Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçı Dökülenlerin Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi cimcimebenim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

qülüm n eolcak ya böle anemi cıktı bende kilo almak istemiyrm saçalrımdanda olmak istemiyRm ne yapsam ya qünlük 1 saat yürüyüşmü yapsam kilo almamak için dr sen bu znm kadar nasıl ayakta durdun nasıl düşüp bayılmadın dedi sasırdım 58 kiloyum çünki offffff offffffffffff bıktım sac dökülmesinden kanın normal seviyesine cıkarsa ,seyrelen yerledre sac cıkar kapanır dedi inŞ:Saruboceq:heraksam 2 diş sarımsak yutuyrm sac dökülmesini durdursun hemde metebolizmamı hızlandırsın diye sonra herğün 1 tane limon yiyorum c vitamini demir eksiklğini kapatsın diye,yemeklerin yaında mutlaka salata yerim artık bol bol balık yicem ceviz yicem bide biberiyeyin demir eksiklğinde faydalı olduğunu hatta zayıflamada kullanıldığında bliyorum hem zayıflarım hemn saclarım dökülmez bir umuT işTe:Saruboceq:

canım aynısını doktor bana söyledi sonucuma baktı ve şöyle dedi sen naptın kızım böyle değerlerin alt üst ayakta durduğuna şükret,birde benim kanım alınınca direk bayılıyorum sebebi kansızlık dedi ama limon kanı sulandırır diye biliyorum sen c vitamini ihtiyacın için portakal ve paşa biberi tüketimini arttır ve de ıspanak yemeği ye bol bol yanında mutlaka pres portakal iç.şu an kafamda zeytintyağlı sarımsak var allahım daha beter hastalık verme ama şu kafamı 24 saat meşgul eden psikolojimi allak bullak eden hastalığımada şifa ver diyorum nerde varsa.

sLm arkdaşLar...
saç döküLmesi icin hastaneye gidip test yaptıran var mı...? Tam oLarak noLuyo napıLıyo anLatır mısınızz...

kan ve çeşitli troid demir vs testler istiyor ona göre ilaç veriyor cnm

etrafımdada bu topictede cok var sac dökülmesinden rahatsız olan hatta bir bayan bugün sacım baya azaldı eskiden gürdü dedi yanındaki de evt diye onayladı onu bunları duyunca rahatlıyorum eşiminde cok dökülüyor ben artık saçlarım kendini yeniliyordur diye rahatlatmaya calışıyorum kendimi

eğer saç dökülmeniz herhangi bir hastalıktan kaynaklanmıyorsa benim uyguladığım bir maske var ve etkisini hemen gördüm. 5 diş sarımsak blenderdan geçirin,içine 2kaşık yoğurt, yarım çay bardağı zeytinyağı ve bir çay kaşığı tuzu saç diplerinize ve tüm saçınıza sürün.20 dakika bekletip yıkayın.yıkarken de bayağı bi saçım döküldü ama sonrasında etkisi süperdi.miktarları saç uzunluğunuza göre arttırabilirsiniz.

istahım yok yiyemiyrm ya ALLAH herkeze şifa versin:Saruboceq:

Canım çok doğru aynen katılıyorum benim saçlarımı kuaförüm bozdu eczacım kurtardı

yazılanları baştan aşağı okumadım.ama benimde sorunum aynı.saçım dökülüyor.kuaföre hiç gitmem.düğünden düğüne.saç tellerim oldukça kalın.ama her gün avuç avuç dökülüyor.kısa kestiremiyorum bu sefer her yer saç oluyor.en azından uzunken topluyorum bi tek tararken dökülenleri alıyorum.demir eksikliğinden oluyormuş.bugün öğrendim.en kısa zamanda demir takviyesi yapıcam

ben de yazılanların hepsini okuyamadım ama aynı dertten ben de muzdaribim.. hergün saç topluyorum yerlerden toplasan olmuyo açsan olmuyo.. 3 ay oldu nerdeyse ne şampuanımı değiştiriyorum ne hergün yıkıyorum ne fön ne maşa ama hiç bi değişiklik yok yine dökülüo yine dökülüo!!!

bitkisel şampuan kullanmama raqmen yine sacmda kepek var kepekler büyük bide ya sac dökülmesinden sonra kepek eksikti sanki

bitkisel şampuanla ilgisi yok ki canım bende 1 yıldır bitkisel kullanıyorum kafamda kepekler tortylar dolu eczaneden kepek şampuanı aldım rauusch diye artık dökülmelerimin bile bu yüzden olabilceğini düşünmeye başlamıştım bakalım ne olcak...

cıldırmak üzereyim ya bu kullandığın sampuan dökülmeyi azallttımı ipek...

hayır canım şu an kepek şampuanı kullanıyorum ama bir değişiklik yok.

bende rengliyim şu an ve saçlarım olduğundan daha fazla dökülüyor bu dönemimde. benimle aynı sorunu yaşayan var mı

bende rengliyim şu an ve saçlarım olduğundan daha fazla dökülüyor bu dönemimde. benimle aynı sorunu yaşayan var mı

Benimde bu donemde daha cok dokuluyor sacim. Aslinda yazin basindan beri zaten surekli dokuluyo bi turlu durmadi dokulmesi kansizlik filanda yok yememde normal yani vitaminli seyler yerim hatta ek vitamin bile alirim sanirim psikolojik :çok üzgünüm:

selamlar,
öncelikle herkesin bayramını şimdiden tebrik ederim.huzurlu,mutlu nice bayramlara inşaallah.
saçlarımda açılmalar oldu.seyrekliğinde ötesinde,saç derisi rahatlıkla görünüyor.elbette doktora gittim.erkek tipi kellik teşhisi koyuldu.bu beni oldukça fazla rahatsız ediyor.psikolojim oldukça bozuldu.bunu kimsenin farketmesini iztemiyorum.tıbbi ürünler de kullandım,medikal şampuanlar v..bitkisel ürünler de kullandım.ama maalesef bir faydası olmadı.tabi şu da var,gereği kadar özen göstermedim,ihmalkarlık ve sabırsızlık da sonuç alamamın diğer faktörleri belki de.ama bu kulüpte Allahın izniyle bir çözüm bulabilirim diye ümit ediyorum.özellikle tepe bölgesindeki açılmaları nasıl gizleyebilirim onu öğrenmek ve sizlerden akıl almak istiyorum.artık bir sevgilim var,ve maalesef sevgilimle çok yakınlaşamıyorum saçlarımı farketmesinden korkuyorum,şimdilik toppikle bunu gizlediğimi sanıyorum ya da bana öyle geliyor,sizlerden tam kadınca yani zekice öneriler bekliyorum,lütfen bana yardım edin arkadaşlar.

minoxidil kullanan varmı...nasıl...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…