D
dişperisi
Ziyaretçi
- Konu Sahibi cimcimebenim
-
peteknur peki saçlarınız işlem görmüş mü? yani boya ya da röfleli mi saçlarınız? bu şampuan işlem görmüş saçları bile yumuşacık yapıyor mu?
burcin benim sacıma denemedigim sey kalmadı, maya, yilan yagi ne denediysem fayda etmedi cok feci dokuluyodu. ama simdi dokulmesi durdu. sana priorunu öneririm
daisy06, burdaki yorumları okuyunca dün priorin şampuan almaya gittim eczacı tek başına işe yararmı bilemiyorum dedi haplarla daha etkilidir tabi ki dedi. daha sonra bioxcin sordum onuda önerdi ikisinin arasında kaldım tablet kullanmak istemediğim için sadece şampuan alıcam sen ne şekilde kullanıyosun ve sadece şampuanın bir faydasını görürmüyümfisfisfis
arkadaslar suna dumankayanın sitesinde ona ulaşabileceğiniz tel nosu var.ben aradım ve derdimi anlattım bana sirke+sarımsak+mayadan oluşan karısımı ve sığır iliğini önerdi.şimdi kişilere göre dökülme ciddileşir ama benim artık kafa derisi görünmeye basladı işin özü aynalara bakamıyorum banyo yapmaktan korkar olmuştum.bu arada tahlillerim iyi çıktı mutlaka önceden bir dermotoloğa görünün derim.(gerçi benim dökülme hormonal)2 hafta önce basladığım bu iki kür inanılmaz etkili oldu bende hergün buna ek 2 fincan sekersiz ısırgan otu cayı tüketiyorum hazır poşet değilde aktardan kurutulmuş olarak alıp bizzat demliyerek...moralim çok düzeldi kendimi şimdi çok iyi hissediyorum ve hergün dua ediyorum suna hanıma...:)
sizede yazayım yapmak isterseniz
DÖKÜLME İÇİN:1 baş sarımsağı iyice ezin,bulabilirseniz bira mayası yoksa bildiğimiz kuru maya 1 yemek kaşığı,yarım litre elma yada üzüm sirkesi...bir kavanoza sirkeyi aktarın,içine mayayı ve sarımsağı ekleyin (ben tül içine koyup ağzını bağlayıp öyle kullandım banyoda sarımsak taneleri saçımda kalmaması için).karanlık bir yerde 2 gün boyunca bırakın ve saçınıza haftada 1 yada 2 kez dökülme oranına göre friksiyon yapıp 2-3 saat bekletin...inanın hiç sarımsak kokusu kalmıyor saçta
SAÇLARIN CIKMASI İÇİN:150 gr sığır iliği,hindistan cevizi yağı...iliği teflon tavada eritip,eriyen yağ kadar hindistan cevizi yağını ekleyin (4 küçük şişeye denk geliyor).ılık halde sacınıza boya sürer gibi diplerine yedirin.streç filim sarıp 2 saat bekletin ve bitkisel sampuanla sacı yıkayın.(şampuan içine çam terebenti eklerseniz dahada faydası olur)buda haftada 1 yada 2 kez dökülmenin şiddetine bağlı..
bunlar tamamen suna hanımın bana dedikleri arkadaslar diliyorum sizlerde faydasını görürsünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?