babylomcum bu sorunun aynını sana da sorabilir miyim acaba, arkadaş görmedi heralde ..sen de uzun süre kullanmışsın cnm..yani kahvaltı yapıyorum çay falan içiyorum çaysız kahvaltı yapamam ama aklıma takılıyo acaba böyle çaydan sonra ,içersem falan fayda etmez mi vitamin emilimini engeller mi diye..?
maglinacim priorin nasil gidiyor yeni baslamistin sanirim.. benim dokulmem hala devam ediyor da(( 3 yikamadir da turp sulu tarifi denedim ama dokulmem hala devam ediyor uff ne yapacagimi sasirdimmm
cnm senin kaç gün oldu kullanalı ?
benim 10 günden biraz fazla oldu ve günde 3 adet olarak kullanıyorum bana mısın demiyo çok moralim bozuluyo..hala dökülüyor...ama zaten etkisini 3 ayda görücez diye umuyorum öyle deniliyor..(( benm korkum bir de bu ilaçları kullanırken dökülme azalıyormuş ama bırakınca yine dökülüyormuş..üff napıcaz ya.. kel kalmadan bi çözüm bulsak..doktora da gittim ama o da priorine benzer bi ilaç verdi ben de priorini almayı tercih ettim..benmki tamamen stresten dökülüyor..bir de geçen haftalarda 1 kere badem yağlı bakım yapmıştım bin pişman oldum..daha çok döküldü yaparken..napicağımı bilemiyorum..saçlarıma bakmak istiyorum, saç düzleştiricisi kullanmak istiyorum uzatmak istiyorum ama hiçbirini yapamıyorum korkudan..yine de moralimizi bozmayalım napalım..aklımıza taktıkça geçmicek..döküldüğünü unutursak geçer belki ne dersin biz ilaçlarımızı içmeye devam edelim :Saruboceq:
ne yapcaz bilmiyorum arkadaşlar morallerim çok bozuk benimde 3 dermatoloğa gittim yok yok bu hafta son kez gidicem ama demir b12 testleri isticem artık sıkıldım gerçekten.
canim benim 1 aydan fazla oldu kullanmaya baslayali. bakalim 3 aylik almistim zaten insallah kesilir. ben gecen sene de dokulme problemi yasayip priorin kullanmistim. bu sene de ayni sorunu yasadigima gore kesin bir cozum degilmis demek kibiraktiktan hemen sonra baslamaz insallah dokulmeler. tabi once dokulmemizin kesilmesi lazim :))
evet ben de artik cok takmamaya karar verdim, belli donemlerde bunu yasiyoruz ne yazik ki hormonal bir donusum de olabilir. biz yine de takviyelerle sacimizi canlandirmaya calisalim umudumuzu kesmeyelim.
Canlarım
her gördüğün listeye tarife takılıp diyet yaparsan
fosur fosur sigara içersen
uykusuz gecelerde uçarsan gün yüzü görmezsen
sık renk değiştirir fön maşa vb. kuaförden çıkmazsan
beş liralık litre şampuan dört liralık ikisi bir arada simli balonlu kullanırsan
her otobüs durağı posterindeki ürünü zavallı günahsız saçlarına acımadan sürersen
saçını titizlenip her allahın günü yıkarsan
olur olmaz herşeyi kafana takıp strese girersen
sabunu saçına başına kullanırsan
doğum sonrası
yaz sonrası
kış sonrası
O güzelim saçların dayanamaz dökülür. Sabretmezsen dökülmeyi takarsan daha da sinirlenip zırt pırt ürün değiştirip strese girersen daha da fena ve hızlı dökülür.
Saçın aynı senin gibi sevgi şefkat ister. Doğal ürünler, yumuşak şampuanlar ve kremler biraz daha pahalı (yani kaliteli hammaddeli ve ARGE masraflı) bakkaldan değil saç ve cilt tipine göre üzeri okunup alınanlar daha az zarar verir.
Haa yine olmadı doğrudürüst tecrübeli (en az 50 yaşında) bir dermatoloğa gider sabırla onun dediklerini uygularsın yoksa kafanı mahalle teyzesinin deneme tahtası yaparsın benden söylemesi opuyorumnanaktan
babylomcum priorin iştah açtı mı sende ? kilo aldırmaz dimi bu? bi de başıma kilo sorunu çıkmasın..
magnlinacim priorinin oyle bir yan etkisini gormedim, her sey normal gidiyor. ama vitamin haplari cok istahimi aciyor benim onlari kullanamiyorum zaten o yuzden priorin almistim korkma hic :))
buna sevindim canım, durmak yok..kullanmaya devam..sen kaç tane alıyosun günde ?
ben gunde 2 tane aliyorum canim bir sabah bir aksam. sen sampuan olarak ne kullaniyorsun magnlinacim??
canım ben elseve kullanıyorum bir de burda mı diğer bir forumda mı hatırlamıyorum da arkadaşlar şampuana bepanten ampülle evigen ampül kırarsan daha gür olur hızlı uzar demişlerdi o şekilde kullanıyorum yani..ayrıca geceleri yatarken 1 diş sarımsak yutuyorum..bunları 10 günü aşkın bir süredir yapıyorum..ama tık yok cnm..dökülmeye devam ediyor..organicum alsam mı diye düşünüyorum açıkcası onu çok meth etmişler..sen ne kullanıyosun canım ? bu ilaç dışında yaptığın özel bişiler var mı?
ben tresan isirgan otlu sampuan kullaniyorum canim sac kremi de var ama onu her zaman surmuyorum. fena degil birazcik kuruttu sanki saclarimi. organicumu ben de duydum ama kararsizim. tresanin bitmesine az kaldi o bitince bioxcin ya da organicumu denemeyi dusunuyorum. sampuanlar da cok pahali bosa para dokmek istemiyorum (
ekstra olarak turplu su karisimini okudum forumlarda ona basladim 3 yikamadir ama
daha bir degisiklik olmadi.
sadece bugun fon cektirmistim sanki saclarim uzamis gibi geldi belki de priorinin etkisidir. dokulmem devam ediyor benim de maalesef .
arkadaşlar bu demir olsun folik asit olsun b12 olsun testleri için 3 tüp mi kan veriliyor yoksa 1 tüpte mi çıkıyor hepsi acil cvp ya merak ettim yarın doktora gidicem bu testleri isticem ama 3 tüpse bünyem dayancakmı bilmiyorum zaten kansızlık var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?