- 27 Ocak 2010
- 734
- 97
- 123
- Konu Sahibi cimcimebenim
-
- #1.081
bence Proser adlı ürünü dene ben denedim çok memnunum saçlarım baya dökülüyodu ürünü kullanmaya başladım dökülme kesilde ve yerine yenileri çıkmaya başladı ilk kullanımda etkisini gösteriyor ...
arkadaşım niçin devamlı bu ürünü tavsiye ediyosun anlayamadım mirmirmirmir
bence Proser adlı ürünü dene ben denedim çok memnunum saçlarım baya dökülüyodu ürünü kullanmaya başladım dökülme kesilde ve yerine yenileri çıkmaya başladı ilk kullanımda etkisini gösteriyor ...
degısık bı yonetme bunu denemedım ama sarımsagın cok faydasını gordum tek sorun oda cok kotu kokuyo
tatlım ben ıste evlı degılken o zamnlar calısmıyodum 1 haftada ıkı kez uyguladım hayır o kadar fazla bekletme sac dıplerını yakarsın bu sefer sadece yedır boneyı yak en fazla 40 dk sac dıplerın kasınıp yandıgını hıssettıgın an yıka evet kotu kokuyo baya bı yıkaman gerekıo ama kucuk sacların cıkmaya basladıgını gorunce sevınıosun hafta en az bır yada ıkı kere yap 2 ay boyunca dene faydasını goreceksın esının gelmesıne ne kadar kaldı benım 2 ayda sac dıplerım acayıp kuvvetlendı aklım olsaydı daha onceden yapardım sende haftada 1 yada 2 kere yap 2 ay dene etkısınden cok memnun kalacaksın sac dıplerı cok guzel kuvvetlenıor rıca ederım tatlım.
haklısın falla ben de aynen senin gibi düşünüyorum...uygularken zor oluo yağların içinde bekletip sürsem sarımsağı yine de faydalı olur mu dersin ?magnlina canım ben faydasını gormesem solemezdım cunku gercekten surdugunu ınanılmaz kotu bır kokusu var ama gercekten cok faydası var 30-40 dk bekletmen yeterlı oluo ve gercekten sacımın dokulmesı bı yana saclarım ınce tellı olmasına ragmen koklerı cok guzel kuvvetlendı ve kucuk kucuk saclarım cıkmaya basladı sac kırana ıı gelıo sac kıran ne sacında bellı bır bolgenın tamamen dokulmesı derın gozukuyo resmen ee buna bıle ıı gelıo sac cıkartıosa olan sacına denedıgınde sen dusun dedıgım yanlıssa sole:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?