- Konu Sahibi cimcimebenim
-
- #1.101
henüz bişey söylemek için epey erken cankuş daha 2 kez yaptım bu akşam 3. olucak ama bi zararını görmedim zamanla da faydasını göreceğime inanıyorum açıkçası.ya ben birde sarmısağı ezince içine azıcık zeytinyağı döküyorum daha kremsi bi kıvam oluyor daha rahat sürüyorum yoksa öbür türlü sarmısak posaları dökülüyo sürerken kafamdan:) sanırım 4 bilemedin 5. denemeden sonra farketmeye başlar bişeyler.şampuanımın içine de çam terebentin ve badem yapı karıştırdım ayrıca birde bioblas kullanıyorum artıkın allah kerim be annem ben elimden geleni yapıyom anlaşıldığı üzre.önler hafif seyrek diye bandana takıyom zaten ama yakışıyoda bezemuszemus binbir çeşit bandanam oldu.senin nasıl sarmısaktan önce sadece dökülmemi vardı yoksa dipler görünüyormuydu cankuş.maiberf naptın ne zmandır konusamıoruz nasıl denemeye basladınmı bı faydasını gorebılıormusun canım.
tabıkıde cok erken daha cankuss daha kullanman lazım :)zararı yok faydasınıda gorursun senın bıde bunun yanına baya ek takwıyeler uygulamıssın:)elınden gelenmıı baya sey yapıosun daha ne yapacaksın hmm yakısır tabıkıde ne guzel ıste her kıyafete ayrıı koleksıyon yap sacın cogalınca sergı acar uygun fıyata satarsın :)benım dokulme wardı cankusum saclarım ınce tellı oldugu ıcın az gorunuodu ama dıplerı hıc ole acık olmadı sadece dokulme fazla olmustu oda ıste durdu sımdılık bı sorunum yok saclarım canlıda gorunuo ve ınanırmısın acayıp parlak duruyo sacım cok sewınıorum senınde seyrek olan yerlerde bol sac cıkar ve gur saclara kawusursun ıns cankus.
bana yardım edin
valla canım bence saçları dökülenlerin şampuan seçiminde dikkatli olmaları lazım.içerisinde daha az kimyasal bulunanları seçmeleri önemli die düşünüorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?