaz dönüşü eczacımdan oğrendim hidrosol bu tür saç köküyle ilgili sorunlara iyi geliyormus organicum şampuanı üretirken saca iyi gelen bitkileri harmanlayip belli surelerle demliyor veya buharla yağlarını alıyorlarmış

Eczacım dışarıdan şampuanlamanın dökülmeye etkisi ne kadar olur derken bir de bakmış saçlarının dökülmesi durmuş ben çok uzun süredir - kendimi aştım yani - hem şampuan hem kremini kulanıyorum bir dene derim özellikle saçların boya vb. kimyasaldan yıprandıysa çok faydası oluyor alkisalkisalkis

benimde saçlarım dökülüyor doktora gittim kansızlık dedi.dört ayda da durmaz dedi moralimm cok bozukkk.bide karışım verdi içinde bi kaç çeşit ampül , badem yağı var hergun surecekmişim
kansızlıktan saçları doklen varmı arkadaşlar

Evet canım etkili olabilir, bende çok eskiden bir kaç defa yapmıştım ,ama o zamanlar saçım dökülüyor diye değilde, sağlıklı uzasın diye yapmıştım,saçı acayip parlatıyordu besliyordu,şu sıralar yine yapıcam.:1hug:

minoxidil, rogaine vs.. hiç tavsiye etmem, yan etkileri öyle feci ki bırakın bir defacık kullanmayı, evinize bile sokmak istemezsiniz dikkatle okuyunca internette.. Ben şahsen doğal yöntemlerden yanayım, önce bir doktora görünün tabii emin olmak için bir hastalık var mı yok mu diye..

benim ki ara ara dökülüyor sanki mevsim gibi saçlarında sanırım dökülme mevsimi var şimdi bu aralar çok dökülüyor uzmanlar 50 adet saç telini normal kabul ediyor

Geçen sene yaz sonrası saçlarım yağmur gibi döküldü, o sıra diyetteydim sanırım o etkiledi, ben pek dışardan müdahele ile saç dökülmesinin durdurulabileceğine meslek icabı inanmazdım bir eczacı arkadaşım Organicum kullansana dedi ona güvendim aldım çok şaşırarak 1 ayda saçlarımın kendine geldiğini izledim

Simdi hem şampuan hem de kremini kullanıyorum şişeleri büyücek hemen bitmiyor gerçekten çok iyi bir ürün bir denemekte fayda olabilir ben 1 yıldır başıma başka şey sürmedim saçlarım genç kızlığımdaki gibi millet çatlıyor

bende 1 yıldır tavsiye üzerine organıcum kullanıyorum içeriğinde de saça çok yararlı bitkiler var ama saçlarımın dipleri son 3-4 aydır kurudu sanki hiç yağlanmaz oldu ve buna sebepten tortu şeklinde kepek de değil böle bişiler var saç diplerimde sampuandan olabilceğini düşünüyorum ama ne şampuan kullanıcam onuda bilmiyorum

değil cnm ya sulardan.böyle elimi saçımın dibine götürüyorum top top alırken saçımın köküyle geliyor zaten saç dökülmem 2 yıla yakın var son zamanlarda azaldı diye sevinmiştim şimdide saç diplerim böyle oldu.eczaneye gidicem eltleriyle saç diplerimi görmekten korkuyorum resmenmafoldumben

sakın sabun sürme kafana bende öyle bir hata yaptım saçlarımda kepek yoktu kafam kepek doldu

İpek doğru söylüyor, Organicum en iyisi ama başkaları da var dermatologluk olmamak için saçınıza öyle her bulduğunuz ürünü uygulamayın, size en uygun hangisiyse zaman içinde belli olur, ben eczacı tavsiyesiyle başladım şimdi mor şişede saç kremini de kullanıyorum çok memnunum Organicum dan opuyorumnanaktan

slm arkadaşlar benimde saçlarım çok dökülüyor yastıgım üstü sabah kalkınca hep saç oluyor ne yapmalıyım duştan sonrada taradıktan sonrada aynı şekilde dökülüyor..

mrb,
yaklaşık 3 haftadır saçım dökülüyo.elimi attığım yer aynen geliyo.uçlarının da yıprandı,bakım sütü kullandığım halde açılmıyo.kestirmek de istemiyorum ama böyle de kullanamam acaba yıprandııığı için mi dökülüyor.bi ara yine böyle oldu gerekli sağlık kontrollerinde bişey çıkmayınca bioksin şampuan ve ampullerini kullandım bi nebbze azaldı dökülme ama sonra yine başladı önereceğiniz bir şey var mı.
saçlarımı genelde topluyorum bu da etkili midir ki.

bu arada sularımız aşırı kireçli bu da önemli derecede etkilermiki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…