merhaba benımde sacım çok dökuluyor bende kansızlık var bıraz ondan bırazda stresden herhalde yılan yağı tavsıye ettıler ne kadar doğru bilmiyorum kulllan varsa yardımcı olursanız sevınırım
merhaba benımde sacım çok dökuluyor bende kansızlık var bıraz ondan bırazda stresden herhalde yılan yağı tavsıye ettıler ne kadar doğru bilmiyorum kulllan varsa yardımcı olursanız sevınırım
benim saçlarım çok fazla dökülüyordu yani duşta tararken 2 avucum kadar diyebilirim ağlıyordum artık upuzun gür saçlarım normal bir saça dönüştü diyet ve saç boyaları derken çok zarar verdim artık saçlarımı boyamıyorum tabi yağlar falan diyorsunuz yediklerinizede dikkat etmeniz lazım protein demir yapan şeyler yiyin. taze portakal suyu için v.b şeyler benim yaptığım karışım evigen,bemiks,bepanthen ampüllerini hepsinden 2 şer tane bir kaba koyuyorum içine çam terebentin esansı,sarımsak,badem yağı gerçekten çok iyi geliyor kokusu çok ağır ama değer azaldı dökülmelerim ama ben 4 5 saat bekletiyorum fazla oluyor ama iyi beslensin istiyorum...
Herkesin saç tipi yaşı boyatma durumu farklı ben sabırla bir ürünü başka ürün araya katmadan 2-3 hafta kullanmadan herhangi bir sonuca varılamaz diye düşünüyorum ayrıca dermatolog tavsiyesi kuaför ve aktar tavsiyesinden daha değerlidir benim için
Özellikle yaşı ileri dermatologlar birebir yüzlerce hastayı takip ettiklerinden ve kayıtları düzenli tuttuklarından dökülmenin ne tip olduğunu ve ne tür bir tedavi uygulanması gerektiğini hemen söyleyebiliyorlar
Ben de dermatolog tavsiyesiyle kurtardım saçlarımı gerçekten çok vaka gördüklerinden şıp diye nedeni ve tedavisini söylüyorlar ancak sabırla uygulamak gerekiyor kaçamak yapınca sil baştan oluyor
peki saçlarınız eski haline dönüyor mu ?yani eski gürlüğüne.
ferritin seviyesi öle kolay kolay yükselmiyor doktorlar 3-6 ay gibi bi zaman veriolar .
ferritin seviyen kaç?
:Saruboceq:arkadslar buqün ,sonucları aldım dr 2 hafta olmadığı için buqün qeldemişti ğitimm guatır yokmus kanım az denecek kadar azmş sen iyi ayakta durmusun düşüp bayılmadn hayret dedi bende sasırdım çünki kiolmda var 1.75 58.5 kiloyum nasıl kansız cıktım:Sneyse ferit diyanlıs hatırlamıyasam inş yanlıs yazmamsmdır düşükmüş anemi cıktı ( ferro sanol duodenal kapsül verdi) 1 ay sonra kontrole qitcem inş iyileşiirm ,dr sordum kanım normal seviyeye qelince dökülme duurmus hatta aclıan seyrelen yerlerde sac cıkarmıs:Saruboceq:arkadslar aranzıda bu kapsülü kulllan varmı kilo yaparmı sonra sac ckıartıcı özleiği varmı bu kapsülün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?