Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçı Dökülenlerin Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi cimcimebenim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
ya kızlar benımde acayip dökülüo saçım doktora gittim gozlerıme baktı kansızlıktan olabılır dıe sende kansızlık falan yok dedi hiç kan ölçümü veya başka bişey yapmadı normal sacların dedı ama dokuluo işte ve baya seyreklestı ve cok ınceldı sac tellerım normalde kalındır cok sinirim bozuluo bide şampuan verdi poliphin die bunu serumu ve solüsyonunuda var bu şampuanı kullanan varmı aranızda

saç dökülmesi için POLIPHIN şampuan kullanan yokmu kızlar aramızda.

Eh nihayet en doğrusunu sen söylemişsin tatlım zemuszemus

yakLasık 3 haftadır sacLarım cok kötü döküLmeye basLadı.dr.a gittim kendisi bir karısım verdi eczanede yaptırdım bir de iLac verdi kuLLanmam icin.fakat hicbir etkisi yokmus gibi hissediyorum cünkü haLa sbahLarı uyandıgımda sacLarımı yastıkta buLuyorum.sürekLi sacım topLu doLasıyorum ve her banyodan son sonra 200 teL fLn kaybetmis buLunuyorum.basLarda cok üzüLüyordum ama simdi takmamaya basLadım.takınca noLucak düzeLcek mi hayır.kan tahLiLLerimde de hic bir sorun cıkmamıstı.doktorun verdigi iLacLarı kuLLanmaktayım bakaLım.o yüzden üzüLmemek eLde degiL biLiyorum fakat cok takmayın kafanıza.

size tavsiyem sacınızı evde buLundugunuz sürece acmayın.(psikoLojiniz acısından en azından döküLdügünü görmezsiniz her gün :) ve de döküLen sacLarın yerine sac cıkarmıs bunu unutmayın.

umarım eski sacLarımıza kavusuruz :)

canım benim ben de aynı durumdayım tiroid hastalığı saçı rezil hale getiriyor bilmiyorm çaresi ne:a015:

ben şampuana yeni başladımda bekliorum etkisini görmek için saç dökülmesini kafama takmamak stres yapmamak istiyorum ama olmuyo bide saçlarım baya uzun ama uçları falan kırık değil kestirsem dökülmede bi azalma olurmu kızlar

dökülmede etkisi olmuo ama uzun saç dökülünce çok gözüküo insanın gözüne. belki psikolojik olarak biraz rahatlarsın

mMrhaba benimde yaşamış olduğum çok yoğun saç dökülme sorunlarım vardı.konu ile ilgili olarak doktora gittiğimde bütün testler,tahliller yapıldı fakat herhangi bir sonuç çıkmadı.Bende özellikle bitkisel içerikli olan ürünlerin araştırmasını yaptım ve Bioblas'ı buldum.Saç dökülmelerine karşı Şampuanı,Balsamı ve Şekillendirici Kremini kullanıyorum ve çok mutluyum.Çünkü kullanıma başladığımdan itibaren hem saç dökülmelerim azaldı,hem saçlarım güçlenip kuvetlendi hemde şekillendirici ile de saçlarım olduğundan daha havalı gözükmeye başladı.Bence kesinlikle saç dökülmesi sorunu yaşayan herkesin kullanım yapması gereken bir ürün...

aslında bende bioblas kullanıcaktım doktora falan gitmeden önce çevremde kullananlar memnun olmadıklarını sölediler daha çok döküldüğünü söylediler bende denemedim oyüzden.Demekki herkeste farklı etki yapabilio öneriniz için teşekür ederim denemekten zarar gelmez die düşünüyorum

Ben de saç dökülmesiyle başı dertte olanlardanım..ınce telli,yağlı ve aynı zamanda dökülen saçlara sahip olmak korkunç bişey...Denemediğim şampuan kalmadı ama bir etkisini göremedim. Baktım şampunlar işe yaramıyor ben de sorunu dıştan değil içten halledeyim ozaman dedim ve günlük vitamin almaya başladım.Hani şu tüm vitaminlerin bir arada olduğu kapsüllerden.. Saç dökülmem azaldı kısa süre sonra :1rolleyes:
şimdi bir de bebe şampuanına başlıycam ,her kullanan mutlu sanırım..belki yağlanmaa problemime de bu şekilde çare bulabilirim..

Bende yaklaşık 1,5 aydır saç dökülmesiyle başetmeye çalışıyrum,test onuçlarım normal çıkınca doktorumun önerdiği kapsüllerden kullanmaya başladım dökülmenin şiddeti biraz azaldı gibi yaklaşık 4-6 ay kullanmak gerekıyormuş sonuç için, devam ediyrum.Bunun yanında bebe şampuanı kullanmaya başladım bence baya bi etkılı ldu ama bugün bi eczaneye uğradım saç analızı için bebe şampuanı kullanıyorum diyince kullanmayın dedi,vichy dercos u önerdi ,bıraz araştırdım cok net bi sonuca varamadım kararsızım almakta. Placenta şampuanı ve losyonunu araştırdım genelde memnun gibi kullananlar deneyen var mı aranız da ,ya da fikri olan...Paylaşırsanız sevinirim:)

İyi ki böyle bir site var, yalan yanlış bilgiler yerine denenmiş ürünler ve yöntemleri paylaşmak mümkün oluyor emeği geçenlere teşekkür etmek lazım.

Organicum hasta geri dönüşü çok iyi bir ürün, içerisinde dimethicone (silikon) ve paraben yok, SLS ve SLES de yok. Günlük ve sık kullanılabiliyor.

Yeşil kutuda olan aşırı yağlanmadan dolayı saçı dökülen ve Seboreik Dermatiti olan kadın ve erkeklere çok iyi geliyor. Mavi kutuda olan da benimki gibi boyatmadan dolayı kurumuş ve cansızlaşmış saçları toparlıyor, ayrıca kaşıntı ve kepeğe birebir.

Amaa mor şişede bir kremi varki gerçekten bu alanda yapılmış en kaliteli ürün diyebilirim.

Eczane harici satılmıyor, zor bulunuyor. Hangi eczaneden alınabileceği web sitesinde uzun bir liste halinde var canlarım

nazerr ben vichy dercos kullandım ve hiç fayda görmedim. eczacılar malesef daha pahalı olan bir ürünü satmak için diğer ürünleri kötülüyebiliyolar. :1no2: bebe şampuanını ben dedenemeye yeni başlayacağım ama saç analizi sonrasında kullanma denilecek bir zarar vereceğini sanmıyorum çünkü bebeklerin incecik saçına bile zarar vermiyor..bence tonla para dökme derim eğer bebe şampuanından memnunsan.

Canım ben eczacı tavsiyesi ile hem anneme hem kendime almıştım her eczanede bulunmuyor saçların ince telli ve boyadan yıpranmışsa mor şişede kremide var çok iyi bir şampuan

banada 1.5 yıl önce ilk dökülmelerimin başladığı zaman vichy dercosu önerdiler ve aldım sakın inanma artık insanlara inanılcak devir değil pahalı ürünler satsınlar diye yapmadıkları yok yazık insanlık kalmamış herkes elinde olan pahalı malları kattırmaya çalışıyor kimsenin etkisinde kalmadan şampuan araştırıyorum plesanta banada iyi gibi geldi yorumlar ama saçlarımdaki kepeklerinde dökülmede etkili olduğunu düşündüğüm için plesantanın kepeğe karşı şampuanı varsa onu alıcam galiba.

kızlar bu son zamanlarda cok asırı bır dokulme var guatır hastasıyım ama sonuclarım yanı degerlerım ıyı cıkıyorbu dokulme ona baglı degıl pekı baska ne gıbı sebeplerden olabılır

ben bıoxcin kullanıyorum ve çok memnunum herkese tavsiye ederim. çözümü bioxcinde buldum diebilirim

herkese merhaba arkadaşlar sarımsak yağı kullananlar varmı saça ii geldiğini söylüyolar özellikle dökülmeye iii geliyomuş kullanan varsa acil yardım bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…