Canlarım
her gördüğün listeye tarife takılıp diyet yaparsan
fosur fosur sigara içersen
uykusuz gecelerde uçarsan gün yüzü görmezsen
sık renk değiştirir fön maşa vb. kuaförden çıkmazsan
beş liralık litre şampuan dört liralık ikisi bir arada simli balonlu kullanırsan
her otobüs durağı posterindeki ürünü zavallı günahsız saçlarına acımadan sürersen
saçını titizlenip her allahın günü yıkarsan
olur olmaz herşeyi kafana takıp strese girersen
sabunu saçına başına kullanırsan
doğum sonrası
yaz sonrası
kış sonrası
O güzelim saçların dayanamaz dökülür. Sabretmezsen dökülmeyi takarsan daha da sinirlenip zırt pırt ürün değiştirip strese girersen daha da fena ve hızlı dökülür.
Saçın aynı senin gibi sevgi şefkat ister. Doğal ürünler, yumuşak şampuanlar ve kremler biraz daha pahalı (yani kaliteli hammaddeli ve ARGE masraflı) bakkaldan değil saç ve cilt tipine göre üzeri okunup alınanlar daha az zarar verir.
Haa yine olmadı doğrudürüst tecrübeli (en az 50 yaşında) bir dermatoloğa gider sabırla onun dediklerini uygularsın yoksa kafanı mahalle teyzesinin deneme tahtası yaparsın benden söylemesi opuyorumnanaktan
bende hem hıpotroıdı hem de demır eksıklıgı var....ferrosanol ve levotron kullaıyorum..saclarım lısede dokulmeye basladı...seyreklestı..2haftadır mınoxıdıl kullanmaya basladım solusyon..bıde revıvogen set aldım...bende gurlessın tekkar sacım dıe cırpınıorm yıllardır ama bı sonuc alamadım...ıntaar edecem en sonunda ha...eskıden dıllere destan hayranlık uyandıran saclarım vardı..........................
ben şampuana yeni başladımda bekliorum etkisini görmek için saç dökülmesini kafama takmamak stres yapmamak istiyorum ama olmuyo bide saçlarım baya uzun ama uçları falan kırık değil kestirsem dökülmede bi azalma olurmu kızlar
mMrhaba benimde yaşamış olduğum çok yoğun saç dökülme sorunlarım vardı.konu ile ilgili olarak doktora gittiğimde bütün testler,tahliller yapıldı fakat herhangi bir sonuç çıkmadı.Bende özellikle bitkisel içerikli olan ürünlerin araştırmasını yaptım ve Bioblas'ı buldum.Saç dökülmelerine karşı Şampuanı,Balsamı ve Şekillendirici Kremini kullanıyorum ve çok mutluyum.Çünkü kullanıma başladığımdan itibaren hem saç dökülmelerim azaldı,hem saçlarım güçlenip kuvetlendi hemde şekillendirici ile de saçlarım olduğundan daha havalı gözükmeye başladı.Bence kesinlikle saç dökülmesi sorunu yaşayan herkesin kullanım yapması gereken bir ürün...
Canım yaz dönüşü benimde çok döküldü geçen sene eczacı tavsiyesi Organicum kullandım hemen kesti şimdi mor şişede kremide kullanıyorum yalnız sitesindeki listelerindeki tüm eczanelerde bulunmuyor tavsiye ederim silikonsuz gayet güzel bir ürün
Bende yaklaşık 1,5 aydır saç dökülmesiyle başetmeye çalışıyrum,test onuçlarım normal çıkınca doktorumun önerdiği kapsüllerden kullanmaya başladım dökülmenin şiddeti biraz azaldı gibi yaklaşık 4-6 ay kullanmak gerekıyormuş sonuç için, devam ediyrum.Bunun yanında bebe şampuanı kullanmaya başladım bence baya bi etkılı ldu ama bugün bi eczaneye uğradım saç analızı için bebe şampuanı kullanıyorum diyince kullanmayın dedi,vichy dercos u önerdi ,bıraz araştırdım cok net bi sonuca varamadım kararsızım almakta. Placenta şampuanı ve losyonunu araştırdım genelde memnun gibi kullananlar deneyen var mı aranız da ,ya da fikri olan...Paylaşırsanız sevinirim:)
ben 2 aydır kullanıyorum, canım ben de senin gibi kısaltmak zorunda kalmıştım, inanılmaz iyi ve kaliteli bir ürün, boyaya da bir zarar vermiyor, artık elime fırçama saç gelmiyor. boyalılar için (benimki de açık kestane) mavi kutulu olanı tavsiye ediyorlar, hızla uzuyorlar, ben çok memnunum. eczanelerde bulabiliyorsun, inşallah sana da faydası olur.
organicum.com eczane listesi de koymuşlar
Bende yaklaşık 1,5 aydır saç dökülmesiyle başetmeye çalışıyrum,test onuçlarım normal çıkınca doktorumun önerdiği kapsüllerden kullanmaya başladım dökülmenin şiddeti biraz azaldı gibi yaklaşık 4-6 ay kullanmak gerekıyormuş sonuç için, devam ediyrum.Bunun yanında bebe şampuanı kullanmaya başladım bence baya bi etkılı ldu ama bugün bi eczaneye uğradım saç analızı için bebe şampuanı kullanıyorum diyince kullanmayın dedi,vichy dercos u önerdi ,bıraz araştırdım cok net bi sonuca varamadım kararsızım almakta. Placenta şampuanı ve losyonunu araştırdım genelde memnun gibi kullananlar deneyen var mı aranız da ,ya da fikri olan...Paylaşırsanız sevinirim:)
canım benim ben de aynı durumdayım tiroid hastalığı saçı rezil hale getiriyor bilmiyorm çaresi ne:a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?