Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçı Dökülenlerin Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi cimcimebenim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Gerçekten dökülmeyi 2-3 yıkamada kesiyor benim burada dermatologlar kendileri kullanıyor

Kesinlike denemeni öneririm.Çünkü çevremdeki herkese Bioblas'ı öneriyorum ve kullanan herkeste çok memnun.Şuan serumuyla birlikte uyguluyorum.Kullanım yaptığım sürede yeni saçlarımın çıktığının ve artık seyrek olarak gözüken yerlerin kapanmaya başladığını gözlemledim.Saçların artık daha dolgun,canlı,parlak ve gür bir görünüme sahip...

Kesinlikle denemelisin.Çünkü benim çevremdede kullanım yapan herkes çok memnun.Ben şuan Bioblasın serumunda kullanıyorum.Yeni saç oluşumlaının meydana geldiğini ve seyrek olan kısımların kapanmaya başladığını gözlemledim.Artık saçlarım Bioblas sayesinde daha sağlıklı,canlı ve gür bir görünme sahip...

kızlar biraz önce netten priorin ilaç siparişi verdim bakalım inşallah iyi gelir ya..bir de bu ilaç nasıl kullanılıyor bilen var mı aç karnına mı tok karnına mı ? günde kaç defa kullanmak gerek?

yemeklerle beraber alıosun
yoğun dökülmen varsa günde 3 tane hafif bi dökülmeyse 2 tane alıosun

Kızlar!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sizede yeni üye olmuş, topu topu 20-30 mesaj sahibi olan ve burdaki bazı ürünler hakkında kesin sonuç süperrr tarzı şeyler yazıp sonra kaybolan üyeleri farkediyomusunuz yoksa benmi çok evhamlıyım???
pis reklam kokuları geliyo burnuma!!!

evet canım bende farkettim ama öyle dolduruşlara gelmem
burdaki arkadaşlarda dikkat etsin bu ürün çok iyi deyip çaresiz insanları etkliliyorlar.

Aynısı geçen yaz bende oldu ikinci doğumdan sonra felaket bir dökülme hastanede dermatolog arkadaşım Organicum verdi hemen olmasada 3 haftada normale döndüm kestirecektim vazgeçtim ruh halimede iyi geldi bilgine canım

kızlar bu son zamanlarda cok asırı bır dokulme var guatır hastasıyım ama sonuclarım yanı degerlerım ıyı cıkıyorbu dokulme ona baglı degıl pekı baska ne gıbı sebeplerden olabılır
canım hormon tahlilini adetliyken yaptırman gerekiyor
diğer günlerde yaptırdıysan çöpe at zaten
dökülmen guatrdandır.

bioblas şampuan mıydı canım?
kızlar birkez daha söylüyorum
ciddi dökülmesi olanlar için söylüyorum
şampuan saçın dökülmesine etki etmez
boşu boşuna para bayılmayınnnn

doğru tabii
saçın dökülceği varsa şampuanlar hiçbir işe yaramıyor ama yinede saç sağlığı için bitkisel kullanmakta yarar var arada.

canım ben şimdiye kadar,
doktorların verdiği silicium,anagen vs.gibi şampunlar varya hani
zamanında çok kullandım,
ben faydasını hiç göremedim malesef

Hastalığa bağlı olmayan dökülmeyse, eczacımın bir tarifi vardı: saçla ilgili bir bölüme de cvp olarak yazmıştım; ucuz şampuana e vitamini ve b vitamini enjekte et (ampul olarak al yani). Kendi şampuanına karıştırma sakın; b vitamini korkunç kokar. Saçlarını her yıkadığında önce bu özel şampuanla köpürt. Saçında köpük kalmayıncaya kadar beklet, iyice yesin förmülü. Sonra durula ve kendi şampuanınla kokuyu çıkartmak amaçlı- 1 kez yıka. Benim dökülmeme iyi gelmişti. Kanserli gibi dökülüyordu benimki de; Allah muhafaza. Ondan evvel de haftada bir menekşe yağı sürüyordum. O da iyi geliyordu ama saçlarım 1 hafta ağır ağır menekşe kokuyordu. :bbo:

kızlar ben de priorin kullanıyorum. daha önce de kullanmıştım cok memnun kalmıştım ama şimdi saç dökülmem durmadı ve sivilcelenme yaptı ben de. aranızda priorin kullanıp sivilce problemi yaşayan var mı acaba
eğer priorın yapıyorsa ilacı bırakmayı düşünüyorum daha 120 kapsülüm duruyor en azından eczaneye gidip başka bir ürünle değiştirmeyi düşünüyorum o kutuyu ne dersinizzz ??

kesinlikle katılıorum size, şöyle bi bakmak istedim mesajlara

ama oldukça profesyonel yazılmışş

şampuanı, balsamı, saç kremi, ampüllerii reklam okur gibi okudum bu sayfada adetaa

bunların hepsi para tuzağıdır arkadaşlarrr sakın inanmayınn gözünüzle görmedenn

ben 4 ay kullanmıştım bir dönem ama adet dönemlerinde çıkan sivilcelerim bile hiç çıkmadı çinko içtiğim için cildimi daha pürüzsüz yaptı çinko vitaminleri cilde özellikle çok yararlıdır,sizde böyle bişi yaptığına göre ya ters tepti ya da çinko eksikliğiniz yok olabilir.

ben de anlamadim nedenini daha once kullandigimda yasamamistim bu sorunu cunku. priorin saclarima iyi geldigi icin birakmak istemiyorum en iyisi doktora danismak sanirim.

canım sen ne zamandır kullanıyorsun?? ben de çok yeni kullanmaya başladım, henüz sivilce yok bende..inşallah ondan kaynaklanmıyordur sivilce sorunun, şu an priorinden çok umutluyum bakalım..

yemeklerle beraber alıosun
yoğun dökülmen varsa günde 3 tane hafif bi dökülmeyse 2 tane alıosun

canım, benim kafama takılan birşey daha var ; yoğurt, süt ürünleri, çay,nescafe gibi yiyecek ve içeceklerden sonra veya öncesinde alınmasında priorinin etki etmemesi gibi bir durum söz konusu olur mu? Priorini hangi gıdalar sonrasında veya öncesinde kullanmamalıyız ? Böyle bir şey var mı canım?

Son düzenleme:
canım sen ne zamandır kullanıyorsun?? ben de çok yeni kullanmaya başladım, henüz sivilce yok bende..inşallah ondan kaynaklanmıyordur sivilce sorunun, şu an priorinden çok umutluyum bakalım..

ben 1 aydir kullaniyorum canim ama daha once de (gecen sene ) 3 ay kullanmistim cok memnun kalmistim. o yuzden tekrar basladim. suan dokulmem hic kesilmedi ama yeni yeni saclarim cikiyor ve saclarim toparlandi. iste sivilceler disinda bir sorunum yok insallah priorinden degildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…