L
lusifer
Ziyaretçi
- Konu Sahibi cimcimebenim
-
İyi ki böyle bir site var, yalan yanlış bilgiler yerine denenmiş ürünler ve yöntemleri paylaşmak mümkün oluyor emeği geçenlere teşekkür etmek lazım.
Organicum hasta geri dönüşü çok iyi bir ürün, içerisinde dimethicone (silikon) ve paraben yok, SLS ve SLES de yok. Günlük ve sık kullanılabiliyor.
Yeşil kutuda olan aşırı yağlanmadan dolayı saçı dökülen ve Seboreik Dermatiti olan kadın ve erkeklere çok iyi geliyor. Mavi kutuda olan da benimki gibi boyatmadan dolayı kurumuş ve cansızlaşmış saçları toparlıyor, ayrıca kaşıntı ve kepeğe birebir.
Amaa mor şişede bir kremi varki gerçekten bu alanda yapılmış en kaliteli ürün diyebilirim.
Eczane harici satılmıyor, zor bulunuyor. Hangi eczaneden alınabileceği web sitesinde uzun bir liste halinde var canlarım
aslında bende bioblas kullanıcaktım doktora falan gitmeden önce çevremde kullananlar memnun olmadıklarını sölediler daha çok döküldüğünü söylediler bende denemedim oyüzden.Demekki herkeste farklı etki yapabilio öneriniz için teşekür ederim denemekten zarar gelmez die düşünüyorum
aslında bende bioblas kullanıcaktım doktora falan gitmeden önce çevremde kullananlar memnun olmadıklarını sölediler daha çok döküldüğünü söylediler bende denemedim oyüzden.Demekki herkeste farklı etki yapabilio öneriniz için teşekür ederim denemekten zarar gelmez die düşünüyorum
yemeklerle beraber alıosun
yoğun dökülmen varsa günde 3 tane hafif bi dökülmeyse 2 tane alıosun
ben de emziriyorum ve bebek 3 aylık olunca saçım dökülmeye başladı, anneme göre eskiler "bebek anneyi tanıyınca saç dökülmeye başlar" derlermiş, bu halk arasında yaygın bir sözmüş. Tabi ben olayı bilimsel açıdan ele aldım, demek ki doğumdan bir kaç ay sonra vücutta birşeyler eksiliyor diye düşündüm, bende demir eksikliği yok tahlil yaptırdım belki bilmediğim başka birşey eksiktir. İki haftadır bioxin kulanıyorum dökülme bayağı azaldı, yine de hala normal haline göre çok dökülüyor
canım hormon tahlilini adetliyken yaptırman gerekiyorkızlar bu son zamanlarda cok asırı bır dokulme var guatır hastasıyım ama sonuclarım yanı degerlerım ıyı cıkıyorbu dokulme ona baglı degıl pekı baska ne gıbı sebeplerden olabılır
bioblas şampuan mıydı canım?Kesinlikle denemelisin.Çünkü benim çevremdede kullanım yapan herkes çok memnun.Ben şuan Bioblasın serumunda kullanıyorum.Yeni saç oluşumlaının meydana geldiğini ve seyrek olan kısımların kapanmaya başladığını gözlemledim.Artık saçlarım Bioblas sayesinde daha sağlıklı,canlı ve gür bir görünme sahip...
Kızlar!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sizede yeni üye olmuş, topu topu 20-30 mesaj sahibi olan ve burdaki bazı ürünler hakkında kesin sonuç süperrr tarzı şeyler yazıp sonra kaybolan üyeleri farkediyomusunuz yoksa benmi çok evhamlıyım???
pis reklam kokuları geliyo burnuma!!!
kızlar ben de priorin kullanıyorum. daha önce de kullanmıştım cok memnun kalmıştım ama şimdi saç dökülmem durmadı ve sivilcelenme yaptı ben de. aranızda priorin kullanıp sivilce problemi yaşayan var mı acaba
eğer priorın yapıyorsa ilacı bırakmayı düşünüyorum daha 120 kapsülüm duruyor en azından eczaneye gidip başka bir ürünle değiştirmeyi düşünüyorum o kutuyu ne dersinizzz ??
kızlar ben de priorin kullanıyorum. daha önce de kullanmıştım cok memnun kalmıştım ama şimdi saç dökülmem durmadı ve sivilcelenme yaptı ben de. aranızda priorin kullanıp sivilce problemi yaşayan var mı acaba
eğer priorın yapıyorsa ilacı bırakmayı düşünüyorum daha 120 kapsülüm duruyor en azından eczaneye gidip başka bir ürünle değiştirmeyi düşünüyorum o kutuyu ne dersinizzz ??
yemeklerle beraber alıosun
yoğun dökülmen varsa günde 3 tane hafif bi dökülmeyse 2 tane alıosun
canım sen ne zamandır kullanıyorsun?? ben de çok yeni kullanmaya başladım, henüz sivilce yok bende..inşallah ondan kaynaklanmıyordur sivilce sorunun, şu an priorinden çok umutluyum bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?