hava değişiklıgınden sampuanından veya genetik olabılır sabah kalktıgında sacına badem yagı sur gun sankı jole surer gıbı sacında ne kadar cok tutarsan okadar faydasını gorursun ister sabah sur aksam yıka faydasını goreceksın ve kullandıgın sampuanın içine çam telebentı yagı koy ve sureklı onla yıka derım ben :hulya:
bişey sorucam sen fortene şampuanını nasıl kullandın banada doktorum önerdi aldım ama nasıl kullanılıcagını bilmedigim için daha kullanmaya başlamadım..yardımcı olursan sevinirm..sarımsak,otlar,baharatlar falan bunlarla uğraşmaya üşeniyorum ben.zaten yaptığım zamanlarda da bir faydasını görmedim.defne sabunu ve zeytinyağı sabunu kullandım o da işe yaramadı.saçlarım eskiden çok gür ve kalın telliydi.zaman geçtikçe telleri inceldi ve azaldı saçlarım.aşırı derecede dökülüyordu.
doğadan bir fayda göremedim en sonunda dermanı farmakolojide buldum.Dermatoloğa gittim.
bana bir reçete yazdı.reçetede foltene pharma women diye bir şampuan yazdı.bu şampuanın fiyatı 25 tl ve kurum ödemiyor.Yani ücertli alıyorsunuz.Bunun dışında bir karışım yazdı.evigen,badem yağı ve başka şeylerde vardı ama reçete elimde olmadığı için diğer ilaçların ismini bilmiyorum.bir haftadır kullandım ve çok iyi geldi.saçlarım bir hafta öncesi kadar dökülmüyor ve canlandı birazda olsa.onbeş gün kullanıp tekrar gideceğim doktora.
sarımsak,otlar,baharatlar falan bunlarla uğraşmaya üşeniyorum ben.zaten yaptığım zamanlarda da bir faydasını görmedim.defne sabunu ve zeytinyağı sabunu kullandım o da işe yaramadı.saçlarım eskiden çok gür ve kalın telliydi.zaman geçtikçe telleri inceldi ve azaldı saçlarım.aşırı derecede dökülüyordu.
doğadan bir fayda göremedim en sonunda dermanı farmakolojide buldum.Dermatoloğa gittim.
bana bir reçete yazdı.reçetede foltene pharma women diye bir şampuan yazdı.bu şampuanın fiyatı 25 tl ve kurum ödemiyor.Yani ücertli alıyorsunuz.Bunun dışında bir karışım yazdı.evigen,badem yağı ve başka şeylerde vardı ama reçete elimde olmadığı için diğer ilaçların ismini bilmiyorum.bir haftadır kullandım ve çok iyi geldi.saçlarım bir hafta öncesi kadar dökülmüyor ve canlandı birazda olsa.onbeş gün kullanıp tekrar gideceğim doktora.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?