Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçı Dökülenlerin Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi cimcimebenim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
elidor dökülmelere karşı maske var onu kullan derim cnm

Arkadaslar benimde Yillardir saclarim hem Cok dökülüyordu hemde yerinden kopuyordu taradigimda.Simdiyse 3 Aydan beri Dr.Hosting Activ F Sampuani Schwarzkopfdan kullaniyorum(REklamlarada cikiyordu biara yeni bi ürün).Cok yeni oldu bu ürün cikali.Ama gercekten ise yaradi Sac dökülmem tamammen kesildi.Saclarim cok yumusak oldu taramasi kolaylasti.Ve en güzelide SAmpuan coook güzel kokuyor.Fiyati biraz pahali yaklasik 10 Euro felan 250ml Sise Sampuan.Bunun Topigide var ama ben bitek Sampuanini kullandim.SAmpuani fazla harcamayim diye saclarimi normal hergünlük kullandigim bi sampuanla yikadim en sonda onu masaj yaparak kullandim.1 dakka felan bekletiyon ondan sonra yikadim.Ohhh mis gibi oldu saclarim.Gercekten herkese tavsiye ediyorum.He buarada Saclarin Köklerinide aktivlestirip hizli uzamasini sagliyor.

Arkadaşlar babam 62 yaşında ve saçları çok az döküldü defne sabunu kullanıyor.Bir akrabam var oda aynı şekilde benim saçlarımda çok dökülüyor ve bu yüzden babamla sürekli kavga ediyorum yok saçını boyadıgın için yok onu yatıgın için evet ama ne yana baksam evde saçım var bende hoşnut değilim.Sürekli sabunu benimde kullanmamı söylüyordu bıraktı artık çünkü bıktı napsın.Akrabamda babam gibi üstüme gelince denemekte yarar var dedim saçlarımı berbat etti sertleşti derim soyuldu ama haklılarmış 3 yıkamadan sonra hepsi geçti ve çok iyi geldi dökülmesi falanda durdu sayılır çok az dökülüyo oda normaldir eski haline göre şükürler olsun..

kizlar benimde cok fena saclarim dokuluyor avus avuc cok uzuluyorum saclarim cok gurdu ama cok azaldi kel kalmaktan korkuyorum....daha once doktora gittim ama verdigi ilaclar dokulmeyi biraz azaltsada birakinca eskisi gibi dokulmeye basladi..hayatim boyunca ilac kullanicak degilimya...kesin cozum bilen yokmu????????bioxsinin fiyati nedir???

Canım öncelikle saçlarım çok dökülüyor diye kafaya takma bence. Ne kadar kafana takar üzülürsen o kadar çok dökülür.

Canım öncelikle saçlarım çok dökülüyor diye kafaya takma bence. Ne kadar kafana takar üzülürsen o kadar çok dökülür.

canim galiba haklisin oncedende dokulurdu pek takmazdim ama bu kadar cok dokulmezdi...ama simdi cok takiyorum kafama o yuzdenmi cogaldi dokulme acaba???:uhm:senağlama

Bence tamamen ondan olmasada büyük etkisi var. Bence rahat ol ve umutsuzluğa düşme.

meraba arkadaşlar sizden yardım istiyorum 6 aylık bebegim var 2 seneye yakın saclarım dökülüyor. hamile kalınca hamilelikten dediler 250-300 yakın sacım günde dökülüyo şuan daha fazla dökülmeye başladı örtülü oldugum için hava almaz dediler ama evde devamlı acıyorum bana yardımcı olurmusunuz.bazen acaba kansermiyim diye korkuyorum mesajınızı bekliyorum

hamilelik ve sonrasında mutlaka saç dökülmesi oluyomuş..ama bu nedenle dökülen saçlar genellikle yerine gelirmiş.

merhaba herkese bnmde saçlarım dökülüyor özellikle tararken tutam tutam sç alıyorum taraktan

benimde saçlarımla başım her zaman derttedir.bu formda yazan yağları,ısırgan otunu denedim bende hiç işe yaramadı aksine dökülmeyi artırdı .geçen sonbahar revigen tablet ve eczanede satılan şampuanları kullanmaya( prozinc-plasenta) başladım çok iyi geldi.

Benim bildiğim kadarıyla kanserlilerin saçlarının dökülmesinin sebebi kullandıkları ilaçlar. Yani kanser oldukları için dökülmüyor, kanser tedavisi sırasında kullandıkları ilaçlardan dolayı dökülüyor.

kızlar merhaba bende 4 senedir dr tedaavisi gördüm ama sonuç aman aman değişmedi vitamin takviyesi omega 3 ve 6 ,saç vitaminleri ,iğneler,sampuanlar oooooo neler denemedimki şimdi eh daha ii ama bu boyattığımız saçlarda kullanılan orealler mahvetti saçlarımı şimdi bitkisel saç boyasından boyattım 4 senedir kuaförün yolunu bilmezdim şimdi artık sıkıldımn ve boyattım bende birşeyler arıyorum bakalım yılan yağı filan diyorlar ben şimdi bioxcin şampuan ve bitkisel saç kremi kullanıyorum

slm kızlar ben eher yılın ağustos eylül ve ekim ayarında bu dökülme problemini yaşarım
sanki kel kalıcam gibi olur ..hemn o aylarda sıkı bir bakıma başlarım
her hafta badem yağı yumurta sarısı bi sonraki hafat susam yumurta sarısı gibi gibi devam ederim
birde düzenli kullandığım 100 ml sanpuana 50 damla camterebendin karıştırıp yıkıyorum
çok faydası gördüm ..gür olmadı fakat uzun dökülmeyen parlak ve çok yumuşaklar
birde beslenme çok önemli arkadaşlar mutlaka en az an fazla 3 litre su içerim
doğal yiyecekleri tercik etmeye özne gösteriirm ..
sizde benim gibi güzel sonuçlar alırsınız inş yanlızk en az 2 ay sabır sonra etisini gözteriri birde düzenli kullanımşart bi hafat ara bil evermeyin
not: soranlar olabilir 1 yumurta sarısı 1 yemek yaşıı yap ..karıştırıp sür 3 saat bekle saç dibine masajla yedir
herkeze kolay gelsin sağlıklı saçlar la inş sevgilerimle

Bu mevsimde saçlar daha çok mu dökülür?? Saçım bu aralar daha fazla dökülüyor da..

evet cnm mevsim geçişlerinde normal yaza geçiş olduğu için bu aralar olabilir özellikle de sonbahara geçişte çok dökülür

mayehcim aynı sorun bende de vardı 3,4 ay oncesine kadar saclarım avuç acuç dokuluyordu kel kalıcam diye çok korkuyodum . demir eskilgindenmis hap kullandım gecti ve priorin'in hapını ve sampuanını kullandım su anda tamamen durdu allaha sukur sende bi dene derim. optum :)

mrhba öncelikle bi cilt doktoruna görün .gerekli tetkikler yapılsın .sonuçlara göre doktor ilaç verir.ama göründüm ve sonuç değişmedi diosan minoxidil kullanabilirsin.ayrıca revigen şampuanı da kullan.yılan yağı da al .kullan.işallah durdurur.ama iyi sonuç alıcağını hissediyorum.stresten uzak dur,pozitif düşün tatlım.
kib byesss:teselli::içelim::1hug:

cnmmm aynısı bi tanıdığımda wardı dereotunu kaynat 1tanesini sonra içine taarçın ekle 2yemek kaşığı hem doğal hemde iyi olurr umarm en kısa zamanda geçer cnm çok zor bi durum bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…