Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçı Dökülenlerin Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi cimcimebenim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
  • #1.021
Canım çok tatlısın ne güzel ve doğru yazmışsın beni marketten aldıklarım bozdu eczacının verdiği organicum düzeltti

Benim kuaförüm eczaneden satın alıp bana hediye etti saçlarım boyadan yanmıştı Organicum çok kaliteli etkili bir ürün 1 şişe Mavi kutu şampuan ile saçları kurtardım mor şişe kremini de tavsiye ediyorum boyayı akıtmadı her eczanede yok sitelerinde eczane listesi var

• #1.022
ya ben zinco priorin ve minoxili birarada kullanıyorum 17 gündür. sanki dökülme durdu biraz ama açılmalar var hafiften sinir oluyorum. şampuanım bitince de organicum alıcam inşallah iyi olur ya.

canim ben de priorin kullaniyorum ama senin tam tersine dokulmem hala devam ediyor ( ama yeni yeni saclarim cikti. saclarimi toplayamazdim acikliklar yuzunden simdi oralar kapandi cok sukur.
organicumu ben de dusunuyorum bu siralar cok ovmusler insallah ise yarar.

• #1.023
Arkadaşlar saç dökülmesi mevsim değişikliğnden olabiliyor ama 2 ya da 3 haftayı geçtiğinde kullandığınız şampuanı kullanmanızı öneririm. Benimde saçlarım çok fazla dökülüyodu şimdi organik şampuan kullanıyorum saç dökülmesi geçti

• #1.024
saç dökülmesini azaltıp saç çıkarmak isteyenler sığır iliği tarifini denesinler ben 3 ay yaptım yeni yeni saçlar çıktı hep

• #1.025
arkadaşlar bu aralar yüzümde fazla sivilce oluşmaya basladı acaba saç dökülmesi için kullandığım şurup ve haplar yüzümde sivilceye sebebiyet verebilirmi:S benim qiBi olan varmı

• #1.027
saç dökülmesini azaltıp saç çıkarmak isteyenler sığır iliği tarifini denesinler ben 3 ay yaptım yeni yeni saçlar çıktı hep

slm benim de eşimin saçları dökülüyor bu sığır iliği tarifi nasıl birşey yazar mısın nasıl kullanılıyor şimdiden sağol

• #1.028
Kızkardeşimin benim dökülmemizi kesti neredeyse bütün okul organicum kullanıyoruz saç kremide çıktı süper oldu niyeyse sadece eczanelerde var kuaförlerde satılmıyor

Çok iyi bir ürün, benim işyerimde dermatolog bayanlar kendileri Organicum kullanıyor

• #1.029
Kızlar maya ,yağlar Bıoblas Şampuan sarımsak yağı ve badem yağı neler denedım benımkı banyoda ayağıma tutamlar akıyor o kadar yanı Çok dÖkÜlmem mayada geÇırmedı lavanta suyuna baŞladım dur bakalım yarıyacakmı en son ampullerden alıcam yumurta badem yaĞıyla denıycem herkese ıyı gelmıŞ bıde doktora gıdıcem Prıorın hap varmıŞ ıyı gelıyormuŞ kullanan varmı ne yapayım artık dersınız kesın ÇÖzÜm ne BU ARADA SAÇLARIM KENDı SAÇIM BU GARıP BOYA OLSA NEYSE DıCEM ABLAMIN DÖKÜLMÜYOR NE ıŞSE RESıMDEKı ESKı HALıYDı ŞıMDı KAHVE DAHA HOŞ VE PARLAK BıDE DÖKÜLME DURSA YAAAAAAAA

Son düzenleyen: Moderatör:
  • #1.030

Organicum tam doğal bir ürün boyayı akıtmıyor benim boyadan saçlarım yanmıştı kuaförüm eczaneden alıp verdi sanırım mahçup oldu yoksa kolay kolay hediye etmez o sayede kullanır oldum şimdi kreminide kullanıyorum saçlarım kendine geldi bir deneyin diyorum

• #1.031
arkadaşlar merhaba

siteye üyeyim ama foruma yeni üye oldum
bende aynı konudan müzdaripim saç dökülmesinden banyo yapmak istemiyorum saçlarımı artık boyamıyorum boyadan yıprandığı için kuaförümde boyaya tepki veriyor diyo ürüns atmaya çalışıyo ürünleri zamanında kullandım ama çok çok faydası olması sadece parlaklık..
şimdi saç dökülmem çok fazla artık cansızlaşmaya başladı sabahtan beri nette ürün araştırıyorum bir sürü liste yaptım nerdeyse
ne olur başarılı olan arkadaşlarımdan yardım istiyorum kesin çözüm alanlar varsa ne olur dönüşlerinizi bekliyorum..

• #1.032
"cimcimebenim" canım benimde özellikle kış aylarında saçlarım dökülüyordu.Saç dökülmesinin genellikle nedeni vitamin eksikliği ve saçların yıpranmış olmasıdır.Aynanın karşısına geç kırıkların olduğnu düşünüyorsan hemen bi kuaföre git ve sadece uçlarından almalarını söyle bu saçlarına iyi gelicektir.Mesela ben kuaföre gidip saçlarımı kestirmeye kıyamam ama kırıldığı zaman mecburen gidiyorum ama emin ol kırıkların gittiği zaman saçların 2kat daha hızlı uzuyacaktır.Eee peki? bu kırıklardan kurtulduktan sonra sadece uzamasınımı bekliceksin?tabiki hayır.Hemen kozmetik ürünleri satan mağzaya bi gidip(önerim watsons) Schwarzkopf GLİSS'in kırılma karşıtı bakım maskesi ve saç kremini al(saç kremi fısfıs şeklinde) böylece saçların bakımlı ve canlı olucak bu yüzden saçlarının dökülmesi sona ericek (hee bu arada organik bir şampuan var Fruit Kicks diye bunuda watsons'da bulabilirsin kırmızı bir kutuda üstünde nar resmi var) Bak canım ben bu 3 ürünü kullanıyorum ve çok memnunum saçlarım hergün dahada uzuyor ve dökülmüyor.Sanada tavsiyem bunları kullanırsan saçların dökülmez daha canlı ve bakımlı olur.Kocaman Öptüm:)

• #1.035
anladım canım demir ilacı kullanıyorsun yani,onlar bilidiğim kadarı ile sivilce yapmıyor,ben daha önce kullanmıştım olmadı bende..

• #1.036
slm benim de eşimin saçları dökülüyor bu sığır iliği tarifi nasıl birşey yazar mısın nasıl kullanılıyor şimdiden sağol

100 gr sığır iliğini kasaptan istersen sana verir eritiyosun tavada çıkan yağ kadar hindistancevizi yağını ekliyosun ılıkken saç diperine yedirip streç filmle sar sonra havlu sar başına sıcak tutsun 2 saat kadar bekletip ılık suyla yıka çok sıcak su yağın diplere yapışmasına neden oluyomş haftada 2kez en az 3 ay yapın önce ince sarı tüy şeklinde çıkıyo zamanla koyulaşır rengi ama kesin saç çıkarıyo

• #1.037

ben denedim bunu.
ne uğraşmıştım o zamn anneciğim zman hazırlayıp kendi elleriyle yapıyordu.
sonradan tekrar denemek çok istedim ama biizm burda hiç bir yerde bulamadım.
köyden istedik kimse uğraşıpta öle iliği vermiyor.

benim öle dökülme falan değil.resmen açık saçlarım.saçlarım olsaydıda dökülselerdi hiç takmazdım belkide.ama bu durum çok sinir bozucu.
solgara mesaj attım geçen şikayetlerimi belirttim
Solgar Formula SNH kullanmam gerektiğini söledi.
aslında benim doktora gitmem lazım.
guatrımda var ve ben hiç ilgilenmiyorum.

• #1.038
benimde ön kısımlar senin dediğin gibi açılmıştı erkek tipi saç dökülmesiymiş hertürlü testi yaptırdım nedensiz bi dökülme benim ama saç çıkardı bende baya önce ince sarı tüy şeklindeydi sonraları saç haline döndü bulamamana üzüldüm bide ben 3ay durmadan yaptım en büyük faydayı o sağladı doktora sordum açıkça söyleyeyim kesin sonuç veren ilaç yok dedi bana

• #1.039
arkadaşlar bu aralar yüzümde fazla sivilce oluşmaya basladı acaba saç dökülmesi için kullandığım şurup ve haplar yüzümde sivilceye sebebiyet verebilirmi:S benim qiBi olan varmı

fearles_gril ben de senle ayni sorunu yasiyorum. su siralar yuzumde asiri sivilcelenme var. sac dokulmem icin 2 aydir priorin kullaniyordum, o sebep oldu diye dusundum burda birkac arkadasa sordum ama o durumda olan kimse cikmadi.
kullandigim hap sac dokulmemi durdurmadi zaten ben de biraktim 3 gundur kullanmiyorum bakalim sivilceler gececek mi?

belki de hormonal bir sorundur bizimki hem sacimiz dokulup hem sivilcemiz ciktigi icin mafoldumben

• #1.040
gece yatmadan elma sırkesı surun kızlar ıyı gelebılır sıvılcelerınız ıcın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…