S
sankidun
Ziyaretçi
- Konu Sahibi cimcimebenim
-
- #1.021
Canım çok tatlısın ne güzel ve doğru yazmışsın beni marketten aldıklarım bozdu eczacının verdiği organicum düzeltti
ya ben zinco priorin ve minoxili birarada kullanıyorum 17 gündür. sanki dökülme durdu biraz ama açılmalar var hafiften sinir oluyorum. şampuanım bitince de organicum alıcam inşallah iyi olur ya.
saç dökülmesini azaltıp saç çıkarmak isteyenler sığır iliği tarifini denesinler ben 3 ay yaptım yeni yeni saçlar çıktı hep
Kızkardeşimin benim dökülmemizi kesti neredeyse bütün okul organicum kullanıyoruz saç kremide çıktı süper oldu niyeyse sadece eczanelerde var kuaförlerde satılmıyor
Geçen sene yaz sonrası saçlarım yağmur gibi döküldü, o sıra diyetteydim sanırım o etkiledi, ben pek dışardan müdahele ile saç dökülmesinin durdurulabileceğine meslek icabı inanmazdım bir eczacı arkadaşım Organicum kullansana dedi ona güvendim aldım çok şaşırarak 1 ayda saçlarımın kendine geldiğini izledim
Simdi hem şampuan hem de kremini kullanıyorum şişeleri büyücek hemen bitmiyor gerçekten çok iyi bir ürün bir denemekte fayda olabilir ben 1 yıldır başıma başka şey sürmedim saçlarım genç kızlığımdaki gibi millet çatlıyor
meraba canım sen hangi şurubu ve hapları kullanıyorsun saç için?
slm benim de eşimin saçları dökülüyor bu sığır iliği tarifi nasıl birşey yazar mısın nasıl kullanılıyor şimdiden sağol
100 gr sığır iliğini kasaptan istersen sana verir eritiyosun tavada çıkan yağ kadar hindistancevizi yağını ekliyosun ılıkken saç diperine yedirip streç filmle sar sonra havlu sar başına sıcak tutsun 2 saat kadar bekletip ılık suyla yıka çok sıcak su yağın diplere yapışmasına neden oluyomş haftada 2kez en az 3 ay yapın önce ince sarı tüy şeklinde çıkıyo zamanla koyulaşır rengi ama kesin saç çıkarıyo
arkadaşlar bu aralar yüzümde fazla sivilce oluşmaya basladıacaba saç dökülmesi için kullandığım şurup ve haplar yüzümde sivilceye sebebiyet verebilirmi:S benim qiBi olan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?