- Konu Sahibi cimcimebenim
-
Geçen sene yaz sonrası saçlarım yağmur gibi döküldü, o sıra diyetteydim sanırım o etkiledi, ben pek dışardan müdahele ile saç dökülmesinin durdurulabileceğine meslek icabı inanmazdım bir eczacı arkadaşım Organicum kullansana dedi ona güvendim aldım çok şaşırarak 1 ayda saçlarımın kendine geldiğini izledim
Simdi hem şampuan hem de kremini kullanıyorum şişeleri büyücek hemen bitmiyor gerçekten çok iyi bir ürün bir denemekte fayda olabilir ben 1 yıldır başıma başka şey sürmedim saçlarım genç kızlığımdaki gibi millet çatlıyor
uzun zamandır dediğin ne kadar bi süre 1 yıl felan mı
Canlarım
her gördüğün listeye tarife takılıp diyet yaparsan
fosur fosur sigara içersen
uykusuz gecelerde uçarsan gün yüzü görmezsen
sık renk değiştirir fön maşa vb. kuaförden çıkmazsan
beş liralık litre şampuan dört liralık ikisi bir arada simli balonlu kullanırsan
her otobüs durağı posterindeki ürünü zavallı günahsız saçlarına acımadan sürersen
saçını titizlenip her allahın günü yıkarsan
olur olmaz herşeyi kafana takıp strese girersen
sabunu saçına başına kullanırsan
doğum sonrası
yaz sonrası
kış sonrası
O güzelim saçların dayanamaz dökülür. Sabretmezsen dökülmeyi takarsan daha da sinirlenip zırt pırt ürün değiştirip strese girersen daha da fena ve hızlı dökülür.
Saçın aynı senin gibi sevgi şefkat ister. Doğal ürünler, yumuşak şampuanlar ve kremler biraz daha pahalı (yani kaliteli hammaddeli ve ARGE masraflı) bakkaldan değil saç ve cilt tipine göre üzeri okunup alınanlar daha az zarar verir.
Haa yine olmadı doğrudürüst tecrübeli (en az 50 yaşında) bir dermatoloğa gider sabırla onun dediklerini uygularsın yoksa kafanı mahalle teyzesinin deneme tahtası yaparsın benden söylemesi opuyorumnanaktan
evet canım hemen hemen 1 yıl kadar olmuştur.buaralar daha da fazla dökülmeye başladı.kuaföre gittim bugün saçımı kestirmeye sordum kuaföre saçların iyi görünüyo dedi yaşımı filan sordu 23 dedim bu yaşlarda dökülme olması normal filan dedi seyrelme yok saçlarında dedi.bende anlamıyorum bişey valla acayip dökülüyo ama seyrelme yok[/QUOTEd
tahlil yaptırıp yaptırmadığını bilmiorum ama demir eksikliği falan olabilir yaptırmadıysan mutlaka kan tahlili hormon tahlili yaptır.ha bunlardan sonuç çıkmazsa mutlaka ama mutlaka endokrine görün derim
evet canım hemen hemen 1 yıl kadar olmuştur.buaralar daha da fazla dökülmeye başladı.kuaföre gittim bugün saçımı kestirmeye sordum kuaföre saçların iyi görünüyo dedi yaşımı filan sordu 23 dedim bu yaşlarda dökülme olması normal filan dedi seyrelme yok saçlarında dedi.bende anlamıyorum bişey valla acayip dökülüyo ama seyrelme yok[/QUOTEd
tahlil yaptırıp yaptırmadığını bilmiorum ama demir eksikliği falan olabilir yaptırmadıysan mutlaka kan tahlili hormon tahlili yaptır.ha bunlardan sonuç çıkmazsa mutlaka ama mutlaka endokrine görün derim
teşekkür ederim canım yaptırmadım tahlil filan.biraz daha beklicem olmazsa gidicem doktora
6 aydır falan saçlarım felaket dökülüyor sebebini bilmiyorum sampuan değiştirdim gene olmadı hiç dökülmezdi saçlarımresmen dibinden çıkıyo duştan sonra avuç avuç çıkıyolar dibinden tarakla taramıyorum çok çıkmasın diye elimle taramama rağmen gözle görülür şekilde azaldı saçlarım çok mutsuzum bunun bitkisel bi çözümü falan varmı acaba ya
Kesın bı çözümü yok işte bu işin.Allah kımseye vermesın saç dökülmesı ne kötü bişeymış ya.
Benim kuzenimde seboreik dermatit var Ö Faruk Giray Organicum yazmış 1 yıldır sıkıntıları çok azaldı, genel olarak çok köpüren bol kokulu ürünler tahrişe ve alerjilere neden olur demiş
Herkesin saç tipi yaşı boyatma durumu farklı ben sabırla bir ürünü başka ürün araya katmadan 2-3 hafta kullanmadan herhangi bir sonuca varılamaz diye düşünüyorum ayrıca dermatolog tavsiyesi kuaför ve aktar tavsiyesinden daha değerlidir benim için
Özellikle yaşı ileri dermatologlar birebir yüzlerce hastayı takip ettiklerinden ve kayıtları düzenli tuttuklarından dökülmenin ne tip olduğunu ve ne tür bir tedavi uygulanması gerektiğini hemen söyleyebiliyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?