- Konu Sahibi cimcimebenim
-
Çok sağol canım,şimdi reçeteme baktımda evet iğneler,evigen,bemiks,bepanthene,şampuanın adı ise plasente,yanlız bu şampuan çok pahalı olduğundan almadım eczacı fiyatı daha uygun ama aynı özelliği olan tresan şampuanı tavsiye etti ilaçları tresan şampuana karıştırttırdım,şimdilik kullanıyorum bakalım ne olacak.[/QUOT
Bende benzer sorunları yaşadım.2-3ay kadar diyet yapmıştım(Ancak çok sağlıklı bi diyetti) ardından aşırı saç dökülmem başladı.Kestirdim yine durmayınca dr gittim gerekli tahliller normal çıktı.Dr çinko eksikliği olabilir diye çinko tb başladı ve plesanta şampuan . Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum şimdilik pek faydasını görmedim umarım zamanla olur...
Bide bu sitede mayayla yapılan maskeyi çok methedilince onuda hft 1 deniyorum. dökülmeye bi etkisi olmadı sadece daha gür görünüyo ve saçı düzleştiriyo.. Umarım En kısa sürede bu sorundan kurtuluruz.
bende 1 yıldır tavsiye üzerine organıcum kullanıyorum içeriğinde de saça çok yararlı bitkiler var ama saçlarımın dipleri son 3-4 aydır kurudu sanki hiç yağlanmaz oldu ve buna sebepten tortu şeklinde kepek de değil böle bişiler var saç diplerimde sampuandan olabilceğini düşünüyorum ama ne şampuan kullanıcam onuda bilmiyorum
ŞAMPUANDAN DEGİL; SENİN Kİ HA BİRE ONUN İÇİNE KIRDIGIN AMPULLERDEN ÖZELLİKLE E VİTAMİNİ ŞAMPUANA EKLENİLMEZ BUNLAR BANYO ÖNCESİ BAKIM OLARAK YAPILIR bunlar İYİCE SAÇTAN ARINDIRILMAZSA SAÇ DİPLERİ HAVA ALMAZ EGZAMA OLUŞUR,kepeklenme asla bitmez dökülme daha da şiddetlenir vs dıye walla çok dedim ben yerimseniben
çinko hapı kullanıyorum bide eczaneye bi karışım yaptırdım doktorun verdiği vitaminlerle haftada 3 gün banyodan 1 saat önce sürüp yıkıyorum henüz kesilmedi dökülme olmassa tahlil yapıcaz artık
o karışımlar bende de zerre kadar etki etmedi bıktım ben bu işten artık
Kızlar aranızda benimle aynı sorunu yaşayan var mı?Saçlarım çok şükür öyle dökülmüyor.Fakat yaklaşık 2 hafta önce tatilden döndük.Ve tatilden döndükten sonra duşta saçlarım daha çok dökülmeye başladı.Neden olabilir?Sizinde böyle oldu mu hiç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?