Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçı Dökülenlerin Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi cimcimebenim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
neden sadece bu konu hakkında mesaj yazıyosunuz???
5 mesajınız var topu topu ve hepside priorini öven mesajlar.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

neden sadece bu konu hakkında mesaj yazıyosunuz???
5 mesajınız var topu topu ve hepside priorini öven mesajlar.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dun uye oldum cunku. kadinlar kulubunu hep okuyordum ama uye degildim..yuzumdeki sivilcelerin sebebini arastiriyorum ve ben de paylasimda bulunmak istedim. priorini ovmek istesem sivilce yaptigindan bahsetmezdim sanirim sizce??

dun uye oldum cunku. kadinlar kulubunu hep okuyordum ama uye degildim..yuzumdeki sivilcelerin sebebini arastiriyorum ve ben de paylasimda bulunmak istedim. priorini ovmek istesem sivilce yaptigindan bahsetmezdim sanirim sizce??
insanların umutlarını istismar edenler çok burda, kendimce haklıyım umarım yanılmışımdır.

insanların umutlarını istismar edenler çok burda, kendimce haklıyım umarım yanılmışımdır.

haklisiniz tabiki ben de priorini bu sayfalarda okudugum yorumlara dayanarak satin aldim. ama biraz daha dikkatli okursaniz, 1 aydir kullandigimi ve sac dokulmemi durdurmadigini aksine sivilcelenme yaptigini yazdim.
hatta birakmayi ve eczaneye gidip degistirmeyi dusundugumu de yazdim.

yine de sizin karariniz inanip inanmamak.

doğal yollarla saçımızı beslemek bence daha iyi bide sağlıksal sorunda olabilir beni saçlarım kansızlıkdan dolayı dökülüyodu kan ilacı içtiğimden beri şükür dökülme azaldı bence doktora gidin sizde ayrıca badem susam defne zeytinyağı karışımları çok iyi geliyo....

arkadaşalr sabah 1.kanala suna duman kaya katıldı ve bir tarif geldi hem saç dökülmesini engeleyen hemde yeniden saç çıkartan eşimimnde saçları dökülüyor ben yapıcam 8 hafta haftada 2 gün olmak üzere yaparsanız gerçekten etkilli bir yöntem olduğunu söyledi ölçülerinin tam olarak dinleyemedim fakat gördüğüm kadarıyla yazıcam bir cam kavonoza 1 bardaktan az zeytin yağı koydu ve bir tutam içine ısısrgan otu attı kuru ve başka bir tencereye su koydu içine kanonozu otuturup yarım saat kaynattı ve hazırladığı bu kürü ertesi gün saça sürürp bi süre beklettikten sonra yıkancağını söyledi ama bu rayıda pek anlayamadım ne kadar bekleyeceğini falan ama gerçekten faydası görürnen bi kür olduğunu söyledi saçları sık dökülenler içinde birde 1 bardak süt veya meyva suyunun içine bir tatlı kaşığı veya çay kaşığı kurur maya yaşda olabilir haftada 1 kere 2 kere içebildiğiniz kadar için dedi buda gerçekten faydalıymışş

kızlar saç dökülmem azalmıştı salı günü saçlarıma jöle süreyim dedim sürdüm sürmemle elieme tutam tutam sacların gelmesi bir oldu hala tutam tutam geliyor jöleden dolayı hiç dökülmemişti tabi ben bu sinirle koca jöleyi anında çöpe attım halbuki yeni almıştım

cnm ben de badem yağlı vitaminli saç bakım maskesi yapim dedim dökülmeye iyi gelir diye, yaparken falla o kadar çok döküldü kiiii..içim cızz etti yaa..mafoldumben pişman oldum yaptığıma mafoldumben elimi saçıma her attığımda tutam tutam geliyo mafoldumben senağlama

yağlı bakım uyguladığımda bnm de öyle olmuştu bir kere

babylomcum bu sorunun aynını sana da sorabilir miyim acaba, arkadaş görmedi heralde ..sen de uzun süre kullanmışsın cnm..yani kahvaltı yapıyorum çay falan içiyorum çaysız kahvaltı yapamam ama aklıma takılıyo acaba böyle çaydan sonra ,içersem falan fayda etmez mi vitamin emilimini engeller mi diye..?

şimdi gördüm maglina vallaha yemekler de illa süt ürünleri oluo en basitinden yoğurt o kadar kasmadım ben onları da almamız lazım ama .doktor bana verdiğinde o k onuda herhangi bi bilgi vermedi ben o gün yemekte ne varsa onlarla beraber aldım ama bana zaten bu ilaç yaramadı

canım bence sen yinede bu hapı almana yakın zamanda çay vs.içme

magnlinacim bir zarari olacagini dusunmuyorum cunku ben kahvaltidan sonra aliyorum aksamlari da yemekten sonra.
tok karnina alin diye belirtmis sadece ilacin aciklamasinda ekstara bir aciklama yapmamis. icin rahat olsun. insallah faydasini gorursun canim.

bu arada benim size tavsiyem eger saclariniz yagli ise asiri yagli bakim maskeleri veya bakim kürleri uygulamamanız. çünkü durulaması çok zor oluyor ve bizim gibi yağlı saçları iyice ağırlaştırıyor.
saç daha da yıpranıyor bu yüzden. yağların mutlaka faydası oluyordur ama bu tarz bir dezavantajı olduğunu da düşünüyorum. en azından bir şekilde yoğunlugunu azaltıp saçımıza sürsek daha iyi olabilir.

s.a kızlar beni hatrlarsınız sac dökülmem vardı dr qitmiştim anemi cıkmıştı kapsül losyon ve revıgen şampuan vermişti ama malesef dökülmem azalmamıştı saclarımda kepkler oluşmuştu buqün kontrele ğittim dr kan vermeye qerek yok ocak dedi tekrardan gyno ferro sanol kapsül verdi saclarımdaki kepkler içinde 2 tane şampuan verdi biri konazol diğeri ise pirdolin ,ve losyon bide ferrozinc cinko ve demir şurupu verdi bakalım bu sefer ne qibi etkelnler olcak sacımda qerci ümidim yok eskisi qibi paso para baylıyoruz işte arkadaşlar bu yazdıkalrımı kullananlar varmı varsa acil cvp ayzsın şimdiden tşk edddim herkeze sağlıklı yaşamlar

Gerçekten dökülmeyi 2-3 yıkamada kesiyor benim burada dermatologlar kendileri kullanıyor

Benim de yaz dönüşü yağmur oldu döküldü eczacım Organicum verdi herkese tavsiye ederim çok kaliteli yumuşak bir formül özellikle kremi zor bulunuyor fiyatlı ama tam doğal

sana ben bişey söyliyim öncelikle saçını kesinlikle toplama o çok döker saçını çok sık yıkama kesinlikle düzleştirici fön kullanma ve saçına çok işlem gösterme ve taramamaya özen göster kendi gözünle azaldıgını görüceksin

Benim de yaz dönüşü yağmur oldu döküldü eczacım Organicum verdi herkese tavsiye ederim çok kaliteli yumuşak bir formül özellikle kremi zor bulunuyor fiyatlı ama tam doğal

Buraya saç diplerinde önce kaşıntı daha ileri olarak yara açılmış halde gelen hanımlar ve beyler var, hanımların sorunu daha çok uzun süren stres sıkıntı ve kalitesiz bakım ürünleri ve boyalardan.

Beylerin sorununun bir kısmı saç kırlaşmasını önleyen şampuan türü ürünler veya bilinçsiz sabun hatta arap sabunu jöle vb. kullanımından, bir kısmı da yine günlük iş stresinden.

Hanımlar alerjik bünyeli olduklarını kabul edip bakım ürünleri ve uygulama tarzlarını kolayca değiştirip daha hızlı iyileşiyorlar.

Beyler biraz gururlu ve daha bilmiş olduklarından alışkanlıklarını daha zor terkediyorlar (sabunu saçına sürmekte ısrar edenler vb.) bu yüzden daha geç iyileşme görülüyor.

Önemli olan saçlı derinin nefes alması ve paraben, silikon gibi sentetiklerden kurtarılması.

Ben de tavsiye ediyorum doğru tipi kullanıldığında ve saçlar uzunsa mor kremi ile bitirildiğinde 2-3 haftada etkili oluyor

• #1.000

bu şampuanı bende kullanmayı cok istiyrum bu türlü nasip olmadı alıp kullanmak cnm organicum saclarında dolğunluk ve sac tellerinde kalınlaşma sağladımı bide yeni sac cıkartmaya destek bir ürünmü:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…