Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçı Dökülenlerin Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi cimcimebenim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
  • #1.121
Ailen bosuna zahmet etmis:) Turkiyede eczanelerde var biotin hatta o an ellerinde olmasada getiriyorlar hemen ara sira kullaniyorum bende ozellikle solgar ve medobiotin iyi markalar

• #1.122
Bir tatlı kaşığı lavantayı 750 ml kaynamakta olan klorsuz suya ilave ediniz. Yaklaşık beş dakika yüksek sıcaklıkta (kaynama noktasına yakın) ağzı kapalı olarak demleyiniz. Demleme tamamlandıktan sonra ılımasını bekleyiniz ve ılıkken süzünüz. Eğer saçlarınız temizse demlediğiniz lavanta suyuyla saçlarınızı yıkayınız ve yarım saat etki ettiriniz. Yarım saat etki ettirdikten sonra sadece suyla durulayınız. Eğer saçlarınız kirliyse ve çok yağlanmışsa önce sabun (tabii yeşil sabun) veya şampuanla yıkayınız. Sonra demlenmiş lavanta suyuyla yıkayarak, yarım saat etki ettiriniz. Daha sonra sadece suyla durulayınız. Saç dökülmesi durana kadar haftada bir-iki defa uygulayınız. Her defasında taze hazırlanmalıdır. Saç dökülmesi durduktan sonra önleyici amaçlı olarak zaman zaman uygulayabilirsiniz

Sağlıklı Günler Dilerim.

• #1.123
aranizda bitki derman sac bakim setini kullanan var mi????......cevap bekliyorum lutfen...

• #1.125
yalnız değilsin cnm (ayrıca kelin ilacı başınasürer )
bioxcin şampuan kullanmanı tavsiye ederim dermatest laboratuvarları %90 saç dökülmesini engellediğini kanıtlamışlar. ayrıca saçları da daha hızlı uzatıyor :) 1 senedir kullanıyorum çok çok memnunum

• #1.126

selam
öncelikle evet saçlarına yaptığın bir işkence!!!!
yapman gereken artık diplerini olabildiğince beslemek çünkü anladığım kadarıyla uçlar tamamen ölmüş
saçlarının görünümünü düzeltmek için SAÇ DÜZLEŞTİRİCİ kullanıyorsan çok büyük bir hata yapıyorsun . Çünkü saça düzleştiriciden daha çok zarar veren bir şey yok.Saçların sürekli kırılır Bitkisel Şampuanlara devam et derim ayrıca tavsiyem Solgar Biotin 5000 Lik(biotin saç ve tırnakları güçlendirir) Bioxcin serum + şampuan kullanmam saçlarının zamanla toparlanmasında çok etki eder

sevgiler

• #1.128
bugün dra gittim tahlil yaptıracakmışım ama o yarına kaldı ha birde sampuan ve fısfıslı bi kür yazdı devlet karsılamıyormuş ismi LAROCHE POSAY ıLK KEZ KULLANDM BAKALIM NE OLACAK.

• #1.129
inş faydasını görürsün cnm..kan tahlillerin çok önemli demir eksikliği kansızlık sorunun varsa saç dökülmesinin ana sebebi zaten..
yarın belirt tahlil sonucunu..

• #1.130
kizlar ben kas dokulmesi ile pek bilgi bulamadim..benim de kaslarim dokuluyo son 2 aydir. kasi dokulen var mi?? benim gunde en az 5 er tel bazen 7-8 bile dokuldugu oluyor artik pamuga bakmaya korkuyorum elimi her attigimda dokuluyo abartisiz. yaglar da ise yaramiyo daha cok dokuyo gibi. ne yapacagim ben?? lutfen yardim..

• #1.131

cnm benimde saçlarım şu günlerde çok kötü önlerden açılmaya başladı bile bilesi fazla berbatlar sarımsak olayını anladımda sonrasında şampuan önemli mi elseve kullanıyorum ama pek de iyi gelmediği kesin aslında doktora gidicem bişeyler eksik galiba açılmaya başladı çünkü kahkül yaptırdım ordan burdan açılıp duruyo çok mutsuzum ?? :uhm:

Son düzenleme:
  • #1.132
cnm ben de sivilcelerim için lavanta suyu içiyodum uzun zamandır beri.dün saçlarımı kestirmek için kuaföre gittiğimde kısa kısa saçların var baya bi saçın çıkmış naptın dedi.hiçbişeydedim ben o kısa saçları koptuğu için kısalıyo zannediyodum dedim hayır gayet sağlıklı saçların dedi çok sevindim bilgilendireyim dedim

• #1.133
bütün kan degerlerim normalmişş (
insan hiç olmassa bi vitamin fln verir yaaa ( el iboş eve döndüm

• #1.134
lavanta suyu nasıl bi sey canım nerden bulabiliriz

• #1.135
arkadaşlar daha önce forumlarda bahsedildimi hatırlamıyorum kusura bakmayın. hergün okuyorum bisürü şey ama unutuyorum. dr saç dökülmesi için telovium kapsül ve dermalute şampuan verdi.aranızda kullanan var mı yorumlarınızı merak ediyorum.

• #1.137
arkadaşlar benimde saçlarım duzlestirmekten dolayı aşırı dökülüyordu
pantenin onarıcı bakım diye bir kremi vardı denemek icin kucuk bir posete koymuslar iste
ondan surdum saclarıma bir baktım ennnn fazla 2-3 tane dökuluyor.

• #1.138
saç dökülmesi için forumda okuduğum bir yöntemi denedim,çok memnun kaldım.. ilk uygulamamda sonuç aldım..%90 azaldı saç dökülmem...

elma sirkesi 1 diş sarımsak (ezilmiş olacak) ve kuru maya 2 gün karıştırılıp bekeltiliyor ve saçınıza sürüp 2-3 saat bekletip yıkıyorsunuz.(yıkadıktan sonra koku falan olmuyor)
bende işe yaradı..bir de şampuanıma 1 adet evigen ampul ve 4 adet bepantene ampul koyuyorum..bunların da yararını gördüm..daha yumuşak ve parlak oldu saçlarım..

• #1.139
merabalarr;;

benimde saçlarım çok olmasa da dökülüooo bioxcin kullanmayı düşünüyorum ama onun da yan etkisi olur mu diye korkuyorum yada en iyisi beyaz sabuna mı dönsekk ??

• #1.140
arkadaşlar merhaba

benim saçlarım yılda belirli aralıklarla dökülür.. böle avuç avuç dökülmez ama günde 50 ve 75 arasında tel dökülür.. evet normal bu dökülme biliyorum..ama giden saçlarımın yerine yenisi gelmiyor.. alnımda ve tepemde azda olsa açılmalar var..nedenini anlayamıyorum..kan tahlillerim normal.. testesteron östrojen dengesizliğinden şüphelendim ama onun tahlilini henüz yaptırmadım..ama östrojen eksikliğine dair de bi belirtim yok adetlerim düzenlidir vs..
beslenmeme çok dikkat etmesem de normal. sadece sigara içiyorum ve saçlarımı hergün yıkıyorum.. saçlarımı hergün yıkamak zorundayım çünkü inanılmaz yağlı yıkamadığımda insan içine çıkılmayacak duruma geliyorum ve yıkamadığım da dökülme artıyor.

bu durumumla ilgili bir fikri olan var mı lütfen cevap verirseniz sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…