Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçı Dökülenlerin Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi cimcimebenim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
  • #1.061
malum kış aylarında olduğumuz için duşta uzun süre sıcak suya hata bazılarımız belkide kaynar suya maruz bıraktıkları o canım saç tellerini hergün yastığında yada yerlerde yada giysi üzerinde bulabiliyor.şu aylarda olmamız itibariyle dışrının olumsuz hava etkisi ,duşun kaynak su etkisi ile birleşince mevsim normalleri üzerine çıkan saç dökülmelerine tek çözüm zeytin yağı badem yağı,limon ve yumurta sarısı ile yapışacak maskedir ayrıca her duşta bunu kullanmak istemeyen benim gibi bayanlar olursa bunun yerine de tavsiye edebileceğim markalardan saç maskesi kullanmlarıdır hem kurumuş saça nem verir hemde kırıkları giderir hemde ölü hücrelerden kurtulmak isteyen saç tellerini biranda elimize verebilir ...
ben en azından her duşta uyguluyorum saç maskesi bitkisel yada marka ürünlerden oluşan saç bakım yağlarını en azından yastıkta yada yerlerde görmmek adına dökülen saçlarımızı etraftan toplamak yerine onları bir seferde elime alıp yeni gelecek saçlara yol açıyorum...
umarım daha ciddi sorunlara ulaşmadan önlem alabiliriz .... tavsiye ederim....

• #1.062
hava değişiklıgınden sampuanından veya genetik olabılır sabah kalktıgında sacına badem yagı sur gun sankı jole surer gıbı sacında ne kadar cok tutarsan okadar faydasını gorursun ister sabah sur aksam yıka faydasını goreceksın ve kullandıgın sampuanın içine çam telebentı yagı koy ve sureklı onla yıka derım ben :hulya:

• #1.063

badem yağını şiddetle tavsiye ederim.zemuszemus

bende banyodan önce sürüp 1 saat bekletmiştim. yıkadım sonra...sonuc: parlak ve bakımlı saclar...:lepi:

• #1.064
komili zeytinyağı ve bal şampuanını benim saçlarıma çok iyi geldi dökülmeleri ciddi anlamda azalttı
tavsiye ederim

• #1.065
sarımsak,otlar,baharatlar falan bunlarla uğraşmaya üşeniyorum ben.zaten yaptığım zamanlarda da bir faydasını görmedim.defne sabunu ve zeytinyağı sabunu kullandım o da işe yaramadı.saçlarım eskiden çok gür ve kalın telliydi.zaman geçtikçe telleri inceldi ve azaldı saçlarım.aşırı derecede dökülüyordu.
doğadan bir fayda göremedim en sonunda dermanı farmakolojide buldum.Dermatoloğa gittim.
bana bir reçete yazdı.reçetede foltene pharma women diye bir şampuan yazdı.bu şampuanın fiyatı 25 tl ve kurum ödemiyor.Yani ücertli alıyorsunuz.Bunun dışında bir karışım yazdı.evigen,badem yağı ve başka şeylerde vardı ama reçete elimde olmadığı için diğer ilaçların ismini bilmiyorum.bir haftadır kullandım ve çok iyi geldi.saçlarım bir hafta öncesi kadar dökülmüyor ve canlandı birazda olsa.onbeş gün kullanıp tekrar gideceğim doktora.

• #1.066
bişey sorucam sen fortene şampuanını nasıl kullandın banada doktorum önerdi aldım ama nasıl kullanılıcagını bilmedigim için daha kullanmaya başlamadım..yardımcı olursan sevinirm..

• #1.067
Merhaba;
Benimde aşırı saç dökülmem var 4 aydır epey azaldı saçım elim hep kafamda takılmaya başladım iki haftadır.Buraya bakmaya başladım pazar gününden bu yana ...Pazar günü yaş maya ile maske yaptım saçıma kuru maya bulamadım burda okuduklarım farketmez diyordu.Aktardan saç bakım yağı aldım benim aktar kendi yapmış ama sizde yaptırabilirsiniz içeriğini yazayım:
Badem yağı
Isırgan yağı
zeytinyağı
çam terbenti
Kekik yağı
menekşe yağı
susam yağı
fındık yağı
biberiye yağı
sarmısak yağı
defne yağı
çörekotu yağı
hint yağı
bu karışıma iki ampul bepantenle iki ampul evigen kattım.Henüz iki kezde bunu uyguladım.Dökülmem çok azaldı.5,6 tane dökülüyor oda yıkarken normalde hiç dökülmüyor çok şükür.Bu karışım sanırım çok iyi ve ben bunu artık sürekli yapacağım.Karışımı 10 liraya aldım100 ml şimdi haftada iki kez yaparım.ayda 2 tane gider.Sizde aktarınıza yaptırın arkadaşlar ben çok memnunum moralim çok bozulmuştu çok şükür rabbime.Bide saçım yumuşacık oldu canlı görünüyor.

• #1.068
Merhaba;
Benimde aşırı saç dökülmem var 4 aydır epey azaldı saçım elim hep kafamda takılmaya başladım iki haftadır.Buraya bakmaya başladım pazar gününden bu yana ...Pazar günü yaş maya ile maske yaptım saçıma kuru maya bulamadım burda okuduklarım farketmez diyordu.Aktardan saç bakım yağı aldım benim aktar kendi yapmış ama sizde yaptırabilirsiniz içeriğini yazayım:
Badem yağı
Isırgan yağı
zeytinyağı
çam terbenti
Kekik yağı
menekşe yağı
susam yağı
fındık yağı
biberiye yağı
sarmısak yağı
defne yağı
çörekotu yağı
hint yağı
bu karışıma iki ampul bepantenle iki ampul evigen kattım.Henüz iki kezde bunu uyguladım.Dökülmem çok azaldı.5,6 tane dökülüyor oda yıkarken normalde hiç dökülmüyor çok şükür.Bu karışım sanırım çok iyi ve ben bunu artık sürekli yapacağım.Karışımı 10 liraya aldım100 ml şimdi haftada iki kez yaparım.ayda 2 tane gider.Sizde aktarınıza yaptırın arkadaşlar ben çok memnunum moralim çok bozulmuştu çok şükür rabbime.Bide saçım yumuşacık oldu canlı görünüyor.

• #1.069
benimde saçımın ön kısımları seyrelmeye başladı eskiden çoook gür saçlarım vardımafoldumben
kısacık kestirdim bbağdem yağı ceviz yağı z. yağı ve yılan yağı gibi karışımlar yapıp sürüyorum ama ön kısımlardaki açılmalara pek etkisi olmuyo :sm_confused:

• #1.070
Organicum mavi kutu şampuan ve sonra mor şişe kremi saç dökülmemi tamamen durdurdu eczaneden alıyorum her eczanede yok 6 ayı geçti çok memnunum bilginize

• #1.071
mrb,ben de aranıza katıldım.benim de saçlarım çok döküldü,eskiden çok gürdü şimdi yarısı kaldı desem yeridir. önce HC bakım kompleksini kullandım,ama saçlarımın dökülmesini durdurmadı. sizin dediğiniz karışımı uyguluyorum haftada bir,şu ampullü olan gerçekten işe yaradı,fazla dökülme yok şimdi ama eski saçlarımı özlüyorum,gürleşsin istiyorum ama olmuyooo ( bu arada tresan kullandım kuruttu sanki o yüzden kesin saç kremi kullanıorum çıkınca (ORGANıCUM) gerçekten güzel sanırım şampuanını da alıcam...

• #1.073

şekercim sana şiddetle çam terebentini öneririm şampunun içine katıyosun saçlarını yıkarken bi yandanda bakım yapmış oluyosun kendi şampuanını kendinde yapabilsin içine badem yağı koy zeytin yağ koy çam terebenti koy besleyici ampüller koy sen banyo ederken şampu bakım yapsıngamyoncuiremsugamyoncuiremsu

• #1.074
saç dökülmesinden biran önce kurtulmam lasım onlar dokuldukce kendimi cok kotu hissediyorummm

• #1.075
Benimde doğum sonrası saçlarımda aşırı dökülme başladı bir arkadaşım priorin şampuan tavsiye etti kullanan var mı??

• #1.076
benimde saçlarım dökülüyor okdarçok şampuan değişrdimki artık ne yapıcam bilmiyorum

• #1.077
kızlar bnm dökülme durdu sanırım mevsim değişikliğinden dökülüyordu bu demek oluyor ki martta yeniden başlayacak

• #1.078
benimde dökülmem azaldı epey ,kan değerlerim iyi beslendiğim için de normale dönüyor galiba ama kilo alıyorum ya bu seferde..

• #1.079
kızlae benimde dökülüyodu çok çoğu yazılarınızı okudum. ben BıOBLAS kullanıyırum ve faydasını gördüm açıkcası bazıları para tuzağı diyo ama benim çok işime yaradı fiyatıda şu an iyi marketlerde 10 tl ye satılıyor....

• #1.080
Merhaba arkadaşlar;

Bende PKOS'a bağlı cilt yağlanması ve saç dökülmesi var. Saç dökülmeniz için bir doktorla görüştünüz mü bilmiyorum. Bu sebeple gittiğim cilt doktorum prof. hanım(iyi bir doktordur, saç dökülmesi için gittim "sende kist var" dedi, çocukluğumdan beri de bilirim) roaccutan ve yasmin (doğum kontrol hapı) tedavisine başlamıştı. Fakat yaz ayı olması nedeniyle ben roaccutan tedavisini kesmiştim. Saç mezoterapisi uygulayabilir miyiz dediğimde, önce cilt altı probleminin çözülmeden bir işe yaramayacağını ve boşa paramı almış olacağını söylemişti.

Mezoterapiden olumlu cevap alanları forumlarda okumuştum. fakat sürekliliği var. ilk dönem yoğun ve sonra gitgide ayda bir, 2 ayda bir, 3 ayda bir...gerekli görüldükçe...o zamanlar seansı 100 tl idi.(2 sene önce,bir özel hastane fiyatı.) Burada dikkat edilmesi geren kony saç mezoterapisinde kullanılan ilaçların hepsinin FDA tarafından onaylanmamış olması...Bu sebeple gideceğiniz doktara bunu mutlaka sorun.

yaklaşık da 1,5 senedir BIOXCIN tüplerini ve şampuanını kullanıyorum. şiddetli döülmenin olduğu yere çok büyük etki yapmadı ama ince birçok tüyü kalınlaştırdı. Hiçbir zararını görmedim.

Benim maceram bu şekilde. Şu an işsiz olduğumdan hiçbir tedavi uygulayamıyorum. Bende östrojen salgısını arttırdığını duyduğum "keten tohumunu" kullanmaya başladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…