merhabalar saç bakım yağlarını kullanmanı tavsiye ederim.
yılan yağını kullanmanı tavsiye ederim.
bioxcin şampuan kullanmanı tavsiye ederim dermatest laboratuvarları %90 saç dökülmesini engellediğini kanıtlamışlar. ayrıca saçları da daha hızlı uzatıyor :) 1 senedir kullanıyorum çok çok memnunumyalnız değilsin cnm (ayrıca kelin ilacı başınasürer )
Merhaba kızlar. ben sorunumu anlatıp sizden yardım bekliyorum. 22 yasımdayım 1 yıl önce ben çok ağır bi depresyon geçirdim. ve bu depresyon sonucunda 17 yasımdan beri röfleli sarı olarak kullandıgım ve omuzlarımda olan saçlarımı evde 2 kere düz altın sarıya boyadım.(bu arada kendi öz saç rengim açık kumral ve ince telliydi ama gürdü) sonra beğenmedim ve 4 -5 gün sonra gidip koyu kahve gibi bi renge boyattım mecbur.ama siyah gibi duruyodu ve bundanda memnun kalmadım alışamadım. 2 hafta sonra fln gidip sarı yaptırmak istedim. ama kuaför platin gibi duran küllü açık sarıya boyadı ve tahmin edersiniz ki saçlarım lastikleşti ve küt kestirmek zorunda kaldım. ve ertesi gün boncuk kaynak yaptırdım. böylede bi 1 1.5 ay kullandıktan snra bu rengin beni sürtük gibi gösterdiğine inanıp boncukluyken kumrala boyattım 2 ay snrada boncukları çıkardım. saçlarım inanılmaz yıpranmış ve bi avuccuk kalmıştı.inanamadım. günlerce ağladım. şimdi aradan 1.5 yıl geçti bi takım şampuanlar kullandm önceden taranmıyodu bile ama şimdi taranıyo. yine daha iyi... ancak artık güçsüzler ve zayıflar. ayrıca uzamıyorlar.önceden çabuk uzarlardı. Bu yüzden çıtçıt kullanıyorum.bu arada çıtçıtın zararları nelerdir?uzamayı engellermi? 4 parmak uzasa yeticek bana... sık boyamak saç köklerine zarar verirmi artık uzatmazmı? napıcam benşimdi arkadasım mecit efendi yağı ile yılan yağını karıştır sür dedi onu deniyorum. .... bana akıl verip sorularımı cevaplarmısınız? sağolun
magnlina canım ben faydasını gormesem solemezdım cunku gercekten surdugunu ınanılmaz kotu bır kokusu var ama gercekten cok faydası var 30-40 dk bekletmen yeterlı oluo ve gercekten sacımın dokulmesı bı yana saclarım ınce tellı olmasına ragmen koklerı cok guzel kuvvetlendı ve kucuk kucuk saclarım cıkmaya basladı sac kırana ıı gelıo sac kıran ne sacında bellı bır bolgenın tamamen dokulmesı derın gozukuyo resmen ee buna bıle ıı gelıo sac cıkartıosa olan sacına denedıgınde sen dusun dedıgım yanlıssa sole:)
saç dökülmesine arı sütü tavsiye ediyorum bayanlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?