Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçı Dökülenlerin Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi cimcimebenim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
  • #1.041

babylomcum benim de dökülmem durmadı (

• #1.042
bende yakında kel olabilirim. avuç avuç kökten kopuyor.allahtan saçım gür. bide ince olsaydı ne olurdu bilmiyorum.etkili bi çözümü olan lütfen yazsın

• #1.043
babylomcum benim de dökülmem durmadı (

( uzuldum magnlinacigim. eger sivilce yapmadiysa sen devam et yine de ben biraktim priorini.

önlerden ufak ufak saçlarım çıktı bayaa onları görüp biraz moral buluyorum neyseki..

• #1.044
( uzuldum magnlinacigim. eger sivilce yapmadiysa sen devam et yine de ben biraktim priorini.

önlerden ufak ufak saçlarım çıktı bayaa onları görüp biraz moral buluyorum neyseki..
yok canım nerde benim çıkan saçlarım da yok ( dökülüyor ama çıkmıyor ( çinko hapı da mı alsam napsam bir çare bulamadım gitti ya 2 yıl oldu ((

• #1.045
yok canım nerde benim çıkan saçlarım da yok ( dökülüyor ama çıkmıyor ( çinko hapı da mı alsam napsam bir çare bulamadım gitti ya 2 yıl oldu ((

magnlinacım benim tırnaklarımın üstünde beyaz beyaz noktalar oluştu bu sıralar.. tv de izledim çinko eksikliğinden oluyormuş. daha önce saçım için zinco diye bir hap almıştım ama içmemiştim ben de içsem mi içmesem mi diye kararsızım şu gunlerde.

• #1.046

çok olmuş yazalı ama eski saçlarınıza kavuştunuz mu yoksa seyrek mi kaldı tamamen saçlarınız bu sorunun cevabını çok merak ediyorum.

• #1.047
evet ben bu çinko hapını bir araştirim bakim,eğer bir yan etkisi yoksa falan onu da kullanabilirim, priorin içeriğinde var mıydı acaba o?bir de organicuma da takıldım onu da alabilirim..bir arkadaşım da biotin kullanmış iyi geldi demişti..CADIARZUCADIARZU

• #1.048

inş biran önce kurtulursun sac dökülmesinden ve sivilcelerindenkaydirigubbakcemile5

• #1.050
Sevgili arkadaşlarım ben bir aktara gidip en sonunda dayanamadım çünkü,aktardan bana dfn garlı vermesini ria ettim o da yanlış anlamış olacak ki bana Nival ısırganlı sarımsaklı bir şampuan verdi.bende dikkat etmedim üstüne evde farkettim 2.hafta oldu benim saçlarım çok dükülüyordu bi de ben çok oynarım saçımla kafa derimle kaşınır çünkü biraz psikolojik biraz da egzamasal bir durum aaa bir baktım kesildi bunlar saç dökülmesi yaşamıyorum.
Şimdi gidip o aktardaki amcayı bulup ellerinden öpeceğim.kaydirigubbakcemile5

• #1.051
Benim kağıt okumaktan uykusuz kalmaktan saçlarım dökülüyordu eczacım Organicum verdi uzun süredir kullanıyorum çok memnunum
ben de organicum aldım sonunda 2 kere kullandım daha, ama memnunum kokusu çok güzel portakal portakal kokuyor miss gibi,çok güzel köpürüyor,dökülmeye de iyi gelirse yazarım kızlar size de..8-10 kere kullandıktan sonra anlaşılır...ayrıca uykusuzluğun saç döktüğünü hiç duymamıştımmm..

• #1.052

magnlinacim benim sac dokulmem kesildi sanirim, son bikac yikamadir hic sac gelmiyor elime sukurler olsun. priorini biraktigimdan beri sivilceler de kesildi.
sampuan olarak da tresani biraktim elseve kullaniyorum memnunum.
darisi basina canim insallah.:teytey:

• #1.053
şekerim bak şimdi heycanlandımm hadi gözün aydın darısı başıma inşallah:teytey: kaydirigubbakcemile5 sence neden kesildi , priorini bıraksam benim de kesilir mi acaba ?:sm_confused:kaydirigubbakcemile3 şu iyi geldi diyebileceğin birşey varsa ben de onu uygulayım..normalde elseve kullanıorum ben de boyalı saçlar için olanını ama organicum aldım artık onu kullanıyorum sadece..bu arada priorini sen ne kadar süre kullanmış oldun?

• #1.054

canım priorini 2 ay kullanmış oldum.. ama daha 1 aylık kapsülüm var içmiyorum onları duruyolar.
priorin yardımcı olmuş olabilir aslında bence sen de elindekiler bitene kadar kullan.
biraz da kafama takmayı kesmiştim son zamanlarda akışına bırakmıştım belki de ondan düzelmiştir.
stres de çok önemli bence döküldükçe daha da kafamıza takıyoruz.
bu arada zinco içmeye başladım bi yandan da 2 hafta oldu. saçlarımdan çok tırnaklarımdaki beyaz noktalar için kullanıyorum onu ama saça da iyi geliyomuş sanırım.

• #1.055
canım benim ya ben de zinco mu yoksa biotin mi alsam karar veremedim,priorinin içeriğinde olmayanını almak istiyorum ama içeriğini bulamıyorum onun..sen biliyor musun?bir de sen hangi marka zinco kullanıyorsun canım?

• #1.056
canım benim ya ben de zinco mu yoksa biotin mi alsam karar veremedim,priorinin içeriğinde olmayanını almak istiyorum ama içeriğini bulamıyorum onun..sen biliyor musun?bir de sen hangi marka zinco kullanıyorsun canım?

canim priorinin icerigi :
Darı Ekstresi140 mg
Buğday Tohumu Yağı 271 mg
Sistin 2 mg
Kalsiyum Pantotenat10 mg

darı ekstresi potasyum magnezyum kalsıyum demır çinko flor ve fosfor bakımından zengındır dıyor prospektuste. zinconun markaları var mı bilmiyorum ki canım ben eczaneden çinko hapı istedim beyaz turuncu kutulu zinco diye bir hap verdi.üstünde zinco yazıyor sadece kapsuller de bordomsu bir renk.

• #1.057
arkadaşlar daha önce yaptırmam gereken testleri gittim hastaneye bugün yaptım ama baygınlıklar geçirdim b12 folik asit ve demir için 3 tüp kan aldılar.sonuçlarım cuma çıkcak 2 yıldır bu illeti çekiyorum artık son bulcak inşallah çünkü kanım da hangi vitamin eksikliğinden saçlarım yoğun dökülüyor ilaç veya iğneyle tedavimi olup kurtulmak istiyorum ve dökülen saçlarımda zamanla yerine gelecek inşallah.

• #1.058
anladım canım teşekkür ederimm...benim için de dua et öyle çok moralim bozuluyor ki:gitme: inşallah kurtulurum ben de..çok özlüyorum eski gür saçlarımı ya..
inşallah canım sana da geçmiş olsun..

• #1.060
merhaba benimde saçlarım çok dökülüyor kestirdim güçlensin diye
acaba uzun süre aynı şampuanı kullanmak saç döker mi? bir fikri olan var mı ?
biotin hapı tırnak ve saç için faydalıymış bunu bende duymuştum ama doktora gidip o şekilde almak gerek bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…