Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçı Dökülenlerin Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi cimcimebenim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
naarf bende seninle aynı sorunu yaşıyorum 3 yıl kadar önce bende senin gibi eczaneden dökülme önleyici ilaçlar kullanmıştım,tabi onlar anlık bir önleyici oldu ..ve şimdi saçlarımın tepesi önler oldukça açık....bir dergide okumuştum 1 yıl kadar önce,saç dökülmesini önleyici ve yeniden saç oluşumunu destekleyici bir ürün bulmuşlar ve bunun patentini iki marka almış..bunun dışında saç mezoterapisi var tabi bu biraz pahalı sacın kalitesini artırmaya yönelik..en son kesin çözüm saç ektirmek.ama onun fiyatı ne bilmiyorum...

Benim hastanede dermatologlar yazıyor bende kullanıyorum saçım dökülüyordu 1 haftada kesti gerçekten başka şeye gerek kalmıyor

organıcum sampuanımı dermatologlar yazıyor.. o kadar etlılımı dokulmeye

bu sac konusu o kadar basıtkı aslında... bence bıle bıle acıklamıyorlar.. cunku bu bı sektor.. cok para var... kımsenın sacı dokulmese sektorde coker...mıllet aya cıktı.. kanserı tedavı edıyoda bı sac dokulmesınemı caresız kalıyorlar.. ben ınanmıyorum.. caresı var ama saklanıyor

Benim kuzenimde seboreik dermatit var Ö Faruk Giray Organicum yazmış 1 yıldır sıkıntıları çok azaldı, genel olarak çok köpüren bol kokulu ürünler tahrişe ve alerjilere neden olur demiş

uzun zamandır benimde saçlarım çok dökülmeye başladı.özellikle banyo yaparken nerdeyse saç kalmıcak kafamda diye korkuyorum.saçımın kalın telli olduğundanmı dalgalı olduğundan mı herneyse annem seyrelme yok saçında diyo bende anlamıyorum.okadar çok dökülüyoki çünkü.yenisimi çıkıyor dökülenlerin yerine yoksa kalın telli dalgalı diyemi farkedilmiyor anlayamadım.

uzun zamandır dediğin ne kadar bi süre 1 yıl felan mı

uzun zamandır dediğin ne kadar bi süre 1 yıl felan mı

evet canım hemen hemen 1 yıl kadar olmuştur.buaralar daha da fazla dökülmeye başladı.kuaföre gittim bugün saçımı kestirmeye sordum kuaföre saçların iyi görünüyo dedi yaşımı filan sordu 23 dedim bu yaşlarda dökülme olması normal filan dedi seyrelme yok saçlarında dedi.bende anlamıyorum bişey valla acayip dökülüyo ama seyrelme yok

Aynen katılıyorum, bu haftaki Alem arka sayfalarında çok güzel bir röportaj var bu konuda Işık Kırgız ile..

6 aydır falan saçlarım felaket dökülüyor sebebini bilmiyorum sampuan değiştirdim gene olmadı hiç dökülmezdi saçlarım resmen dibinden çıkıyo duştan sonra avuç avuç çıkıyolar dibinden tarakla taramıyorum çok çıkmasın diye elimle taramama rağmen gözle görülür şekilde azaldı saçlarım çok mutsuzum bunun bitkisel bi çözümü falan varmı acaba ya

yalnız değilsin cnm (ayrıca kelin ilacı başınasürer )

Kesın bı çözümü yok işte bu işin.Allah kımseye vermesın saç dökülmesı ne kötü bişeymış ya.

Kesın bı çözümü yok işte bu işin.Allah kımseye vermesın saç dökülmesı ne kötü bişeymış ya.

sevgili merwecik;

Saç dökülmesinin kesin bir çözümü yok diye karamsarlığa kapılma bence.çünkü bu konuda gerçekten etkili bir ürün var.Bioblas.Benim de yaşamış olduğum saç dökülme sorunu için bir çok araştırma yaptım ve Bioblas'ı keşfettim.Saç dökülmesi konusunda bence çok ama çok güzel bir ürün.Kullanıma başladığmdan bu yana saçımda yaşamış olduğum dökülme oranında ciddi derecede azalmalar oldu.Ayrıca bitkisel bir ürün olması ve piyasadaki birçok ürüne oranla uygun olması ise Bioblas'ın farklılığını ortaya çıkarıyor.

Benim kuzenimde seboreik dermatit var Ö Faruk Giray Organicum yazmış 1 yıldır sıkıntıları çok azaldı, genel olarak çok köpüren bol kokulu ürünler tahrişe ve alerjilere neden olur demiş

Canım yaz dönüşü benimde çok döküldü geçen sene eczacı tavsiyesi Organicum kullandım hemen kesti şimdi mor şişede kremide kullanıyorum yalnız sitesindeki listelerindeki tüm eczanelerde bulunmuyor tavsiye ederim silikonsuz gayet güzel bir ürün

merhabalar saç bakım yağlarını kullanmanı tavsiye ederim.
yılan yağını kullanmanı tavsiye ederim.

bende hem hıpotroıdı hem de demır eksıklıgı var....ferrosanol ve levotron kullaıyorum..saclarım lısede dokulmeye basladı...seyreklestı..2haftadır mınoxıdıl kullanmaya basladım solusyon..bıde revıvogen set aldım...bende gurlessın tekkar sacım dıe cırpınıorm yıllardır ama bı sonuc alamadım...ıntaar edecem en sonunda ha...eskıden dıllere destan hayranlık uyandıran saclarım vardı..........................

Canım çok doğru, eczacılarda her ürünü içerik ve hastalardan geri dönen yorumlardan izleme şansına sahipler ben dikkat ediyorum içeriği doğal ve kaliteli ürünleri kendileride kullanıyor sadece samimi oldukları hastalara öneriyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…