Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçı Dökülenlerin Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi cimcimebenim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
  • #1.001

maglinacim priorin nasil gidiyor yeni baslamistin sanirim.. benim dokulmem hala devam ediyor da (( 3 yikamadir da turp sulu tarifi denedim ama dokulmem hala devam ediyor uff ne yapacagimi sasirdimmm

• #1.002
maglinacim priorin nasil gidiyor yeni baslamistin sanirim.. benim dokulmem hala devam ediyor da (( 3 yikamadir da turp sulu tarifi denedim ama dokulmem hala devam ediyor uff ne yapacagimi sasirdimmm

cnm senin kaç gün oldu kullanalı ?
benim 10 günden biraz fazla oldu ve günde 3 adet olarak kullanıyorum bana mısın demiyo çok moralim bozuluyo..hala dökülüyor...ama zaten etkisini 3 ayda görücez diye umuyorum öyle deniliyor..(( benm korkum bir de bu ilaçları kullanırken dökülme azalıyormuş ama bırakınca yine dökülüyormuş..üff napıcaz ya.. kel kalmadan bi çözüm bulsak..doktora da gittim ama o da priorine benzer bi ilaç verdi ben de priorini almayı tercih ettim..benmki tamamen stresten dökülüyor..bir de geçen haftalarda 1 kere badem yağlı bakım yapmıştım bin pişman oldum..daha çok döküldü yaparken..napicağımı bilemiyorum..saçlarıma bakmak istiyorum, saç düzleştiricisi kullanmak istiyorum uzatmak istiyorum ama hiçbirini yapamıyorum korkudan..yine de moralimizi bozmayalım napalım..aklımıza taktıkça geçmicek..döküldüğünü unutursak geçer belki ne dersin biz ilaçlarımızı içmeye devam edelim :Saruboceq:

• #1.003
ne yapcaz bilmiyorum arkadaşlar morallerim çok bozuk benimde 3 dermatoloğa gittim yok yok bu hafta son kez gidicem ama demir b12 testleri isticem artık sıkıldım gerçekten.

• #1.004

canim benim 1 aydan fazla oldu kullanmaya baslayali. bakalim 3 aylik almistim zaten insallah kesilir. ben gecen sene de dokulme problemi yasayip priorin kullanmistim. bu sene de ayni sorunu yasadigima gore kesin bir cozum degilmis demek ki biraktiktan hemen sonra baslamaz insallah dokulmeler. tabi once dokulmemizin kesilmesi lazim :))
evet ben de artik cok takmamaya karar verdim, belli donemlerde bunu yasiyoruz ne yazik ki hormonal bir donusum de olabilir. biz yine de takviyelerle sacimizi canlandirmaya calisalim umudumuzu kesmeyelim.

• #1.005
ne yapcaz bilmiyorum arkadaşlar morallerim çok bozuk benimde 3 dermatoloğa gittim yok yok bu hafta son kez gidicem ama demir b12 testleri isticem artık sıkıldım gerçekten.

canim ben de bir dermatologa gitmistim hic test yapmadan b12 ilaci verdi bana. biraz kullandim ama cok istah acici oluyor o vitamin ilaclari, baktim saclari kurtariyim derken siskolasiyorum biraktim ben de. insallah hepimiz kurtuluruz bu dertten

• #1.006
çok zormuş ya allah daha büyük dertler vermesin ama yaşamayan anlamıyor bu durumu da , allaha şükrediyorum açılmama yok diye birde ben renkliyim normalden fazla dökülüyor bu dönemimde besbelli sorunum aslında kansızlık vitamin eksikliğim var ama doktorlar hepsine değil tabi sözüm konu mankeni gibi oturmuşlar olasılıkları konuşuyorlar bana olasılık değil test yapıp sonucum lazım kardeşim ya.

• #1.007

babylomcum priorin iştah açtı mı sende ? kilo aldırmaz dimi bu? bi de başıma kilo sorunu çıkmasın..

• #1.008

Canım çok tatlısın ne güzel ve doğru yazmışsın beni marketten aldıklarım bozdu eczacının verdiği organicum düzeltti

• #1.009
Merhaba;

Bioxcin şampuan ile serumu yaklaşık 1.5 aydır kullanıyorum ve çok memnunum.Çünkü yaşamış olduğum yoğun saç dökülmeleri için gittiğim doktorlar ile verdikleri ilaçlar sonrasında herhangi bir değişim olmadı.Bioxcin kullanımına başladığım ilk günden itibaren saç dökülmelerimde azalmalar meydana gelirken kısa bir süre sonrada yeni saçlarımın oluşmaya başladığını gözlemleyebildim.Benim elde etmiş olduğum sonuçlar çok güzel ve çevremdeki herkese kesinlikle kullanmalarını öneriyorum...

• #1.010
babylomcum priorin iştah açtı mı sende ? kilo aldırmaz dimi bu? bi de başıma kilo sorunu çıkmasın..

magnlinacim priorinin oyle bir yan etkisini gormedim, her sey normal gidiyor. ama vitamin haplari cok istahimi aciyor benim onlari kullanamiyorum zaten o yuzden priorin almistim korkma hic :))

• #1.011
magnlinacim priorinin oyle bir yan etkisini gormedim, her sey normal gidiyor. ama vitamin haplari cok istahimi aciyor benim onlari kullanamiyorum zaten o yuzden priorin almistim korkma hic :))

buna sevindim canım, durmak yok..kullanmaya devam..sen kaç tane alıyosun günde ?

• #1.013
canım arkadaşlarım ben yaklasık uzun suredır sac dokulmesı yasayan yanı bunu ck yasamasada kafasına sacını takan bırıyım,ılac kullandım gecıcı cozum getırıo,demır eksıklıgımde vardı tavsıyem ona baktırman,ayrııcaa kadınlardakı sac dokulmesının sebebı stres ve bunu kafaya takmak ,dokuluyo mu dokulecek mı kel mı olcam dıye banyo cıkıslarınızı zehır etmeyın ben yasadım sımdı saclarımla sorunun yendım saclarım belıme kadar dokuljursede cıkıyor merak etmeyınnn

• #1.014
ben gunde 2 tane aliyorum canim bir sabah bir aksam. sen sampuan olarak ne kullaniyorsun magnlinacim??

canım ben elseve kullanıyorum bir de burda mı diğer bir forumda mı hatırlamıyorum da arkadaşlar şampuana bepanten ampülle evigen ampül kırarsan daha gür olur hızlı uzar demişlerdi o şekilde kullanıyorum yani..ayrıca geceleri yatarken 1 diş sarımsak yutuyorum..bunları 10 günü aşkın bir süredir yapıyorum..ama tık yok cnm..dökülmeye devam ediyor..organicum alsam mı diye düşünüyorum açıkcası onu çok meth etmişler..sen ne kullanıyosun canım ? bu ilaç dışında yaptığın özel bişiler var mı?

• #1.015

ben tresan isirgan otlu sampuan kullaniyorum canim sac kremi de var ama onu her zaman surmuyorum. fena degil birazcik kuruttu sanki saclarimi . organicumu ben de duydum ama kararsizim. tresanin bitmesine az kaldi o bitince bioxcin ya da organicumu denemeyi dusunuyorum. sampuanlar da cok pahali bosa para dokmek istemiyorum (
ekstra olarak turplu su karisimini okudum forumlarda ona basladim 3 yikamadir ama
daha bir degisiklik olmadi.
sadece bugun fon cektirmistim sanki saclarim uzamis gibi geldi belki de priorinin etkisidir. dokulmem devam ediyor benim de maalesef
.

• #1.016
arkadaşlar bu demir olsun folik asit olsun b12 olsun testleri için 3 tüp mi kan veriliyor yoksa 1 tüpte mi çıkıyor hepsi acil cvp ya merak ettim yarın doktora gidicem bu testleri isticem ama 3 tüpse bünyem dayancakmı bilmiyorum zaten kansızlık var.

• #1.017

peki canım devam edelim bakalım dökülme durduğu zaman birbirimize haber verelim...moral olur hem :) yerimseniben

• #1.018

kesin konusmak istemem canim ama 1 tüp yeter bence en fazla da 2 tüp alırlar. 3 tüp çok fazla olur ben de 3 tüp veremem öyle bişey olsa.
sonucunu paylaşırsın bizimle.. şimdiden geçmiş olsun..

• #1.019
tamam paylaşırım cnm inş 1 tüptür

• #1.020
ya ben zinco priorin ve minoxili birarada kullanıyorum 17 gündür. sanki dökülme durdu biraz ama açılmalar var hafiften sinir oluyorum. şampuanım bitince de organicum alıcam inşallah iyi olur ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…