- Konu Sahibi cimcimebenim
-
neden sadece bu konu hakkında mesaj yazıyosunuz???
ben 1 aydir kullaniyorum canim ama daha once de (gecen sene ) 3 ay kullanmistim cok memnun kalmistim. o yuzden tekrar basladim. suan dokulmem hic kesilmedi ama yeni yeni saclarim cikiyor ve saclarim toparlandi. iste sivilceler disinda bir sorunum yok insallah priorinden degildir
neden sadece bu konu hakkında mesaj yazıyosunuz???
5 mesajınız var topu topu ve hepside priorini öven mesajlar.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
insanların umutlarını istismar edenler çok burda, kendimce haklıyım umarım yanılmışımdır.dun uye oldum cunku. kadinlar kulubunu hep okuyordum ama uye degildim..yuzumdeki sivilcelerin sebebini arastiriyorum ve ben de paylasimda bulunmak istedim. priorini ovmek istesem sivilce yaptigindan bahsetmezdim sanirim sizce??
insanların umutlarını istismar edenler çok burda, kendimce haklıyım umarım yanılmışımdır.
canım, benim kafama takılan birşey daha var ; yoğurt, süt ürünleri, çay,nescafe gibi yiyecek ve içeceklerden sonra veya öncesinde alınmasında priorinin etki etmemesi gibi bir durum söz konusu olur mu? Priorini hangi gıdalar sonrasında veya öncesinde kullanmamalıyız ? Böyle bir şey var mı canım?
babylomcum bu sorunun aynını sana da sorabilir miyim acaba, arkadaş görmedi heralde ..sen de uzun süre kullanmışsın cnm..yani kahvaltı yapıyorum çay falan içiyorum çaysız kahvaltı yapamam ama aklıma takılıyo acaba böyle çaydan sonra ,içersem falan fayda etmez mi vitamin emilimini engeller mi diye..?
cnm ben de badem yağlı vitaminli saç bakım maskesi yapim dedim dökülmeye iyi gelir diye, yaparken falla o kadar çok döküldü kiiii..içim cızz etti yaa..mafoldumben pişman oldum yaptığıma mafoldumben elimi saçıma her attığımda tutam tutam geliyo mafoldumben senağlama
Gerçekten dökülmeyi 2-3 yıkamada kesiyor benim burada dermatologlar kendileri kullanıyor
Benim de yaz dönüşü yağmur oldu döküldü eczacım Organicum verdi herkese tavsiye ederim çok kaliteli yumuşak bir formül özellikle kremi zor bulunuyor fiyatlı ama tam doğal
Benim de yaz dönüşü yağmur oldu döküldü eczacım Organicum verdi herkese tavsiye ederim çok kaliteli yumuşak bir formül özellikle kremi zor bulunuyor fiyatlı ama tam doğal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?