Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçı Dökülenlerin Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi cimcimebenim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

ŞAMPUANDAN DEGİL; SENİN Kİ HA BİRE ONUN İÇİNE KIRDIGIN AMPULLERDEN ÖZELLİKLE E VİTAMİNİ ŞAMPUANA EKLENİLMEZ BUNLAR BANYO ÖNCESİ BAKIM OLARAK YAPILIR bunlar İYİCE SAÇTAN ARINDIRILMAZSA SAÇ DİPLERİ HAVA ALMAZ EGZAMA OLUŞUR,kepeklenme asla bitmez dökülme daha da şiddetlenir vs dıye walla çok dedim ben yerimseniben

arkadaşlar ben maltepe zümrütevelrdeyim . iki sene önce saç dökülmesi için dr gittim bende nodüler guatr lduğu için önce onu çöz dedi. gittim iki senenin sonunda ameliyat dediler bu arada hiç ilaç verilmedi.gerek görülmedi .iyi bi cerrah bul dediler .biz de marmara üniversitesinden bi dr bulduk ama doktr bana senin kesinlikle ameliyata ihtiyacın yok ayrıca bi tedaviye de gerek yok dedi .boşuna uğraşmışsın dedi. şimdi benim sorum şu olacak bu civarda bana önerebileceğiniz iyi bi dermatolog var mı? kel kalmak istemiyorum.

en sonnda dr ğttim revıgen isimli bitkisel şampuan,memocon losyon(mometazon furoat) ve cinko surbu verdi(nutri-zinc) diye ama daha tahlillerime bakılmadı cünkü dr 2 hafta yok bende zaten sans yok dr sordu quatır varmı ailenizde diye bende bildğim kadarıyla yok yani hiç baktırmadık dedim sonra erkek tipi dökülmemi var diye sordum yok dedi qüzel sacların var kafaya taktığın için dökülme oluyo dedi ama tatlilerde ne cıkcak merakla bekliyorm ALLAH ım inş kötü bişey cıkmaz inş döküln saclarım yani herkezin eski sacı yerine qelir, arkadslar bu yazdıklarımı kulllananlar varmı varsa lütfen bilğilendirSn lütfen

canım doğru söylüyorsun ama ben sadece bepantene atmıştım aynı dediğin gibi oldu herkes yapıyor bişey olmuyor ama milli piyango bana çattı eczaneye gittim saçlarım çok tıkanmış kepekten gözükmüyor aletleriyle baktılar şu an kepeğe etkili rausch diye şampuan aldım bunla arıncak inşallah bundan sonrada şampuanıma ampulleri kırmam ama senin bana katma şampuanına ampulleri dediğini okumadım yinede zararın neresinden dönülse kardır yeterki arınsınlar zaten saçlarımda büyük ihtimal ondan dökülüyor bakalım zaman neleri göstercek.

çinko hapı kullanıyorum bide eczaneye bi karışım yaptırdım doktorun verdiği vitaminlerle haftada 3 gün banyodan 1 saat önce sürüp yıkıyorum henüz kesilmedi dökülme olmassa tahlil yapıcaz artık

o karışımlar bende de zerre kadar etki etmedi bıktım ben bu işten artık

pff benmde basladıı buara dokulmem yaa =(( neguzel bıara azalmıstıı

o karışımlar bende de zerre kadar etki etmedi bıktım ben bu işten artık

kokusunu çekmek de ayrı meseledelikafadulden bence şampuan da önemli birde mevsimsel olabilir ben yeni başladım bunları kullanmaya kokusuna dayanabilirsem dewam edicem mecburen

Arkadaşlar saç dökülmesi için bepanten ampül+evigen ampül+badem yağını karıştırın. Haftada bir saç diplerinize iyice yedirip 1 saat kadar bekletin. Ben her dökülmeye başladığında yapıyorum. Bu karışım hem dökülmeyi durduruyor hem de saçı parlatıyor. Sayemde etrafımda saçı dökülen kimse kalmadı :teytey: Üçünü de eczanelerden temin edebilirsiniz, hepinize sevgiler.

arkadaşlar benim ablam saç dökülmesi için bebanthen ( yazımı buymu emin değilim) adlı bir iğne kullanmıştı bu iğneyi haftada 1 gün arayla vurdurmuştu gayet iyi bi sonuşda aldı.Siz bi doktarunuza danışın bu iğneyi bi sorun.

arkadaşlar benim sacım cok dokuluyo kel kalıcam bu gıdışle eczaneye gıttım sanfiyto dıye bı sanpuan verdı yanında losyonuda var 10.dk.once surup sonra sampuanla yıkıyorum.ısırgan otlu kullanan varmı bu sampuandan

Kızlar aranızda benimle aynı sorunu yaşayan var mı?Saçlarım çok şükür öyle dökülmüyor.Fakat yaklaşık 2 hafta önce tatilden döndük.Ve tatilden döndükten sonra duşta saçlarım daha çok dökülmeye başladı.Neden olabilir?Sizinde böyle oldu mu hiç?

ya herkes dile getirmis sacim dökülüyor diye ama kimsede kimseye cevap verememis..
benimde cok dökülüoyr bu aralar.. ne yapacagim bilmiyorum..
önerebilecegiiniz bir bitkisel karisim filan varmi ?

önerebileceğim ilk şey iyi bir dermatolog sorun içerden ise gerisi sadece boşa geçen vakit biran evvel gidip erken teşhis yapın.

aynı sorun bende de oldu saçlarım tatilden sonra çok kötü oldu ne yapsak ki :sm_confused:

cimcime BENİMDE SAÇLARIM ÇOK DÖKÜLÜYOR.SON ZAMANLARIN EN GÖZDE VE KESİN SONUCU YILAN YAĞI VE YILAN YAĞI ŞAMPUANI.AKTARLARDA BULABİLİRSİN.BEN KULLANMAYA BAŞLADIM.ÇOK MEMNUNUM.AYRICA İNTERNET GOOGLEDAN YILAN YAĞI YAZARSANDA BU ÜRÜNLE İLGİLİ DAHA DETAYLI BİLGİLERİ GÖREBİLİRSİN.

Canım yılan yaĞı ve yılan yaĞı Şampuanı.aktarlarda bulabılırsın.ayrıca google yılan yaĞı yaz ınternetten dahada detaylı bılgıye sahıp olursun.ben kullanıyorum.

saçlarıma uyguladığım bir bakım var ve gerçekten saç çıkarıyor.dökülme adına pek bir şey diyemeyeceğim.yani banyoda ve tararken saçlarım 50-60 tel dökülüyordu.şu an dökülmemi öyle şıp diye kesmedi ama az da olsa dökülmem var.gelelim karışıma bir kutu bepanthen ampül(5 ampülün hepsi),bir kutu evigen ampül(5 ampülün hepsi) saçınızın uzunluğuna göre tatlı badem yağı ve yine saçınızın uzunluğuna göre saf zeytinyağı. ben bu formülü 2 aydır ve haftada 1 kez uyguladım.şimdiye kadar birçok saç bakım yağı,karışım kullandım.ama bu kadar etkilisini görmedim.saçımın bazı yerlerinde açılmalar vardı ve orda tüy değil kalın kalın 2 cm uzunluğunda saçlar var.denemeden ve sonuçları görmeden buraya yazmak istemedim.eczacımın tavsiyesi. kendisi denemiş. tabi o zeytinyağı katmamış.denemenizi tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…