ben gazyağı die konu açtım kimileri yazıyo o bit için die sert bi şekilde üstelik...
diyorum ki evet bite çok ii geliyo ama dökülmeyi de kesiyomuş diyorum kimse dinlemiyo nedense..
halbuki ne kaybedilir ki??
çok yakın bi tanıdığımız yaşlı bi teyzemiz söyledi bunu bize..
dökülme olduğu dönemlerde yaparım saç dibime gazyağı 2 saat bekletirim yıkarım ne dökülme kalır ne bişey dedi..
e yaptım sonuçta banyodan sonra tararken bi kaç tel anca geliyo elime saç arkadaşlar...
sonuç aldım yanii
biraz kötü kokuyo ama dökülmesinden bin kat iidir o da ii bi yıkayınca geçiyo zatenn ..umarım faydalı olabilirimm
ayrıca o tanıdık teyzemizin böyle biçok doğal formülü var kendi saçı da cildi de çok güsel zaten .. o yüzden güvendm hemen aldım yaptım
merhaba arkadaşlar.ben saçlarıma uygulayıpta memnun kaldığım bi maskeyi sizlerle paylaşmak istedim.6 diş sarımsak dövün ve 1 bardak zeytinyağında 2 gün bekletin.saçlarınıza süreceğiniz zaman 1 çay kaşiği kurumaya 1 çaykaşiği sirke katıp saçlarınıza yedirin 2saat bekletip yıkayın hiç sarımsak kokmuyor ve saçlarınız harika oluyor kalan sarımsaklı yaği saklayın sonra yine kullanırsinız.haftada 2 defa yapabilirseniz çok güzel olur.ayrıca ısırgan şampuanı kullanıyorum.
arkadaşlar merhaba
benim saçlarım yılda belirli aralıklarla dökülür.. böle avuç avuç dökülmez ama günde 50 ve 75 arasında tel dökülür.. evet normal bu dökülme biliyorum..ama giden saçlarımın yerine yenisi gelmiyor.. alnımda ve tepemde azda olsa açılmalar var..nedenini anlayamıyorum..kan tahlillerim normal.. testesteron östrojen dengesizliğinden şüphelendim ama onun tahlilini henüz yaptırmadım..ama östrojen eksikliğine dair de bi belirtim yok adetlerim düzenlidir vs..
beslenmeme çok dikkat etmesem de normal. sadece sigara içiyorum ve saçlarımı hergün yıkıyorum.. saçlarımı hergün yıkamak zorundayım çünkü inanılmaz yağlı yıkamadığımda insan içine çıkılmayacak duruma geliyorum ve yıkamadığım da dökülme artıyor.
bu durumumla ilgili bir fikri olan var mı lütfen cevap verirseniz sevinirim.
LÜTFEN YARDIM EDİN. SAÇLARIM ÇOK DÖKÜLÜYOR. GÜNLÜK YAKLAŞIK 200 TEL CİVARIDIR BELKİ. SABAH BİR KALKIYORUM YASTIĞIMIN ÜZERİNDE BİR SÜRÜ SAÇ TELİ VAR. NASIL ÖNLEYEBİLİRM BUNU? TOPLU MU DURSA AÇIK MI DURSA HİÇ BİLMİYORUMKIRILMASIN DİYE TOPLAMAYA ÇALIŞIYORUM. AMA ENGELLEYEMİYORUM DÖKÜLMELERİNİ İŞE YARAYACAK BİLDİĞİNİZ DOĞAL BİR KARIŞIM YADA ECZANEDEN ALABİLECEĞİM BİR İLAÇ VAR MI?
arkadaşlar benim sacımda çok dökülme kaşıntı kepek vardı..ayrıca sacım çok donuk cansız ve seyrek bir görüntüsü vardı..başim sacımla dertteydi..piyasada tanınmış çok ürün kullandım hiçbir faydasını görmedim. eczanede doğal bir şampuan alırken tesadüfe orda tanıştığım bir bayan sacındada böle sorunlar olduğunu bir sacuzmanını önerdği karışımı kullandığımdan bu yana sacımla ilgili sorunlar tamamen yok olduğunu söledi ve bana uzmanın mailadresini verdi ve sacımla ilgilli sorunu yazdım aynı karışımı bana da önerdi bir yıldır sacımda hiçbir sorun kalmadı artık mutluyum sizede öneriyorum inanki çok kişi faydasını gördü adresi **************** kendi sorunuzu yazın size çok faydalı olacak..
karışımı paylaşır mısın cnmmdelikafadulden
mehtabın sölediği karşımı ben de kullandım ve çok memnunum inanılmaz faydası var.. o karışım sacuzmanı sana gönderiyor.. zaten hekimin mailiniyazmış bende yazayım ************ bu adrese sorununu tam yazarsan senin sacın icin öneride bulunur.. uygun görürse sana karışımını yolayacak.. şiddetle tavsiye ediyorum.. faydasını gördüpünüzde sizde burda paylaşırsanız herkesi sevindirmiş olursunuz
betibeti aynı problemi bnde yasıyorum ama bulablrsen aktardan zeytn yaglı sabun al.komsumuz kullanıyor cok memnun.sendeki yağlanma problemi bndede war bnde basldm gercktn rahatlyo saclar
cnm mail attım hatta bana buğday özlü şampuan tavsiye etti paylaşayım.benim merak ettiğim cilt hekimi di mi kendisi.güvenilir mi bilemedim.bi de sormaya çekindim ürünün fiyatı nedir.ne kadar süre gidiyo.nasıl sipariş verebilirim.kaydirigubbakcemile2
daha yeni üye oldum.. saclarımla başım dertte ne kullandıysam çare olmadı.. sonuçları gördüpünde yazarsan biz de bu konuda fikir sahibi oluruz...
Değerli üyelerimiz bu şekilde tanıtımı ve satışı yapılan ürünlerden lütfen uzak durunuz. Bu tarz mail ile önerilen ürünleri kötü içerik ile bize bildirirseniz incelemeyi yaparız.
Bu arkadaş 4 üyelik ile site içinde satışa başlamış.3 gün içinde kendini ele verdi. Lütfen inanmayın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?