- Konu Sahibi cimcimebenim
-
- #1.041
fearles_gril ben de senle ayni sorunu yasiyorum. su siralar yuzumde asiri sivilcelenme var. sac dokulmem icin 2 aydir priorin kullaniyordum, o sebep oldu diye dusundum burda birkac arkadasa sordum ama o durumda olan kimse cikmadi.
kullandigim hap sac dokulmemi durdurmadi zaten ben de biraktim 3 gundur kullanmiyorum bakalim sivilceler gececek mi?
belki de hormonal bir sorundur bizimki hem sacimiz dokulup hem sivilcemiz ciktigi icin mafoldumben
babylomcum benim de dökülmem durmadı(
yok canım nerde benim çıkan saçlarım da yok( uzuldum magnlinacigim. eger sivilce yapmadiysa sen devam et yine de ben biraktim priorini.
önlerden ufak ufak saçlarım çıktı bayaa onları görüp biraz moral buluyorum neyseki..
yok canım nerde benim çıkan saçlarım da yok( dökülüyor ama çıkmıyor ( çinko hapı da mı alsam napsam bir çare bulamadım gitti ya 2 yıl oldu ((
kizlar benimde cok fena saclarim dokuluyor avus avuc cok uzuluyorum saclarim cok gurdu ama cok azaldi kel kalmaktan korkuyorum....daha once doktora gittim ama verdigi ilaclar dokulmeyi biraz azaltsada birakinca eskisi gibi dokulmeye basladi..hayatim boyunca ilac kullanicak degilimya...kesin cozum bilen yokmu????????bioxsinin fiyati nedir???
evet ben bu çinko hapını bir araştirim bakim,eğer bir yan etkisi yoksa falan onu da kullanabilirim, priorin içeriğinde var mıydı acaba o?bir de organicuma da takıldım onu da alabilirim..bir arkadaşım da biotin kullanmış iyi geldi demişti..CADIARZUCADIARZUmagnlinacım benim tırnaklarımın üstünde beyaz beyaz noktalar oluştu bu sıralar.. tv de izledim çinko eksikliğinden oluyormuş. daha önce saçım için zinco diye bir hap almıştım ama içmemiştim ben de içsem mi içmesem mi diye kararsızım şu gunlerde.
fearles_gril ben de senle ayni sorunu yasiyorum. su siralar yuzumde asiri sivilcelenme var. sac dokulmem icin 2 aydir priorin kullaniyordum, o sebep oldu diye dusundum burda birkac arkadasa sordum ama o durumda olan kimse cikmadi.
kullandigim hap sac dokulmemi durdurmadi zaten ben de biraktim 3 gundur kullanmiyorum bakalim sivilceler gececek mi?
belki de hormonal bir sorundur bizimki hem sacimiz dokulup hem sivilcemiz ciktigi icin mafoldumben
anladım canım demir ilacı kullanıyorsun yani,onlar bilidiğim kadarı ile sivilce yapmıyor,ben daha önce kullanmıştım olmadı bende..
ben de organicum aldım sonunda 2 kere kullandım daha, ama memnunum kokusu çok güzel portakal portakal kokuyor miss gibi,çok güzel köpürüyor,dökülmeye de iyi gelirse yazarım kızlar size de..8-10 kere kullandıktan sonra anlaşılır...ayrıca uykusuzluğun saç döktüğünü hiç duymamıştımmm..Benim kağıt okumaktan uykusuz kalmaktan saçlarım dökülüyordu eczacım Organicum verdi uzun süredir kullanıyorum çok memnunum
ben de organicum aldım sonunda 2 kere kullandım daha, ama memnunum kokusu çok güzel portakal portakal kokuyor miss gibi,çok güzel köpürüyor,dökülmeye de iyi gelirse yazarım kızlar size de..8-10 kere kullandıktan sonra anlaşılır...ayrıca uykusuzluğun saç döktüğünü hiç duymamıştımmm..
şekerim bak şimdi heycanlandımm hadi gözün aydın darısı başıma inşallah:teytey: kaydirigubbakcemile5 sence neden kesildi , priorini bıraksam benim de kesilir mi acaba ?:sm_confused:kaydirigubbakcemile3 şu iyi geldi diyebileceğin birşey varsa ben de onu uygulayım..normalde elseve kullanıorum ben de boyalı saçlar için olanını ama organicum aldım artık onu kullanıyorum sadece..bu arada priorini sen ne kadar süre kullanmış oldun?magnlinacim benim sac dokulmem kesildi sanirim, son bikac yikamadir hic sac gelmiyor elime sukurler olsun. priorini biraktigimdan beri sivilceler de kesildi.
sampuan olarak da tresani biraktim elseve kullaniyorum memnunum.
darisi basina canim insallah.:teytey:
şekerim bak şimdi heycanlandımm hadi gözün aydın darısı başıma inşallah:teytey: kaydirigubbakcemile5 sence neden kesildi , priorini bıraksam benim de kesilir mi acaba ?:sm_confused:kaydirigubbakcemile3 şu iyi geldi diyebileceğin birşey varsa ben de onu uygulayım..normalde elseve kullanıorum ben de boyalı saçlar için olanını ama organicum aldım artık onu kullanıyorum sadece..bu arada priorini sen ne kadar süre kullanmış oldun?
canım benim ya ben de zinco mu yoksa biotin mi alsam karar veremedim,priorinin içeriğinde olmayanını almak istiyorum ama içeriğini bulamıyorum onun..sen biliyor musun?bir de sen hangi marka zinco kullanıyorsun canım?canım priorini 2 ay kullanmış oldum.. ama daha 1 aylık kapsülüm var içmiyorum onları duruyolar.
priorin yardımcı olmuş olabilir aslında bence sen de elindekiler bitene kadar kullan.
biraz da kafama takmayı kesmiştim son zamanlarda akışına bırakmıştım belki de ondan düzelmiştir.
stres de çok önemli bence döküldükçe daha da kafamıza takıyoruz.
bu arada zinco içmeye başladım bi yandan da 2 hafta oldu. saçlarımdan çok tırnaklarımdaki beyaz noktalar için kullanıyorum onu ama saça da iyi geliyomuş sanırım.
canım benim ya ben de zinco mu yoksa biotin mi alsam karar veremedim,priorinin içeriğinde olmayanını almak istiyorum ama içeriğini bulamıyorum onun..sen biliyor musun?bir de sen hangi marka zinco kullanıyorsun canım?
anladım canım teşekkür ederimm...benim için de dua et öyle çok moralim bozuluyor ki:gitme: inşallah kurtulurum ben de..çok özlüyorum eski gür saçlarımı ya..canim priorinin icerigi :
Darı Ekstresi140 mg
Buğday Tohumu Yağı 271 mg
Sistin 2 mg
Kalsiyum Pantotenat10 mg
darı ekstresi potasyum magnezyum kalsıyum demır çinko flor ve fosfor bakımından zengındır dıyor prospektuste. zinconun markaları var mı bilmiyorum ki canım ben eczaneden çinko hapı istedim beyaz turuncu kutulu zinco diye bir hap verdi.üstünde zinco yazıyor sadece kapsuller de bordomsu bir renk.
inşallah canım sana da geçmiş olsun..arkadaşlar daha önce yaptırmam gereken testleri gittim hastaneye bugün yaptım ama baygınlıklar geçirdim b12 folik asit ve demir için 3 tüp kan aldılar.sonuçlarım cuma çıkcak 2 yıldır bu illeti çekiyorum artık son bulcak inşallah çünkü kanım da hangi vitamin eksikliğinden saçlarım yoğun dökülüyor ilaç veya iğneyle tedavimi olup kurtulmak istiyorum ve dökülen saçlarımda zamanla yerine gelecek inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?