Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçı Dökülenlerin Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi cimcimebenim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
merhaba benımde sacım çok dökuluyor bende kansızlık var bıraz ondan bırazda stresden herhalde yılan yağı tavsıye ettıler ne kadar doğru bilmiyorum kulllan varsa yardımcı olursanız sevınırım

merhaba benımde sacım çok dökuluyor bende kansızlık var bıraz ondan bırazda stresden herhalde yılan yağı tavsıye ettıler ne kadar doğru bilmiyorum kulllan varsa yardımcı olursanız sevınırım

canım ne yaglar kullandım gerci az daolsa faydasını gördüm ama yine de engellemedi döküleceği varsa da dökülüyor şu anyaptığım sadece düzgün beslenmek çünkü tırnaklarımın yapısı bile bozuldu kansızlıktan bu aralar sanırım mevsim değişikliğinden dolayı dökülüyor olabilir veyahut sac kendini yeniliyordur bnm o kadar döküldü ki 5 ay boyunca kel kalmadığıma şükrediyorum

Kızlar,ben saçım aşırı döküldüğü için dr.gittim test yapıldı bir problem çıkmadı karışımlı şampuan verdi,tersan şampuanın içine bepanhten,evigen,bemiks katıldı,şampuanın faydasını pek göremedim ama hala yıkamaya devam ediyorum,yalnız geçen gün bir yumurta,biraz saf zeytinyağ,birazda bademyağını karıştırıp saçıma sürdüm bir buçuk saat kadar bekletip yıkadım baya faydası oldu artık saçım daha az dökülüyor,sabah kalktığımda yastığımda sadece 1-2 tel saç oluyor olmuyor,haftaya bu uygulamayı birdaha yapıcam,sanırım daha da azalacaktır,tavsiye ederim,hem saçlarım yumuşadı.

Canım madem kansızlık var önce kan sorununu halletmelisin bunun içinde bence ilk yapacağın şey bir dermotolağa gitmek,geçmiş olsun.:1hug:

benim saçlarım çok fazla dökülüyordu yani duşta tararken 2 avucum kadar diyebilirim ağlıyordum artık upuzun gür saçlarım normal bir saça dönüştü diyet ve saç boyaları derken çok zarar verdim artık saçlarımı boyamıyorum tabi yağlar falan diyorsunuz yediklerinizede dikkat etmeniz lazım protein demir yapan şeyler yiyin. taze portakal suyu için v.b şeyler benim yaptığım karışım evigen,bemiks,bepanthen ampüllerini hepsinden 2 şer tane bir kaba koyuyorum içine çam terebentin esansı,sarımsak,badem yağı gerçekten çok iyi geliyor kokusu çok ağır ama değer azaldı dökülmelerim ama ben 4 5 saat bekletiyorum fazla oluyor ama iyi beslensin istiyorum...

peki saçlarınız eski haline dönüyor mu ?yani eski gürlüğüne.

arkadaşlar ya bir sürü tarif werdinz bnmde saçlarım felaket dökülüyor.bide saçım kızıl ewin her tarafı kızıl saç dolu werdiğinz tariflerden hangısı daha etkılı bana bi yardımcı olun hemen sonuç istıorum saçımda saç kalmadı resmen çöküm

kıslar gerçekten sunu anladım ki
sacı döken birinci sebep stres,ikincisi de aptalca yaptıgımız diyet..
keske diyorum 20 kilo verdim ama 10 verseymişim de saclarımın gürlüğü bozulmasaydı.. (
kesinlikle yedikleriniz çok önemli

stresten kurtulmamız mümkün değil ki.. ben çinko magnezyum takviyesi alıyorum ama bir sonuç alamadım hala dökülüyor saçlarım iyiki yaşlı değilim yoksa kesin kel kalırdımmafoldumben

Ben de dermatolog tavsiyesiyle kurtardım saçlarımı gerçekten çok vaka gördüklerinden şıp diye nedeni ve tedavisini söylüyorlar ancak sabırla uygulamak gerekiyor kaçamak yapınca sil baştan oluyor

işinin ehli bir dermatolog önercek olan var mı?
izmirde özelden telefon ve adres istiyorum.

Ben de dermatolog tavsiyesiyle kurtardım saçlarımı gerçekten çok vaka gördüklerinden şıp diye nedeni ve tedavisini söylüyorlar ancak sabırla uygulamak gerekiyor kaçamak yapınca sil baştan oluyor

Size nasıl bir tedavi yöntemini önerdiler.Belki de bir çok kişiye ışık tutacak söyledikleriniz.Mutlaka sizin dökülme tipinden olanlardan vardır.Bizimle paylaşırsanız seviniriz....Ne kadar sürelik bir dökülmeydi,aniden mi başladı,hangi tahliller yapıldı,ne teşhis koyuldu tahlil sonuçlarına göre bir de tedavi ne önerdi doktor karışım,şampuan vs....

merhaba arkadaşlar;

saçımın seyrek ve ince telli olmasından rahatsızlık duyup saçıma uygun bitkise bir ürün arayışına girdimi.araştırmalarım sonucunda hem saçımı güçlendirebilecek hemde yeni saç çıkarabilecek bir ürün buldum.Bioblas.yaklaşık 1.5 aydır kullaıyorum ve aldığım sonuçlar gerçekten çok güzel.şampuan ile serumu birlikte kullanıyroum.kullandığım süre boyunca hem saçlarım hacim kazandı.hem saç tellerim kaşınlaştı en önemlisi ise seyrek olan bölgelerden yeni saçlarımın çıkmaya başladığını gördüm.bence bu çok ama çok güzel bir sonuç.Bioblasın hem kullanımı kolay hem bitkisel birürün hemde sonuçları çok etkili.bayanların ortak sorunlarından biri olan saçların çözümü için bence en ideal ürün Bioblastır.

:Saruboceq:arkadslar buqün ,sonucları aldım dr 2 hafta olmadığı için buqün qeldemişti ğitimm guatır yokmus kanım az denecek kadar azmş sen iyi ayakta durmusun düşüp bayılmadn hayret dedi bende sasırdım çünki kiolmda var 1.75 58.5 kiloyum nasıl kansız cıktım:Sneyse ferit diyanlıs hatırlamıyasam inş yanlıs yazmamsmdır düşükmüş anemi cıktı ( ferro sanol duodenal kapsül verdi) 1 ay sonra kontrole qitcem inş iyileşiirm ,dr sordum kanım normal seviyeye qelince dökülme duurmus hatta aclıan seyrelen yerlerde sac cıkarmıs:Saruboceq:arkadslar aranzıda bu kapsülü kulllan varmı kilo yaparmı sonra sac ckıartıcı özleiği varmı bu kapsülün

ferritin seviyesi öle kolay kolay yükselmiyor doktorlar 3-6 ay gibi bi zaman veriolar .

ferritin seviyen kaç?

ayrıca demir ilaçları arasında emilimi en ii olan ilaçtır ferro sanal

ferritin seviyesi öle kolay kolay yükselmiyor doktorlar 3-6 ay gibi bi zaman veriolar .

ferritin seviyen kaç?

qülüm inanırmısn bilmiyrm ama seviye kaçta aklımda yok unutkanlıkda var ama b12 yüksek yani normalmiş regl dönemimde fazla kanama yada az olmasıda demir eksikliğine yol acıyomus ,ya kilo almak istemiyrm dr istah acar dedi bu kapsülden için saclarm dökülsünler istemiyrm kiloda almak istemiyrm sasırdım kaldmsenağlama

ah ah kullanmazmıyım ferro sanolu hatta koca koca başlıklar açmıştım kullanan var mı diye kısaca 4 ay içtim canım ben bu ilacı doktorum 2 ay iç demesine rağmen demir depolarımı iyice doldurayım dedim ilk başlarda kilo almadım ilacı bıraktıktan sonra ne oldu olduysa.saçlarıma gelince içince ve içtikten sonra yine döküldü hatta 4 ay içtim dedim gittim doktor nasıl olur kansızlığın aynı duruyor dedi beslenmeni düzelt bir daha diyet olaylarına pek girme dedi öyle böyle hala uğraşıyorum ama 74 kilo oldum iyi beslenmekten saçlar hala gidiyor ama ben anlayamadım bu işi:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…