Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçı Dökülenlerin Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi cimcimebenim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
  • #1.141
ben gazyağı die konu açtım kimileri yazıyo o bit için die sert bi şekilde üstelik...

diyorum ki evet bite çok ii geliyo ama dökülmeyi de kesiyomuş diyorum kimse dinlemiyo nedense..

halbuki ne kaybedilir ki??

çok yakın bi tanıdığımız yaşlı bi teyzemiz söyledi bunu bize..

dökülme olduğu dönemlerde yaparım saç dibime gazyağı 2 saat bekletirim yıkarım ne dökülme kalır ne bişey dedi..

e yaptım sonuçta banyodan sonra tararken bi kaç tel anca geliyo elime saç arkadaşlar...

sonuç aldım yanii

biraz kötü kokuyo ama dökülmesinden bin kat iidir o da ii bi yıkayınca geçiyo zatenn ..umarım faydalı olabilirimm

ayrıca o tanıdık teyzemizin böyle biçok doğal formülü var kendi saçı da cildi de çok güsel zaten .. o yüzden güvendm hemen aldım yaptım

• #1.142

bunu duymuştum, denicem.. ama tatilden dönünce.. teşekkürler alkisalkisalkis

• #1.143
merhaba arkadaşlar.ben saçlarıma uygulayıpta memnun kaldığım bi maskeyi sizlerle paylaşmak istedim.6 diş sarımsak dövün ve 1 bardak zeytinyağında 2 gün bekletin.saçlarınıza süreceğiniz zaman 1 çay kaşiği kurumaya 1 çaykaşiği sirke katıp saçlarınıza yedirin 2saat bekletip yıkayın hiç sarımsak kokmuyor ve saçlarınız harika oluyor kalan sarımsaklı yaği saklayın sonra yine kullanırsinız.haftada 2 defa yapabilirseniz çok güzel olur.ayrıca ısırgan şampuanı kullanıyorum.

• #1.145
gercekten bnmde sacım cok dökülüyor.sampuandan dedlr değiştrdm yne aynı.bgün zeytn yağlı sabuna basladım komsunun kayınwalidesi yapıyor has sabun sekli yamuk yumuk ama saclarımı hafifletti.3 4 kez sacımı yıkadım son kez yaptğmda 1 2 dk bklettm snra sampuanlayp duruladm.kızlar eger yararı olursa söylerm szde denersnz.szde bsyler ögrenrseniz bana söyleyn...:lepi:

• #1.146

ya ıssırgan sampuanını nerden bulablrm blyr musunz markası fln war mı ?

• #1.147

betibeti aynı problemi bnde yasıyorum ama bulablrsen aktardan zeytn yaglı sabun al.komsumuz kullanıyor cok memnun.sendeki yağlanma problemi bndede war bnde basldm gercktn rahatlyo saclar

• #1.149
tesadüfen tanışdığımbiri bana bir sacuzmanın mailini verdi..maile sorunumu yazdım bana bir karışım ve bitane de ilaç önerdi kullandığımdan beri sacdökülmem kaşıntı kepek durdu.sacım hacim kazandı ve dolgunlaştı.*******************size şidetle tavsiye ederim

• #1.150

arkadaşlar benim sacımda çok dökülme kaşıntı kepek vardı..ayrıca sacım çok donuk cansız ve seyrek bir görüntüsü vardı..başim sacımla dertteydi..piyasada tanınmış çok ürün kullandım hiçbir faydasını görmedim. eczanede doğal bir şampuan alırken tesadüfe orda tanıştığım bir bayan sacındada böle sorunlar olduğunu bir sacuzmanını önerdği karışımı kullandığımdan bu yana sacımla ilgili sorunlar tamamen yok olduğunu söledi ve bana uzmanın mailadresini verdi ve sacımla ilgilli sorunu yazdım aynı karışımı bana da önerdi bir yıldır sacımda hiçbir sorun kalmadı artık mutluyum sizede öneriyorum inanki çok kişi faydasını gördü adresi *************** kendi sorunuzu yazın size çok faydalı olacak..

• #1.151
naturvita- hairloss şampuan-yağlı saçlar için...bu şampuanı kullanan var mı kızlar
laelaelaelaelae

• #1.152

karışımı paylaşır mısın cnmmdelikafadulden

• #1.153
karışımı paylaşır mısın cnmmdelikafadulden

mehtabın sölediği karşımı ben de kullandım ve çok memnunum inanılmaz faydası var.. o karışım sacuzmanı sana gönderiyor.. zaten hekimin mailiniyazmış bende yazayım **************** bu adrese sorununu tam yazarsan senin sacın icin öneride bulunur.. uygun görürse sana karışımını yolayacak.. şiddetle tavsiye ediyorum.. faydasını gördüpünüzde sizde burda paylaşırsanız herkesi sevindirmiş olursunuz

• #1.154

cnm mail attım hatta bana buğday özlü şampuan tavsiye etti paylaşayım.benim merak ettiğim cilt hekimi di mi kendisi.güvenilir mi bilemedim.bi de sormaya çekindim ürünün fiyatı nedir.ne kadar süre gidiyo.nasıl sipariş verebilirim.kaydirigubbakcemile2

• #1.155
betibeti aynı problemi bnde yasıyorum ama bulablrsen aktardan zeytn yaglı sabun al.komsumuz kullanıyor cok memnun.sendeki yağlanma problemi bndede war bnde basldm gercktn rahatlyo saclar

yok cnm o sabunlar benim saçımı daha fena yapıyorlar

bıktım artık hergün yıkamaktan ama başka çarem yok

• #1.156
slm kızlar daha önce kullanıp faydasını gördüğüm bişiy paylaşmak istedim yılan yağı sarımsak yağı çamterebentin yağı bağdem yağı susam yağı hint yağı çörek otu menekşe yağıbi kaç yağda eklenebilir mesela zeytin yağı gibi... bunları karıştırarak bi gün dinlendiriosunuz haftada iki kez saçınızı yıkadıktan sonra diplerine masaj yapıosunuz en az bir saat bekledikten sonra tekrar yıkıosunuz 1ay kullandım çok fazla saçım dökülüodu kullndıktan sonra nerdeyse hiç dökülmemeye başlamıştı ama en az 3ay kullnmak gereklidi ben dewam etmedim şu an tekrar başladım 3aya geldikten sonra haftada bire düşürebilirsiz düzenli kullnımda kesin sonuç vericektr

• #1.157

cilthekimi değil ya. 12adet karışımıdır zaten.. yağları kolaylıkla aktarlarda bulabilirsin zaten de.. ama ben kendim aktarlarda o yağları almak istedim fakat yağın tanesi 6 liraya mal oluyor .. ama içinde iki etken madde daha var ona asıl mükemmeliği kazandıran o. sonuçta içindeki maddeler belli. sadece iki etken madde kendisinin formülüymüş dediğine göre.. ben kendim 70 lira aldım püskürtmeli halinde. yaklaşık 1 yıl kadar gidiyor... kendisi sana zaten yoluıyor..sonrasında gerek kalmıyor kullanmaya dedi bana.. ilk kullandığında saca çok ferahlık veriyor şuan icin çok iyi geldi.. sonuçları burada yazacam merak etmeyin biraz sabır

• #1.158
daha yeni üye oldum.. saclarımla başım dertte ne kullandıysam çare olmadı.. sonuçları gördüpünde yazarsan biz de bu konuda fikir sahibi oluruz...

• #1.159
daha yeni üye oldum.. saclarımla başım dertte ne kullandıysam çare olmadı.. sonuçları gördüpünde yazarsan biz de bu konuda fikir sahibi oluruz...

Değerli üyelerimiz bu şekilde tanıtımı ve satışı yapılan ürünlerden lütfen uzak durunuz. Bu tarz mail ile önerilen ürünleri kötü içerik ile bize bildirirseniz incelemeyi yaparız.

Bu arkadaş 4 üyelik ile site içinde satışa başlamış.3 gün içinde kendini ele verdi. Lütfen inanmayın...

• #1.160

evet kesinlikle fikir almak için mail attım ben..sonra o sitenin kk da başka başlıklar altında da paylaşıldığını gördüm.güvenmek mümkün değil.Allahtan sipariş vermemişim niyetim de yoktu.sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…