Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçı Dökülenlerin Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi cimcimebenim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
  • #1.081
Merhaba arkadaslat benım sac dıplerımde kucuk sıvılceler var ozellıkle on ısımlarda ve ensede.Saclarımın dıbıne sankı ıgne batırıyorlar gıbı acıyor ve kasınıyor.Kasınan yerlerde de dokulme cok fazla yanı onlerde daha cok.Seboreık dermatıt teshısı koydu cıldıye uzmanı.Ama sureklı tekrarlıyor ve nette seboreık dermatıtın belırtılerıne baktım sac dokulmesı yazmıyor.Burun kenarlarında ve gogus arasında da kızarıklık olacagı yazıyoe acaba yanlıs teshıs mı koydu dokto?Benım yasadıgım sıkıntıyı yasayan bırı var mı aranızda?Hııı bu arada ınanılmaz bır yaglanma ve cok kotu bır koku oluyor saclarımda.Banyo yaptıktan bır gun sonra hemde.

• #1.082
bence Proser adlı ürünü dene ben denedim çok memnunum saçlarım baya dökülüyodu ürünü kullanmaya başladım dökülme kesilde ve yerine yenileri çıkmaya başladı ilk kullanımda etkisini gösteriyor ...

• #1.083

arkadaşım niçin devamlı bu ürünü tavsiye ediyosun anlayamadım mirmirmirmir

• #1.085

daha yeni üye olmuşsun. 4.mesajını atmışsın ve ilk olarak bilmem ne ürününü kullan diyosun.REKLAM yapmaya mı geldin bu foruma.defol git bu forumdan.burası reklam yeri değil.burdan adminlere sesleniyorum burada aleni bi şekilde reklam yapanları lütfen atın ve banlayın(yasaklayın).çünkü milleti kandırmaya çalışıyolar.

• #1.086
Arkadaşlar ben Poliphini 3 ay önce kullanmaya başladım bana da bir arkadaş tavsiye etmişti.Öncelikle susuz şampuan diyorlar yani su katılmadan üretiliyormuş rengi siyah,oldukça konsantre,çok güzel kokusu var, içinde %80 bitkisel yağ varmış su yerine.Kullanmadan önce epey tedirgin oldum renginden dolayı,ama saç dökülmesi sorunum o kadar canımı sıkmıştı ki ne olursa olsun diyerek başladım.İlk kullanımdan itibaren saçımın daha canlı olduğunu hissettim.Saç diplerimdeki sivilcelerde de hemen kabuklanma başladı.O tarihten beri kullanıyorum normalde bu tip şeylere inanmam ama dökülen yerlerde saç çıkmaya başladı.Tavsiye ederim.:lepi:

• #1.087
canlarım yeni konu acacaktım ama ne yapsam bılemedım o yuzden buaraya ayzayım dedım belkı eskı yazılarımı gormusunuzdur sacım dokuluyor seyrek ne yapsam dıyordum.. ve yazın can sıkıntısından saclarımla ugrasmaya basladım =) suan 6-7 aydır acayıp toparlandı saclarım vee yenıı canım saclarım cıktıı =)) hatta banyodan sonraa boylee 10ar santım dıkılıyorlarr kahküllern orada olur yaa yenı dogan bebek sacları gıbı onlardan var bısuru =) arkadaslarım BESLEME dıye dalga gecıyorlar hatta tabı ben bu durumdan gayeet memnunum..

neysee çok konustum geleyım naptıgımaa... öncelıkle bısure sarımsak maskesı yapıyordum ee malum agustos sıcagındaa terleyıncee ıgrenc bı koku salıyordum etrafıma ve bıraktım valla 4 ay gıtmedı kafamdan her fon ve sıcak sudan sonra buram buram koktu işte en baslardaa kendımee bı sampuan hzrladım bepanten+evıgen+bemıks+çamterebentın 4lusuu .. sacımın dokulmesı acayıp azalmıstı ama sac cıkartıyormu farketmıyordum anamm gecenlerde baktım sakaklarım dolmuss toplayınca saclarımı kel gıbı durmuyo vee dedım yaa boylee saclarım dıken dıkenn havadaa banyodann sonra kurutuncaa... herhangı bır sampuana koyarsanız farkeder mı bılmem amaa ben dfn garlı ya koydum gaytette memnunm fakat zeytınyagı bıarz agır koktugu ıcın ustune farklı bı sampuan sart onuda glıss kullanıyorum gercekten super oldu saclarım duz yapıncaa nekdr hızlı uzadıgı da anlasılıyor.. nysee ıste boylee canlarım cok konustum amaa nebılım ınsann sacları yerınde oluncaa mutlu oluyor yaa dokuluncee valla bazen aglıyordum sınırden onun ıcın nekdr berbat bsy oldugnu bılırım..

• #1.088
saç dökülmesi sorunu olanlar mutlaka bioxin kullansın diyorum hem saçları güçlendiriyor, dökülen saçları yeniden çıkarıyor, hemde parlatıyor. kokusu da çok hoş. tecrübelerim sonunda artık saçıma hiç bi şekilde kimyasal madde kullnmayı düşünmüyorum ne varsa doğal ürünlerde var gerçekten

• #1.089
Saç dökülmesi,kepeklenme YOK,ama aşırı bir kaşıntı vardı bende bitlenmiş gibi durmadan tatlı tatlı kaşınıyordu kafam.Neler denemedim ki,En sonunda çareyi kendim ürettim ısırganlı-sarımsaklı bir şampuanın içerisine doktorumun bana B12 vitamini eksikliği yüzünden verdiği ampülün 2 tanesini boşalttım sonuç ne olursa olsun dedim ,gider kazıtırım biter bu dert (tabi eşim beni boşar mıydı o ayrı bir mesele)
yaklaşık 18.gündeyim kaşıntı bitti.yıkadıktan sonra saçlarım daha bir hoş geldi gözüme dökülme tamamen kesildi arkadaşlar..

• #1.090
Saç dökülmesi için benimde hep aklımdaydı bepantene bemix ve evigeni şampuana karıştırmak aslında... Benim saçlarımın dipleri yağlı uçları kuru. Yağlı saçlar için şampuan kullanıyorum ama saçlarım bu yüzden çabuk çatallanıo ve kuruo. Saç zaten yağlıyken ve uçları da kuruyken dökülüo. Hem saçı kurutmayan hem de yağını alan bi ürün keşfedemedim henüz. Bilen biri varsa yazsın lütfen

• #1.091
benim bildiğim bıoxın sadece dökülmesini engelliyor,sacı güçlendiriyor
ama sac cıkardıgını duymadım ,cıkarıyor mu kullanan arkadaslar tecrübelerini aktarabilir mi?

• #1.092
priorin kapsül kullandım.organicium şampuan kullandım.zeytinyağının içine sarımsak koyup haftada bir gün bunu saç diplerime sürdüm.haftada bir gün de badem yağı ve çam terebentin karışımını saç diplerime sürdüm.hangisi en çok fayda etti bilemiyorum ama dökülmem durdu.

• #1.093
saçlarına üzüldüm benimde çok dökülüyordu 1seneden beri şampuanın içine 15 damla çam terementi damlatıp kullandım ayrıca işlem bitince menekşe yağı ile saç ucuna ve dibine masaj yapıyorum durulayıp çıkıyorum artık yastıktan ve yerlerden saç toplamıyorum denemekte fayda var

• #1.094
degısık bı yonetme bunu denemedım ama sarımsagın cok faydasını gordum tek sorun oda cok kotu kokuyo

canım bu sarmısağı nasıl sürüyorsun bi tarif ediversene.artı saç derini yakmıyor mu,ne kadar bekliyorsun.ben bugün yapmayı düşünüyorum.hazır eşim askerde koklayacak kimse yok kaydirigubbakcemile3

• #1.095
canım senden cvp gelmeyince ben geçen gün kendi çapımda denedim.ezdim sarmısağı bide içerisine azıcık zeytinyağı koydum öle sürdüm sardım kafayı.bi 4 saat bekledim sanırım.anammm o ne koku ööleee bayılacaktım yıkadım kaç kez.sonra ıslanınca koku tekrar zuhur etti.ama senden yeni edindiğim bilgilere göre çok bekletmekle hata ettim ben.artı ne kadar süre bunu yaparsam etkili olur.ya eşim askerde şimdi o yüzden sorun değil.ama gelince adam kaçmasın benden.etkisi ne kadar sürede kendini hissettirir.şimdiden sağol tatlım

• #1.096
kızlar ben de yapıyorum bunu ama daha uzun süre bekletiyorum saçımda acaba zararı olur mu ki? babam da sen yanlış yapıyorsun o saç kıranı olanlara iyi geliyor dökülmeye iyi gelmez diyor..ama sizin dökülmeniz durdu mu ???
ben malesef her hafta yapamıyorum ara sıra yapıyorum bi de saçımın heryerine süremiyorum sadece üst kısmına sürebiliyorum..bir de koku için en son yıkama suyuna elma sirkesi ekleyin kokuyu alıyo kızlar ben öle yapıyorum..acaba bu sarımsakları zeytinyağında ya da bedem yağında bekletip sadece o yağları sürsek olur mu ki ne dersiniz ???

• #1.097

tamam canımcım aynen uyguluyorum bu günden itibaren.kocişin gelmesine iki buçuk ay var anlaşılan vaktim var daha.lepiska saçlarla karşılarım innşallah.tekrar sağol cankuş:lepi:

• #1.098
haklısın falla ben de aynen senin gibi düşünüyorum...uygularken zor oluo yağların içinde bekletip sürsem sarımsağı yine de faydalı olur mu dersin ?

• #1.099
ne revigenin ne bioxcin in hiç bir faydasını göremedim ben ... saç dökülmesinin birinci nedeni strestir...stresten sinirden ne kadar uzak olursan saç dökülmen o kadar azalacaktır...tabi stres sinir var ise, eğer stresim yok diyorsanız guatr testi yaptırmanızda fayda var çnkü tiroit bezlerinin az veya fazla çalışması bu duruma da yol açabiliyor...mutlaka doktora başvurun..

• #1.100
bir bayan olarak saç dökülmesi çok kötü birşey denemedim şey kalmadı en son doktora gittim bana restorexi önerdi 6 aydır kullanıyorum hem restorex şampuan ıhemde restorex serumu ilk başlarda biraz kaşıntı falan oldu buda işe yaramayacak diye çok korktum ama şuan çok memnunum iyki dewam etmişim saş dökülmem durdu her yıkamada elime avuç avuç gelen saçalr gelmiyor artık birde saçlarımın daha gür ve güçlü oluğunu hissediyorum artık geçen bakimliolmak.com diye bir site var restorex ürünlerini acaip indirimli satıyor 3 serum setten oluşan bir paket var 6 ay yetecek eczanelerde 149 tl ye satılıyor bu sitede 110 tl üstelik kargo ücretide ödemiyorsunuz şampuan deseniz 18 tl eczanede burda 13 tl bi bakın derim bakimliolmak.com

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…